Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#253951) erahurka válasza _drk (#253950) üzenetére


erahurka
félisten

Spider-man története nagyon jó. A játékmenetet is jól sikerült összegyúrni szerintem. Ha mindent össze akarsz szedni elég monoton, de ha a sztorira hajtasz néhány mellék dologgal, végig érdekes és élvezetes.

(#253952) Wesder válasza erahurka (#253951) üzenetére


Wesder
félisten

Tipikus pókember story, az emberek meg kajàljàk. Nekem is tetszett. Tamagochi adnàk ki, azért is sorban àllnànak, mert a Marvel legnépszerűbb karaktere.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#253953) .LnB válasza Bad Pritt (#253947) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Sajna nem tudom igazán összehasonlítani a ezeket a címeket mert az Origins-szel, és az Odyssey-el is csak pár órát játszottam. Viszont egyik se fogott meg. Egyszerűen gagyinak tűnt nekem mindkettő. A játékmenet, a párbeszédek. Lötyögtem bennük pár órát, de nem tudtam komolyan venni. Megvettem az Unity-t is most. Ugráltam a háztetőn, kicsit kopottas a grafikája, fura, kényelmetlen az egész. De azt beírom annak, hogy nem mai játék.
És valószínűleg azért éreztem így az új AC-kel kapcsolatban, mert egyszerűen játszottam már ezeknél jobbakkal. Minden tekintetben. És egy ilyen középszer mérce alapján belőtt, széthúzott játékra nem szánok több időt.
A Spider-Man egy laza, fluid, fun játék. Tök jól elő van adva a sztori. Nagyon király dolog NY-ban lengedezni.. Egyszerűen úgy platináztam, hogy egy pillanatig se éreztem kényelmetlennek. A Days Gone sztorijával akadt problémám, bugos is volt. Mégis volt benne valami plusz, amiért a gameplay-t élveztem. És nálam nem a motor volt a játék fő attrakciója, hanem a hodrák elleni harc.

Az van, hogy ha elém kerül egy AC, FC, WD, vagy a legtöbb Ubi játék akciója, akkor inkább nézek valami más címet, aminek a megvásárlása rizikósabb. De abban benne van az is, hogy tökre leköt, és szórakoztató lesz, vagy egy nagy csalódás. De nem egyértelmű, hogy egy középszerű játék. A GRIS, a Train Sim World, Tales Of Berseria, Nier: Automata, A Plague Tale: Innocence és a végtelenségig tudnám sorolni. Inkább kockáztatok minthogy unalmas Ubi játékkal játsszak.

Igen, nekem ennyire negatív a hozzáállásom. De ez nem haterkedés szerintem. Engem igazán nem izgat, hogy ha valaki ezekkel játszik. Sose "hittérítettem" a témában. Egyedül attól kezdek el tikkelni, amikor valaki a Witcher 3 elé helyezi az AC-ket.. :)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#253954) ldave


ldave
félisten

Az Ubisoft játékokat én csak messziről figyelem, legutolsó amivel játszottam a Rayman Legends és a Child of Light volt tőlük (ja, meg egy kis For Honor béta), amik hát nem éppen a ma futó sorozataik.
London nagyon közel áll a szívemhez, emiatt a Syndicate már többször is közel volt ahhoz, hogy megvegyem, de végül sosem került rá sor. Most a Legion is hozza ezt az érzést, hogy de jó lenne játék Londonnal a középpontban. A vikinges téma annyira nem vonz, a népszerű sorozatot sem nézem, de a középkori Anglia érdekel :)
Kár hogy a Gods&Monstersről nem volt szó, a bejelentett Ubi játékok közül az keltette fel eddig legjobban az érdeklődésem, talán majd a következő Forward során mutatják majd.

A Slime draws near! Command?

(#253955) erahurka válasza Wesder (#253952) üzenetére


erahurka
félisten

Szerintem képregényes történetek közt a jobbak közé való.

(#253956) S e t h válasza erahurka (#253951) üzenetére


S e t h
nagyúr

A karakter eladta a játékot, én nem vagyok pókfan, de azt elismerem, hogy eddigi legjobb adaptáció.
Viszont számomra a sztori messze van a tökéletestől, ezt a jelzőt inkább adnám egy RDR2,TLOU2 vagy Death Stranding számára.
A kislányom és én is imádtunk lengedezni, a mozgás frenetikus volt, de nem ez az a játék, ami a sztorija miatt a befejezése után többször is felmerült volna bennem.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#253957) belan válasza discrate (#253852) üzenetére


belan
addikt

Akkor én tartom a csúcsot 41 óra és még így se gyűjtöttem be mindent :O. Úgy hogy a platina még kicsit messze van.

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#253958) .LnB válasza S e t h (#253956) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nem is azt írta, hogy tökéletes.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#253959) hombre[EU] válasza _drk (#253950) üzenetére


hombre[EU]
veterán

akkor az a 'megjelenés után' elég késōn lehetett vagy nagyon szerencsés ember vagy :D de ha nekem nem hiszel:
1,2,3,4,5...ésígytovább...ja és platformtól függetlenül [link]

[ Szerkesztve ]

Life, Uh, Finds A Way

(#253960) Bad Pritt válasza .LnB (#253953) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Na, ami pluszt Te a Days Gone-ban éreztél, azt más valamelyik AC-nél ugyanígy. De én se vagyok amúgy szent,. nekem az Infamous Second Son bármikor ezek előtt van, pedig az még üresebb, még kopárabb és öregebb, mint bármi, amit itt felsoroltunk, de valami miatt mindig szívesen előveszem.

Most én is Indie-k felé kacsintok amúgy, meg is vettem az Outer Wilds-ot, tavalyi év egyik legjobb játéka szerintem. Nagyon furcsa élmény, idegesítenie kéne, hogy 22 percenként mindent újra kell kezdeni, de valahogy játszatja magát és működik. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#253961) erahurka válasza .LnB (#253958) üzenetére


erahurka
félisten

Mindegy neki, csak az a fontos hogy belekössön minden hozzászólásomba amit lát. :U

(#253962) ldave válasza Bad Pritt (#253960) üzenetére


ldave
félisten

Az Outer Wilds nekem irányítás szempontjából nagy csalódás volt, annyira szívesen játszanám, mert a felfedezés nagyon jó benne, de egyszerűen a repkedés frusztrál benne :(

A Slime draws near! Command?

(#253963) Gery9112 válasza hombre[EU] (#253959) üzenetére


Gery9112
őstag

Most, hogy mondod tényleg az Odyssey hajlamos volt erre PS4-re. :DDD Pedig direkt megjelenés után fél évvel álltam neki játszani vele.
Ubisofttól megszoktam, hogy közvetlenül a megjelenés utáni állapot nem tükrözi a véglegest, éljen a live service. :DD

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#253964) S e t h válasza erahurka (#253961) üzenetére


S e t h
nagyúr

Vélemény volt a játékról, elnézést ha félreérthető.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#253965) S e t h válasza .LnB (#253958) üzenetére


S e t h
nagyúr

Azt én írtam.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#253966) Kendek válasza belan (#253957) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Majdhogynem ennyi idő alatt vittem végig kétszer is. :Y

<-ƘƘ->

(#253967) keIdor


keIdor
titán

Én valahogy úgy vagyok a Ubisoft játékokkal, hogy uborkaszezonra kiválóak.
Tényleg, amikor nincs más, de szeretnél játszani valamivel.
Nekem az AC: Origins bejött, az Odyssey sem rossz, csak túl nagy lett már a map, elszálltak a ló túloldalára. Valszeg a Valhallával is fogok játszani, csak nem day 1.
Far Cry 3-4 még játszató volt, a 3 kifejezetten bejött. Az FC5-öt már nem bírtam kijátszani, nekem unalomba fulladt teljesen 10 óra után.

De hogy ez a Watch_Dogs Legion mekkorát fog szerintem bukni... nem tudom ez mi akar lenni, meg miért? Már az első rész sem volt nagy durranás (unalmas volt) de ezt túlságosan elvitték komolytalanba. Minek ez a röfifej a karakterre? Buktát jósolok neki, tudom, hogy nem vagyok egyedül. :)

EA, Activision párostól még mindig jobb kiadó a Ubisoft. De én úgy is állok hozzá a játékaikhoz, hogy meh. Ki kell próbálni, ha tetszik, akkor kivinni. De több címük gyenge, nem kell minden játékukat megvenni. Watch_Dogs meg a Breakpoint pont ilyen. Ezek a bukta címeik...

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#253968) .LnB válasza Bad Pritt (#253960) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Tavaly nyomtam a Second Son meg a másikat. Azok elég durván néznek ki még most is. De nem voltam elájulva egyiktől sem. Na majd most a Tsushima.. Érdekes, hogy a TLou2-vel ellentétben, ezt várom már, hogy elkezdhessem.

Ezt az Outer Wilds-szet jól elfelejtettem. Pedig valami podcastben jókat mondtak róla. Be is állítottam az akció figyelést rá.

Én most a TLoU2 és az NBA után, egy jó két hetes szabin vagyok. Be se kapcsolom a PS-t (na jó NBA-ben pörgetek naponta, bár az ég világon semmi értelme már). Kicsit sok volt, várom a Tsushima-t. De Tsushima után nem is tudom, hogy mi lesz. NBA21-et nem veszem meg PS4-re, a Kobe edition-ért meg nem fogok annyit fizetni.. Jöhetne már a PS5. Úgy érzem készen állok rá. :)

Na, tudom, hogy elkanyarodtam a témától. De ha írtad, hogy mivel játszol, leírtam én is. Több szót ez az Ubis téma most nem is érdemel. :)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#253969) hombre[EU] válasza Gery9112 (#253963) üzenetére


hombre[EU]
veterán

én az originst cseréltem el (oldschool :D ), eljött a srác, bedobtam a lemezt felpakolta,patch cancel gyorsan megmutatom neki...az elején mikor a kriptából mentek az elsō városba ott crash,egymás után többször :DDD nem megy tovább...így adták ki bameg

Life, Uh, Finds A Way

(#253970) .LnB válasza S e t h (#253965) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Jogos, értelmezhető így is. Csak rögtön néztem, hogy mire válaszoltál, aztán azt hittem...de mégse.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#253971) Frod válasza erahurka (#253951) üzenetére


Frod
addikt

Saját vélemény: szvsz nem jó.
A játék tipikusan openworld-ökre jellemző monotonságban szenved (galambok, laborok, tejóég) ha mindent ki akarsz pucolni, és pont ezért a történettől vártam volna, hogy majd kompenzál, de nagyon--nagyon keveset markol.
(ugye be lett lengetve a Sinister Six, akik az Act3-ig konkrétan meg sem jelennek, aztán egy küldetés alatt gyorsan össze is állnak, hogy utána megint két küldetéssel később le is rendezzük őket... persze mentek már az utalások a jövőre nézve, de most ez kevés volt.
side missionként is Tombstone és Shocker volt mindössze)
Látványos, lengedezés jó és a harcrendszere amire azt mondom, hogy kiemelkedően szuper és fluid lett, de a történet... majd megnézzük a folytatást.

Do you see the white shadow?

(#253972) Zoleee83 válasza .LnB (#253953) üzenetére


Zoleee83
addikt

"Egyedül attól kezdek el tikkelni, amikor valaki a Witcher 3 elé helyezi az AC-ket.. :)"
Van néhány platina AC-m, de a Witcher 3 az a játék amit 4x sikerült elkezdeni és mind a 4x abba maradt most éppen 35 óráig jutottam benne, egyszerűen nem adja.
Erre írtam neked, hogy mindannyian mások vagyunk, kinek-mi jön be, és ez így van jól. :R

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#253973) Szabi®


Szabi®
addikt

Az sem mindegy, ki mikor kezdte az Ac-zást, S e t h első játék a az Odyssey volt,így érthető ,hogy nála teljesen más perspektívába van a franchise ,mint többünknél.
Én ,aki 13 éve találkoztam az első Ac-vel értelemszerűen látom hová jutott a cég,ami a játékok részleteit,kidolgozottságát,élettelteliségét illleti. Nem azért szidom az ubit,mert az milyen jó elfoglaltság,inkább azért bosszantanak a mostani produktumai,mert látom honnan esett vissza a színvonal.
Az új Far Cry-nak elolvastam azt a kétmondatos (11 szavas) történetét,már tényleg megmosolyogtató ,amit a cég "csinál" . /kb teljesen hülyének néz mindenkit/ extra feature:állatszelidítés/.

Engem nem zavar ha valaki/valakik azt mondják ,hogy kiváló játékokat ad az ubi,de azért közösségi a közösségi ,hogy másokat meg az nem szabad zavarjon ha valakik nemtetszésüket fejezik ki. :R

Majd a Valhalla mellé tegye oda mindenki 2009!-ből ezt a képet,ami a karakterizációt,ruházatot,díszleteket illeti.Ugye volt idő amikor az Ac játékokban a járókelőknek is volt arca,ruhája,tevékenységeik,mozdulataik :)

(#253974) ProEvoFan válasza .LnB (#253953) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

"Egyedül attól kezdek el tikkelni, amikor valaki a Witcher 3 elé helyezi az AC-ket.. :)"
A Valhalla után lehet még többször fogod ezt hallani.
Nézd meg ezt a videót.
IGN videó.Kipróbálták [link]

(#253975) bandi0000 válasza Wesder (#253952) üzenetére


bandi0000
nagyúr

Azért nemcsak a story, nálam pl az egyetlen jàték, amiben élvezem, hogy A ból B be kell elmenni, nemtom a régi pókember jàtékokban milyen volt, de ott nagyon jól megcsinálták a mozgást

Xbox One: bandymnc

(#253976) VTom válasza Szabi® (#253973) üzenetére


VTom
veterán

"játékok részleteit,kidolgozottságát,élettelteliségét illleti"
Ez pont az a terület, amiben hatalmasat fejlődött az AC széria. Ill. közel sem egyenlő az NPC-k száma a régi részekben és az újakban. Emlékszem, mikor kijött az Origins, követtem pár NPC-t, hogy mit csinálnak. Dolgoznak, kenyeret sütnek, beszélgetnek, köszönnek egymásnak, esznek, alszanak, pisilnek, stb. Azért ehhez képest a régi AC-k elég élettelenek, ráadásul az ellenfelekre is 2 skin volt összesen.

Amiben visszaesett, az a sztori színvonala, de ez a Black Flagtől kezdve megfigyelhető, mert az már egy faék egyszerű sztori volt.

A Ubi a Wildlands óta a tájra és a világ felépítésére fordít több erőforrást. Történt náluk egy szemléletváltás, ők a sorozatgyártói a hatalmas nyílt világú, RPG elemekkel megtűzdelt kalandjátékoknak. Aztán hogy ez épp milyen környezetben játszódik, az az adott címtől függ, a recept ugyanaz, csak bagollyal, sassal vagy épp drónnal deríted fel a terepet.

Egyébként ízlésen kár vitatkozni, mert mindig szubjektív marad. Ugyanez a sztorik mélysége is, pl. az Odyssey-ben a fő sztori oké, hogy közepes, de a mellékküldetések nagyon jók, és eddig az első DLC is, az Atlantiszost még nem kezdtem el.

Van akinek tezszik ez, van akinek nem, én szeretek elveszni ezekben a nagy nyílt világokban, ahol tennivaló mindig akad, ugyanezt várom a Valhallától is, és nem is ad majd mást.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#253977) penge111


penge111
addikt

Én passzívan figyelem az oldalt már pár napja, hete. De ez kikívánkozik belőlem, de már leírtam ezerszer. A fenti gondolatmenet tökéletes erre:

"Egyedül attól kezdek el tikkelni, amikor valaki a Witcher 3 elé helyezi az AC-ket.. :)"

Nem vagyunk egyformák, mindenki mást keres a játékokban, van aki egy nagyon jó történetet, van aki kihívást, van aki csak felfedezgetni szeretne, lötyögni, van aki a grafikára gerjed stb. Ezért lazán lehet olyan, hogy valaki sokkal jobb játéknak tartja az AC bármelyik részét, mint a Witcher III-at, mert más keres egy játékban. De a fenti mondat csak egy kiragadott példa volt. Nincs olyan játék aki mindenkinek megfelel, hiszen mint írtam teljesen más elvárásaik vannak egy játékkal szemben, illetve sokféle ízlésünk van, hál Istennek :K

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#253978) RangerFox válasza Szabi® (#253973) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Kicsit unfair az összehasonlítási alap, az AC2-ben lényegesen kevesebb npc volt egy lényegesen kisebb térképen. Ugyanilyen képet a Syndicate-ig minden részből be lehetett volna illeszteni.

(#253979) .LnB válasza ProEvoFan (#253974) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Én már az első kiszivárgott videóra is ezt írtam: [link]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#253980) RangerFox válasza ProEvoFan (#253974) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

"bérgyilkolós széria"
Eddig bírtam nézni :(

(#253981) Szabi®


Szabi®
addikt

Nem szeretnék hitvitát,szerintem a járókelők messze jobban ki voltak dolgozva ,mint a mostaniakban.Menne az nekik,csak akkor nem jelenne meg Ac 1-2 évente,hanem lenne 4-5 év.
Red Dead Redemption 2 is nagy, Witcher 3 is nagy.A sokszinűség nem kivitelezhetetlen nagy mapokon.Csak ez idő,az Ac sorozat meg pénz pumpa lett. :)
Pont megnéztem a Valhallás videót, kb 50 asset-et láttam a 8 percbe ,amit szó szerint átemeltek.Még az átszínezéssel sem bajlódtak....

[ Szerkesztve ]

(#253982) .LnB válasza penge111 (#253977) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nem vagyunk egyformák, Nem vagyunk egyformák, Nem vagyunk egyformák....

Az lehet. De objektív értékelés, és mérce az egy létező dolog. :U A megannyi teszt, díj, és az abszolút pozitív visszhang ellenére, ami a Witcher 3-at övezi. Az ellen bárki felhozhatja, hogy de hát nekem az AC jobban tetszett.. Ja, oké, csak ettől nem lesz jobb játék az AC.
El lehet e ettől fogadni ezeket a véleményeket? Persze. Csak előfordulhat, hogy közben mosolygok ...

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#253983) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

Gravel [link]
Játszik ezzel valaki?
Olvastam róla két tesztet, amikben a középszerűség mintapéldájának tekintik, de ennek ellenére teljesen vállalható a játék.

(#253984) Carlos Padre válasza Wesder (#253901) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Ezt hol irja? :U

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#253985) Wesder válasza Carlos Padre (#253984) üzenetére


Wesder
félisten

Egy Xbox promón szerinted majd mi a tosz lesz írva?

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#253986) Carlos Padre válasza S e t h (#253916) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Rakd át kicsit más kontextusba és maris érted. Az Ubinak marhajó játékai lehetnének, de kihagyott ziccer szinte mind. Az Ubi a játékipar magyar fociválogatottja.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#253987) Gery9112 válasza Szabi® (#253981) üzenetére


Gery9112
őstag

Pontosan, egy open world játékhoz több idő kell...ha normálisan csinálják. Ezért is van az, hogy egy GTA, Red Dead vagy Witcher 3 helyszíneire vagy küldetéseire hónapokkal/évekkel később is emlékezni fogsz míg egy újkori Assassin's Creed játéknál már a stáblista lepörgése közben se tudnál 2 helyszínt felidézni.

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#253988) RangerFox válasza Szabi® (#253981) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Ajánlom figyelmedbe ezt a videót. Kicsit árnyaltabbá teszi az "npck kidolgozottsága" kijelentésed. Az emlékeinkben szebbnek és jobbnak maradnak meg a játékok, mint amilyenek valójában.

(#253989) Carlos Padre válasza .LnB (#253922) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Ha milliós eladásokat produkálnak akkor nem a negatív hangok erősebbek. ;]

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#253990) Mike válasza .LnB (#253982) üzenetére


Mike
veterán

te egy mozifilmet a filmkritika alapján nézel meg? akkor miért csinálod ugyanezt egy játéknál?

izlésben nincs objektivitás. max azt tudod csinálni, hogy adsz x véleményére, mert olyasmit szeret mint te, vagy alapos. vannak olyan, igazi gyöngyszem játékok ami a nagy többség észre sem vesz, vagy szarnak tartja, pedig nem az.
izlés terén csak megmondóemberek vannak akik előtérbe tolják magukat. hibás ezeket objekítv értékelésnek tekinteni.

(#253991) Frod válasza Carlos Padre (#253989) üzenetére


Frod
addikt

A "never preorder" állapotához képest ma már ott vagyunk, hogy streamerek százai vannak lekenyerezve az ingyen cd-kulcsokkal, aztán megy a hurráoptimizmus beszámolóként.
Tegnap csak belelestem fél-szemmel a VR chat-be, röpködtek a Watch Dogsra/AC-ra tucatjával az "úristen ez mennyire jó" "instabuy" "preorder azonnal" és társai.
Hát ezért (is) vannak milliós eladások.

Do you see the white shadow?

(#253992) Szabi® válasza RangerFox (#253988) üzenetére


Szabi®
addikt

Az igaz ,de ennyi féle ruha/kosztüm a mostani ac-ben nincs.És nézd meg az npc-k arcait pl. az Odysseyben .
Nem véletlenül hasonlítják "krumplihoz" azokat a karaktereket :)

Azért ez nem egy nívós felhozatal. De kinek mi :)

(#253993) .LnB válasza Frod (#253991) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Engem reggel az IGN.hu-n csapott pofán ez a enyhe Ubi "túltolás".

Kegyetlen előzetessel mutatkozott be a Far Cry 6
Őrületes előzetessel érkezett meg a Watch Dogs Legion..

Kicsit erőltetettnek érzem.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#253994) oriic válasza .LnB (#253993) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Ejj pedig valami hasonlora gondoltam en is. ;]

"Nem fogjatok elhinni milyen durva elozetest kapot..."

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#253995) Mike válasza penge111 (#253977) üzenetére


Mike
veterán

egyetértek. én pl. pihenni járok egy melós nap után a red deadbe. pont az tetszik benne, hogy nem kell csinálnom benne semmit. más ezt halál unalmasnak tartja, hogy nincs instant akció, kihívás, vért izzadás.

[ Szerkesztve ]

(#253996) Frod válasza .LnB (#253993) üzenetére


Frod
addikt

Jó, hát IGN, ők ezt a clikkbait/bulvár vonalat nyomják abszolút, tőlük már az a furcsa ha nem így raknak ki valamit.
(kedvencem, amikor akár naponta van több BREAKING hír, és ezt mindig így, nagybetűvel kiírva - és 95%-ban csak egy normál hír)

Do you see the white shadow?

(#253997) Mike válasza oriic (#253994) üzenetére


Mike
veterán

főleg a kapot egy t-vel kegyetlen :D

(#253998) Gery9112 válasza .LnB (#253993) üzenetére


Gery9112
őstag

Szerintem is durva előzetest kapott az FC6.......egy tornyot se láttam.....bár vártam, hogy a srác fejest ugrik a szénaboglyába, amikor Gus Fring a tetőn prédikált....vagy az az Assassin's Creed? :F :DDD

Vicces, hogy Michael Mando annyira zseniálisan alakította Vaas karakterét a 3. részben, hogy az őrült gonosz karaktertől azóta nem tudott az Ubi elszakadni.

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#253999) james001 válasza ProEvoFan (#253983) üzenetére


james001
veterán

Én végigtoltam,nekem tetszett,fasza kis árkádos rally-s játék :K Ennyiért simán megéri,de ha a Deluxe vagy Special vagy franc tudja mi a neve is akciós inkább azt ajánlom abban minden dlc is benne van.

[ Szerkesztve ]

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#254000) ProEvoFan válasza james001 (#253999) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Köszi, meg is veszem.
Ha nincs meg a platina, akkor ha gondolod segíthetünk egymásnak majd az online trófeákban. :R ugye?mind hogy igen :B

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.