Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#253953) .LnB válasza Bad Pritt (#253947) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Sajna nem tudom igazán összehasonlítani a ezeket a címeket mert az Origins-szel, és az Odyssey-el is csak pár órát játszottam. Viszont egyik se fogott meg. Egyszerűen gagyinak tűnt nekem mindkettő. A játékmenet, a párbeszédek. Lötyögtem bennük pár órát, de nem tudtam komolyan venni. Megvettem az Unity-t is most. Ugráltam a háztetőn, kicsit kopottas a grafikája, fura, kényelmetlen az egész. De azt beírom annak, hogy nem mai játék.
És valószínűleg azért éreztem így az új AC-kel kapcsolatban, mert egyszerűen játszottam már ezeknél jobbakkal. Minden tekintetben. És egy ilyen középszer mérce alapján belőtt, széthúzott játékra nem szánok több időt.
A Spider-Man egy laza, fluid, fun játék. Tök jól elő van adva a sztori. Nagyon király dolog NY-ban lengedezni.. Egyszerűen úgy platináztam, hogy egy pillanatig se éreztem kényelmetlennek. A Days Gone sztorijával akadt problémám, bugos is volt. Mégis volt benne valami plusz, amiért a gameplay-t élveztem. És nálam nem a motor volt a játék fő attrakciója, hanem a hodrák elleni harc.

Az van, hogy ha elém kerül egy AC, FC, WD, vagy a legtöbb Ubi játék akciója, akkor inkább nézek valami más címet, aminek a megvásárlása rizikósabb. De abban benne van az is, hogy tökre leköt, és szórakoztató lesz, vagy egy nagy csalódás. De nem egyértelmű, hogy egy középszerű játék. A GRIS, a Train Sim World, Tales Of Berseria, Nier: Automata, A Plague Tale: Innocence és a végtelenségig tudnám sorolni. Inkább kockáztatok minthogy unalmas Ubi játékkal játsszak.

Igen, nekem ennyire negatív a hozzáállásom. De ez nem haterkedés szerintem. Engem igazán nem izgat, hogy ha valaki ezekkel játszik. Sose "hittérítettem" a témában. Egyedül attól kezdek el tikkelni, amikor valaki a Witcher 3 elé helyezi az AC-ket.. :)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.