Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#253601) Lackooo84 válasza RangerFox (#253597) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Megmondtam én már leszarom. De akkor meg töröljék a spoileres topikot a csába, minek az?

The Truth is out there...

(#253602) felixo


felixo
őstag

Üdv !
Akinek van olyan account megosztása, ami nem ugyanazon gépen van (hanem pl. barátjával) és szánna rám pár percet, az rám írna mondjuk privátban ?
Szeretnék pár dolgot kérdezni, mielőtt belekezdené(n)k. Köszi előre is. :R

[ Szerkesztve ]

Redmi Note 9

(#253603) Wlac


Wlac
Ármester

Az NBA2k20 face scannek van valami mágikus titka? Még az app oké, kb. negyedik-ötödik próbálkozásra elfogadja az összes képet a fejemről, de a játék már errort dob.

“The wha-"

(#253604) Kendek válasza Lackooo84 (#253601) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

A topik egy jó része - érthető okokból - a játékokról szól, és általában ezzel nem is szokott probléma lenni. Pontosan ezért van engedélyezve a spoiler tag is. Ami komolyan ronthatja mások játékélményét, vagy valamilyen más szempontból szabályzatba ütközik, azt törölni szoktuk. Más hozzászólásokat mi sem tüntethetünk el csak úgy a kedvünkre, és a moderátorok sem. Értsd, nem szabatjuk meg, hogy a PS4 tág témakörén belül itt miről lehet csak beszélgetni, sőt, bizonyos szintig az OFF-ért sem szólhatunk. Remélem ez így érthető.

<-ƘƘ->

(#253605) RangerFox


RangerFox
Topikgazda

Na jöttem is szabályt szegni, mert játékról fogok írni...

98 óra után végére értem a Persona 5 Royalnak. Micsoda kaland volt, kétségkívül ott van a generáció legjobb játékai közt! Aki szereti a JRPG-ket, annak kötelező darab, aki pedig kipróbálná a műfajt, annak nem tudnék jobb belépőt ajánlani. Emellett lényegében nincs létjogosultsága az alapjátéknak, a Royal minden téren jobb nála. Alapból a 3. szemeszter nettó 16 órával tolja ki a játékidőt, a benne látott anime átvezetők, illetve a Palace minősége pedig túltesz az alapjátékban látottakon.

Mindemellett számtalan bónusz jelenetet és párbeszédet kapunk az alapjáték történései közben, így azok se fognak unatkozni, akik már egyszer végigjátszották az alapjátékot. Ezen felül lényegesen több szabadságunk van a játékban, ami által könnyebben maxolhatjuk a confidantokat. Ehhez remekül társulnak az új helyszínek és szabadidős tevékenységek is. Dinamikusabbak a harcok, sokkal gyorsabban lehet haladni a mementoes-ban, a meglévő palace-ok új helyiséggel gazdagodtak, az onnan ismert bossok is új képességeket kaptak, így igyekszik változatos maradni a Royal már a legelejétől kezdve az alapjátékhoz képest.

A két új karakter története is érdekes, valamint meglepően kidolgozott. Ugyanez elmondható az alapjáték sztorijára is: a színes-szagos külső alatt egy meglepően mély és sötét történet lapul, ami érdekes témákat feszeget, görbe tükröt mutatva a japán társadalommal szembe. Ha ez számít valakinek, akkor a platinája se nehéz, igazából adja magát, ha kipróbálod az új tevékenységeket, valamint végigjátszod a 3. szemesztert.

(#253606) Edgar2621 válasza RangerFox (#253597) üzenetére


Edgar2621
őstag

Nekem tényleg semmi bajom azzal hogy néhányan beszélgetnek a játékról, akár spoilereket is felvillantva, de az már rosszhiszeműséget feltételez, hogy többen írták, hogy aki erről akar beszélgetni az menjen a játék topikjába, mert mobilon nem takarja ki a spoiler taget az oldal algoritmusa (vagy az OS-é, bocsánat, nem tudom). Szóval ez nálam csak simán sz.r fej dolog és nem fér bele a topikerkölcsbe, a jogszabályok is sok mindent megengednek, mégsem csináljuk meg, mert érezzük hogy másoknak ártunk vele. Sorry az esti bölcseletért, de én így látom, és sok topiklakónál éreztem már a csakazértis mentalitást.

XO: Gollami26

(#253607) Edgar2621 válasza RangerFox (#253605) üzenetére


Edgar2621
őstag

Ez egy jó példa a teljesen korrekt, spoilermentes véleményre egy játékról. De nyilván a TLOU2 esetében nehezebb megállni ezt, de azért lehetetlen sem lenne...

XO: Gollami26

(#253608) EczkE válasza marilllyo (#253588) üzenetére


EczkE
addikt

Napok ota osztanak meg fotokat bf3-tol kezdve a bfv-ig. Ne lass bele ennel tobbet. De egy bf3 remastert azonnal
pre orderelnek. :D

Asszem mindenféleképpen!

(#253609) RangerFox válasza Edgar2621 (#253606) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Igazad van. A TLoU2 egy egyedi eset, ugyanis előtte nem volt ilyesfajta probléma a topikban. Megkérhetjük őket, hogy ne spoilerezzenek, illetve szabadon offba tehetjük a hozzászólásokat, de ha önkényesen törüljük ezeket, akkor mi követünk el szabálysértést (a hsz írójával ellentétben).

Még egyszer megkérünk mindenkit, hogy a The Last of Us Part II történetének kibeszélését az erre kijelölt topikokban tegyétek!

(#253610) Edgar2621 válasza RangerFox (#253609) üzenetére


Edgar2621
őstag

Teljesen megértem az álláspontotokat és köszönöm hogy figyelembe vetted az enyémet. Egyértelmű hogy egy ilyen játék esetében óhatatlanul is kikívánkozik mindenkiből ilyen-olyan okokból amit benne kiváltott a játék, csak ezt nem mindegy milyen formában és hol teszik közzé, azért mégiscsak jobb egymásra figyelve élni mint magunkban szenvedni. Na tényleg elnézést kérek az okosságokért, mindenkinek szép estét és jó játékot :)

XO: Gollami26

(#253611) Carlos Padre


Carlos Padre
veterán

A Kurosawa mód több mint egy egyszerű ff filter. :Y :C :R

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#253612) saelin válasza RangerFox (#253605) üzenetére


saelin
veterán

Anno én félbe hagytam valami játék miatt, de ezt olvasva biztos előveszem újra... az új változatot! Bírom az ilyen minőségi újrakiadásokat.

A töltési idők javultak az alapjátékhoz képest? Nem voltak ott sem kifejezetten hosszúak, de legalább jó sok volt belőlük.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#253613) saelin válasza Carlos Padre (#253611) üzenetére


saelin
veterán

Volt róla egy dev videó ahol elmondták, hogy nem csak egy egyszerű filterről van szó, hanem feltekertek pár speciális effektet is (szél, víz stb), hogy még drámaibb képet fessenek vele. Elsőre én biztos színesben tolom le, mint ghost és ha látok benne több végigjátszási lehetőséget, akkor jöhet a fekete-fehér samurai playtrough.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#253614) .LnB válasza RangerFox (#253605) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Te végigjátszottad az eredetit is, és most a Royal-t?

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#253615) marilllyo válasza Kendek (#253604) üzenetére


marilllyo
veterán

Úgy szeretnél te is egy jó átfogó beszélgetést a ps4 melegedéséről ugye? :D

Mi a sz*rról beszélgetnénk itt, ha nem a játékokról? :D :D Nem értem ezt a hisztit egyébként. :D

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#253616) Edgar2621 válasza marilllyo (#253615) üzenetére


Edgar2621
őstag

Szerintem nem hisztizett senki, az teljesen normális ha játékokról folyik a beszélgetés, de az nem mindegy milyen formában. Egy kérés érkezett hogy aki spoileres tartalmat oszt meg a TLOU 2-ről az a topikjában tegye meg, mert a spoiler tag egyes esetekben nem működik. De ezt annyira nem szeretem, ha valaki konkrétan meg nem nevezve azokat akikre gondol beír hogy hisztiznek valakik úgy általánosságban, ha topik gazda vagy, ha nem, legalább vállald fel a konfliktust hogy szerinted ki az aki hisztizik és érvelj hogy miért minősül hisztinek.

[ Szerkesztve ]

XO: Gollami26

(#253617) Rigormortiis válasza .LnB (#253614) üzenetére


Rigormortiis
addikt

Erre én is kíváncsi vagyok, mert nem feltétlenül akarnék még egyszer 70-80 órát rááldozni erre a címre, bármennyire imádtam is az alapváltozatot.

Plusz csak a margóra: ez az üzleti modell sem gyere be, hogy vedd meg még egyszer a teljes játékot, ha részesülni akarsz az újdonságokból.

Azért a P4G-nél nem ez volt a helyzet, mert az egy új konzolra, ráadásul handheldre jelent meg a PS2es előd után.

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#253618) .LnB válasza Rigormortiis (#253617) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Teljesen egyetértek. A generáció egyik legjobb játéka. De 100 óra, az 100 óra. Inkább a P4G-nek állnék neki, mert az nekem kimaradt. De hiába jött PC-re, PS4-re nem jelentették be. :(

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#253619) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

John Gonzalez otthagyta a Guerrilla Games-t. De a Forbidden West-tet még ő írta.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#253620) Carvus válasza Wlac (#253603) üzenetére


Carvus
senior tag

Elsőre nekem is hibát dobott, de másodikra már jó lett, vagyis az eredmény eléggé lelombozott, úgyhogy kb 4-5* újra csináltam, de utána több hibát nem dobott már.

Egyébként tetszik meg minden a játék, de eléggé béna vagyok, merg szerintem elb*szott ötlet volt (utólag biztosan! :U ) azt hinni, hogy majd én leszek az új MJ23... :DDD :W mondjuk neki is kellett ehhez pár év, akkor még bármi lehet, de a meccsenkénti 4 pontok + C-D gradek nem ezt prognosztizálják, és csapattársak se sokat segítenek, hogy jobbak legyünk.. :(

(#253621) .LnB válasza Carvus (#253620) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Hát az tényleg elég rossz teljesítmény. :)
Még akkor is, ha az elején elég gatya a karakter. És baromira érezhető ahogy fejlődik. Egyre könnyebb játszani, kosarat dobni.
Mi nem megy? Milyen posztot? Milyen játékost indítottál?
Erről az oldalról ha tudnál képet küldeni, az segítene a legtöbbet: [link]

MJ-nek nem nagyon kellett több év. Rookie of the Year lett már '85-ben. :P

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#253622) hyggelig válasza koncsik (#253580) üzenetére


hyggelig
senior tag

Hangosan felnevettem :D

(#253623) hyggelig válasza Rigormortiis (#253617) üzenetére


hyggelig
senior tag

Én is így vagyok vele. Hiába az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam, nem állnék újra neki. Ráadásul a párom is annyira "megszerette" a zenéjét (nekem kb 120 óra volt kijátszani), hogyha újra belekezdenék, elhagyna :D

A P4G-t most fejhallgatóval nyomom. Nem kockáztatok :D

De a P5 Scramble mikor jön már ki Nyugaton? Eléggé fájt a szívem Japánban, márciusban, amikor az összes videojátékos üzletben kiemelt polcon volt mint a PS4 mint a Switch verzió. :(

(#253624) RangerFox válasza saelin (#253612) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Se a töltések száma, se az idejük nem változott :(

.LnB: Nem, csak pár órát játszottam vele egy ismerősömnél, szóval majdnem teljesen új élmény volt ez. Neked és Rigormortiis-nak azt tudom mondani, hogy ha csak a 3. szemeszter és a vele járó új sztori érdekel, akkor nem éri meg újravenni a játékot. Viszont ha mondjuk így a generáció végén újrajátszanád a kedvenceidet, és a P5 is köztük van, akkor érdemes a Royalba fektetni.

(#253625) myckey


myckey
veterán

Nem találtam game topicot, de ide is tökéletes sztm...

PS Blog. Crafting the world of Tsushima

Egy igényes leírás, sok sok szemléltetővel, a játék környezetével kapcsolatban.

Nagyon hangulatos :C

USA-ban már él a pre- download, valamint érkezett eg 1.03 -as csomag, 700mb körül.

Ez is érdekes lehet....
"For sure, -the main game (for me) was about 32gb -the bonus content is 22.085gb -and the digital mini soundtrack is 405.3mb -and the day 1 update (which is released on launch day) is just about 8gb"

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#253626) S e t h


S e t h
nagyúr

Egy hét múlva nagyon megszívják a mongolok.

Ja és akik hiányolták a genderizmust a TLOU2 után.
Ő Kubiláj. :DDD

alt="" title=""

[ Szerkesztve ]

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#253627) TCr válasza S e t h (#253626) üzenetére


TCr
veterán

:DDD

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#253628) erahurka válasza Carlos Padre (#253611) üzenetére


erahurka
félisten

Lehetett tudni, filmes szemcséket meg képi hibákat is kap a játék vele. Igazi szamuráj film hangulata lesz. :))

(#253629) S e t h válasza TCr (#253627) üzenetére


S e t h
nagyúr

Alap. :D

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#253630) hombre[EU] válasza myckey (#253625) üzenetére


hombre[EU]
veterán

a sucker punch is bejelentkezett a PlaystationStudios trónjára :D ha nem tolják túl a fetch questeket akkor nagyon jó játék lesz

btw a nextgenben a ND,Guerilla,SantaMonica,Insomniac,Bend,SuckerPunch és a SanDiego stúdiók fognak versenyezni azért,hogy kiafaszagyerek :DDD nagyon jó lesz

Life, Uh, Finds A Way

(#253631) Feherfy válasza hombre[EU] (#253630) üzenetére


Feherfy
tag

szívesen látnám még ott a quantic dream-et is :B

(#253632) myckey válasza hombre[EU] (#253630) üzenetére


myckey
veterán

Magáról a küldikről, meg a tartalomról nem sok fogalmam van, láttunk egy egy anyagot, de szerencsére nem tolták túl a bemutatókat, ezt szeretem.
Szóval bizakodó vagyok, letörni ráérek később is.

De az tuti, hogy ezzel a környezettel....( dinamikusan változó évszak,napszak,időjárás, eltérő terepviszonyok ) levettek a lábamról.
Ehhez társul még a képi világ is, a színek, az art és design...klasszikus hangulatfokozó elemek.
Valamint a -számomra- nagyon kedves központi téma, helyszín.

Bizonyos nézőpontból, már maximálisan elégedett vagyok. Meglátjuk, játéknak mennyire lesz addiktív. :K

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#253633) hombre[EU] válasza myckey (#253632) üzenetére


hombre[EU]
veterán

na meg milyen lesz érzésre a harc, az impact :)
az elképzelés nemnrossz, ilyen sekiros ritmus játéknak tūnik...block-idōzített parry-kill.
off: jöhetnének már az openworldök,amelyekben nem kell ütni/lōni csak deep exploration,puzzle,ügyességi vagy egyéb kihívás van...a death strandingben is elvoltam

Life, Uh, Finds A Way

(#253634) TCr válasza myckey (#253632) üzenetére


TCr
veterán

Engem már az első videójukkal kilóra megvettek.

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#253635) myckey válasza hombre[EU] (#253633) üzenetére


myckey
veterán

Persze persze, a harcrendszer nagyban befolyásolni fogja az egészhez való hozzáállásomat.
De erről is, meg a többi mechanikáról szintén többet, ha már van valami kézzelfogható, vagy mások által tapasztalt . :K

De alapjaiban ez is jó lehet, gyors hatékony és sallangmentes támadások. Ésszel, megfelelő ritmusban kivitelezett ellencsapások stb....ilyen olyan harcmodor etc.
Itt -IS- nagyon remélem, hogy autentikus lesz a játék, leginkább ez foglalkoztat az egészet tekintve.
Ez nem egy fantasy lesz, nagyon bízok benne, hogy megfelelő körültekintéssel nyúltak a dolgokhoz. A realitásból sokat lehet meríteni ennél a játéknál.

Jó lesz az ! :C

ha meg nem, majd sírunk :D

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#253636) Carlos Padre válasza myckey (#253625) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Az első játék, amiben valósághűnek látszik ahogy a szél mozgatja a növényzetet.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#253637) Frod válasza TCr (#253634) üzenetére


Frod
addikt

Igazából az első videó óta csak rosszabb bármi, amit láttunk belőle.

(ez nem beszólás, nekem is day-1 vétel, de a leleplező videó után fel kellett kaparni magam a padlóról, a legutóbbi ps3-grafikás lófarok gameplay azért sehol nem volt ahhoz képest)

(#253636) Carlos Padre
kedvencem a Witcher3, ahol a legkisebb szellő is tövestűl rángatja a komplett flórát, amikor pedig rendes vihar van, mondjuk éjszaka az konkrétan ijesztő már :D

(#253626) S e t h
Nekem elsőre így ugrik be, akit érdekel az ránézhet a Netflix 2014-es sorozatára.
Az első évadot kifejezetten szerettem, a másodikból kiszálltam, mert olyan irányba vitték ami nem érdekelt.

[ Szerkesztve ]

Do you see the white shadow?

(#253638) TCr válasza Frod (#253637) üzenetére


TCr
veterán

Túráztál már erdőben szelesebb időben? :)

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#253639) RudY válasza Carlos Padre (#253636) üzenetére


RudY
addikt

Nekem a Days Gone-ban is tetszett: [link]

[ Szerkesztve ]

(#253640) tothjozsi96


tothjozsi96
addikt

Far Cry 3 Classic Edition-t néztétek? 1 ezresért.. ;]

(#253641) Wesder válasza tothjozsi96 (#253640) üzenetére


Wesder
félisten

Mit kell nézni rajta? Jàtszani kell.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#253642) tothjozsi96 válasza Wesder (#253641) üzenetére


tothjozsi96
addikt

Gondoltam beírom, hátha valakit érdekel de nem nézte meg az akciós játékokat.
Bocs!

(#253643) Carlos Padre válasza RudY (#253639) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Szép szép de egy igazi növényzet nem így mozog.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#253644) Gigicuci válasza tothjozsi96 (#253640) üzenetére


Gigicuci
senior tag

Élvezetes FPS? Vagy inkább költsem sörre az árát?

én most a Warhammert néztem valami 2500 körül van 80%-os leértékelésben.

[ Szerkesztve ]

(#253645) Carlos Padre válasza Gigicuci (#253644) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Annyit simán megér. Mégiscsak egy farkráj.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#253646) Mike válasza Frod (#253637) üzenetére


Mike
veterán

éjszaka, erdőben kurva félelmetes egy vihar

(#253647) S e t h válasza Wesder (#253641) üzenetére


S e t h
nagyúr

Mondd meg neki!
Hát hogy képzeli ezt!?!!nyóc

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#253648) Mike válasza TCr (#253627) üzenetére


Mike
veterán

geci mongóóóólok

(#253649) Wesder válasza S e t h (#253647) üzenetére


Wesder
félisten

Kilenc.

Az FC3 volt az utolsó jó FC, bàr nekem az 5 is tetszett, de a hàrmat jobbnak tartom.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#253650) Wesder válasza Mike (#253648) üzenetére


Wesder
félisten

Az köcög monóóóólok.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.