Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#181901) pr0bi válasza Tyler Durden (#181897) üzenetére


pr0bi
senior tag

Gondolkodtam rajta én is , hogy megveszem végül lemondtam róla. Az első részhez képest, a maga egyszerűségével, gyors játékmenetével, klasszikus trilógia elemekkel, nálam nem tud labdába rúgni. A kevesebb több elv itt most hatványozottan érvényesül, BF1 igazi hangulatbomba minden szempontból.

[ Szerkesztve ]

(#181902) .LnB válasza pr0bi (#181901) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ez abszolút nem igaz. Simán hozza a BF1 hangulatát. És túl is tesz rajta, mert ez több. Az első részt szerettem nagyon a hangulata miatt. De itt a játékmechanikát is sikerült ráncba szedniük. Most így több mint egy évvel a megjelenés után, egy nagyon komplett játékot kapsz 4000 ft-ért.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#181903) M3oH válasza .LnB (#181895) üzenetére


M3oH
addikt

Wingsiut elég kemény. Én próbáltam egy easy challenget vele, hamar feladtam. Ennyi időm nincs nekem, hogy ez menjen normálisan.

(#181904) .LnB válasza M3oH (#181903) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Azért az easy-k mentek nekem. De annál feljebb nem is próbálkoztam emlékeim szerint. Ami a videóban van az meg elég crazy szint már. :)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#181905) wierra válasza .LnB (#181904) üzenetére


wierra
senior tag

Csak analóg karokkal, vagy giroszkóppal is lehet irányítani?

Ui.: egyébként mi újság van Yharnam-ben? :)

[ Szerkesztve ]

"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

(#181906) Scholes9


Scholes9
nagyúr

Resi 2 Remake tesztek mikorra várhatók?

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#181907) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ha-Ha:

Egy Netflix-es film plakátja egyébként.

(#181905) wierra: Az irányításra nem tudom a választ.

Yharnam abbamaradt. Az ünnepek alatt abszolút nem volt hangulatom hozzá. Aztán a napokban azon gondolkodtam, hogy igazából a Bloodborne-t azért kezdtem el, hogy bizonyítsak magamnak, hogy nem vagyok csíra. Ezt meg is tettem, a kezdeti "nehézségek" után, simán haladtam a játékban. Elvileg a felénél vagyok. Tetszett nagyon, értékelem. De nem tudom, hogy mikor fogom folytatni.

Kicsit most a megszokotthoz képest máshogy állok a játékokhoz. Eddig ha nekiálltam valaminek akkor csak azzal játszottam míg végig nem vittem. Most meg elkezdtem az "éppen mihez van kedvem" elvet követni. Így az ünnepek alatt PES, és most a Battlefront 2 pörgött. És a Battlefront 2 fog is egy darabig még szerintem.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#181908) ldave válasza penge111 (#181896) üzenetére


ldave
félisten

PS2-on játszottam végig, amikor megjelent, egyik kedvenc FF játékom, talán pont a különcsége miatt. Megvettem PS4-re is, de még nem került sorra. Utóbbi időben kicsit túladagoltam a jrpg-t magamnak (Radiant Historia, DQ XI, Ni no Kuni 2, stb), szóval most valami másra vágytam, így nekiálltam a Torment-nek (Tides of Numenera). Teljesen beszippantott ez a játék, fantasztikus hangulata van, bár néha úgy érzem közelebb egy visual novel-hez, mint egy hagyományos rpg-hez. Eddig 20 órát tettem a játékba és talán kétszer, háromszor kellett harcolnom, a többit mind sikerült valamilyen módon elkerülni. Technikailag kicsit gyengus a PS4 változat, nem túl acélos a framerate és rengeteg tölt helyszínváltások között, de még így is odaszegez a képernyő elé.

A Slime draws near! Command?

(#181909) penge111


penge111
addikt

Mint mondtam én mostanság kezdtem el ezt a túlélő, horror műfajt, valamiért mindig távol állt tőlem. Soma imádtam minden percét, Resi VII meg a Somától is jobban tetszik. Az lenne a kérdésem, hogy a Resident Evileknek melyik része azok, amik a VII-hez hasonlóak. Mert olvasgatom, hogy a 4-5-6 gyengébb eresztés inkább hentelés, mint túlélés. Szóval melyik Resident Evil részeket érdemes beszerezni, vagy van más hasonló, játék mint a Soma és a Resi VII? Válaszokat köszi előre is :R

@ldave: én is meg akartam venni amikor Saelin belinkelte, hogy pár ezer forintér szórták ki valamelyik webáruházban. Viszont sok helyen írták, hogy rengeteg szöveg van benne, és ráadásul nem egyszerű az angol benne, így kb. a középszint közeli angolommal nem mertem belevágni. Mondjuk én nem tudom, de az FF 12-nek is sok részen nagyon nehéz volt az angolja, nagyon fura, számomra ismeretlen dialógusokkal volt tele.

[ Szerkesztve ]

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#181910) .LnB válasza penge111 (#181909) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Egyik sem. A Resi 7 éles váltást hozott a sorozat korábbi részeihez képest.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#181911) Destroyer91


Destroyer91
tag

Sziasztok!

Egy hülye kérdéssel fordulnék hozzátok, de széttört a kényelmes masszázs székem (ami csak a PS-hez volt tartva :O ), ágyból fekve pedig nem szeretek játszani, ezért kérdezném, hogy ti milyen ülő/fekvő alkalmatosságon játszotok, ami bírja a hosszú távú nyúzást is? :R Nem tudom, mivel pótoljam szeretett székem... :O :DD

(#181912) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Elkezdtem a Detroitot.

Boi, milyen hangulata van ennek a játéknak és milyen végletekig kidolgozott világot rittyentettek a sztori köré, látszik, hogy tényleg minőséget akartak kiadni a kezükből, ritkán olvasok el és nézek meg mindent egy játékban, de itt megtettem, mert minden érdekesre sikerült.
A mocap, szinkron tökéletes, a zene is magával ragadó (még ha többször is az az érzésem támadt, hogy ez valahonnan ismerős (pl Now - Mombasa).

Viszont és ez sajnos számomra egy elég nagy viszont: az irányítás (bár ahogy olvasgattam, mások számára is). Ezt így tényleg leokézta valaki? Programozó ismerősöm korábban egy más játékkal kapcsolatban jegyezte meg, hogy input oldalon két elsődleges cél van, de ez józan ésszel is kikövetkeztethető: minél egyszerűbb és minél konzisztensebb legyen. Ha egyszer X gombbal ugrasz, akkor legközelebb is X gombbal kell ugranod. Na itt egyik sem sikerült, de ez valahogy a Quantic Dreamet sose zavarta: megnyomod a gombot, őrülten nyomkodod a gombot, hosszan nyomod a gombot, hosszan nyomod a gombot, közben más gombot nyomsz, hosszan nyomod és más gombot is hosszan nyomsz, ezek váltakoznak 90%-ban, de nem látom a mintát, hogy mi alapján.
Egy küldetésen belül van, hogy egyszer X-szel mászol, utána rögtön a joy-t kell felfelé húzni, a QTE-knél egy idő után már csak egyszerre lenyomtam mindkét lehetséges gombot, mert nincs büntetés, ha rosszat nyomsz, de a jót így is regisztrálja, a tapipadot teljesen feleslegesen vonja be a játék és sokszor nem is jól érzékel (vagyis inkább nem az egész tapipadot érzékeli, csak a képernyőn jelzett részét) és nagyon sokszor szerintem ami egy akció kéne legyen, azt feleslegesen szétbontja. Előtte pont az Alien Isolationnel játszottam, ahol bizonyos esetekben tök elmés módon megoldották az irányítást, volt hogy a bal ravasz és bal joy a bal kezet, a jobb ravasz és jobb joy a jobbost szimbolizálta, itt is vannak hasonló ötletek, de az egész irányítás számomra nem áll össze, rontja az immerziót, ráadásul néha elég vicces szituációkat szül, ahogy a karakter megáll két parancs között.

Ettől függetlenül nagyon tetszik a játék, a menücsaj kicsit hátborzongató, de hatalmas ötlet. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#181913) Zoleee83 válasza penge111 (#181909) üzenetére


Zoleee83
addikt

The Evil Within 1-2.
Más a zsáner de remek thriller/horror story, és sokszor tényleg f*satós, az első rész főleg! :K
Nálam a top 5 játékban benne van mindkét rész.

@Bad Pritt - A Detroit irányítással a világon semmi baj nincs, meg kell tanulni.

[ Szerkesztve ]

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#181914) WhiteWalker válasza penge111 (#181909) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

A RE VII-hez , jelenleg szinte semmi sem hasonlítható ;]
Annyira eltalálták , gyakorlatilag mintha a Sziklák Szeme c. filmet játszanád végig.

A 4-5-6 az egy TPS nézetű lövöldék , akció orientált mindhárom rész.
A 4 ( ps-2 port hádésítve) kicsit talán kiemelkedik ebből , az 5. rész coop-ba is lehet játszani , a 6. pedig gagyi lett...

[ Szerkesztve ]

(#181915) NyMRooD válasza Destroyer91 (#181911) üzenetére


NyMRooD
őstag

Én ezt használom, de még alig egy éves, így nem tudom, hogy mennyire strapabíró (nekem még nincs vele gondom).

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#181916) sirarcheer válasza Destroyer91 (#181911) üzenetére


sirarcheer
senior tag

Én ilyet "örököltem":
Fotel

PSN: sirarcheer

(#181917) ldave válasza penge111 (#181909) üzenetére


ldave
félisten

Hát igen, komoly mennyiségű és összetettségű szöveg van a játékban, de főleg azért nehéz olvasni, mert tele van ez a világ olyan kifejezésekkel, amik újak a játékosnak (cyper, nano, glaive, mere, stb) Numenera RPG-ből adódóan és ezeket megjegyezni és elsajátítani nem egyszerű feladat. Én úgy érzem, hogy aki szereti a nem mindennapi fantasy és scifi regényeket (mert tényleg sokat kell olvasni), annak érdemes beletenni az időt, mert nagyon egyedi élményt ad a játék.

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near! Command?

(#181918) Woodslave válasza penge111 (#181909) üzenetére


Woodslave
nagyúr

most a dying light után belenéztem a resi 7 demoba de úgy döntöttem ezzel még várok most valami napfényes játékra van szükségem :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#181919) gyuromoj válasza NyMRooD (#181915) üzenetére


gyuromoj
veterán

Ez brutal, ennyiért pedig lehet hogy be próbálom.
Megbízható bolt?

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#181920) penge111 válasza Woodslave (#181918) üzenetére


penge111
addikt

Pedig nagyon jó játéknak tűnik, én is parázok rajta rendesen, de a félelmemen felülkerekedik a kíváncsiság, mert idáig nagyon érdekes a sztori, nagyon kíváncsi vagyok a végére, rengeteg kérdésre várom a választ még a játéktól. Természeten este 9-től játszom, ahogy illik, wc papírt azért készítek be :DDD

[ Szerkesztve ]

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#181921) .LnB válasza Bad Pritt (#181912) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Én könnyű szinten játszottam, úgy nem emlékszem ilyen dolgokra az irányítást illetően.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#181922) Woodslave válasza penge111 (#181920) üzenetére


Woodslave
nagyúr

:D sajnos amíg reményem (vagy inkább tervem) nem volt ps4-re nagyon sok játékot végignéztem youtube végigjátszásban, a resi 7 is köztük van meg a detroit is szóval nem eröltetem egyelőre az olyan sztori alapú játékot amit már láttam. Kivéve a last of us mert azt megvettem de egyelőre abba se kezdtem bele

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#181923) Carlos Padre válasza Bad Pritt (#181912) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Én is most jutottam el oda, hogy elkezdjem, de gecc.... :Y :R A nagybetűs Játék nekem, az a rész az elején, mikor Marcus "összeszedi magát" és "kimászik a gödörből" (lol :C) nagggyon adta a hangulatot. Több hasonló minőségű játék kellene.

Az irányítás viszont direkt olyan, az akciórészek egy ritmikus/reflex minijátéknak felelnek meg, az meg hogy a hasonló feladatokat (pl. ajtónyitás) különböző interakciókkal kell megoldanod arra szolgálnak, hogy ne tudd unottan végignyomkodni a játékot, végig oda kell figyelni. Szerintem. Aztán persze lehet, hogy mégiscsak sík hülyék tervezték a játékok és csak én akarok értelmet belemagyarázni :D

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#181924) WaterWave


WaterWave
veterán

Én is megleptem magam egy ilyennel:

Kép

Jópofa

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#181925) Bad Pritt válasza Carlos Padre (#181923) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Amúgy erre én is gondoltam, meg sok esetben van is ráció a parancsokban (pl az ajtónyitás jó ötlet szerintem).

Csak sokszor fura, hogy pl a konténereken végigugráltam és másztam Markus-szal az X-et nyomogatva, aztán utána meg a joy fel paranccsal mászott. Ugyanez előtte, mikor elérte a Jericho hajót.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#181926) Revolit válasza Bad Pritt (#181925) üzenetére


Revolit
senior tag

Engem ami baromira idegesített, hogy mikor gyorsan kellett nyomkodni gombokat, nekem nem különült el annyira a teljes kontroller balra rántás a joy balra húzástól (jobbra sem :P ). Mikor fél szemmel akciót nézem pláne.

Ezt gyakran benéztem. Ugye mindkettő egy balra/jobbra nyíl, csak kicsit más grafikával.

[ Szerkesztve ]

(#181927) NyMRooD válasza gyuromoj (#181919) üzenetére


NyMRooD
őstag

Tavaly március környékén 3-at rendeltem, gond nélkül megjött mind a három 2-3 nap alatt (igaz 3 külön egymás utáni rendelés volt és felhívtak, hogy nem-e bénáztam véletlen)

u.i. Akkor 20k volt darabja, szóval az ár nem kamu.

Itt egy kép róla

[ Szerkesztve ]

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#181928) vikla007


vikla007
aktív tag

Sziasztok,

Karácsonyra kaptak a fiúk(8/18) egy PS4 pro-t.
Még csak ismerkedek a kínálattal...
Alza-s PS hits-ből azért egy néhányat még berendeltem akciósan.
Lejárt az ingyenes PS+.
Tudtok valami akciós éves előfizetést? Érdemes rá várni? Vagy vegyük a 18k-t?

(#181929) Viper26


Viper26
nagyúr

5400-as külső HDD elég, vagy mindenképp 7200-asat keressek bővítéshez?

iPhone 14 | FR955

(#181930) NyMRooD válasza NyMRooD (#181927) üzenetére


NyMRooD
őstag

Már sajnos nem ment a szerkesztés, sry, mobilról próbáltam, itt a kép rendesen.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#181931) Viper26 válasza WaterWave (#181924) üzenetére


Viper26
nagyúr

Honnan sikerült? :)

iPhone 14 | FR955

(#181932) A`rpi válasza Viper26 (#181929) üzenetére


A`rpi
addikt

"5400-as külső HDD elég, vagy mindenképp 7200-asat keressek bővítéshez?"

Gyárilag 5400 fordulatszámú merevlemezzel szerelik a PS4-eket.

[ Szerkesztve ]

(#181933) csiak válasza NyMRooD (#181930) üzenetére


csiak
tag

Csajjal együtt 25-ért nem olyan rossz vétel :DDD
Én pont holnap megyek a BLUP-ékhoz kipróbálni élőben is, és ha jó lesz akkor ezt veszem meg náluk:

[link]

"Sok loot disznót győz!"

(#181934) .LnB válasza NyMRooD (#181930) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nem luxus egy kicsit ez? Tessék, gamer székek nagy választékban: [link] :DDD ;]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#181935) SH4D0W2011 válasza csiak (#181933) üzenetére


SH4D0W2011
őstag

Nekem is Blup! van, igaz én a Paradiso nevűt vettem, bejövős, kényelmes. :) Annyi, hogy nekem az asztal elé alacsony, így inkább székben játszom.

(#181936) csiak válasza .LnB (#181934) üzenetére


csiak
tag

kinek van pénze a mai világban kézzel faragott fa gamer székekre???? :))

"Sok loot disznót győz!"

(#181937) .LnB válasza csiak (#181936) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Tudod, ez a "gémerszék sznobizmus". :D Azért mégsem ülhetek ilyen b*szem-b*szom Noblechairs féle gagyikban. :DDD

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#181938) NyMRooD válasza .LnB (#181934) üzenetére


NyMRooD
őstag

A saját példányomat ajándékba kaptam a húgomtól, csak külföldön él és én rendeltem meg magamnak, a többi a család más tagjainak ment, így azokat sem én fizettem, szóval annyira nem volt luxus :D.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#181939) penge111


penge111
addikt

Ja, még a Resi VII kapcsán hatalmas pozitívum, hogy ez az első olyan játék, ami 100%-ig kihasználja a Sony 7.1-es fülesemet, itt ha megnyomom a 7.1 opciót beüzemelő gombot, akkor durcán jó térhangzása lesz a fülesnek, a többi játéknál idáig zéró különbséget vettem észre ezt a funkciót ki/be kapcsolgatva.

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#181940) .LnB válasza NyMRooD (#181938) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ezt egy kicsit túlmagyaráztad. Abszolút nem akartam én senki zsebében turkálni, csak be akartam linkelni azt a képet. :)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#181941) Domaximus válasza WaterWave (#181924) üzenetére


Domaximus
tag

Ez engem is érdekelne, honnan lehet szerválni? :D

(#181942) pr0bi válasza penge111 (#181939) üzenetére


pr0bi
senior tag

Resi 7-et ajánlom este sötét szobában fejhallgatóval játszani a maximális élményhez. Akárcsak az Alien Isolation-t.

(#181943) penge111 válasza pr0bi (#181942) üzenetére


penge111
addikt

pontosan így játszottam vele 4 órát hétvégén :)

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#181944) Rigormortiis válasza penge111 (#181943) üzenetére


Rigormortiis
addikt

Alien Isolationnel játszottál? Ha ezek tetszenek, az is fog.

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#181945) NyMRooD válasza .LnB (#181940) üzenetére


NyMRooD
őstag

Poénnak vettem, csak túl magyaráztam, van ilyen :D

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#181946) S e t h válasza pr0bi (#181901) üzenetére


S e t h
nagyúr

Nem vesztettél semmit, a kritikák nem hazudtak.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#181947) SH4D0W2011 válasza Domaximus (#181941) üzenetére


SH4D0W2011
őstag

Innen pl. :)

(#181948) F-ECT$ válasza vikla007 (#181928) üzenetére


F-ECT$
titán

Decemberben volt olyan akció, hogy az 1 éves előfizetésért 15 hónapot adtak, most PUBG-os bundle van rá (nem éri meg), szóval ha nem azonnal kell, akkor lehet érdemes várni valami akcióra, esetleg nézegesd a hardveraprót, ott szokott 15k körül lenni időnként.

Dive ever, work never.

(#181949) Carlos Padre


Carlos Padre
veterán

Egy kis újévi hardver ajánló.
Ugye konzolon probléma, hogy vehetsz bármilyen jó fejhallgatót játszani, a ps4 (és Xbox) kontrollere "nemhajcsaki", ráadásul mikrofon visszacsatolás sincs, szóval a szomszéd is hallja ha játszol a haverokkal, USB hangkártyával meg kényelmetlen és kötött. Sikerült találnom egy eszközt ami mindegyik problémát egyszerre orvosolja:
Turtle Beach Px24 SuperAmp.

Minden szabvány 3pines fejhallgatóval működik.

[ Szerkesztve ]

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#181950) WaterWave válasza Viper26 (#181931) üzenetére


WaterWave
veterán

Beststruff

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.