Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#157781) saelin


saelin
veterán

Kis státusz jelentés.

Csütörtök óta tesztelem a PS Now-ot ps4 pro-n, mert arra voltam kíváncsi mennyire használható állapotban van 2018-ban. Aki nem tudná a PS Now egy stream szolgáltatás, ahol a játékok nem az adott gépen hanem a Sony távoli szerverein futnak és egy videó formájában jut el hozzánk a kép. Sajnos az inputlag érezhető és szvsz megszokhatatlan, mert ugye nem is egy állandó ms-al késik, hanem a kapcsolat fényében ugrál össze-vissza. Több fps/tps játékot is próbáltam játszani, de mindig arra jutottam hogy erre alkalmatlan ez a rendszer. Kicsit olyan érzés így célozni mintha jégen csúszna célkereszt. Szerintem az ilyen játékokhoz minimum egy agresszívebb aim assist kellene, mert ez ebben a formában csak egy állandó küzdelem a Joystick-al. Komolyan mondom néha elfáradtam tőle.
Más játékstílussal is próbáltam és végül arra jutottam, hogy használhatatlan az egész ps now rendszer emiatt. Hatalmas ötlet, de ez az egy tényező teljesen megölni. A képminőség változó, de nagyrészt hozza a vállalható szintet. Volt játék ahol alig tudtam megmondani, hogy nem natívan fut ps4-en, hanem csak egy videót látok... viszont néha egész érdekes anomáliákat vettem észre. Tearing-elt a kép, kockásodott a kijelző némely pontján vagy csak laggolt egyet az egész. Nem sűrűn csinálja, de amikor igen azt észre lehet venni.
Aztán ugye ott az ára 20 usd/euró, ami olyan 5500 Ft-ra jön ki havonta. Ezért a pénzért 650+ játékot próbálhatunk ki, amik nagyrészt ps3-as cuccok.

Nem is tudom kinek merném ajánlani... Talán annak, aki szereti a kihívásokat és nincs más módja kipróbálni a régebbi PS játékokat. Én direkt a konzolon próbáltam, mert egy gyenge i5-ös notim van már csak itthon és az biztos kevés lett volna ehhez. Szórakozgatok a now-al még pár napot, de kétlem hogy előfizetnék rá. Ha olyasmi lenne, hogy ezeket a játékokat le lehetne tölteni és maradna az ár is ugyan ennyi, akkor meggondolnám hogy pénzt adjak érte.

Bocsi a wall of text-ért, de ezt muszáj voltam leírni. Ugye itthon nem érhető el a szolgáltás így biztos van olyan, aki csak hallott róla, de személyesen nem próbálta. Inkább nekik szól ez az írás. :R
(Most megyek vissza és megpróbálok nyerni egy versenyt Dirty Rally-ban... :DDD)

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.