Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZsolt
őstag
A sima WD Passport-ot használja valaki a PS4-el? Minden rendben vele, felesleges My Passport Game Storage-t venni?
-
david_97
senior tag
Srácok ha veszek egy külső hdd dokkolót, és bele teszem azt ami most a pc-ben van, a ps4 fogja látni? Vegyesen szeretném használni ps4-ben is meg amikor kell pc-n is.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
bagyulajuve #158293 üzenetére
Ez van, majd a következő konzolban már biztos meg lesz oldva ez is.
-
gianni85
veterán
-
mateo91
tag
sziasztok, igaz hogy lehet eger+bill. jatszani ps4-en? Egyik srac azt allitja.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
bagyulajuve #158285 üzenetére
Pontosan, azokkal nem tud mit kezdeni a konzol.
-
.LnB
titán
Srácok, ezer éve nem volt optikai meghajtóm. Ezért noob kérdés lesz, ha megveszem a kedvenc filmemet [link] Akkor a PS4 le fogja játszani gond nélkül ugye?
-
-
3L1T3
addikt
válasz
RangerFox #158273 üzenetére
Persze, szerintem az alapvető gond az tud lenni egy játék adaptációnál, hogy túlságosan a játékra akar hajazni az adott film. Pl nekem a Warcraft film nagyon tetszett, egyrészt a hangulat miatt másrészt a megvalósítás a helyszínek hűen tükrözték azt ahol játszottam. Ez így rendben volt a logikai bukfencek vagy vágási hibák okozta kellemetlenségek ellenére.
De a Tomb Raider filmnél pont azt éreztem hogy megakar felelni önmagának és a játékra próbál túlságosan hajazni.
Valószínűleg a magyar szinkron is rátett egy lapáttal de szerintem borzalmas film lett, mondom ezt úgy hogy a 2013-as részt minden létező platformon lehetőleg 1x végigjátszottam. Sajnos ez a Rise of the Tomb Raiderről már nem mondható el.
Ugyanakkor megint más egy Blizzard és SONY hozzálássa a saját gyermekéhez mint egy Square Enix.
-
dvd24
senior tag
Tudom, hogy még régebben bejelentették, hogy Tom Holland lesz a fiatal Drake, de szerintem jó lenne egy olyan megoldás is, hogy Fillion egy idősebb Drake-et alakít, és a film a 4. rész után játszódna a lányával a főszerepben, és Holland csak egy visszaemlékezésben lenne ott.
-
wolf13
őstag
Amazonon jó pár napja nem elérhető a 10$ ps gif card. Honnan tudnék más megbízható helyről vásárolni ?
-
Nayrobi
őstag
Fillion tökéletes Drake lett volna úgy 10 éve a Firefly után. Most? Hát nem tudom.
-
Xaels
félisten
válasz
WhiteWalker #158258 üzenetére
Meg a Szahara sem volt szvsz olyan rossz. De külsőre ő sokkal messzebb van Drake-től mint Fillion.
-
.LnB
titán
válasz
consono #158257 üzenetére
Hát oda nekem egyértelműen Mads Mikkelsen lenne a favorit. De esélytelen sztem. Esetleg még Nikolaj Coster-Waldau, ő rá is érne egyébként. Vagy az extrém durva cast: Tom Hardy.
De ha már a Witcherek-nek nincsenek érzelmei, és nem kell kifejező arcmimika, akkor a fapofájú Keanu Reeves is elmegy.
(#158258) Mikamaka Szerintem az ő gázsija több mint a teljes film költségvetése.
De persze, ő bármit el tud jól játszani.
-
consono
nagyúr
Hétfőn valamit megtudunk
Ha már előjött a filmes feldolgozás téma, én azt várom nagyon, hogy kiderüljön Geraltot ki fogja játszani a Netflix sorozatában. Persze már most kondicionálom magam, hogy úgy is szar lesz a sorozat, úgy sem lesz igazi Geralt, de titokban persze reménykedem
-
.LnB
titán
válasz
Xaels #158254 üzenetére
Abszolút! Így legalább megússzuk Scott Eastwood, Chris Pratt, Chris Pine féle nyápickodást. Ha meg nem Fillion, akkor max Bradley Cooper lehetne szerintem. De jó lesz Fillion. Bár kezdhet gyúrni az öreg, elég rendesen.
Remélem a CC-on lesz valami kis panel is a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Kalandor: Habemus papam
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- alza vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest