NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Bevezetés a wokok világába
- Elemzés IGP-k az APU-k ellen
- Elemzés CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- Tudástár Okos Otthon kezdőknek
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [pusszycat:] Kíváncsi
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Szoszo94:] Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] Isaac Asimov Alapítvány-Birodalom-Robotika univerzuma
- [Re:] [sidi:] 10.000rpm fordulatszámú winchester SSD helyett?
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
JoHnni
senior tag
Bővebb információért olvasd el az összefoglalót!
/////////////////////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
/////////////////////////////////
Szolgálati közelmény: Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket a hozzászólásokat ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
[ Módosította: 7 ]
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...

adise
őstag
mit szeretnél letölteni??
lelehet a CS-t, HL, DoD, TeamFortress....meg még 1-2t.
De ahhoz hogy játszhassál kell egy serial (1400ft)
Kivéve ha Radeon 9600XT vagy 9800Xt-d van mert akkor az abban találhato kuponon levő koddal regelsz steambe és ott azzal ingyé leszedheted ezeket.
remélem érthető

JoHnni
senior tag
9600Xt-m van megvan a kupon és a hl-t meg a cs-t, leirnád hogyan kell
[Szerkesztve]

adise
őstag
hát először is töltsd le a CS-s verziot kb 300mb
abban a cs és a hl találhato meg.
feltelepited, ott create new user acccount vagy mi
beirod a keyt és kész. utána elinditod games menü rákattintitasz a cs-re vagy hl-re jobb klikkel és install
ennyi

JoHnni
senior tag
honnan tudom letölteni ezt a cs-s verziót?

Atom
aktív tag
www.counter-strike.hu
Ott felső menüsor -> letöltések
ezen belül pedig a kliens filok alatt megtalálod a counter-strike steam installert. azt tölcsed le.
Konfig: Már nincs

adise
őstag
ftp://www.counter-strike.hu/client/steam/SteamInstall_CS.exe
jah bocs nem 300mega hanem 379

JoHnni
senior tag
nagyon jó igy legalább tudok majd játszani multiplayerbe

JoHnni
senior tag
te is ezzel tölötted le őket?

JoHnni
senior tag
nem úgy értettem

adise
őstag
jah nem nekem nem xt-m van hanem sima 9800
nem érttettem

JoHnni
senior tag
Az lenne a problémám hogy ha belépek egy serverre vagy rögtön vagy kevés időn belül ledob ez miért van, még tegnap meg délelött ment

JoHnni
senior tag
minden ok belépek már játszanék és kilép vissza

Fr4G
aktív tag
Próbáld meg másik szerveren, vagy nézd meg, hogy nincs-e rajta Cheating Death. Ha van, akkor a Unitedadmins holnapjarol tudod te is letolteni es akkor menni fog.

adise
őstag
vagy cheating-death vagy tele van
ennyi
amugy én nem tok magyar szerverről ahol lenne cheating death

JoHnni
senior tag
Nemtudom mitől de megoldodott KÖszi a segítséget!

modder
aktív tag
helló!
az lenne a kérdésem, hogy a steamban felvett csé demóimat ( consol: record valami) . hogy tudnám lejátszani valami alternatív letöltőprogrammal, vagy hol találok valmi plugin-t amivel át tudnám konvertálni valmi más formátumba(avi, mpg)

e=mc²
őstag
Sziasztok gamerek!
Akadt egy kis problémám ezért felhoztam a témát:
a 379Mb os Steaminstall_CS.exe-t letöltöttem, majd felinstalláltam. Majd, mikor belépnék a már regisztrált accountommal, ez a hibaüzenet fogad a Validate Steam files folyamat futása közben:
Bővebben: link
majd, ha erre lenyomtam az OK gombot, felugrik ez:
Bővebben: link
Mi lehet a gond? ( ua. a gép, volt win reinstall többször is)
Ambulimax Provider

I_Am
veterán
A teljeset nem szedted még le? (steam) Ha jól emléxem van egy nagyobb is, azzal talán menni fog.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

e=mc²
őstag
Az is lent volt, de majd legfeljebb leszedem megint. Esetleg vmi 5let?
Ambulimax Provider

I_Am
veterán
Más nem jut eszembe.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

Break
aktív tag
Más....
Steam -> Create account -> Validitation code.......
Az elküldött kódot ben fogadja el ! ....ötlet ??????????
''Tedd, vagy ne tedd, de soha ne próbáld......'' by Yoda (Birodalom visszavág)

Béla Papa
csendes tag
Sikerült vkinek 1.5öznie STEAM-en keresztül? Mert állitolag Custom módként be lehet tenni alá.
Vannak egyáltalán magyar 1.5 -ös STEAM szerverek ?
A moha déli oldalán mindig fa van

Béla Papa
csendes tag
up

heihachi
addikt
HalI!
Nálam fut minden rendesen, csak épp egy kérdésem lenne:
A HL el sem indul, ha a Steam nem tud a szerverhez kapcsolódni. Szal ez azt jelenti, hogy ha játszani akarok, csak internettel megy, vagy van kibúvó?
Ja és mégegy: jól értem, hogy ha újrainstallálom a winfosomat, akkor újra tölthetem le a cuccost?(Én a steam installert töltöttem le, és azon keresztül töltöttem le az összes alkotóelemet).
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

Béla Papa
csendes tag
elsőre passz.
wintelepitésnél meg aszem igen, le kell szedned ujra , cs.hu-n kint van a linkje a 379mb-s steam installernek.

Béla Papa
csendes tag
.
[Szerkesztve]

b.bone
senior tag
nos. van nekem vele egy accountom. hl2-t preloadoltam. most viszont feltettem egy új rendszert. de előtte backupoltam az egész steamet letöltött cuccokkal együtt.
ha a steam\steamapps könyvtárat egy az egyben visszamásolom a frissen telepítettbe akkor ugye kenni vágni fogja és nem akarja majd ujra tölteni?
vagy valahogy máshogy kell?
"guilty until proven innocent" - Artisjus

Torry
addikt
UP!
Ez engem is érdekelne, hogy lehet megmenteni egy friss windows reinstall előtt.

8zabi
őstag
Visszamásolod és meg fogja találni őket.

zonko
csendes tag
hali.
en is akarok cs-zni.
honnan lehet cd-keyt szedni? ha megveszem a half life ot es az abba levo cd-keyt hasznalam ugy jo vagy azzal nem muxik?

Spensers
aktív tag
Szasztok
Szal nekem is van egy xt kártyám meg ugye hozzá a cuppon.
Be regeltem meg minden megadttam a cd key-t na akkor pre-loading...
Erre akárhányszor rákatintok kifagy a progi mi lehet a probléma valaki plz segítsen!!!
Azt már próbáltam hogy kikapcsolom a tűzfalat de nem megy úgy se

Spensers
aktív tag
Nah skcok senkinek semmi ötlete mi lehet nálam a gond?

Dravenstorm
tag
cache fájlokat kiirod cd-re akkor nem kell ujral eszedni csak majd bemásolod és ennyi

Dravenstorm
tag
nem fagy ki, csak ugy látszik
várj vele
hagyd ott pl estére reggelre lent lesz

Spensers
aktív tag
OK de ez normális mikor ''szerintem '' kifagy akkor nyomok egy Ctrl+alt+delete és ott az állapotnál : a program nem válaszol van ???

Spensers
aktív tag
Nah kiprobáltam hogy hagyom kb 5 perc múlva el is kezdtte szedni!
KÖSSZI

Kaoru
aktív tag
hi, van 1 frusztráló gondom.
Gépen rajta van jogtiszta cs 1.5 és jogtiszta hl2 steammel.
Source után kedvem támadt újra játszani egy kicsit 1.6-tal. Steam menüben nem, jó. 1.5 elindít keressen frissítést, nem talál. Leszedem a steam_cs installert felmegy pöpec, ott vannak a gcf fájlok is (half-life, counter-strike), de steam még midnig nem találja/látja. Mi lehet a probléma?
Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN

MoneyM
senior tag
felraktam csak úgy poénból a progit!
mit lehet vele kezdeni?
nincsen nekem semmilyen Value game-em!!!
Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина

tankman
csendes tag
Akkor úgy nem sokat...
Túl kell élni, megszületni nem elég...

DJ.Gróf
aktív tag
Van egy kis gondom a steam-el! vettem egy Accountot az első két napban ment is , de ma megpróbáltam belépni és azt irja hogy Your account disabled!! mi lehet a gond?

Kiskutya
veterán
Hali!
Reggel bekapcsolom a gepem es a steam ezt irta ki connecting kozben: Fatal error: failed to load platform modules
mit jelent es mitol lehet ez?
hmm...

Sanyo
senior tag
Tegnap volt egy steam frissítés, lehet hogy az kavart be. Gép újraindítását, esetleg a steam kliens reinstallt próbáltad már?

<MZ/X>
őstag
SZiasztok. Asteam-en a DOd mennyibe kerül? Kell-e ehhez valamilyen más játék? És hogy ugye a pénzt bankszámlán kell fizetnI? ennyi kösz
Original's never fit - Socket 370

Sanyo
senior tag
20 dolcsi, dombornyomott bankkártya, más game nem kell hozzá.

<MZ/X>
őstag
20$-nál többet nem kell már soha fizetnem? Honnan töltehetem le? Ez nagyon jó ár!2k-ért egy király game.
Original's never fit - Socket 370
Téma tudnivalók
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Szuper áron eladó dobozos új Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Új ACER ASPIRE 5 "Kis Gamer" Fémházas Laptop 15,6" -30% i5-1135G7 4Mag 8Gb 512GB SSD Iris Xe FHD
- Pénztárcakímélő áron eladó dobozos új 15.6" colos HP Pavilion/I7-1255U 16GB 512SSD FHD IPS Garancia
- Eladó Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Dominator Platinum RGB Black +5 év gari.
- Eladó 2az1-ben érintőkijelzős HP spectre x360 /i7-1165G/16GB/1TB SSD/OLED/3000x2000 felbontás/13.3"/