Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemorino
tag
Star Wars effektus: a korábbi rész ismeretében az emberek valami egetverő új élményt várnak, amit nyilván nem kapnak meg, mert egy legendás első játékot lehetetlen annyira felülmúlni. Előre borítékolt volt a csalódás, csak közben kiszivárgott egy rakás cutscene videó. A kiszivárgott anyagok alapján a rajongók egy része a történetben csalódott, ezekhez csatlakoztak a szokásos netes trollok és a PS ellendrukkerek: PC masterrace és Xbox fanboyok. A Sony és a ND nagyon rosszul reagált a dolgokra ezzel csak olajat öntött a tűzre és most nagyon nagy ellenszélben jelenik meg az a játék, amit a PS4 ékkövének szántak.
Én nem várok sokat tőle, mert az első sem igazán fogott meg, de úgy biztos nem állnék le fikázni, hogy még meg sem jelent.
-
raziel01
veterán
Már fentebb kibeszéltük, hogy két email is jött, mert kétszer megtudtam venni mikor ingyenes volt de sehol nincs. Se PS-n nem adja ki se PC-n. Szimplán bugos néhány embernél. Tele volt ezzel a net.

Mondjuk annyira nem izgat. Legfeljebb megveszem majd lemezesen használtan vagy akcióban másik acc-ra. -
zbundy
aktív tag
Szégyenlem is magam, hogy eddig követtem. De annyira negatív az az ember, hogy már érett bennem egy ideje, hogy skippelni kéne. Ez volt végül az utolsó csepp
(mostantól esküszöm csak gamestar hungary-t nézek
)
Hát ha érdekel az a spoiler szívesen megírom privába
nemtom mi hangzott el abban az inside the demoban, de ez biztos nem 
-
l.skywalker
titán
"Egy közösségi médiaoldalon az az információ látott napvilágot, hogy a Last of Us 2-ben (TLoU 2) az ellenségeink jó eséllyel homofób keresztények lesznek."
https://mandiner.hu/cikk/20200417_hol_vannak_az_afroamerikai_noi_programozok_az_alapjogokert_kozpont_szemleje [link]
-
Az oké, hogy most egyelőre bizonytalan a TLoU Part 2 megjelenésének a dátuma, de azért valószínűtlen, hogy több évet csúszna. Még azért esélyes, hogy idén meg fogjuk kapni.

Bár ha 5-6 évet csúszni fog, akkor szerintem már senkit sem fog zavarni, hogy csak PS5-re adják ki.
-
james001
veterán
A pofija egy orosz modellről lett mintázva,a neve Sasha Zotova.
A mocapja és hangja viszont Nicole Tompkins.
Nicholai meg pl Neil Newbon aki a Detroit-ban volt Elijah Kamski
Amúgy igen szerintem is inkább várjatok a játékkal,mert tuti raknak még bele tartalmat és le fogják akciózni hamar. Mondjuk így is még van benne mit csinálni,ha pl platinázni akarom akkor van még 2 féle új nehézségi fokozat amin végig kell vinni

(#240131) keldorpapa88: Igen az
is tök jó volt,de kár hogy több időt nem tölthettünk ott mint az eredetiben is pl.R.P.D. rész
Fülessel toltam amúgy a játékot meg sötétben de nekem valahogy annyira nem tűnt félelmetesebbnek mint a 2 volt. Persze párszor némi jumpscare-be belefutottam rendesen
-
oriic
HÁZIGAZDA
PC-n a Shattered Horizon volt ilyen amúgy 2009-ben. Aztán lelőtték.
[link]Ezt még 2016-ban jelentették be, azóta várjuk a megjelenési dátumot. (Jön PC-re is, én amiatt
)(#239828) hombre[EU]
Gondolom ez a sima PS4 verzió. (Az is lesz belőle, nem csak VR)
szerk: Videó végén ott van hogy PC-ről van a felvétel. Nem szóltam.

-
Neoteric
addikt
Mar most PS4-en is gyorsabb a betoltes ha SSD-re rakod a jatekot es nem HDD-re. Miert ne lehetne ugyanigy gyorsbb PS5 eseteben is? Mas kerdes, hogy nem fogja megerni rarakni a PS4-es jatekot az internal SSD-re, ha amugy is hely szukeben leszel, mert kelleni fog minden placc a PS5-os jatekoknak.
-
saelin
veterán
Néztem, de azt mondták igyekszenek megoldani a visszafelekompatibilitást minden játékkal. Azért nehogy már kelljen egy külön hdd a régi játékoknak. Ha SSD-re lesz telepíthető egy ps4-es játék az szárnyalni fog töltések alatt.
Amire te gondolsz azt a magasabb órajelekre gondolta. Vannak még mindig játékok, amik fizikája és hasonló dolgai framerate-hez vannak kötve. Ha nem az a spec amire írták, akkor instabillá válik a program. Az ssd ígyis-úgyis gyorsítani fog. Már a ps4-be is rakhatsz ssd-t és futnak róla a játékok minden gond nélkül, sőt, gyorsabban is töltenek, de csak egy kicsivel, mert részleges támogatás van ps4-ben az ssd kihajtására (sata 2-es csati). Ne keverjük a szezont a fazonnal. Az ssd igen is látható előny lesz a prev gen játékoknál.
-
Frod
addikt
Semmit nem vennék meg 90e-ért, de a fémdobozos verzió kb ~23e lehet majd, és van bent lévő pontösszegem, amivel olcsósítom az árat. (már ha KV lesz végül a befutó)
Egyébként ha figyelmesen néztük a mostani előzetes is tele volt gameplay jelenetekkel, igaz 1-2 villanásnyi ideig.#237204 modflow: ez valami open-world betegség lehet, mert a Witcher 3 pont ugyanezt csinálta.
Bár adott egy hangulatot neki amikor éjjel, esőben nézett ki úgy a táj. -
Krystal_s
addikt
Mindenhol azt írják. Kapásból az első pár találat...
Grand Theft Auto Online
"I didn't know how the R* servers operated, but p2p is a really crappy server operating style, and causes such annoyances and headaches."
"Rockstar games should change 2 server's instead of peer 2 peer"
"Firstly, This game does not use Servers as such. This game uses a Peer to Peer Network."
Legyen magyar írás is róla
"A GTA esetében 240-300kbs, ami 30-40 kilobyte bejövő-kimenő adat mennyiséget jelent másodpercenként. A probléma az, hogy P2P alapú az online. Azaz nincs szerver, a játékod kliensként futva csatlakozik a többi játékos klienséhez." -
Mike
veterán
Pc
Játszottam már 120 fps-sel is
Ez egy fikció
De aki erre izgul, ki vagyok én hogy elvegyem az örömét? Igaz irritál annyira a téma hogy ne fogjam be a pofámat
A hány centiméterre üljünk a tévétől is irritál, de egy napra elég egyszer ellentmondani a közönségnek mert még kivágnak innen :) -
.LnB
titán
Nem, dehogy. (Az más, az is "b"-betűvel kedződik, de nem a buta.
) Hanem mert Siege-ben ha már valaki 120+ szintes, ahogy az illető is, és azt pickeli amit, akkor vannak alap dolgok amiket tudnia kellene. De nem tudom mennyire vágod a Siege-et. Ha vágod kifejtem és megérted majd. -
GEIL
addikt
Ismerem őket...van csatolva kártya a fiókhoz....kb 2 órája írt nekem a srác anyja hogy letiltatta kártyát a biztonság kedvéért....de nem költöttek róla semmit. ( Srác kártyája amúgy, de az anyja nevén van.....zsebpént teszik neki rá meg amit spórol stb stb...kb 60.000 Ft van rajta, így mondta...)
Srác nemsokára hazaér suliból és hívják a supportot.....majd megírom a fejleményeket.
-
30z.Samu
titán
A stílussal lehet van egy kis gond, de ettől függetlenül szerintem igaza van. Nem kell ezekhez a játékokhoz perfekt nyelvtudás, ha valaki játszik X éve, akkor csak ragad rá valami. Nálam pl. számtalanszor volt olyan régebben, hogy szótáraznom kellett, különben nem értettem mit kell csinálni és ezzel is tanultam folyamatosan. Félreértés ne essék, most sem perfekt az angolom, de most már ritkábban kell külső segítséghez folyamodni. Ha valaki azért szólja le a játékot, mert nem érti, az gáz.
-
saelin
veterán
Mutatnék én neked pár animét, amiben olyan story van, hogy meghajolsz előtte vagy közben oda-oda nyúlsz a zsepihez. A grafikai stílus mondjuk a mai napig nem értem hogy taszíthat valakit, mert még igen jól kidolgozottak a karakterek kinézetei, animációi stb. Persze aki élőszereplős filmhez van szokva, annak elsőre fura a "rajzolt" grafika, de ezek biza tiniknek, van hogy felnőtteknek szóló művek.
A Grave of the Fireflies c. anime volt az, amivel végig sírattam az összes ismerősömet.
-
30z.Samu
titán
Őszintén szólva amikor megláttam az első videókat nekem sem tetszett túlzottan. Nem is akartam megvenni, de aztán ahogy csordogáltak az információk meg jöttek még képek/videók elkezdett tetszeni a játék. A játékmenettel nem tudom mennyire leszek megbékélve, mert az a Xenoverse-ben sem tetszett, de optimistán állok hozzá, szerintem nem lesz gond.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- Sony PlayStation 5 Pro 2TB Bontatlan
- PS5 Digital 825 GB 3 kontrollerrel eladó!
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így részesének érezhetik magukat valami "magasztos" célnak.

(mostantól esküszöm csak gamestar hungary-t nézek 

2018
Kendek