Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Köszi a sok választ. Akkor meggondolom a kis nintendo -t.
-
Adam_Shepard
addikt
én is ezt hittem anno, de rá kellett jönnöm, hogy eléggé szegényes a kínálat. Egy nagyobb memokari ára kb annyi mint a vita maga és akkor nem is beszéltünk még a játékokról. UC, Gravity Rush meg pár cím (kb. 10) ami érdekes lehet, de személy szerint a GR- tól már hülyét kapok. Remote playhez meg bitang net kell, hogy lag nélkül menjen.
-
Mister_X
nagyúr
" Olvastam, hogy a sony már nem ad ki rá top címeket." - sosem adott
Egyébiránt drága mulattság, mert tényleg nincs rá sok érdemleges cím. Elbohóckodni meg lehet egy PSP-vel is, egyébként 3DS "jobb", ha a platform ellátottságát nézzük, de ott meg nem veszi be mindenkinek a gyomra a grafikát.
-
perge666
veterán
Amúgy se sok cím jött rá egész élettartama alatt sajnos.
Neked kell tudni hogy az a pár cím meg ér e annyit.
Indie játékokat ha szereted abból már van több válogatni való,de én azért nem vennék Vitát,inkább telefonon játszanék,de azon sem teszem.Nintendo 3DS-el lehet jobban járnál.
-
Def26
félisten
Nagyon gondolkodom most egy ps vita -ban. Olvastam, hogy a sony már nem ad ki rá top címeket. Ha éppen lemegyünk anyósomhoz, akkor jó lenne valami szórakozás is a pia mellé, és arra gondoltam vennék egy vita -t.
Mit gondoltok, megéri még egy 25-30k -t beáldozni?
-
Ha van 100 órás mentésem a sima lemezes Dragon Age: Inquisitionből, azt fel fogja tudni ismerni a digitálisan vett GOTY verzió?
Csak azért kérdezem, mert azt hallottam, hogy az alap lemezes Project Cars mentését nem ismeri fel a lemezes GOTY verzió...
-
thewom75
tag
Nem tudom volt e már, de az osztrák profilon a Divinity Enhanced mindössze 19 EUR, aki szereti a régi fajta rpg ket mint a Baldur's Gate és társai nagyon jó vétel ennyi pénzért 100 plusz óra jatekido garantált.
-
buci30
addikt
Azt szeretném kérdezni ha ma megvettem meg a witcher 3-at online le is töltöttem stb de nem igen tetszik, akkor vissza tudom igényelni a pénzt xy napom belül?
-
A`rpi
addikt
válasz
bandi0000 #88882 üzenetére
haverom accja volt beállítva elsődlegesnek nálam, viszont nem deaktiváltam mielött elküldtem szervizbe, ês ugye kicserélték, de most viszont az övét nem tudom állítani elsődlegesnek, csak a sajátom, erre van valami megoldás!?
Többek között ezért szoktam javasolni HDD csere előtt is a deaktiválást.
Ha nem tudod vissza aktiválni PC ről nyomj egy all deaktiválást.
-
-
TazLeacher
nagyúr
Van itt olyan, aki MLB16-ozik?
-
SenorDave
tag
Úgy értettem hogy a feliratkozasnal ír hibát
-
SenorDave
tag
Sziasztok, nektek működik bf1 open beta? Nekem hibát ír az ea oldala.. There was an error saving your platform preference.
-
ldave
félisten
Remek hír a klasszikus RPG-ket kedvelőknek: a Torment: Tides of Numenera jön PS4-re is!
-
törölt tag
Account Management
Terms of Service and User Agreement / Privacy Policy has changed
By clicking on 'I Agree' you are confirming that you have read, understood, and accept the Terms of Use and the Privacy Policy.Your profile information will be shared among the Sony group services that you have linked including: Sign-In ID, E-mail address, Password, Date of Birth, Security Question/Answer, Country/Region, Name, Gender, Language, Address. Information about how you use your account and what services you have linked will also be shared.
" ...this is a change in the EU Terms of Service, not the US."
-
A`rpi
addikt
válasz
F1rstK1nq #88863 üzenetére
Töltheted csak a töltő kimeneti feszültsége ne legyen nagyobb mint 5V.
Gyors töltők eltérnek a szabványtól, volt akinek a DS4ét tette tönkre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
RolEnD_
tag
Nem tudom ki látta, ki nem, de az Unravel 2490Ft a Store-ban, illetve a Plants vs. Zombies 2 kipróbálható verziója is letölthető, természetesen ingyé.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Mister_X #88835 üzenetére
Ha jól emlékszem egy HDMI, és egy optika van rajta, az optika jelenleg a TV, és az erősítő között van, viszont a PS4, és az erősítő közé kell majd tennem, ha azt akarom, hogy azon keresztül szóljon, mert ugye az egy HDMI kell a gép segge, és a TV között.
Előfordulhat, hogy lesznek még kérdéseim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Tőzsde és gazdaság
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Politika
- Overwatch 2
- EAFC 25
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Ps5 slim
- Xbox Series S
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest