Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kevepapa
aktív tag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Ha visszakeresel, többször is méltattam már a PES2016-ot ebben a topicban. Én gyakorlatilag 1997-ota fifazom, de a PES 2015, és különösen a 2016 más szintre emelte a "futball játék" műfaját. Egyetlen egy játék sem állt még olyan közel a valódi játékhoz mint a legújabb pes. A mozdulatok, a labdakezelés, a passzok, indítások, beadások és főképp a csapattársakat vezérlő AI fantasztikus. Szóval ha csak a 90 percet nézzük akkor a PES szvsz sokkal jobb. Egyedül a bírót lehet néha szidni.
Ugyanakkor botrányosan rossz (lassú) az online multija, lényegesen kevesebb licencet tartalmaz (csapatok, bajnokságok, stadionok) és a kommentár is gyengébb mint a fifaban. Ugyanakkor számomra ezek mind másodlagos dolgok, a játékmenet feledteti ezen hiányosságokat. Majdnem mindegyik "fifas" cimborám akinek megmutattam és akivel játszottam, át is nyergelt a PES2016-ra. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ugyanakkor botrányosan rossz (lassú) az online multija, lényegesen kevesebb licencet tartalmaz (csapatok, bajnokságok, stadionok) és a kommentár is gyengébb mint a fifaban. Ugyanakkor számomra ezek mind másodlagos dolgok, a játékmenet feledteti ezen hiányosságokat. Majdnem mindegyik "fifas" cimborám akinek megmutattam és akivel játszottam, át is nyergelt a PES2016-ra.
Kendek