Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
saelin
veterán
válasz
EczkE
üzenetére
Sok játékkal!

Kelett a nyersi és kb semmi mást nem csináltam, csak bounty-kat. A vicc az, hogy a 100% még így sincs meg, mert ahhoz kellene egy Necro kari akivel újra játszom a story-t és végig kellene hallgatnom egy ürgét több alkalommal a játék vége felé. Max ha a diablo 4 közeledik belekezdek, de addig felejtős.

Szabi89
Na, engem ezért nem érdekel a Plat kergetés! Agyfaxt kapnék ha valami bug vagy missable miatt újra kellene kezdeni. Én addig játszok valamit amíg érdekel és nem sajnálom rá az időt. Ha már észreveszem magamon, hogy nem köt le, elkalandozom közben, akkor hagyom egy darabig és játszom mást. -
Szabi®
addikt
válasz
EczkE
üzenetére
Witcher se piskóta....sok platformon kitoltam,pc-c többször is.
Viszont Ps4 pro-n annyi hibaüzenetet és fagyást csinál ,hogy ki sem lehet platinázni.
Pl Skellige lóverseny kékhalál,amire vissza tértem a gamebe már a küldetés sikertelen lett.
Novigrad lóverseny,Trancsír küldetés.,ott meg bedob az út alá és annyi volt.
De ugyan ezt eljátszotta küldetéses gwentben is.Az is sikertelen lett.
És gyors utazás előtt érdemes dobni egy mentést,mert akkor is sokszor fagy. -
saelin
veterán
válasz
EczkE
üzenetére
Végignéztem ezt az Inside Xbox streamet... Ritka szar volt. Kb semmi gameplay nem volt benne, csak a szokásos trailer-ek, reveal-ok stb. Hype a semmiért. Én abban bíztam, hogy láthatjuk az AC Valhalla-t xbox series x-en és abból ki lehetne találni, hogy mit is hoz a nextgen. 1 órám elment a semmire.
-
Peace
nagyúr
válasz
EczkE
üzenetére
Megrendeltem az A20-ast végül. Nem halok bele abba a 10 másodpercbe, amíg kicserélem az optikai kábelt. Kicsit jobban megbízok a MM-ban meg a kiterjesztett biztosításban, mint a noname szlovák webshopban. Nem mertem ott bevállalni a Plantronics-ot...de iszonyatosan kíváncsian várom, hogy mit tud ez az Astro, amiért ennyien dicsérték és szapulták a GOLD-ot!
-
Peace
nagyúr
válasz
EczkE
üzenetére
Plantronics RIG 800HS a másik esélyes, ami baromira adja, már kismillió tesztet elolvastam róla. Azt írja mind, hogy csak az USB-t bedugva is remekül működik PS-el, ha optikai is be van dugva, akkor még kicsit gyengébb is lesz és halkabb. Ami kicsit aggaszt, hogy valami elektrofutar.net webshop árulja. Ugyan elvileg 2 év jótállás van rá, de ha menet közben felszívódnak vagy megszűnnek, akkor nem tudom mi van....
(#243935)_drk: Nekem 1,5 éves, de tökéletes állapotban van a GOLD. Nekem bajom sincs a hangzásával, csak marhára kíváncsi lennék, hogy mit tudnak ezek az 50k-s headset-ek, amitől magömlése van mindenkinek és mindenféle sza*nak elmondják a GOLD-ot. De a fene se hitte, hogy ennyi ba**akodás van az adapterükkel. GOLD-ot bedugod USB-be és megy. Ilyen szempontból csúcs.
-
Peace
nagyúr
válasz
EczkE
üzenetére
Nem.....
Most már 5 különböző típus szóba jött. Már épp hajlottam volna az A20 felé, hogy jól van le**arom, akkor megrendelem. De megnéztem a guide videót és optikait be kell dugni a PS-hez. Nekem oda a Z906-os van rádugva. PC+PS használat van, folyamat váltogatok közöttük, de a Sony GOLD ugye csak egy kis pendrive méretű adó. Bedugom és működik. Ez az A20 meg ba**akodósnak tűnik. Mármint ki-be húzogatás optikai kábellel. És nem tudom, hogy minden alkalommal állítanom kell-e a PS menüjében valamit ha átváltok Z906-ról A20-ra és vissza. Totál lelomboz az egész....... -
keIdor
titán
válasz
EczkE
üzenetére
Hangos kisebbség? Itt egy szavazás, azért 12.000 embernél jól látszik az arány.
Nem spoiler: konkrétan nem az a baj, hogy szar a történet, hanem az, hogy a fele olyan dolog, amit senki nem kért, senki nem kíváncsi rá és senki sem erre számított. Ezért nem veszik meg azok, akik látták a teljes plotot. A teljes plot kint van, annak egy részéről van videó is, ami bizonyítékul szolgál.
-
Frod
addikt
válasz
EczkE
üzenetére
Hogy megmondtam, hogy csúszik a Tsushima
(btw ez az alig 1 hónapos (se!) csúszás... és akkor hiszti, meg dátumot sem tudtak eleinte mondani, logisztikára kenjük, pénzvisszafizetés, stb. Bűzlik ez.) -
cyberkind
félisten
-
-
-
saelin
veterán
válasz
EczkE
üzenetére
A story halál unalmas (de inkább a narratíva stílusa az), viszont bazi sok quest van benne. Én néha előveszem és pár órát játszok vele. Most kapott el engem is egy picit jobban.
Szerintem egész jó irányt vett az AC széria, csak a story-val kellene valamit kezdeni. Már látszik hogy próbálnak valamit vele alkotni, mert ott vannak az opcionális párbeszédek, több kimenetelű questek... de még mindig nagyon lapos. Túl sok karaktert vonultatnak fel, akik teljesen jelentéktelenek a játékos szemében, mert kb egy quest chain után nem is hallunk felőlük többet. Nekem hiányoznak a fix pontok, fix karakterek. Ott a hajónk is ami akár lehetne egy mozgó bázis vagy valami hasonló, erre persze hogy csak egy eszköz. Hiányzik a régi ubisoft kreativitása.
-
ldave
félisten
válasz
EczkE
üzenetére
PS Blogon lesz valami. Itt biztos lesz link, hogy mi és merre.
-
malystryx
senior tag
válasz
EczkE
üzenetére
Abban bízom hogy azért a Unity és a Syndicate jobb lesz, de még ugye van addig 2 rész, majd meglátjuk hogy platinázom e vagy sem, de a Brotherhood-ban szeretnék mindent renoválni és minden boltot megvenni, meg persze a ruhákat-fegyvereket mind. Meglátjuk. Igen, ezért is bátorkodtam írni, hogy irányítás-ügyileg vannak bajok, mert én is játszottam a 2 legújabbal. Mindettől függetlenül nekem is ez a trilógia jelenti az igazi AC-t. Ezért is vettem meg.

-
Dvix
senior tag
válasz
EczkE
üzenetére
Ahahaha! Sok sikert EczkE! Kötél idegek kellenek hozzá az tutti!
A grind az hihetetlen, egy igazi Dark Souls a maga kategóriájában!
Messzire eljutottam már benne de még mai napig nem tudtam befejezni az összes DLC-jével együtt. Pipa a stílusa! 
(#235055) fausto Dehogyis!
de jobban néz ki mint amit fent emlegett Dragon's Crown Pro! 
(#235052) AxBattler Persze hogy más, de nem annyira! Dragon's Crown Pro egy 2D, Action-RPG és beat' em up, a DD meg 2D Turn based RPG.
Ha már a kettő közül kéne választani és nehezet akarsz akkor Darkest D, ami legalább nem néz ki úgy mint egy kínai mentál páciens megálmodott, foszlányképekből összerakott fostalicska. Ember nézd már rá! Úgy néz ki mint egy rossz kínai-csaló "mobil Ad".
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos autók - motorok
- Facebook és Messenger
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch Játékok EGYBEN baráti áron,akár viszonteladóknak is megéri. ELADÓ,VAGY CSERE,OLVASS.
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És fogsz is, ha megveszem? Jó nekem az 1200 Ft-os EA play-es változat? Ad valamivel többet, ha a komplettet veszem meg?
Erről most eszembe jut a vicc:

)
Kapják is az ívet rendesen.

de jobban néz ki mint amit fent emlegett Dragon's Crown Pro!
Kendek