Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
veterán
válasz
RangerFox
üzenetére
Amikor megjelent pár hónapja ps5-ön toltam végig a játékot, ott 60 volt, aztán azt eladtam, most gondoltam végigtolom öreg pro masinámon újra mert imádom, de 4k-ban az 30fps, ha átállítom a gépet 1080-ra, akkor 60. Jobb lett volna a játékba valami opció. Az tudom, hogy a last guardian is ilyen, jobban fut ha a gép 1080-ban van.
-
vg
veterán
Ha a 4k-s tv-n 1080-ra teszed a pro-t, akkor a little nightmares 2 60 fps lesz. Ha 4k-n hagyod, akkor 30 fps. Zseniális.
-
vg
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Megcsináltam, talán fontos másoknak is! Nem szerver gond a 38551-2, hanem ha a ps5-ön be van kapcsolva a console sharing és offline play, akkor nem engedi a ps4-et primary-zni. Kikapcsoltam ps5-ön, egyből engedte ps4-en. Aztán visszakapcsoltam ps5-ön a a console sharing és offline play-t. Úgy tünik ez a menete neki.
-
vg
veterán
Vettem egy ps4 pro gépet vr-hez, mert miért ne (kb egy éve adtam el régi ps4 gépem, ott deaktiváltam rendesen). A ps3 és ps5 remekül megy, meg is jelenik account infója alatt, hogy ezek az eszközeim. Eddig remek. Ámbár, a ps4 pro gépet aktiválnám primary-kent, dob egy kódot 38551-2. Esetleg valakinek valami 5let?
-
vg
veterán
válasz
Mr Chapel
üzenetére
Nekem sound blaster g3 van a gépen, remek cucc, megéri az árát. Mobilról is lehet hangosítani, hang profilokat állítgatni, nagyon jó. Olyan hangos, hogy max hangerőn nem lehet sokáig bírni. Mondjuk nem biztos jó lesz ps5-re, de ps4 azonnal felismeri, használja. Usb-n és optikán is rá kell dugni gépre.
-
vg
veterán
válasz
üzenetére
Kezdem megszokni, hogy tényleg minden topikban ott vagy azonnal, és mindenre viszkető bizsergést érzel, hogy ilyen kioktató, pókhasú apás okosságokat írj. Jó, nem mindent, de a lényeget igen. Amúgy, esetleg megnéznéd? Párdon, elfelejtettem nem értesz külföldiül. Amúgy nekem tök mindegy, az első részt sem kedveltem.
-
vg
veterán
válasz
zbundy
üzenetére
Minek nézel ilyen szemetet? Inkább nézzed Netflix-en a Too Hot to Handle szemetet, az legalább szórakoztató. Amúgy meg el nem tom képzelni mi lehet az a nagy szpójler, mert a playstation youtube csatorjánál lévő közel 1 éves "The Last of Us Part II - Inside the Demo | PS4" 10 perces videóban gyk mindent elmondanak a történetről.
-
vg
veterán
Vettem egy sound blaster G3 usb hangkáryát, ps4 egyből felismerte, marha jól szól az eddigi tv-be dugott füleshez képest. Ráadásul olyan hangos hangot is kiad amivel leviszi a fejem. Lehet mobilról is állítgatni a hangerőt, profilokat, tiszta scifi.
-
vg
veterán
Tegnap értem kb ehhez a részhez, nincs ilyen hiba benne. A puskás katonák nem mozdulnak, vissza kell ütni a lézert rájuk. Amúgy a játék vacak, nem éri meg érte pénzt adni. Ez után van valami rész - ahol immár a térképet is úgy ahogy jól használva - kb 3 órát kerestem az útvonalat, totál máshova jutottam, aztán feladtam. Pár nap múlva megpróbálom újra. Gondolom direkt lett ilyenre téve a játék, hogy több idő legyen végigjátszani.
-
vg
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem látok ilyesmit, konkrét linked nincs, mi?
-
vg
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem hinném ilyesmit is írtak volna bárhol. Esetleg egy link?
-
vg
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Minek teszel ilyeneket ide?
-
vg
veterán
válasz
üzenetére
Te nem mondtál semmit, csak annyit, hogy "gyorsabb", noha az ég adta világon semmi infó nincs erről. Az arc mondta, szó szerint, hogy lehetséges, hogy nem bírja a régi kód az új meghajtó sebességét, jelen pillanatban is tesztelik. Tényleg nincs értelme veled se beszélgetni, se semmit. A legjobb az lenne, ha letiltanál. A pasztázás pedig valóban felesleges, ott is egy olyan "hozzáértő" emberrel vitatkoztam, aki harakirit követett el itt, hogy ne lehessen a sok hülyeségét visszanézni.
-
vg
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
-
vg
veterán
Vicces ezeket olvasni, amikor az epic szórja az ingyenes cuccokat, ráadásul fillérekért lehet venni budi csomagokban játékokat is. Ma már nem igazán kell kalózkodni, hogy legyen mivel játszani egyik platformon se. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a mai fiatalságnak a "játék" a totál ingyenes royale játékok.
-
vg
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ugyan miért, mert nem tetszett? Megvettem, lehet véleményem róla.
-
vg
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Fúú, az nem lesz semmi élmény 60fps-el. Hátha az ötös gépen is megoldják majd.
-
vg
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Köszi, akkor nem kő.
-
vg
veterán
Ha csinálok egy angol acc-ot és előfizetek a psnow-ra, akkor a magyar acc-omon is tudok játszani, vagy csak az angolon?
-
vg
veterán
Ez a Last Guardian 60fps-el, valamint lagmentes irányítással fantasztikus lenne. Ezek nélkül is jó, néha beszédültem a magasság miatt mikor ugrált az a madár/macska/kutya akármi, nagyon jól megcsinálták.
-
vg
veterán
válasz
legenda007
üzenetére
Egy nappal a lejárta előtt vegyél egy évest.
-
vg
veterán
-
vg
veterán
válasz
üzenetére
Alapból nekem nincs bajom a stílusoddal, de az, hogy "Akinek annyi esze sincs", mert mondjuk nem tud angolul már egy kicsit alpári, annak ellenére is, hogy szerinted - milyen érdekes - azok a játékok lesznek 5 év múlva is beszédtéma amikben van magyar felirat... Fogadni mernék, hogy alapszinten sem beszélsz angolul.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgatós találkozó
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Erről jut eszembe twitchen van egy amerikai csaj, xpclarity hasonlít Ellie-re. Néha szoktam nézni, érdekes személyiség...