Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonerz
aktív tag
válasz gurubefree #155959 üzenetére
Köszönöm, de az amazon nálam nem játszik.
Ebay vagy Alin keresgélnék.
Ha a konkrét terméknevet átdobnád, az talán segítene nekem a levadászásban -
tonerz
aktív tag
válasz gurubefree #155954 üzenetére
A kontrolleren lévő szilikonhoz tudsz dobni egy linket?
-
tonerz
aktív tag
válasz WaterWave #151224 üzenetére
Bár a sok fanatikus meg azt mondja hogy állóvízben van a játék, hogy nem kapunk új pályákat, új fegyvereket...
Ez sajnos így van
Múltkor kaptunk egy Bespint ami csont ugyanaz mint az első részben, most pedig a Jabba palotás pálya ami kopp ugyanaz mint az első részben, új fegyverekről szó se eset.
Ami számomra a legidegesítőbb, hogy képtelenek az 50-es szint trophy bugot megcsinálni hónapok óta, így úgy tűnik ugrik a platinám ismondjuk tegnap volt egy emberke 7o-es szinten... azt nem tudtam hova tenni....
Nekem az assault, heavy, officer is 70-es szinten van full lila kártyákkal, ha játszol vele és jól is akkor szvsz nem nagy kunszt összehozni.
-
tonerz
aktív tag
válasz RangerFox #140830 üzenetére
SW Battlefrontot fps-ben játszani szerintem bűn (szigorúan saját vélemény).
Az első részbe több mint 800 órát toltam de kb 10 perc fps nézet után menekültem vissza tps-be.
A karakter mozgásoktól kezdve az egész összképig, szvsz tps-ben tökéletes.
Ugyanez a véleményem a második résszel kapcsolatban is. -
-
tonerz
aktív tag
válasz A guru #109866 üzenetére
Nekem a többséggel ellentétben nagyon bejött, multiban most érek 500 órához
Mondjuk én imádom a Star Wars univerzumot, valószinűleg ez is közrejátszik
6000ért ne vedd meg, épp a múltkori ea akcióban volt 3000 az alap és 7500 az ultimate amiben minden benne van.
DLC nélkül is élvezetes, de azzal együtt az igazi, én például imádom az outer rimmet azon belül az extraction mód, számomra megunhatatlan.[ Szerkesztve ]
-
tonerz
aktív tag
válasz Krisz0630 #108122 üzenetére
Én Asus cerberust használok. Vásárláskor szempont volt hogy játékon kívül zene hallgatás is jó legyen.
Gondolkodtam a Sony Goldon a wireless miatt, de miután kiderült hogy ps4-en kívül minden mással vezetéken megy + kb egy tízessel drágább így maradt a Cerberus. Hangzásra nekem tökéletes és 2 óra viselés után se kényelmetlen és levehető a mikrofonja. -
tonerz
aktív tag
Ezzel kapcsolatban valaki eloszlatná a kételyeim [link]
-
tonerz
aktív tag
Megerősítést kérnék.
Ha van egy lemezes játékom amihez storeban anno megvettem a season passt, és most magát az alap játékot venném meg digitálisan, akkor előtte letörlöm a lemezes instalt és utána telepítem a digitálisan vásároltat a season passos dlckkel együtt?
Illetve a mentéseimmel se lesz gond ugye?
Csak magyar profilom van.[ Szerkesztve ]
-
tonerz
aktív tag
Az MS pedig amíg ilyen Phil Spencer féléket enged randalírozni, addig azt kell hinnem, hogy tudatosan építik a brandet lefelé.
Szerintem meg pont neki köszönhető hogy egyáltalán még megy az xbox brand.
Ha emlékszel 2012-es e3 one bejelentésre, a 360-al az ms szinte egyenlő versenytársa lett a sonynak a konzol szegmensben és ezt a jó pozíciót sikerült Don Mattrick akkori xbox vezérnek a földbe döngölni.
Ezután jött Phil Spencer akinek konkrétan a szarból kellett várat építeni.[ Szerkesztve ]
-
tonerz
aktív tag
válasz Shamat #101582 üzenetére
Ez valami kib@szott jól néz ki
Végre normális helyen a baloldali analóg, a ravaszok is jól vannak elhelyezve és kicsit "húsibb" kialakítású. Annyira nem örülök hogy only vezetékes, de a többi része hibátlannak tűnik.
Mennyiért és hol lehet ilyet beszerezni?
Lehet meglepném vele magamat karira. -
tonerz
aktív tag
válasz TazLeacher #100700 üzenetére
Ahogy Moby is javasolta az ultimate editiont szerezd be, az éri meg a legjobban (hivatalos ár 10490)
Illetve vannak olyan fegyverek pl. (TL-50) amit nem tudsz alap verzióval unlockolni mivel az adott dlchez tartozik. -
tonerz
aktív tag
válasz TazLeacher #100682 üzenetére
Megy még elég szépen [link]
Én már több mint 350 órát tettem a multiba, és még mindig bejön, ráadásul PS4-en vagyunk a legtöbben.
Kezdőként is nyugodtan beleugorhatsz, bár a fizetős dlc mapeken, könnyen bele lehet szaladni pro játékosokba. -
tonerz
aktív tag
válasz Petya2900XT #92586 üzenetére
Ha még nem vetted meg az outer rimet, meg a bespint akkor szvsz igen.
-
tonerz
aktív tag
Én most töltöm be a 39-et, lassan 25 éve konzolozok és ha rajtam múlik a sírig tolni fogom.
Ez is egy hobbi, én legalábbis így tekintek rá. -
tonerz
aktív tag
válasz jegenye77 #89772 üzenetére
Én az ellenpélda vagyok
24 éve konzolozok és nincs az a pénz (na jó van ) amiért bill és egérrel játszanék.
Javaslom ne egy hét után és főleg ne multiba gyakorolj.
Szvsz ha 1 hónap alatt se érzed azt hogy jobban menne, akkor tényleg érdemes elgondolkodni rajta hogy eladod.
Én is így voltam anno a pc-vel, de aztán megmaradt munkára meg torrentre -
tonerz
aktív tag
válasz Djuree #89292 üzenetére
ingyenesnek voltak anno beharangozva a multi dlc-k is
A Battle of Jaku az, a többiről nem emlékeszem hogy szó lett volna hogy ingyenes lesz, ráadásul a bf4 dlck java is fizetős volt, csak mostanában volt rövid ideig egy kettő ingyenes.
Az hogy a bf4 fejlődési rendszere sokrétűbb ok, de azért itt is van bőven motiváció a fejlődésre, az meg hogy semmit nem lehet benne fejleszteni/fejlődni egyenesen hülyeség.
Például egy shadow trooper eléréshez 60-as szint kell, amit nagyon nem fogsz hiphop csak úgy elérni.Nekem sincs magyar ismerősöm aki játszik vele, mégis tökéletesen elvagyok úgy hogy vadidegenekkel nyomom és nekem ez nagyon jó móka. Munkámból kifolyólag emberekkel kell foglalkoznom és tökéletes egy hülyékkel telezsúfolt nap után leülni és 1,2,3 órát aprítani benne.
Persze elfogult is vagyok valamennyire, mert imádom a star wars univerzumot.
[ Szerkesztve ]
-
tonerz
aktív tag
válasz rezy89 #89287 üzenetére
Én december óta nyomom a Battlefrontot, kb 250 óra multim van benne de én még mindig élvezem
Jöttek ingyenes kiegek is főleg az "offline" részhez, de ezekkel nem igazán foglalkoztam a multi miatt.
Fizetős dlc az Outer Rim (nagy kedvenc) és a Bespin, szeptemberben pedig a Death Star jön.
Ja és platformok közül multiban Ps4-ről vagyunk a legtöbben. -
tonerz
aktív tag
Magyar accom van de nekem a storban az 1 éves plusra 15000Ft ír
-
tonerz
aktív tag
Sziasztok!
Másfél hete nyúzok egy 1216-os gépet és eddig elégedett vagyok vele.
Olvastam az összefoglalót is és nagy respect a topikgazdának érte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Politika
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest