Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80801) Madwe válasza belan (#80800) üzenetére


Madwe
nagyúr

miért kéne lecseréld, nem értelek? 4knak eleve 70 col felett van értelme, az alatt semmit nem veszel észre átlagos nappalis nézési távból... és ha lesz ps4k ami 4kban tudja kitolni a képet, attól még neked miért nem elég a fullhd, ami eddig is elég volt? meg natívan játékot eleve nem fog abban futtatni, mert arra egy kb 500.000es videókártya kéne, ami csak egymaga 3x annyit fogyaszt mint a ps maga. A felskálázás meg meh, valami, de nem az igazi... Már ha egyáltalán jön, ugye :D

(#80802) echterion válasza belan (#80800) üzenetére


echterion
nagyúr

Van olyan is, hogy 2k TV? Én úgy tudom, a 2K csak a projektorok világában van elterjedve, azon meg viszonylag kevesen PS4-eznek. Szerintem. :))

**********

(#80803) marilllyo válasza Madwe (#80799) üzenetére


marilllyo
veterán

Jó kis pletyka téma. Nyilván nem tényként kezelem én is. De nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz jövőre... Egyébként a nagyon blőd dolgokra szokott jönni egy cáfolat , twitter üzenetben.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#80804) A`rpi válasza belan (#80800) üzenetére


A`rpi
addikt

Kis túlzással ha 720p-s megjelenítőn játszol akkor sem ér különösebb hátrány...

Nagyon jó késztetés a 4K de felesleges.

(#80805) Carasc0


Carasc0
őstag

Én is frisssütésű PS4 tulaj vagyok. Akár lesz PS4K, akár nem, tuti nem fogok cserélni.

Aki esetleg tolja MKXL-el PS4-en nyugodtan felvehet ám friendnek... :R

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#80806) belan válasza Madwe (#80801) üzenetére


belan
addikt

értem ennyire nem jártam utána hogy ,mi is hogyan van ,de nekem a full hd játékok is nagyon szépek volt 4k tvém is de oled tv sokkal jobb képet ad le és ezért cseréltem le, A`rpi :R

[ Szerkesztve ]

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#80807) Pöttön válasza marilllyo (#80793) üzenetére


Pöttön
őstag

Ez a nagy kérdés igen.
Valószínűleg, ha már vannak olyan bátrak, és meglépik a "generáción belüli generáció váltást", akkor az csak is úgy működhet, hogy mindkét gép, és vele együtt mindkét gépre kijött összes játék, és tartalom oda-vissza kompatibilis lesz.
Különben akár nevezhetnék már egyből PS5-nek is az új gépet, és mondhatnánk símán generáció váltásnak is...
És akkor két gépet kínálnának a népnek egy alacsony árú "basic" gépet (mostani ps4), és egy "High-End" ps4-et..
És pontosan ez az ami miatt szerintem bullshit az egész pletyka, mert ezt az oda-vissza kompatibilitást nagyon nem egyszerű dolog megoldani, pláne arról nem is beszélve, hogy a Sony számára kidobott pénz lenne gyakorlatilag az összes eddigi forráskód fejlesztésre szánt pénz.
Amiket eddig is, meg ez után is csak az exlusive címek használtak, használnak ki.
Most meg ha kiadnak egy jóval bikásabb vasat, akkor kezdhetnek elölről mindent az okosak.

Minden esetre ha ez valami okból kifolyólag beigazolódik, akkor valószínűleg mindenki jobban jár majd ha lecseréli a gépét, mert előre borítékolható, hogy a jövőben megjelenő multiplatform címek siralmasan fognak kinézni, futni a mostani ps4-eken, mert mindenkinek a bikásabb PS4 lesz a fő fejlesztési platform (valószínűleg), és onnan fognak le butítanak mindent erre a gépre...
Ez csak akkor nem valósulhat meg (szerintem) ha nem fogják vinni a ps4k-t, és több sima ps4 marad a piacon. Akkor a számok alapján döntenek a kiadók... :)

[ Szerkesztve ]

A sport a legjobb kikapcsolódás...

(#80808) TazLeacher válasza brodarics (#80797) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Tegnap fejeztem be a játékot (bár azt PS3-on), 100%-ra csináltam a Single részt. Ilyen rész nekem nem rémlik. :F

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#80809) SpeedyGonzal


SpeedyGonzal
csendes tag

Sziasztok mindenki:)
Úgy gondoltam itt az idő hogy, csatlakozzak ehhez a nagyszerű világhoz/társasághoz.:)
Remélem sok közös témánk és játékidőnk lesz együtt:)

PSN: IvI_tempo64 CSAK A PS4 NA MEG A GT:)

(#80810) Wlac válasza brodarics (#80795) üzenetére


Wlac
Ármester

Olyankor nem másik karakterrel kell menni a városban? Nem igazán emlékszem, nagyon régen játszottam, de mintha valami ilyesmi rémlene.

“The wha-"

(#80811) toompa válasza SpeedyGonzal (#80809) üzenetére


toompa
őstag

Üdv itthon! :)

(#80812) #45378816 válasza marilllyo (#80791) üzenetére


#45378816
törölt tag

Azaz, pontosan az a rész. :D
Ma reggel megpróbáltam még valamit, a falon/oszlopon találtam egy kis panelt (vagy mi a fene) :D na ott valamit állítottam, szerintem aktiváltam egy termet.
Ekkor teljesen megváltozott az ellen felállása és pozíciója. El kellett bújnom egy szekrénybe, majd mély levegő, analóg hátra húz... (frankón én is levegőt vettem) xD

De most meg nem jutottam be odáig. Hamarabb észre vettek, mint a korábbi eseteknél. :(((

És nem tudom miért, de nem tud felb...ni, tök jó hangulata van az egésznek, remélem ilyen izgi marad.
Tetszik, hogy van realitás, már amennyire egy game lehet az. Szerintem a valóságban is max 2-3 pisztoly lövés lennék, ha nem figyelnék, meg hát a hangok, itt tényleg osonni kell, meg no trap, nagyon fain, már csak egy fejes kéne és tuti vinném tovább, így a mono headset annyira nem adja... :D

(#80813) marilllyo válasza #45378816 (#80812) üzenetére


marilllyo
veterán

Az ajtónál (ahol a csaj volt) eldob egy eszközt. Azt vedd fel és utána ha jól emlékszem az emeletre kell menni és ott vezet egy ajtó egy "lépcsőházba". Ott a legalsó szintre és így tovább. A falon lévő eszköz nem fog kelleni.
Ezt most emlékezetből írtam.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#80814) DM-Fan válasza #45378816 (#80812) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Hát, pedig ez még a játék legeleje, olyan 5%-nál se nagyon járhatsz, itt még nem volt meg az első face-to-face találkozásod se a lénnyel, mert az majd azután jönne, hogy innen lemész az előbb említett lépcsőházban egy alsóbb szintre és ott akadsz vele össze először. Onnantól kezdve viszont lépten-nyomon a nyakadon lesz és ha már most, a lény nélkül ennyire szenvedsz a játékkal, akkor szerintem add is fel, mert később vért fogsz izzadni! Ez szerintem nem a Te játékod! Az említett helyen (Seegson Communication) egyébként baromi egyszerű átjutni, mégcsak konfrontálódnod sem kell senkivel (jobb is, ha nem, mert az itt lévő emberek kiváló csalik lesznek visszafelé az Alien-nek és ha életben hagyod az embereket, akkor azokkal lesz elfoglalva, nem pedig veled). Fel kell venned a bejárattal szemközti liftnél a Security Access Tuner-t (ezzel tudsz majd ajtókat, terminálokat) hack-elni végig a játékban (néha kell upgrade-elni majd), majd visszajönni és oldalt lemenni a lépcsőházba. A falon levő konzolok a Rewire System részei - azok is létfontosságúak, azzal tudod ki-/bekapcsolni a környezet gépészeti dolgait. Pl. ha az Air Purification-t kikapcsolod, akkor telenyomja a helyiséget szmoggal és máris kevésbé vesznek észre, stb.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#80815) szasanyi válasza DM-Fan (#80814) üzenetére


szasanyi
félisten

A biztatásból sosem elég. :DDD

(#80816) Djuree válasza F.B.I. (#80785) üzenetére


Djuree
félisten

kérdezz mester! :)

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#80817) Djuree válasza DM-Fan (#80814) üzenetére


Djuree
félisten

kedves vagy. amúgy meg nem lesz lépten nyomon a nyakában, sőt. elbújsz előle, elmegy és jó darabig elő sem jön megint, plusz van jó pár scriptelt jelenet is. miután elment egy ideig biztonságban lehet mászkálni, ha meg jön úgyis meg lehet hallani. nem nagy kaland...max annak aki tök figyelmetlen.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#80818) DM-Fan válasza Djuree (#80817) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Nem kedvesség kérdése, tény. Minek kínlódni egy játékkal, ha nem érez rá az ember. Ennek a játéknak is (mint a legtöbb másiknak is) pont akkor van élvezeti értéke, ha megvan a flow-élmény. Ha esel-kelsz, cseszheted a dolgot. Vagy ráérzel, vagy nem. Másnak az FPS nem megy, megint másnak az RPG, mind más-más játékstílust kíván meg. Ez a játék különösen. Aki FPS-hez szokott, az itt csalódni fog és nem jön be az ott alkalmazott taktika.
Kevés script van a játékban, két kézen meg lehet számolni, hány helyen, egyébként teljesen random módon közlekedik a lény, pont ez a zseniális benne. Ahányszor végigtoltam eddig (kb. négyszer), mindig teljesen mást adott a játék. Az olyan fejezetek száma is kevés, ahol nem lesz ott a lény.

Megnézném, hogy hardcore-fokozaton mennyire nem nagy kaland számodra. Ott nem nagyon lesz olyan, hogy "elmegy és elő sem jön megint". Azt sem fogod hallani, amikor jön, mert simán felránt egy vent-shaft-ba anélkül, hogy bármit hallanál belőle előtte. Plusz ott a droid-ok is kraftosabbak és agilisebbek egy "csöppet". Nem figyelmetlenség kérdése, ott már a szerencse-faktor is nagyon-nagyon benne van a pakliban. Igen kevés hely van, ahol "biztonságban lehet mászkálni".

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#80819) #45378816 válasza DM-Fan (#80814) üzenetére


#45378816
törölt tag

Ejha, valaki nagyon menő itt a fórumon! :DDD
... és még azt is tudja/megmondja mi nem az én játékom.
Azt bezzeg nem tudod piszkálni, akinek esetleg segítettem vagy más is segített és egy "köszönöm" szót nem tudott leírni ... :C

Marillyo, neked köszi help-et. :R

(#80820) titi1990


titi1990
tag

Addig Franklinnel kell játszanod ha jól emlékszem, mivel T és M rejtőzködnek az illető elől, Trevor lenyúlta a feleségét. Vagyis ezzel a két karakterrel kerüld el a várost, vidéken garázdálkodj. :)

(#80821) DM-Fan válasza #45378816 (#80819) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Jó, akkor szenvedj vele, ha neked az jó! Ott volt a "szerintem" szó is a "nem a te játékod előtt", de úgy látom, a figyelmed itt is szelektív. Leírtam mit csinálj, nem látom a köszönömöt én sem! :U

Egyébként lassan 15 éve írok ide, láttam már egyet s mást, hadd legyen már véleményem! Köszi!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#80822) Carasc0 válasza #45378816 (#80819) üzenetére


Carasc0
őstag

Hali!

Ez pont olyan, hogy nem rég néztem az MKXL twitchet... Írták hogy az új MKXL patch miatt a Triborg milyen gagyi lett a nerf miatt. Kitört a lázadás, hogy fúj netherrealm elcsesztétek a KP2-t...

Erre én beírtam nekik hogy emberek! Arra nem is gondoltok hogy a nerf-nek jó oldala is van? Esetleg pl. az hogy több stratégiát kell alkalmazni vagy taktikusabbnak kell lennie?

Reakció: totál leoltottak hogy én miket beszélek... Cyrax 9 bomb combo milyen frankó..Sektor is hűű milyen erős volt azta.... 5 hit = 100% damage (felfújva a dolgokat!)

Reagáltam: Hát mondom gratulálok. Az ám a skill, ha valaki egymás után bedob egy 9 bomb combót... Nagy tudás tényleg! Meg hogy olyat sebez a karakter hogy 3-4-5-6-7 puff puff és vége... Az megint nagy tudás...

Nevetségesek voltak komolyan! :K És persze egyből írták hogy töröljem a játékot meg béna vagyok, meg nem értek hozzá....stb stb..

Ellenreakcióm: Lehet nem értek hozzá, de legalább nem vagyok ideges mint ti. :D

Én személy szerint örülök a nerfnek... Legalább taktikázni kell...

[ Szerkesztve ]

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#80824) sutyesz96


sutyesz96
őstag

MM-ból szeretnék rendelni házhoz egy ps4-et. Mindenképpen szeretnék CUH-1200 szériásat kapni, megoldható ez valahogy? Vagy manapság már nincs is egyáltalán beragadt raktárkészlet, csak az újabb szériából kerül a boltokba?

No matter what, you keep finding something to fight for.

(#80825) A`rpi válasza sutyesz96 (#80824) üzenetére


A`rpi
addikt

Nagy valószínűséggel új szériásat kapsz, amúgy, írd bele megjegyzésbe,
aztán akkor nincs félreértés. (Remélhetőleg.)

[ Szerkesztve ]

(#80826) sutyesz96 válasza A`rpi (#80825) üzenetére


sutyesz96
őstag

Okés, köszi.

A másik kérdésem, hogy az mindegy hogy milyen HDMI kábellel van csatlakoztatva a tvhez? Vagy érdemesebb beszerezni egy drágábbat hozzá?

No matter what, you keep finding something to fight for.

(#80827) #45378816 válasza DM-Fan (#80821) üzenetére


#45378816
törölt tag

Jaaaaa, most nézem, hogy te itt szerkeszted a dolgokat.
Nincs is baj a véleménnyel, sőt, de azért a stílus az olyan volt amilyen.
15éve? :Y Háááát le a kalappal...

Semmigondbefogtamapofámat!

(#80828) toompa válasza sutyesz96 (#80826) üzenetére


toompa
őstag

Tökéletesen megfelel amit adnak hozzá.

(#80829) A`rpi válasza sutyesz96 (#80826) üzenetére


A`rpi
addikt

Relatív gyakran előjön ez a kérdés, ezért az összefoglalóban a megfelelő helyre linkeltem egy szaki véleményét. :)

(#80830) kenny123


kenny123
addikt

Sziasztok!

Battlefield 4-et még játssza valaki?
A játék beállításai alatt amikor ellenőrzöm a játék állapotát (bal analóg benyom), olyan 30-40ms közötti pinget ír, illetve azt írja hogy jó állapotban van, játék közben pedig elég sokszor világít jobboldalt a packet loss, illetve a többi ikon mint high latency, stb.

Hogyan tudomnám ezeket kiküszöbölni?

Köszi.

yo

(#80831) #45378816 válasza kenny123 (#80830) üzenetére


#45378816
törölt tag

Én néha-néha HL-t, de elő jön a pocket loss ikon fehéren.
Viszont semmi érdembelit nem veszek észre.

Annó pc-n is csinálta a bf4 és hl is, de nem volt gond.

(#80832) kenny123 válasza #45378816 (#80831) üzenetére


kenny123
addikt

Picit zavaró, mert néha látom is hogy elég darabos a játék, illetve nem fehérek az ikonok, hanem konkrétan vörös, ritkábban narancssárga.
Routert meg itthon nemigen használ épp senki.

yo

(#80833) #45378816 válasza kenny123 (#80832) üzenetére


#45378816
törölt tag

Wifi-ről játszol?
Nekem isten tudja miért, de wifi-ről borzasztóan viselkedik a ps4. (pedig a gépemtől kb egy méterre vana router) bár eddig csak codbo3-al próbáltam...
Ha wifiről tolod, akkor próbáld ki kábelesen is illetve nagyon régóta ilyen vagy csak mostanában kezdte el?
Ha mostanában, akkor lehet valami szerver problémó. ;)

jah és még valami, addig állítsd le a porn download-ot, amíg játszol... :DDD

(#80834) kenny123 válasza #45378816 (#80833) üzenetére


kenny123
addikt

Kábel természetesen. :) Fingom nincs mióta, mostanában vettem észre, és igazából azóta cseszi a szemem. :D
Szerveren kb mindig máshol játszok (csak EU), úgyhogy nem tudom. Poresz max a lakotarsakal. :DD

yo

(#80835) #45378816 válasza kenny123 (#80834) üzenetére


#45378816
törölt tag

:DDD
Szerintem ne foglalkozz vele, gondold úgy, hogy minél vörösebb az az ikon, annál nagyobb arc lehetsz itt a fórumon! :DD

(#80836) pockhome


pockhome
senior tag

Sziasztok,

Tegnap csatlakoztam a közösséghez, aki gondolja vegyen fel:
Pockhome

Peace.

Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.

(#80837) manu75 válasza brodarics (#80795) üzenetére


manu75
aktív tag

Ha még nem kaptál volna választ, Trevorral vissza kel vinni Madrazzohoz a nőjét, kell lennie egy küldetésnek Trevor részére azt meg kell előbb csinálnod csak utána tudsz bemenni a városba, addig sem Trevorral sem Michaellel nem fogsz tudni bemenni, mert állandóan jönnek az emberei.

(#80838) perge666 válasza pockhome (#80836) üzenetére


perge666
veterán

GTA V-el játszanak még online??

[ Szerkesztve ]

(#80839) #00110336


#00110336
törölt tag

:Y FIGHT LIKE HELL :Y

már a menü alatt shűvít a vas, de még hogy..

(#80840) front3r válasza #00110336 (#80839) üzenetére


front3r
őstag

Na ennél a játéknál már nekem is, pedig még nem látott 37 fokos szobahőmérsékletet. Na de majd 1-2 hónap múlva! :-D

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

(#80841) pomk válasza #45378816 (#80812) üzenetére


pomk
őstag

Ennél csak izgalmasabb lesz! ;) Kitartás, megéri szenvedni vele.
Óriási hangulata van egyébként a játéknak. Szerintem a SEGA nagyon eltalálta ezt a retro környezettel, PCkel, plakátokkal, ruhákkal, fegyverekkel, zenékkel. Teljesen olyan érzésem van, mintha az Alien filmek valamelyikét játszanám végig első szám első személyben. És persze a hangok...a lény dobogásától az utolsó gomb megnyomásig, kattanásig minden nagyon élethű és félelmetes.

(#80842) HELLAFLUSH


HELLAFLUSH
őstag

sziasztok! valaki tudnna nekem segíteni L1 gomb beszerzésében? rendeltem AliExpressről, de az olyan mint a bal oldali, nekem pedig olyan kellene mint a jobb :( sehol se találok sajnos :((( :O
model száma a DS4-nek CUH-ZCT1E.
Előre is köszönet annaak aki tud segíteni!

(#80843) F.B.I. válasza DM-Fan (#80821) üzenetére


F.B.I.
veterán

Dark Souls-al játszottál? Mert az, az igazi szenvedésről szól. Mégis, akik szenvedtek vele, azok minimum 300 órát beletoltak, csak az első részbe... én olyan 1000 körül... szenvedni jó. Értem? Az egy játékstílus. ;)

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#80844) szasanyi válasza F.B.I. (#80843) üzenetére


szasanyi
félisten

...minimum 300 órát beletoltak... - ja, mert összesen kábé 200 órát voltak meghalva - feléledve. Nem vagyunk egyformák ezért akár még igazad is lehet, de én a magam részéről játszani szeretek nem szenvedni. :N Ha egy játékot valaki így jellemez, hogy "az, az igazi szenvedésről szól" azt nem értem, hogy abban mi volt a szórakozás?

(#80845) n000rbi válasza szasanyi (#80844) üzenetére


n000rbi
senior tag

Teljesen normális a reakciód, kb. mindenki ezt mondja, amíg nem ássa bele magát jobban egy ilyen játékba. Abban viszont biztos lehetsz, hogy ha egyszer erőt vennél magadon és az első boss-t levered, onnan egyenes út vezetne a platina trófeáig, mert nem bírnál leállni :) A bátyám élő példája ennek, nézett rám hülyén, amikor anno a Demon's Souls-ról áradoztam, amit ő 1 óra után kukázott. Pár év múlva elővette valamiért komolyabban, azóta DeS, DaS1-2, Bloodborne platina megvan neki és remegve várja a Dark Souls 3-at :D A kulcsszó: adrenalin :DDD

(#80846) F.B.I. válasza szasanyi (#80844) üzenetére


F.B.I.
veterán

Mint egy jó edzésnek : a szenvedésnek a végén sikerélménye van és közben szórakoztató. Mondjuk számomra egy játék soha nem okoz szenvedést... azt csak munkámban eltöltött napok okozhatják. :DDD

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#80847) pomk válasza szasanyi (#80844) üzenetére


pomk
őstag

Egyetértek. Más játék, más embert és más játékstílust kíván. Én pl. ezért is hagytam abba a Lords of the Fallen-t, annak ellenére hogy gyönyörű játék. Az is hasonló kategória...:/

(#80848) Djuree válasza DM-Fan (#80818) üzenetére


Djuree
félisten

a játék tényleg zseniális amúgy. eladtam, de lehet visszaveszem...
nem hardcore-on nyomtam, de még egy végigjátszás bőven benne lesz nekem is. :K

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#80849) HartgeH3-2.8 válasza sutyesz96 (#80824) üzenetére


HartgeH3-2.8
addikt

Szia!

Esetleg majd ha nem felejted el írd meg, hogy MM-nél hogyan működik a kiterjesztett garancia és hogyan vállalják a további éveket azaz csak cserélik vagy csak javítanak stb. Köszi! :)

Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM

(#80850) Amadako


Amadako
tag

Az szerintetek mitől van, hogy az egyik kontrolleremnél a touch pad néhány funkciónál nem működik.
Pl. Drivecluban ugye a megnyomásával az alap menübe tesz vissza.Ez teljesen jól működik.Vagyis a gombnak nincs baja.100/100 jól megy.
De verseny közben a pályára visszatevés és a fotó mód előhozása nem megy.
De üzenet létrehozásánál is ha lenyomom akkor érzékeli és kijelöli az adott betűt de a touchpadon "simogatásával" a betű léptetés nem megy.
Azt még feltudom fogni ha valami elromlott,de ennél nem ez a baj sztem.Valahol tökéletesen megy valahol meg sehogy.Lehet,hogy kikapcsoltam valahol?de ezt meg azért nem hinném,mert a másik joy tökéletesen megy.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.