- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
F.B.I.
üzenetére
Ha nalad prim ocsed akkor oda belepsz es azt kikapcsolod.....aztan ha semmi sem kell a geprol mert vegleges a valtas akkor gyalulod a gepet,ha kell valami rola akkor elotte felhobe tolod/lemented es aztan gyalulod.
Ocsednel nem csinalsz semmit igy maradsz prim es eztan csak Ő ga(ra)zdalkodik mar az accod felett....(ha esetleg ujra lesz geped ,csak felrakod az accod,menteseid es go tovabb.....) -
-
Lefty
addikt
válasz
F.B.I.
üzenetére
En miskolcon elek, szerintem nem feltetlenul hulyeseg. Epp az latszik, hogy atgondoltak mi fontos es mi nem, ugy ertve, hogy mi kelendobb, mit vesznek jobban. Ertelemszeruen a ruhazat kapott nagyobb szerepet szemben az elektronikai eszkozokkel. Most komolyan, ki vesz konzolt, tv-t vagy komolyabb elektronikai eszkozt tescoban? Szerintem nagyon kis reteg.
-
mcwolf79
veterán
-
Rigormortiis
veterán
válasz
F.B.I.
üzenetére
De komolyan. Az egesz ph olyan, mintha irodalom- es nyelvtantudomanyi akademiai tagok jarnanak ide. Ha valaki igenytelenul fogalmaz vagy nagyon trendi, csetes stilusban fogalmaz, oke, arra szoljunk, de ha valaki csak nem ir ekezetet, mert ahogy en is, mobikrol ir...hat ez van.
Mas: Kivancsisagbol megvettem az elso 2 Witchert pc-re. A 2t anno vegigtoltam 360on, de csak arra emlekszem, hogy jo volt, az elsohoz meg elvileg magyar szinkron is van.
-
eisento
addikt
válasz
F.B.I.
üzenetére
akkor lenne hibatlan ha a support nem szarna a vasarlokra nagy ivben, ugyanis par ezer embernek bebugzott a rough terrain trophy (2000 merfoldet kell menni offroad) ) es csesznek megcsinalni, es keresre se resetelik az accodhoz tartozo mentest.... ( az o remek szerveruk tarolja online a mentest) pedig mar csak ez a trofea kellene a platinahoz de az o faszsaguk miatt bukta....

"végül is egy PS4-re is ki adott Forzáról van szó valamilyen szinten"
az a valamilyen szinten az kb nagyon alacsony szint sajna a forzahoz kepest.

-
A`rpi
addikt
válasz
F.B.I.
üzenetére
"Oda nem érkezik semmi, én sem tudok belépni. Tegnap játszottak a testvérétől, azon a profilon másodlagosként belépve, ma már otthon nem tudott belépni, még úgysem, hogy ott törölték a profilját de azt mondja, hogy nemrég kapott a konzolra egy értesítést, hogy több mint 1 éves a jelszó változtassa meg, aminek eleget is tett, utána még tudta használni pár napig, majd a tegnapi, fentebb leírt akciója óta, ez fogadja, otthon az elsődlegesen."
Regisztrált régiónak megfelelő Support-tal kell felvenni a kapcsolatot.
-
A`rpi
addikt
-
jaroslav
aktív tag
válasz
F.B.I.
üzenetére
Remélem nem sértelek meg, ha beleszólok ebbe a párbeszédbe.
Inkább csak érdekesség képen, aztán majd lehet, hogy törlik

Mindenesetre, milyen furcsa, hogy egy adott makrokörnyezetbe tartozó más-más társaság, mennyire másképpen viselkedik.
Az én baráti körömben, most robbant ki a konzol vásárlási láz. Legalább 10-en vettünk konzolt. Többnyire 30-as, mérnökök, jogászok...
Bárki megengedhetné magának az 50.000 Ft felárat, és a játékra alkalmas 4K TV-t, de senki nem vett se pro-t, se 4K TV-t (viszont majdnem mindenki megvette mind a PS4-et, mind az Xbox One S-t, a Full HD TV mellé).Ebből tényleg lehetne egy szociológia Phd-t írni, hogy egy adott társaság, mint a tiéd, miért dönt szinte egységesen a pro+4K TV mellett, egy másik, akik szintén megtehetnék maguknak, miért nem...
Sőt, tudom, hogy ezért itt megköveznek, de az Xbox One S-t se látom semmivel se rosszabbnak, vagy fakóbbnak, mint a PS4 slim-et (persze nem magát a gépet nem látom fakóbbnak, hanem az általuk biztosított képet
...
Pedig én magam is elektromérnök vagyok, és azzal áltatom magam, hogy van szemem az ilyesmihez... -
>Deego..
senior tag
válasz
F.B.I.
üzenetére
Ennyi...
Egy fikarcnyi élsimítás miatt vegyük meg a Prot és örüljük a 30 közeli fps számnak. Mert ugyebár arról a kedves Sony nem tájékoztatott, hogy csak felskálázva van a 4 k és nem lett érdemi változás a hardvert tekintően csak egy kellemes OC-t kapott az eddig használt komponens. A teraflop számoknak ne higyj. -
bandi0000
nagyúr
válasz
F.B.I.
üzenetére
ja akkor nem szóltam
Én még mindig azt mondom, hogy nekem is pro pörögne, ha ésszel csinálták volna a dolgokat, 1080p max graf, atom stabil fps el, 4k meg vagy grafra vagy fps re menjen rá, csak a kiadók így is úsznak a játékokkal, egyszerre 3-4 beállítási opciót csináljanak az sok, ami biztos hogy vagy az alapgép, vagy a pro lesz elhanyagolva egy idő után, vagyis nem lesz normálisan optimalizálva rá
-
echterion
nagyúr
válasz
F.B.I.
üzenetére
Mi az, hogy kell? Miért? Mert van? Fullhd TV-hez például miért kell? NEM KELL (utánad szabadon
) semmit sem venni, csak ha szükségét érzi az ember. Nekem van rá pénzem, mégis inkább a 200 eurós slim-et vettem meg, mert nincs rá szükségem jelenleg. Majd ha lesz, akkor veszek.
És köszi, de hittéritőkre sincs itt szükség. -
james001
veterán
válasz
F.B.I.
üzenetére
Kösz
Próbálkoztam én mindenféle módon,de nem megy. Bár lehet csak én vagyok a béna
Minden rásegítést meg nem akarok bekapcsolni mert az meg idegesítő,ennyi erővel helyettem is bevezethetne a gép...
Jól jönne amúgy egy olyan árkádosabb rally játék mint amilyen a régi Dirt-ök vagy WRC-k voltak,pl. olyasmi mint a Dirt 3 vagy WRC Rally Evolved
Azokat jobban csíptem,mostanában nem nagyon találtam nekem tetsző rally játékokat. 
-
SoundBox
aktív tag
válasz
F.B.I.
üzenetére
Igen ezért kérdeztem h melyik de mivel te azt irtad h a Pro csak akkor ha van 4k tv és nem latok rá eséjt h lesz mostanaba, így elég lesz sztem a Slim, azt hittem mas erv is szól a Pro melett nem csak a 4k. Még annyjt szeretnék kérdezni hogy melyik boltból érdemes megrendelni?
-
Bingoo
tag
válasz
F.B.I.
üzenetére
A BF1 utólag kár volt.. a Multi része valahogy nem jön be (PC-n lehet más lenne a véleményem) a Single-t végignyomom. Divisionben szintén a co-op rész érdekel. A Rainbow Six-el már régóta szemezek. Nyilván egyikbe sem rakok több 100 órát, arra nincs időm. De fő a változatosság

-
-
A`rpi
addikt
válasz
F.B.I.
üzenetére
Köszönjük az írást, a megfelelő helyre, linkelem.
Más:
Közkívánatra bekerült az összefoglalóba
Magyar feliratos PlayStation 4 játékok listájaHa valamit kihagytam, jelezzétek felém.
-
-
oromisu
csendes tag
válasz
F.B.I.
üzenetére
Idővel menni fog, én is 31 voltam amikor a 1,5 éve megvettem életem első konzolját (természetesen PS4)... előtte kb 22 éves koromig csak PC-n játszottam... a kontrollerrel FPS játék nekem is a halálom volt és mainapig sem állíthatom, hogy vérprofin menne, de azért végig tudok tolni FPS-eket már, csak ha van autocélzás, azt azért előszeretettel használom
Na de hát az ezért van, ha valaki olyan nehezen tud rászokni, mint én és még sokan mások 
-
jegenye77
addikt
válasz
F.B.I.
üzenetére
Na én is próbálkoztam vicces irányítással. 3 ujjam volt a célzó karon

Mindenki bíztat és ez jól esik de sajnos már ebben a korban nincs türelmem.
Már megrendeltem ezt a cuccot és kipróbálom. Ha nem jó akkor tényleg eladom az egészet. De ha nem próbálom ki akkor meg sokáig bennem lesz, hogy nem adtam neki esélyt.
PC t muszáj volt eladnom és gondoltam kicsit még szórakázok ps 4 en de ha nem megy akkor ennyi lesz. Nincs ezzel baj szerintem. -
-
perge666
veterán
válasz
F.B.I.
üzenetére
Lehet hogy énis hiába pasztáztatnám újra,ugyanilyen hangos lenne!
Meg gondolom ha így gyártották le,akkor ilyennek kell lennie,és 2 év után nem kell szétszedni.
A FAT PS2-m hosszú évekig volt nálam,soha nem szedtem szét,mégsem volt semmi baja.
Más már lehet 5X szétkapta volna kitakarítani. -
eisento
addikt
válasz
F.B.I.
üzenetére
marmint hogy 2 evet adnak ra legtobb helyen 1 evet irnak sot most neztem egy boltot ott 6 honapot irtak

ismerem ipont a pc-s alkatreszeket mindig onnan veszem

akkor sztem onnan veszem eddig nem volt gondom veluk soha.
szerk: amugy az a vicces hogy pl a gold headset sokkal szebben szol ha pc-re dugom ra...

-
eisento
addikt
válasz
F.B.I.
üzenetére
nem vagyok agressziv, vagyis volt mar ugy hogy azthittem foldhozkurom a joy-t aztan rogton beugrott hogy draga
es inkabb letettem majd orjongtem par percig a la naturba
nezegettem konzoloszervizebe 25k a 400-as tb sztem a hyperx is biztos van 20k legalabb de a tb wireless ami nem hatrany, szoval az lesz, csak meg a hazisarkanyt be kell puhitani itthon xD -
N@idia
őstag
válasz
F.B.I.
üzenetére
Én egy Sony in ear stereo headsetet rendeltem. Sajna a másik fejhallgatóm tönkre ment
(Sony Gold) Remélem ez beválik most ráadásul akciós is 28 ezer helyett csak 17 ezer 
-
szasanyi
félisten
válasz
F.B.I.
üzenetére
...minimum 300 órát beletoltak... - ja, mert összesen kábé 200 órát voltak meghalva - feléledve. Nem vagyunk egyformák ezért akár még igazad is lehet, de én a magam részéről játszani szeretek nem szenvedni.
Ha egy játékot valaki így jellemez, hogy "az, az igazi szenvedésről szól" azt nem értem, hogy abban mi volt a szórakozás? -
törölt tag
válasz
F.B.I.
üzenetére
Én már egy hónapja és nem tudok tovább menni.

Az elején vagyok még bőven, és nem tudom mit kell csinálni.amikor az Alien megöli az első csávót, akivel találkozom, majd egy olyan rész jön, hogy egy nagyobb ajtót kinyitva körbe-körbe járkál az enemy 
Folyton lelőnek... bár 40-ik próbálkozásra sikerült kijátszanom őket, beértem a nagy terembe, de minden zárva és egy percen belül vissza is jöttek, természetesen észre is vettek és hát le is lőttek.
Normal-on játszom/játszanám, de gőzöm sincs hogyan tovább.
Videót meg biztosan nem fogok róla nézni, szóval tök jó a game, megérte mindennel együtt azt a 4-5ezer forintja.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(de tényleg tök jó a hangulata, lehet elölről kéne kezdenem hátha kihagytam valamit) -
Madwe
nagyúr
válasz
F.B.I.
üzenetére
ezek alól nyilván kivételek azok a játékok amik online is kapcsolódnak, mondjuk Division esetén újra fog kapcsolódni majd megint loginolni sleep esetén, hiszen amíg sleepbe volt a rendszer addig a szerverről kilépett az acc (egyébként erre is kitalálhattak volna vmi szerver oldali opciót, h ha sleepbe megy, akkor a kapcsolat ne szűnjön meg
) -
gyuribácsi88
addikt
válasz
F.B.I.
üzenetére
Rendeltem eredetit is meg után gyártottat is, az eredeti 2 ezer forint volt a két darab, az után gyártott meg 400 forint a két darab, nem sok különbség van a kettő közt, szóval szerintem mindegy melyiket rendeled. Az eredetinek az oldalán a recés (gumis) rész talán vastagabb. A gumibutyik meg mind ráfeszülnek a kontrollerre, nem lóg rajta egyáltalán. Persze ebből is többféle van, recés, sima, vékonyabb, vastagabb. Szerintem ha rendelsz ilyesmit azt az aliexpress.com-ról rendeld mert ott hatalmas a választék ezekből a dolgokból (meg mondjuk mindenből). Itt egy fotó a bugyiról.
-
marilllyo
veterán
válasz
F.B.I.
üzenetére
+(#78338) Tegla80
Mondjuk erre ráfeküdhetne a Sony mert bizony nem egy játék van amitől emiatt megy el a kedvem.
Pl. ingyenes PS+-os játék volt a Styx: MoS. Tipikusan egy olyan játék, ahol a számtalanszor meghalsz mire rájössz arra, hogy hogyan kell továbbjutni. Na de basszus....olyan sokat tölt a játék, hogy nincs kedved vele játszani mert csak a load screent bámulod.De mondom a csúcs az a Witcher 3. 1-másfél perc míg betölt. Ezért vittem először easy-n végig....
-
gyuribácsi88
addikt
válasz
F.B.I.
üzenetére
Na hát a játékárakat hagyjuk is. Felnéztem ma a konzolvilág honlapjára hogy meglessem miket lehet előrendelni, erre ilyen 20.000 Forintos árak vannak a játékoknál
Tavaly még csak18K volt egy játék, most meg már 20. Betegek ezek. Marad a US store-os digitális vásárlás. Magyar store-on is 21K egy alap játék, totál nem normálisak. (amúgy kérdezz rá a twitter vagy a facebook oldalukon, hátha válaszolnak) -
A`rpi
addikt
válasz
F.B.I.
üzenetére
Tökéletesen mindegy, a Mortal X es történet annyiban kimerül, ha US fiókra vásárolsz, akkor csak olyan felhasználókkal multizhatsz akik szintén első régióból vásároltak, vagy lemezen vagy digitálisan.
Az hogy te magyar fiókról játszol az lényegtelen. Online régiózáras játékból csak maroknyi van. (Ahol régiókra vannak osztva az online csataterek.)
Lényege annyi, a partnerednek, és neked is ugyanabból a régióból legyen a játék megvásárolva.
DS3 szerintem nem érintett, de mivel amúgy is megosztásban használod majd, így a régió egyezni fog, aka tudtok majd játszani ha érintett is.
-
A`rpi
addikt
válasz
F.B.I.
üzenetére
Relatív drága ez a power bank, és nem is lesz igazán esztétikus, miért nem veszel egy nagyobb kapacitású akkumulátort, amit a gyári helyére építesz be?
USB toldókkal nincsen tapasztalatom, drágábbak biztos jobbak, de akár házilag is lehet építeni például tömör UTP kábelből, és szerelhető USB csatlakozóból.
-
Elims
veterán
válasz
F.B.I.
üzenetére
Nyugodtan szàllj vitàba,mert neked van igazad.
Sokan írjàk azt amit Zolar is viszont egyvmit kifelejtenek és azt a régi gép rovàsàra írjàk főleg ha közben le is cserélték a gépet.
Én pàr hònapja vettem a ps4-et,"régi" szériàs 0perces,minden project cars jàték közben ha kiléptem a menübe azt hittem,hogy lefùjja a tőle 30cm-re lévő ps3-at.Iszonyat hangos volt,komolyan.Baràtnőm meg is kérdezte,hogy esik az eső?Aztàn jött egy frissítés(!!),nem tudom a szàmàt nem akarok hülyeséget mondani és bizony azt a fordulatot azòta sem hallottam. Teljesen biztos,hogy akkor azzal àllítottak vmicskét rajta.SzGergely: :-) Gratulàlok!!!
-
zzola
titán
válasz
F.B.I.
üzenetére
Ne szállj vitába, mert igaza van. Nekem volt első szériás "Made in Japan" gépem, az egy kisebb hajszárító hangját utánozta. A legújabb szériás PS4 meg egy kicsivel hangosabb csak az Xbox One-nal, szóval ég és föld a különbség a konzolok között....persze ettől nem rossz a régebbi, maximum hangosabb...
-
Tegla80
addikt
válasz
F.B.I.
üzenetére
En ugy latom ,h a tp-vel nincs gond,ha 1043 nd v2-v3 tol indulunk....ami alatta van abbol jon a hibafaktor.....mig felette sincs panasz. (Itteni forumtapasztalat,nem szentiras!!)
Nekem spec tp wdr3600 kezeli a dolgokat kb 3 eve es szinten nincs gondom.(a fw em is gyari,szval ps4 elotti es megis megy)Azt ,h kinel mi okozza a gondot azt nemtom....tobb emberrel is probaltunk fw frissitest a routeren,ujrakonfigolni,ujrainditani az egesz hobelebancot,stb,(ps-t is persze),de hiaba.....majd router csere es muxik minden elsore.Ha megmondod mitol van ez akkor sok embernek nagyot segitesz,mert nem kell kolteni.Viszont jelenleg ha ezen utat vegigjarjuk es nincs siker,akkor cserelni kell ,mert mas nagyon nem maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) semmit sem venni, csak ha szükségét érzi az ember. Nekem van rá pénzem, mégis inkább a 200 eurós slim-et vettem meg, mert nincs rá szükségem jelenleg. Majd ha lesz, akkor veszek.

utána telefon tolton 2 óra és fullon.
Ha egy játékot valaki így jellemez, hogy "az, az igazi szenvedésről szól" azt nem értem, hogy abban mi volt a szórakozás?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kendek