Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61051) Scholes9 válasza lajkaa (#61045) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Én holnap felveszlek. Bár nem tudom hogy mennyi időm lesz a játékra :(

[ Szerkesztve ]

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#61052) PandaMonium válasza gyuromoj (#61020) üzenetére


PandaMonium
őstag

Megnéztétek a videót is, vagy csak a cikk fejlécét olvastátok el? Ez még csak találgatás. Nem azt mondom, hogy elképzelhetetlen a folytatás, csak ne vegyétek még készpénznek.

What I cannot create, I do not understand

(#61053) A`rpi válasza Pöttön (#61049) üzenetére


A`rpi
addikt

Collection, azért annyira nem lesz nagy durranás, kb akkora különbség lesz mint PS3>PS4 Last of Us esetében, szép szép, de én nem esetem tőle hasra.

Ramake, pedig teljesen más kategória, magasak a költségek, kettő játék "árán" akár egy újabbat is kihozhatnának. Ettől függetlenül, én örülnék GOW 1-2-nek, csak nem gondolom hogy ez lenne kettő felújításra váró játék.

(#61054) konikan válasza Callisto (#61040) üzenetére


konikan
aktív tag

:R

"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"

(#61055) marilllyo


marilllyo
veterán

Megvettük storeon a Driveclub-ot. Jhajjj mire mindent leszedtem róla storeon? Azt hittem elsírom magam. Biztos én vagyok a láma de nem jöttem rá, hogy lehetne egyszerűbben kikeresni és letölteni a kiegészítőket hozzá.
Nem találtam meg, hogy csak a dc-s tartalmakat mutassa.
Úgy tudtam kikeresni, hogy "sort"-oltam racing szerint és "price low to high " és akkor a free ket rakta előre.... Persze véletlenül letöltöttem 1-2 project cars dlc-t is.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#61056) Nayrobi válasza marilllyo (#61055) üzenetére


Nayrobi
őstag

A főmenüben rámész a játékra és a legalsó sorban ott van hogy related items, na arra nyomj rá, ott lesz olyan hogy add-ons és voálá.

(#61057) marilllyo válasza Nayrobi (#61056) üzenetére


marilllyo
veterán

Na jóvanám...megyek igénylek egy "n00b" rangot... ide ph-ra:B :N

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#61058) Nayrobi válasza marilllyo (#61057) üzenetére


Nayrobi
őstag

Nincs ezzel probléma, most már ezt is tudod :)

(#61059) basel00


basel00
tag

Srácok a profilomat hány gépen tudom megosztani??
Rem értitek.. haverommal megvan osztva hogy felesbe vegyük a gameket, egy másik haverommal is megtudom osztani?

(#61060) fityere válasza basel00 (#61059) üzenetére


fityere
senior tag

Ha az ismerősöddel megosztottad az accountod másikkal mar nem tudod.

Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.

(#61061) pomk válasza A`rpi (#61005) üzenetére


pomk
őstag

Ígértem, hogy írok majd egy összefoglalót a Kingston HyperX Cloud I típusú fejhallgatót illetően. A fejhallgatót a PC-Land nevű boltban vettem. Velük minden rendben volt, kommunikatívak, pontosak, segítőkészek. És ha feliratkoztok a hírlevélre, kaptok egyszeri 500 Ft kedvezményt. :) A terméket pick-pack pontra rendeltem, a csomagolás lehetett volna kicsit "vastagabb" is, mert az eredeti dobozt csak egy sima vékony fóliával tekerték be. Ez sajnos nem védte volna meg semmi féle külső támadástól: leesés, karc, ütődés, stb. Szerencsére nem fordult elő semmi ilyesmi. A csomagba számla, garancialevél csatolva. 2 évi garancia van a termékre.

Kibontva a dobozt olyan látvány tárult elém, amit utoljára akkor éreztem, amikor az iPhone-mat bontottam ki. Fényképeket sajnos nem készítettem, de a neten egy csomó elérhető a csomagolásról. Doboz kívülről, dobozban elosztás, kicsomagolva.
Már maga a doboz olyan minőségi érzetet adott, hogy biztos voltam benne, hogy ha beljebb megyek, akkor sem fogok csalódni. A doboz teteje finoman és lassan csúszik le az aljáról, éppen csak egy halvány különbség van a két méret között így ez is rendkívül elegáns. Kibontva az érzés csak fokozódott. Az elosztás, és a csomagolás is tökéletes. A fejhallgató középen található, a fejpánt alatt lévő résben vannak a pót plüss fülpárnák.
A csomag tartalma(balról jobbra):
1. Vastag, bélelt tartó/hordozó zsák
2. 2db plüss fülpárna
3. Hosszabbító
4. Vezérlő egység, hangerő + / -, mikrofonnémító és egy felvevő gomb(headsetként használva)
5. Repülős adapter
6. Lecsatolható mikrofon
7. Egy mikrofon/fejhallgató közösítő(ezzel csatlakoztatható a DS4-be ill. telefonba, táblagépbe, és egyéb olyan eszközbe amiben 1 jack csatlakozó van)
8. Fejhallgató fix kábellel

A minőségről csak annyit, hogy miután kivettem a dobozból kb. 10 percig csak fogdostam és simogattam. :) Megmutattam barátnőmnek is. Reakció: "Ez olyan szép, hogy kár lenne használni. A vitrinben a helye!" :)

A fejhallgató két oldalán a párnák felett található egy fém sín, amellyel a magassága állítható. A szerkezet robosztus, pontos, jól állítható. A fejhallgató párnák két oldalt egy Y alakú fém villában tudnak mozogni, ezzel követve a fejformát. Hozzáteszem, hogy ezek a fém cuccok ill. a kábelek első osztályú harisnyás borítása miatt is közre játszott abban, hogy ezt a terméket választottam! Ha ismereteim nem csalnak, ezek más hasonló árkategóriájú termék esetén műanyagból készültek, ill. a kábelek sem harisnyázottak.

A kábelek, csatlakozók összeszerelése magától értetődik, de van hozzá egy kis füzet amiben leírják mihez(PS4, PC, telefon, tablet, repülő) hogyan kell csatlakoztatni, mit mivel kell összedugni. A csatlakozók pontosan és szorosan kapcsolódnak. Nem lötyögnek, nem csúsznak szét.

Miután összedugtam mindent első körben a telefonommal szerettem volna kipróbálni. Bedugtam, semmi. Néma. Csak 3-4 pattanó hangot hallottam a jobb oldali hangszóróból. Átdugtam táblagépbe, dettó. Se zene, se youtube nem hallható. Gondolhatjátok hogy levert a víz...Időközben el kellett mennem barátnőmért és meséltem is neki a kocsiban, hogy beszart, küldhetem vissza, stb. Hazaérve ugyanúgy összedugtam mindent és láss csodát, megszólalt. :) Örö é bódottá öntötte el a szívünket. :)

Ahogy egy korábbi posztban írtam, kíváncsiságból rá is kerestem egy 5.1-es zenére. Pink Floyd - The Time 5.1. Nem vagyok Pink Floyd fan, de ezt a hangzás miatt érdemes mindenkinek meghallgatnia a saját eszközén!!

Mivel ez az első komolyabb fejhallgatóm, így hangzásban sajnos nem sok összehasonlítási alapom van. Eddig játékot és zenét hallgattam rajta, de mindkettőben voltak olyan hangok, amelyet korábban ugyanabban-ugyanott még nem hallottam. :) Magasok szépen, tisztán szólnak, mély dübörgése nem mélynyomó de szerintem bőven elég.

Én 2 féle módon próbáltam ki a PS4-hez csatlakoztatva, és érdekes módon az utóbbi vált be.
1. PS4 - TV - Erősítő kombó, majd fejhallgató erősítőbe csatlkoztatva.
2. Fejhallgató közvetlenül controllerbe dugva.
A második esetben sokkal jobb és kellemesebb volt a hangzása, így szerintem ennél is fogok maradni. Viszont így sajnos jobban merül a DS4 akksija. Hogy mennyi ideig bírja így? Egyelőre még nem használtam annyit, hogy lemerült volna. Kb. 3 órát játszottam így több felvonásban.

Kényelem tekintetében a fülpárnák műbőr(bőr?) borítása nagyon kellemes érzést biztosít. A fülemet körbeöleli, a hangszigetelése jó. Ha nem szólt éppen semmi, akkor még éppen megértettem amikor barátnőm beszélt hozzám.
Viszont azt, hogy hogy hordjam még próbálgatom. Egy idő után a fülem előtt, a szemem irányában, lévő rész kicsit megfájdult. Viszont ha kicsit szorosabbra vettem a fejpántot és a fejem tetején felültetem akkor már kellemesebb volt. Valószínű az volt a gond, hogy a fülpárnák tartották az egészet és ezért nagyobb volt a nyomás mint kellett volna.

Jövő hétvégén megyünk egy hosszabb, 1100 km-es útra. Azt terveztem, hogy az út során a régi zenéimet újrahallgatom. Kíváncsi vagyok és izgatottan várom milyen hangzása lesz és hogy fognak szólni a régi zenéim.

Sok fejhallgató tesztet, reviewt felhasználói véleményt elolvastam, megnéztem, de számomra ebben a kaetgóriában ez tűnt a legjobb választásnak. Sokat gondolkodtam, hogy egy virtuális 5.1-es, vezetéknélküli fejhallgatót vegyek, de egyáltalán nem bántam meg hogy nem így tettem. Virtuális 5.1-ről fogalmam sincs milyen lehet, de számomra ez a sztereó füles tökéletesen megfelel. És mivel a vezetéke a DS4-be van közvetlenül csatlakoztatva, egyáltalán nem zavaró játék közben.
Ezen kívül ahogy fent is említettem az alkatrészek anyaga és minősége is nagyot nyomott a vásárláskor. A fém lemezek amelyekkel állítani lehet a mgasságot, ill. az Y alakú villa, ami közé a hangszórók fel vannak fogatva más termékeknél műanyagból készültek. A kábelek harisnyázottak, nem tekerednek, nem csomósodnak össze.

Konklúzióként annyi, hogy mindenkinek bátran ajánlom aki 25.000-ig keress fejhallgatót.

(#61062) Tuomas


Tuomas
addikt

Nem tudja valaki, fiókot, lehet törölni, az egész PSN-ről? (Nem a gépről, hanem cakk-pakk)

We were here

(#61063) gyuromoj válasza Pöttön (#61046) üzenetére


gyuromoj
veterán

Beyond: Two Souls
Heavy Rain

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#61064) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Star Wars Battlefront - nyílt lesz a béta, ezeket próbálhatjuk ki

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#61065) sittes79


sittes79
addikt

Sziasztok,

Nem tudja esetleg valaki, hogy telekom-tól már új szériás gépek jönnek?

Mondjuk nem valószínű...

(#61066) dbandris


dbandris
csendes tag

gamedealdaily.com -on lévő 20%-os PSN kódot próbálta valaki? Érvényes a magyar store-ban is?

(#61067) fityere válasza gyuromoj (#61064) üzenetére


fityere
senior tag

Legalább megtudjuk megéri e a pénzét a játék :) Bar a hűtőt mindenképpen szeretnem :D

Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.

(#61068) vzoltan válasza gyuromoj (#61063) üzenetére


vzoltan
aktív tag

en mar nagyon varom, mikorra erkezhet?

(#61069) gyuromoj válasza vzoltan (#61068) üzenetére


gyuromoj
veterán

Passz, valamelyik eseményen volt róla szó, de sehol nem találom már. :B

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#61070) toompa válasza dbandris (#61066) üzenetére


toompa
őstag

Igen,próbálta.
US store-on lehet felhasználni,magyaron nem.

(#61071) Nayrobi válasza vzoltan (#61068) üzenetére


Nayrobi
őstag

Azt csiripelik hogy januárban, a pgw-en lesz bejelentve.

(#61072) hakos1987


hakos1987
őstag

World of Tanks bejelentés

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)

(#61073) delibab válasza gyuromoj (#61064) üzenetére


delibab
senior tag

Én már várom! Nálam az fog dönteni, hogy a multi része milyen lesz és hány játszanak majd vele! Egyenlőre tetszik!

" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “

(#61074) A`rpi válasza pomk (#61061) üzenetére


A`rpi
addikt

Köszi az írást. :C

(#61075) fityere


fityere
senior tag

Star Ocean: Integrity and Faithlessness Gameplay Video

Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.

(#61076) F.B.I.


F.B.I.
veterán

AKCIÓ!

Mindenkinek szólok, aki fejhallgató vásárlás előtt áll, hogy az 576kbyte oldalát nézze meg, mert a Turtle Beach fülesek, igen nyomott áron vannak.
Most voltam a boltban, ahol meglepetten álltak a dologhoz, mert az oldalukon hirdetett 14K értékű P12 is, 18K-ért volt kitéve, amit természetesen 14K-ért ide adtak. Az árak olcsóbbak, ilyen dollár árfolyam mellett, mint kint. :C

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#61077) PandaMonium válasza fityere (#61075) üzenetére


PandaMonium
őstag

Egyelőre csak japánban van bejelentett dátum, az EU-ba és az US-be még TBA 2016. Gondolom a lokalizáció...

What I cannot create, I do not understand

(#61078) marilllyo


marilllyo
veterán

Hát ez a kompozit JACK-es megoldás nekem nem működik valami oknál fogva. :(

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#61079) F1rstK1nq válasza F.B.I. (#61076) üzenetére


F1rstK1nq
aktív tag

Szerintem nem olcsóbbak. Iponnál ugyanennyi a P12.

Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'

(#61080) gyuribácsi88 válasza F.B.I. (#61076) üzenetére

Az 576 meg az akciói :DDD

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#61081) pomk válasza A`rpi (#61074) üzenetére


pomk
őstag

;)
Ha gondolod nyugodtan rakd ki az első hozzászólásba.

(#61082) Scholes9 válasza pomk (#61081) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Ott a helye szerintem is:)

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#61083) A`rpi válasza pomk (#61061) üzenetére


A`rpi
addikt

Természetesen már a helyére is került.

Fentebbi lista teljesen független, ti véleményetek, és tapasztalataitok olvashatóak.
(Én csak összegyűjtöttem azokat.)

Bár az én véleményem fentebbi fejhallgatóról, ennyi pénzért talán kicsit sok, ugyan "gamer" fejhallgató, de ez inkább PC-s cucc.
Ahogy te is írtad, DS4 akkumulátorát is meríti jobban.
(Hangminőség, és tartósság tekintetében nem kérdőjelezem meg, biztos jó, de ennyi pénzért az a minimum.)

(Lényeg az hogy neked megfelel, és elégedett vagy vele, használd egészséggel.) :K

Hasznos írás, köszönöm!
Jóisten tartsa meg a szokásod, sok ilyen írást még! :K

Ahogy fórumkivonatban is említem, leírom most is minden ittlévőnek:
"Oszd meg velünk tapasztalatod! Legyen listában szerepelő, vagy más számodra hasznos kiegészítő. Írd le a tapasztalatod PS4 topicban! Majd írj privát üzenetet, hogy véleményed a listára kerülhessen."

(#61084) pomk válasza A`rpi (#61083) üzenetére


pomk
őstag

Köszi! Remélem hasznos lesz mások számára a tapasztalatom.
A "talán kicsit sok" alatt mit értettél?

(#61085) A`rpi válasza pomk (#61084) üzenetére


A`rpi
addikt

Abszolúte egyéni preferencia, ennyi pénzért lehetne vezeték nélküli, 6-8 órás üzemidővel.
Így hogy "csak" vezetékes, szememben egy átlagos HI-FI fejhallgató mikrofonnal.

(#61086) F.B.I. válasza F1rstK1nq (#61079) üzenetére


F.B.I.
veterán

Olcsóbb, mert 13.990,- volt, nekem a 800 is pénz, illetve a 282,-Ft-os dollárhoz képest olcsó, továbbá örülhetünk, hogy lehet kapni itthon garanciával. :P

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#61087) F.B.I. válasza A`rpi (#61083) üzenetére


F.B.I.
veterán

Az a baj, hogy igazad van de sajnos nehéz megvalósítani a kommunikációt és a hangzást. Bőven jobban szól mindegyiktől, egy Sennheiser HD555 vagy jobb (ami 10K használtan) de sajnos nyitott, ami családos játékosnál probléma lehet este, továbbá ehhez még aplikálni kell egy mikit (Zalman mic1 pl.) amit már nem tudsz elhelyezni, az egyetlen jack bemeneten. Én soha nem hittem ezekben a virtuális csodákban, egy jó hangzásképet, egy komolyabb sztereó simán leközvetít.

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#61088) A`rpi válasza F.B.I. (#61087) üzenetére


A`rpi
addikt

Sennheiser HD555 már más árkategória maga ~35 ezres árával, nyitott, vagy fél nyitott kilakatás nem nyerő, viszont ha már ez gondot okoz, akkor joy "csattogása" végképp banális, mert ugye az is zajjal jár.

Megfelelő átalakítóval megoldható egy "öszvér megoldás", ahol is egy mikront, és egy "mezei" Hi-Fi fejhallgatót, használunk egyszerre.

Én magam részéről, Sennheiser HD 407-et javasolom, minőségben célnak tökéletesen megfelel, és árban sem vészes. Mellékelt átalakító, és egy "külső" mikrofon segítségével "minőségi", ám "olcsó" megoldás lehet.

Ha minden igaz hamarosan beszámol átalakítóról marilllyo fórumtárs, de minden bizonnyal működő megoldásról beszélünk, esztétika, felhasználóbarátság más kérdés, de némi kompromisszummal úgy gondolom használható.

[ Szerkesztve ]

(#61089) F1rstK1nq válasza A`rpi (#61088) üzenetére


F1rstK1nq
aktív tag

Szerintem ez az akart lenni, de javíts ki ha tévedek :D

Egyébként én is ma vettem egy ilyen Jack adapter és tesztelem a HIFI fejhallgató + mikrofon kombót! Majd írom, hogy összejött e vagy sem. ;]

Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'

(#61090) tepenzed


tepenzed
őstag

Szerintetek észrevehető,érezhető a különbség fps játékokban egy 5MS és 2MS monitor között? Valamint az IPS számít valamit PS4 esetén (akinek van tapasztalata)?

(van hatalmas tv-m is,de én monitoron élvezem a multiplayert és a szemem sem fárad így :) )

(#61091) glspeter1 válasza tepenzed (#61090) üzenetére


glspeter1
őstag

Ha monitor és játék akkor csak és kizárólag IPS ! :K

Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)

(#61092) basel00 válasza fityere (#61060) üzenetére


basel00
tag

csak egy emberrel lehet megosztani aztán ki is fújt?

(#61093) vzoltan


vzoltan
aktív tag

mit vegyek hetvegere ami hozza a last of us es left behind stilust?
szamitasaim szerint ma/pentek este fogom kivegezni,
es hetvegere kellene valami amivel tovabb tudnek szorakozni
es leginkabb ilyen mint ez.
kosz privatnak is orulok ha nem akarod kozosbe irni.

[ Szerkesztve ]

(#61094) Madwe válasza tepenzed (#61090) üzenetére


Madwe
nagyúr

3ms semmit nem számít... 30 alatt minden jó. de ez a 2 meg 5ms ez nem az input lag szerintem, hanem a válaszidő, az nem ugyanaz :D

IPS esetén miben lenne más a ps4 mint bármi más? ips színek, betekintési szög stb alapján ugyanaz, mint bárhol máshol, forrástól független a monitor képalkotási technikája...

(#61092) basel00 ne legyél már telhetetlen, így is elcsalod a játékok árának a felét, mit akarsz még?

[ Szerkesztve ]

(#61096) F1rstK1nq válasza A`rpi (#61095) üzenetére


F1rstK1nq
aktív tag

Fu nekem ez már nagyon "prosztó" :D
Nem elegánsabb egy csíptetős miki kb 1000ft-ért?

Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'

(#61097) pomk válasza A`rpi (#61085) üzenetére


pomk
őstag

Nafigyejjéide! Ne vedd el a lelkesedésem teeee! :DDD
Egyébként lehetne. De szarabb a hangzással.

[ Szerkesztve ]

(#61098) fityere válasza basel00 (#61092) üzenetére


fityere
senior tag

Igen. Bar ha nem így van valaki cáfoljon meg :)

Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.

(#61099) A`rpi válasza F1rstK1nq (#61089) üzenetére


A`rpi
addikt

Igen, akkor elsiklottam felette. :B

Gondolom fejhallgató működött neki, viszont mikrofonnak meglévő PS4 headset-et kötötte be, ami érthető ha nem működik, már ha ismerjük érintkező kiosztást.

Gyári headset kifejezetten mikrofon részét szeretnénk használni,
kell hozzá átalakító, mivel érintkezők nem megfelelő helyen vannak.

Miért?
Megfelelő átalakító különválassza "szabványos"
jack kiosztásra, mikrofont és a fejhallgatót.
(Ebből minket csak a mikrofon érdekel.)

Tehát akkor valahogy így néz ki az öszvérünk gyári headsettel:
Bonyolultabb megoldás:

Egyszerűbb megoldás:

Meglévő átalakítónk mellé szerzünk mikrofont,
aminek normál lábkiszítása van.

Bónuszként megemlíteném ezt a nagyon ötletes megoldást:
Némi vállalkozó szellem, nem árt hozzá.

Forrás:[link]
How To Make Any Pair of Headphones Smart Phone Capable

(#61096) F1rstK1nq
Tökéletesen elég, :K leírtam, mit hogyan ha valaki gyárit szeretné.

(#61100) F.B.I.
Lényegében igen.

Ezért is tartom túlárazottnak fentebbi fejhallgatót, ami valamivel kompaktabb de lényegében ugyan azt tudja. Vezeték nélküli nem kérdés hogy kényelmesebb, de ha lemerül, az is "kábeles"...

(#61097) pomk
Egyáltalán nem célom, én örülök, ha te örülsz, fórum lévén véleményem írtam le.
Engem nem kell meggyőznöd az igazadról, lényeg neked tetszik és bevált, az írásod alapján biztos más is megfontolja.

[ Szerkesztve ]

(#61100) F.B.I. válasza A`rpi (#61088) üzenetére


F.B.I.
veterán

Akkor ezzel az elosztóval 13-14K-ba meg van egy Hyper Cloud füles, csak kicsit másképpen: füles, mikrofon, meg az elosztó. :K

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.