- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Gyertek a 11. BRSZK-ra! Lesz DFI UV alatt, és mart szilícium tapi!
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
PainKiller13
őstag
Szerintem egyetlenegy PC-s nem hiányolja, nekem van mindkettő de PS-en is szar volt.
-
F-ECT$
titán
Hát majd kiderül. Sokkal több eladás van hogy ha egyszerre jelennek meg, mintha 3 év különbséggel.
-
F-ECT$
titán
-
headhunter86
senior tag
Mert a mendzsment a lengyeléknél is olyan, mint általában a cégeknél. Csak a lóvé...
A fejlesztő megszakad, lehetetlen határidőket és elvárásokat tesznek eléjük.Sony lehet nem is tudott róla, mert a elhitették velük, hogy jó lesz az. Lehet másképp áll ezek után a Sony is a dolgokhoz.
CD Projekt: A fejlesztők kiakadtak a vezetőségre a hazugságok és a lehetetlen feltételek miatt
-
S e t h
nagyúr
-
headhunter86
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
F-ECT$
titán
-
gyuromoj
veterán
Tegnap néztem YT-n egy végigjátszást, 4 óra körül ért a végére, de szerintem elég nehéz szinten játszott, mert 1 találat simán levett 50hp-t tőle.
Ugra-bugra volt benne azért, igaz csak a 2. pályánál csatlakoztam be.
Halt is egy párszor. -
marilllyo
veterán
Elvileg standalone. Bár az alapjátékból indítható. Én megvettem. Gyönyörű szép. Mondjuk platkó óta él sem indítottam... Durr bele a közepébe megy. Nehéz, mint a dög...

-
30z.Samu
titán
Az még mindig vicces, hogy egyelőre külön nem kapható a Doom Eternalhoz a Year One Pass. Valamikor eltávolításra került a storeból, pedig szerettem volna megvenni
Azért kiváncsi lennék mi az oka ennek, mit szerencsétlenkednek a Bethesdánál 
Samu: lehet, nem figyeltem pontosan, de nemrég még elérhető volt, egy ideje már nincs a storeban.
Nem akkor, amikor fel lett vásárolva a Beteshda?
-
jófejsrác
senior tag
Meglátjuk hogyan fog majd festeni PS5-ön, anno a witcher 3-mal is ps4-el találkoztam először. Majd pár év múlva mikor pc-re kijött mindenfajta fasza grafikai mod ott végigtoltam még 1x.
-
Lackooo84
nagyúr
Ahogy észrevettem a rendőrautók a kereszteződésekben elég sűrűn eltűnnek.
Nagyon sok hiba van benne pedig sajnos, pedig jó kis játék lenne. De főleg ezt a clunky irányítást nemtom hogy gondolták, 2005-ben még elment, de azért nem kellett volna ennyire ragaszkodni az eredetihez ezen a téren. Az autóverseny legalább sikerült kb. 5. nekifutásra classicon. 
-
consono
nagyúr
Igazad lehet. Én még két hete is azt gondoltam, hogy ott lesz a PS5 a karácsonyfa alatt, de rájöttem, hogy ráérek. Elkezdem ledolgozni a backlogomat, havi 1-2 játékkal is elleszek meg jó darabig (akár évekig) . Mire végzek meg lesznek nextgen játékok is. A Cyberpunk meg megvár :) Azt is szeretném látni, hogy az új HZD hogyan fut PS4-en... Ja, még egy nyomos ok: a háztartásunkban nincs 1080p-nel nagyobb felbontású TV, monitor, bém is tervezek mostanában beújítani. Nem nyomaszt, hogy nem minden 4K60fps HDR :)
-
marilllyo
veterán
Őszintén....
...nem.
Szerintem gyengék lettek dlc-k. Ha Borderlands fan vagy, akkor oké. -
boost
veterán
Nehezen hihető, hogy lesz 4K 120 fps-sel futó játék. Ha meg lesz is jó lesz sokaknak a 4K 60 fps is nyilván szebb grafikával, erre gondoltam. De majd meglátjuk. Arra akarok kilyukadni, hogy akinek nincs HDMI 2.1 csatlakozóval rendelkező megjelenítője, az semmiről sem fog lemaradni szerintem.
már most valami 5-7-et jelentettek be. Az ilyen platformerek simán mennek, vagy autós címek, ami eddig 4K 60fpsel mentek.
-
Moby
veterán
Nehezen hihető, hogy lesz 4K 120 fps-sel futó játék. Ha meg lesz is jó lesz sokaknak a 4K 60 fps is nyilván szebb grafikával, erre gondoltam. De majd meglátjuk. Arra akarok kilyukadni, hogy akinek nincs HDMI 2.1 csatlakozóval rendelkező megjelenítője, az semmiről sem fog lemaradni szerintem.
De a HDMI2.1 főleg nem a 4K@120Hz miatt hasznos a konzolokba és az azokhoz használt tévékbe.
-
Deck
titán
-
Peace
nagyúr
-
Carlos Padre
veterán
-
Netudki666
csendes tag
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
törölt tag
-
KaitouP
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Zelda, akinek a főhőse nem Zelda, hanem Link?
-
Carlos Padre
veterán
-
Lackooo84
nagyúr
-
frankdelgado
őstag
-
frankdelgado
őstag
-
Carlos Padre
veterán
-
Madoc
veterán
-
Peace
nagyúr
Ahogy mondod! Ilyennek KELL lennie!!! Minden pillanata arany, fenomenális élmény volt! Nem is tudtam igazából leülni azóta semmi elé és nem is vonz semmi a Csucsimáig, mert egyszerűen olyan elemi erejű játék volt, hogy egy hatalmas űr keletkezett utána. Még mindig csak kóválygok és keresem a helyem a világban, pedig 1 hete értem a végére. <3
-
Deck
titán
-
ImACeltic
őstag
-
Lackooo84
nagyúr
-
-)Verso(-
támogató
-
.LnB
titán
-
RangerFox
veterán
-
Carlos Padre
veterán
-
Imilenni
addikt
-
drachoHUN
senior tag
-
Rage47
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
proly01
őstag
-
ldave
félisten
-
Carlos Padre
veterán
-
Carlos Padre
veterán
Én most játszok a tlou-val és rendesen osztogatja a gyomrosokat. Akinek ez nem marad meg az emlékezetében az nem figyelt oda mikor végigszaladt rajta.
-
FunPro
őstag
Ettől függetlenül számomra elég “gané” dolog az emberektől ez a fajta viselkedés. Pláne úgy, hogy a játék még meg sem jelent, illetve, hogy azért nézzük már meg, hogy eddig az ND mit rakott le az asztalra. Egyből gyűlölni kezdik a fejlesztőket, meg hasonló dolgok, ha ne adj isten éppen a mostani játékuk esetleg egy kicsit gyengébben sikerül, szánalmas
Igazából azt felejted el, hogy ez a ND már nem az a ND. Egy csomó ember elment, aki pedig nem értett egyet a vezetőséggel, szimplán kirúgták.
De végülis ja, a múltra hivatkozva mindenki megérdemli a szimpátiát. Nem is értem miért savazzák az EA-t vagy a Bethesdát vagy a 2K-t...
-
markknight
nagyúr
Ettől függetlenül számomra elég “gané” dolog az emberektől ez a fajta viselkedés. Pláne úgy, hogy a játék még meg sem jelent, illetve, hogy azért nézzük már meg, hogy eddig az ND mit rakott le az asztalra. Egyből gyűlölni kezdik a fejlesztőket, meg hasonló dolgok, ha ne adj isten éppen a mostani játékuk esetleg egy kicsit gyengébben sikerül, szánalmas
Amióta világ a világ ez azóta így van. Csak egy ideje vannak social platformok is.
-
Carlos Padre
veterán
Volt már itt olyan is, aki az aláírásába rakta be a "véleményét" a játékról, nehogy valaki lemaradjon róla.
-
hombre[EU]
nagyúr
azoknak az embereknek,akik kevésbé sikeresek az életben jól esik látni,hogy néha hamilton is falba csapja az autót
nincs ezzel akkora gond. Ultranito biztos szebben is letudná írni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De van egy érzésem,hogy most feleslegesen várják a csattanást, ez kockás zászló lesz
-
keIdor
titán
Most már csak 3 hét van hátra, kíváncsi leszek.
Tesztekig 2 hét. -
Mr Bond 007
őstag
Csőcselék mindig is volt, mindig is lesz..
Nagyon nincs még azon a civilizációs szinten az emberiség mint ahogy képzelnénk. Erre szinte minden nap kapsz bizonyosságot ha végig futod a híreket
-
.LnB
titán
De cserében se a sztori, se a külcsíny nem valami erős. Nagyon nehéz kérdés, hogy mi lehet a generáció legjobbja.
Ráadásul én még megvárnám az idei három nagy címet. -
ProEvoFan
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
Aki azt mondta, hogy offline az nem tudom mivel támasztotta alá, illetve értette-e miről szól a játék.
-
.LnB
titán
-
RangerFox
veterán
Ha offline játszol, akkor nem fogod megérteni a strand-type műfaj lényegét. És sokat tudnak segíteni a többi játékos által letett építmények, figyelmeztetések.
-
törölt tag
Én játszottam így is,úgy is.Nekem offline jött be,így többet is kell agyalni,és jobban rá van bízva a játék a kreativitásodra. (Pl olyan helyre is kell szerezned létrát,ahová más nem tett le )
Vannak akik hamar végig akarják tolni,nekik az online jobb
-
Moby
veterán
-
nanorambo
őstag
-
RangerFox
veterán
-
sting2
addikt
-
Peace
nagyúr
-
Carlos Padre
veterán
-
Zoleee83
addikt
Á csak úgy eszembe jutott hogy az ND is mi mindent kapott akár ebben a topicban is, hogy rohadjanak meg, meg menjenek csődbe, mert egy idióta kiszivárogtatta idő előtt a story-t.
Ráadásul a story is milyen, mert full átlagos kiszámítható.
Azért volt odaírva mellé hogy "sarcasm", de látom nem ment át a lényeg.. -
FunPro
őstag
-
NyMRooD
addikt
-
hombre[EU]
nagyúr
Minden Ubis AC/Far Cry fejlesztővel kötelezően végigvitetném a Zelda Breath of the Wildot, hogy milyen is egy igazán változatos, több 10, de inkább 100 óra után sem unalmas és kreatív elemekkel tűzdelt open world játék. Onnan lenne mit tanulniuk. Sajnos nálam már rég elásta magát az Ubi, rengeteget kellene fejlődniük
Tőlem egy Ft-ot sem látnak, amíg nem változtatnak, rajtuk múlik.Nem lenne baj a mostani formulával sem,ha kapna mellé egy Witcher3 story/narratívát (mert az sem több az AC-nél) vagy nagyon jó harcrendszere lenne, vagy jó lenne a stealth (okos AI, kreatív környezet), de az egész lapos...minden csak okés, egy szép statikus világban
-
saelin
veterán
Minden Ubis AC/Far Cry fejlesztővel kötelezően végigvitetném a Zelda Breath of the Wildot, hogy milyen is egy igazán változatos, több 10, de inkább 100 óra után sem unalmas és kreatív elemekkel tűzdelt open world játék. Onnan lenne mit tanulniuk. Sajnos nálam már rég elásta magát az Ubi, rengeteget kellene fejlődniük
Tőlem egy Ft-ot sem látnak, amíg nem változtatnak, rajtuk múlik.A Zelda-t én inkább sandbox openworld-nek nevezném, de értem mit akarsz mondani. Kb ott kezdődik egy nextgen openworld játék.
-
törölt tag
Tőlem egy Ft-ot sem látnak, amíg nem változtatnak, rajtuk múlik.Szerinted nem jàtszottak vele?
-
sting2
addikt
A C9 vs Q90 egy dologban egyezik - g.. i drága.
De, sok, sok, kompromisszumal.
A továbbiakban meg alma és körte esete ha bevesszuk az LCD teknot is.
Múlt hónapban egy egész napot áldoztunk a Pana Fz950 és az LGC9 előtt, 2db Proval(MM zártajtós meghívó)..
A végére jött egy
-"Nem sasolunk rá egy XF900 ra is"?
- de,miért ne!
Ezzel a tévével eggyszere lelegeztunk fel, olyan finom volt a mozgás rajta a felső kettőhöz képest..
Azóta nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az a készülék a Sony nal, amely felhivatalosan" is a Gaming elvarasoknak akár megfelelni. -
S e t h
nagyúr
Sekiron agyalok ezerrel. Pláne, hogy most épp akciós. Bb-t simán mondhatom a legjobb PS4-es játékomnak. DS3-mat is nagyon szeretem. Ezek után kicsit félek a Sekirotól, mert olvastam, hogy sok mindenben más, de mégis kiváncsi vagyok rá, főleg mert From játék. Tudom, hogy van benne ng+, érdemes lehet többször is végig vinni? Azért kérdezem, mert digitálisan inkább olyan játékot veszek, amit azért többször is végig viszek

haver is megvette, nem győzöm szívni a vérét
[link] -
penge111
addikt
És amúgy a Nioh az nem èrdekel? Az első része a Complet Edition akciós, irgalmatlan tartalom van benne. Van itt olyan aki több ezer órát tett bele. Én is imádom a souls szerű játékokat, a Nioh első részéhez volt szerencsém, nagyon szerettem.
-
hombre[EU]
nagyúr
Sekiron agyalok ezerrel. Pláne, hogy most épp akciós. Bb-t simán mondhatom a legjobb PS4-es játékomnak. DS3-mat is nagyon szeretem. Ezek után kicsit félek a Sekirotól, mert olvastam, hogy sok mindenben más, de mégis kiváncsi vagyok rá, főleg mert From játék. Tudom, hogy van benne ng+, érdemes lehet többször is végig vinni? Azért kérdezem, mert digitálisan inkább olyan játékot veszek, amit azért többször is végig viszek

Ha bejön a ritmus játéka akkor szeretni fogod az ng plust...inkább lemezesen, ha nem jön be akkor egyszerūen tovább tolod, valaki már az elején otthagyja

-
Woodslave
félisten

Nekem nagyon bejött. De ng+-nak nem mentem neki. Vhogy a dsek meg a bb más. Bb-t egymás után nyomtam le háromszor. A sekiroban nekem ez nem volt benne.
-
cyberkind
félisten

Brutál nehéz a Sekiro, mondom ezt a DS trilógia, meg egy kis BB után, de mint minden From soulslike játék, ez is remek, csak szokni kell de nagyon. A NG+-hoz először jó lenne eljutni, de nem egyszerű.
-
Scholes9
nagyúr
-
Bétaville
senior tag
-
keIdor
titán
-
saelin
veterán
-
GEIL
addikt
Kénytelen leszek költeni akkor....
Imádom mindkét konzolt itthon....Mortal Kombatra, pár autós játékra, Fifára.....mászkálós platform játékokra, kiváló ( excl. címeket már nemis mondom)...De lövöldözős (fps/tps) játékokra csak sántít.......főleg hogy ugyanaz a játék Pc-n nagyon más.
konkrét példa: Fortnite
Pc-n van lehetőség 60 fps felett ( akár 240 fps-en is tolni)...de nem is ez a lényeges...hanem hogy ott kikapcsolhatjuk az árnyékokat meg butithatjuk a texturákat.....ps4-en és xbox-on meg 60 fps ről beesik 40 fps-re ha sokminden történik a képen, mert a konzolok akkoris árnyékokkal és magas részletességű (medium-high) textúrákkal fogják megjeleniteni......ha már crossplay játék....akkor így dupla előny van a Pc-sek kezében....mert még egy stabil 144 fps-t tudó gépen is lebutitják és kikapcsolnak minden effektet.......Ez így vicc....
A Ps4 pro és Xbox onex is ugyanazt tudja....próbáltam.
-
30z.Samu
titán
-
Lackooo84
nagyúr
-
Frod
addikt
+1
Amikor az x360 korszaknak vége volt, és visszamentem pc-re egy ideig, minden fps-t kontrollerrel játszottam, egyszerűen annyival jobban élveztem. (tps-nél meg ugye nem is kérdés) -
tboy93
nagyúr
-
törölt tag
Hát valami Relevations féle nyugdíjasabb játékmenetre számítottam.
(nem ismerem az eredeti koncepciót)
Elég nagy királynak hittem magam amikor kinyítottam a shotgunt rejtő szekrényt,nem tartott sokáig az öröm
#238287) wolf13 Ez a bácsi nem kedves....
(#238289) Peace Sajnálom ha bele gázoltam a lelkivilágodba a véleményemmel.Én azt szeretem ha a magam tempójába haladok,gondosan átnézek mindent.Ezt ebbe a formába lehetetlen kivitelezni.Amúgy nagyon tetszene a játék.
-
törölt tag
Mondjuk engem egy cseppet sem érdekel a játék, de azért ki tudja ebből mi igaz. Meg a fejlesztők kb. azt mondanak, amit akarnak

Tudom nem egy kategória, de azért elég csak megnézni anno mit művelt a Naughty Dog az Uncharted 4-gyel. Ahogy anno az OW-s tesztben is említve volt: ennek a játéknak nem szabadna így kinéznie PS4 konzolon. Közben meg mégis
Persze nem lehet minden csapat a Naughty Dog 
Csak 20+ éve fejlesztenek Playstation-re.
-
Kendek
MODERÁTOR
-
birorichard
őstag
-
JoceeHunt
őstag
Csak COD jöhet szóba?
PS4-re váltottam 2 éve, a gamer asztalim csak áll, jobban szeretem a PS-t, de sajna azóta lemorzsolódtam a COD csapatunktól meg 2 haveromtól akikkel Dying Light volt mindig az éjjeli móka.
Zombis, nézz rá, örülnék ha a cross platform hiánya miatt újra tudnék valaki értelmes emberrel játszani. -
.LnB
titán
-
marilllyo
veterán
Igen!.... Jelenleg. Bár cikkeznek zombie Chronicles 2-ről. Örülnék ha nem lenne. Eleget zombiztam egy életre és olyan jól mutat egymás mellett a Bo3-4 100%.
A 4 lényegesen könnyebb a háromhoz képest. De azért felhívnám a figyelmed, hogy a cod zombi nem a vakon wave-elés játéka. Gyakorlatilag 10-15 perc után már élvezhetetlenül nehéz. Youtube / Reddit és easter egg hunt.
Ha csak egy wave játékot kerestek akkor inkább Killing Floor 2 -
marilllyo
veterán
A Bo3-ban nagyon jók a Zombi mapok, viszont k*rva nehéz. A Bo4 talán a legkönnyebb. Meg az már eléggé kiforrott. Bo3-ra még ott a Zombi Chronicles is ha nagyon megtetszene.
-
Xaels
félisten
Ha zombizni akartok akkor lehet a Zombie Army-ra is érdemes lehet ránézni vagy a többi kifejezetten Zombie-s játék között.
-
.LnB
titán
Próbáld meg az új cod topikjában, offba. Ott gyűlnek az őskodosok, ők tuti, hogy tudnak hamar válaszolni.
Én úgy tudom, a BOIIIII-é elég tartalmas volt, mert ugye ott nem volt single. És nagy camok is voltak benne. De nincs tapasztalatom. -
icemad
nagyúr
350? Az nagyon jó vétel volt. Nálunk 1400 eurótól indul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Robot fűnyírók
- E-roller topik
- Óra topik
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszatérés az aranykorba: Heroes of Might and Magic: Olden Era Early Access
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marathon: PVE-mód jön, a Bungie vázolta a következő szezont
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! apphire B650M R5 7600 64GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG Adata 750W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Keresek - Chieftec hdd tartó sínt.
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Attól viszont nem kell tartani, hogy pl. a következő GoW egyszerre jelenne meg PS5-re és PC-re, azért a Sony sem hülye. Megkapják majd néhány évvel később a PC-sek is, jó esetben 

Kendek