- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Mert a mendzsment a lengyeléknél is olyan, mint általában a cégeknél. Csak a lóvé...
A fejlesztő megszakad, lehetetlen határidőket és elvárásokat tesznek eléjük.Sony lehet nem is tudott róla, mert a elhitették velük, hogy jó lesz az. Lehet másképp áll ezek után a Sony is a dolgokhoz.
CD Projekt: A fejlesztők kiakadtak a vezetőségre a hazugságok és a lehetetlen feltételek miatt
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Scholes9
üzenetére
Ahogy észrevettem a rendőrautók a kereszteződésekben elég sűrűn eltűnnek.
Nagyon sok hiba van benne pedig sajnos, pedig jó kis játék lenne. De főleg ezt a clunky irányítást nemtom hogy gondolták, 2005-ben még elment, de azért nem kellett volna ennyire ragaszkodni az eredetihez ezen a téren. Az autóverseny legalább sikerült kb. 5. nekifutásra classicon. 
-
consono
nagyúr
válasz
Scholes9
üzenetére
Igazad lehet. Én még két hete is azt gondoltam, hogy ott lesz a PS5 a karácsonyfa alatt, de rájöttem, hogy ráérek. Elkezdem ledolgozni a backlogomat, havi 1-2 játékkal is elleszek meg jó darabig (akár évekig) . Mire végzek meg lesznek nextgen játékok is. A Cyberpunk meg megvár :) Azt is szeretném látni, hogy az új HZD hogyan fut PS4-en... Ja, még egy nyomos ok: a háztartásunkban nincs 1080p-nel nagyobb felbontású TV, monitor, bém is tervezek mostanában beújítani. Nem nyomaszt, hogy nem minden 4K60fps HDR :)
-
Peace
nagyúr
válasz
Scholes9
üzenetére
Ahogy mondod! Ilyennek KELL lennie!!! Minden pillanata arany, fenomenális élmény volt! Nem is tudtam igazából leülni azóta semmi elé és nem is vonz semmi a Csucsimáig, mert egyszerűen olyan elemi erejű játék volt, hogy egy hatalmas űr keletkezett utána. Még mindig csak kóválygok és keresem a helyem a világban, pedig 1 hete értem a végére. <3
-
FunPro
őstag
válasz
Scholes9
üzenetére
Igazából azt felejted el, hogy ez a ND már nem az a ND. Egy csomó ember elment, aki pedig nem értett egyet a vezetőséggel, szimplán kirúgták.
De végülis ja, a múltra hivatkozva mindenki megérdemli a szimpátiát. Nem is értem miért savazzák az EA-t vagy a Bethesdát vagy a 2K-t...
-
hombre[EU]
nagyúr
-
-
Moby
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
Ma a boltos days of play kezdődött(máj25-jún8). Harmadikától a sztóros (jún3-jún17). Ott van minden az eu ps blogon.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
Á csak úgy eszembe jutott hogy az ND is mi mindent kapott akár ebben a topicban is, hogy rohadjanak meg, meg menjenek csődbe, mert egy idióta kiszivárogtatta idő előtt a story-t.
Ráadásul a story is milyen, mert full átlagos kiszámítható.
Azért volt odaírva mellé hogy "sarcasm", de látom nem ment át a lényeg.. -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Scholes9
üzenetére
Nem lenne baj a mostani formulával sem,ha kapna mellé egy Witcher3 story/narratívát (mert az sem több az AC-nél) vagy nagyon jó harcrendszere lenne, vagy jó lenne a stealth (okos AI, kreatív környezet), de az egész lapos...minden csak okés, egy szép statikus világban
-
sting2
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
A C9 vs Q90 egy dologban egyezik - g.. i drága.
De, sok, sok, kompromisszumal.
A továbbiakban meg alma és körte esete ha bevesszuk az LCD teknot is.
Múlt hónapban egy egész napot áldoztunk a Pana Fz950 és az LGC9 előtt, 2db Proval(MM zártajtós meghívó)..
A végére jött egy
-"Nem sasolunk rá egy XF900 ra is"?
- de,miért ne!
Ezzel a tévével eggyszere lelegeztunk fel, olyan finom volt a mozgás rajta a felső kettőhöz képest..
Azóta nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az a készülék a Sony nal, amely felhivatalosan" is a Gaming elvarasoknak akár megfelelni. -
-
GEIL
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
Kénytelen leszek költeni akkor....
Imádom mindkét konzolt itthon....Mortal Kombatra, pár autós játékra, Fifára.....mászkálós platform játékokra, kiváló ( excl. címeket már nemis mondom)...De lövöldözős (fps/tps) játékokra csak sántít.......főleg hogy ugyanaz a játék Pc-n nagyon más.
konkrét példa: Fortnite
Pc-n van lehetőség 60 fps felett ( akár 240 fps-en is tolni)...de nem is ez a lényeges...hanem hogy ott kikapcsolhatjuk az árnyékokat meg butithatjuk a texturákat.....ps4-en és xbox-on meg 60 fps ről beesik 40 fps-re ha sokminden történik a képen, mert a konzolok akkoris árnyékokkal és magas részletességű (medium-high) textúrákkal fogják megjeleniteni......ha már crossplay játék....akkor így dupla előny van a Pc-sek kezében....mert még egy stabil 144 fps-t tudó gépen is lebutitják és kikapcsolnak minden effektet.......Ez így vicc....
A Ps4 pro és Xbox onex is ugyanazt tudja....próbáltam.
-
Szabi®
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
Hát valami Relevations féle nyugdíjasabb játékmenetre számítottam.
(nem ismerem az eredeti koncepciót)
Elég nagy királynak hittem magam amikor kinyítottam a shotgunt rejtő szekrényt,nem tartott sokáig az öröm
#238287) wolf13 Ez a bácsi nem kedves....
(#238289) Peace Sajnálom ha bele gázoltam a lelkivilágodba a véleményemmel.Én azt szeretem ha a magam tempójába haladok,gondosan átnézek mindent.Ezt ebbe a formába lehetetlen kivitelezni.Amúgy nagyon tetszene a játék.
-
JoceeHunt
őstag
válasz
Scholes9
üzenetére
Csak COD jöhet szóba?
PS4-re váltottam 2 éve, a gamer asztalim csak áll, jobban szeretem a PS-t, de sajna azóta lemorzsolódtam a COD csapatunktól meg 2 haveromtól akikkel Dying Light volt mindig az éjjeli móka.
Zombis, nézz rá, örülnék ha a cross platform hiánya miatt újra tudnék valaki értelmes emberrel játszani. -
marilllyo
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
Igen!.... Jelenleg. Bár cikkeznek zombie Chronicles 2-ről. Örülnék ha nem lenne. Eleget zombiztam egy életre és olyan jól mutat egymás mellett a Bo3-4 100%.
A 4 lényegesen könnyebb a háromhoz képest. De azért felhívnám a figyelmed, hogy a cod zombi nem a vakon wave-elés játéka. Gyakorlatilag 10-15 perc után már élvezhetetlenül nehéz. Youtube / Reddit és easter egg hunt.
Ha csak egy wave játékot kerestek akkor inkább Killing Floor 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon sok hiba van benne pedig sajnos, pedig jó kis játék lenne. De főleg ezt a clunky irányítást nemtom hogy gondolták, 2005-ben még elment, de azért nem kellett volna ennyire ragaszkodni az eredetihez ezen a téren. Az autóverseny legalább sikerült kb. 5. nekifutásra classicon.

Kendek