Hirdetés

2023. december 7., csütörtök

Gyorskeresés

(#1) oriic

oriic
HÁZIGAZDA

The First Descendant

Fejlesztők: Nexon Games
Célplatformok: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S
Grafikus motor: Unreal Engine 5
Megjelenési dátum: Még nem ismert (2023. vége, vagy 2024. eleje)
Ár: Ingyenes/F2P

A megjelenéshez közeledve és ahogy egyre több részletet kapunk, úgy lesz összefoglalónk is, addig türelmet kérünk mindenkitől.

A topik a PC-s részlegen lett létrehozva, de mivel teljes crossplay támogatást kap a program, emiatt a konzolosok is ugyanúgy beszélgethetnek a játékról. Kulturált viselkedést kérünk mindenkitől!

Live-Die-Respawn

(#2) oriic

oriic
HÁZIGAZDA

A nyílt béta szeptember 25-ig tart. (magyar idő szerint 08:59-ig) :R

Live-Die-Respawn

(#3) Wesder válasza oriic (#2) üzenetére

Wesder
félisten

Ez milyen játék? Looter shooter?

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#4) savior válasza Wesder (#3) üzenetére

savior
őstag

Azt hittem az ob után hamarosan megjelenik.

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#5) Wesder válasza Wesder (#3) üzenetére

Wesder
félisten

Ja, Looter. Akkor ránézek.

'The First Descendant' is a next-gen, cross-platform, third-person looter shooter powered by Unreal Engine 5. Players take on the role of a Descendant and fight against invaders for the survival of humanity. Each Descendant has a unique concept and combat style, and you can take on a variety of missions both solo and in co-op. In co-op play with up to 4 players you can experience raids against giant bosses, and intense team play with various gimmicks and Part Destruction for each boss. BE THE FIRST DESCENDANT!

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#6) duvi válasza oriic (#2) üzenetére

duvi
nagyúr

Köszi a külön topikot oriic :R

[ Szerkesztve ]

(#7) Lacielvtárs

Lacielvtárs
veterán

köszi a topikot visszatalálós up és tudom menthetem is de inkább írok, nyert a jó öreg szokás :D

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#8) Pedro78

Pedro78
senior tag

remelem az uj javitas utan mar nem fog chrashelni 5 percenkent.

Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen

(#9) Pedro78 válasza Pedro78 (#8) üzenetére

Pedro78
senior tag

na, hat most meg portolni nem lehet...remek

(#10) oriic válasza Pedro78 (#9) üzenetére

oriic
HÁZIGAZDA

Hja most nem enged kimenni a városból... :(

Live-Die-Respawn

(#11) savior válasza Pedro78 (#9) üzenetére

savior
őstag

Lehet hogy nem bug, hanem feature.

(#12) Lacielvtárs válasza oriic (#10) üzenetére

Lacielvtárs
veterán

jah fel emelkedik a karakterem és ott fent ragad :D

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#13) Pedro78 válasza oriic (#10) üzenetére

Pedro78
senior tag

cca 5 percig lebegtem a varos felett "szabad nezetben", majd eldobott a kijelolt teruletre.

addoljon aki szeretne coopozni, alairasomban a steam nevem, en tolni fogom tuti, mar az elozo betakor megvett

ne, erre megint ez :

[ Szerkesztve ]

(#14) duvi

duvi
nagyúr

Fura, hogy tegnap és tegnapelőtt minden flottul működött. Gyorsan átrakott portolásnál, simán és lagentesen futott a játék. Lehetséges, hogy ma érte el a játékoslétszám a terhelési határt?

(#15) Lacielvtárs válasza duvi (#14) üzenetére

Lacielvtárs
veterán

tutio hogy ez van vagy a net szolgáltatással van a gond.
pedig imádtam eddig játszani :D

mindenki, esetleg volna valaki olyan szíves leírni ezt az lv l 40 utáni dolgot hogy tudom nullázni és feljebb lépni szintet a nyuszival?
mert nekem most így nem megy másik karakter, mivel nem tudok küldizni és a két karakter már lvl 40
előre is köszönöm :R

[ Szerkesztve ]

(#16) duvi válasza Lacielvtárs (#15) üzenetére

duvi
nagyúr

Lvl 40-nél kellett kapjál küldit a fejlesztéshez. Ez elvezet Anaishez:

Nála lehet kifejleszteni a küldiben is szereplő két Descendant modult:
Ezek timeresek, szóval nem azonnal készülnek el. Ha lejárt a kutatási idő, visszamész és megkapod a két modult. Ezután itt - jobb felső sarokban - tudod majd aktiválni őket:

Ha ez megvolt, akkor nullázódik a karakter lvl és újra felszintezheted 40-ig.

(#17) savior válasza duvi (#16) üzenetére

savior
őstag

Van ennek valami előnye? Nem hangzik túl jól, hogy nullázza a szintet.

Volt egy patch és utána jöttek a bugok.

[ Szerkesztve ]

(#18) Lacielvtárs válasza duvi (#16) üzenetére

Lacielvtárs
veterán

ejha nagyon nagyon szépen köszönöm meg is nézem, igen kaptam valamit két "izét" kellett csinálni akkor az időre kell várni és utána tudom aktiválni, nagyon szépen köszönöm a képes segítséget :R :R

és tényleg működik, isten vagy,. köszönöm :))

[ Szerkesztve ]

(#19) savior

savior
őstag

Elvileg most rakják majd rendbe a teleportot.

(#20) duvi válasza savior (#17) üzenetére

duvi
nagyúr

Persze. Ezekkel lehet megnövelni a modulkapacitásokat, ezáltal erősebb lesz a karid és a fegyvereid. Csak a sima lvl szintedet nulázza, amit pillanatok alatt vissza lehet tornázni. A másik marad az eddigi szinteden.

(#21) Pedro78 válasza Lacielvtárs (#15) üzenetére

Pedro78
senior tag

feljebb szvsz sehogy nem tudsz, max nullazod es ujrahuzod. probald ki a tobbi karaktert is
es anno kihuztam mindet maxosra.

(#22) duvi válasza Pedro78 (#21) üzenetére

duvi
nagyúr

Minden karit kihúztál mastery 40-re? :Y Vagy a sima karakter lvl-re gondolsz?

[ Szerkesztve ]

(#23) Lacielvtárs

Lacielvtárs
veterán

fogadjunk srácok hogy ebben a játékban van olyan küldi amit egyedül képtelenség megcsinálni? :W
fél órája kínlódom eggyel ahol elözönlenek az enemik és mindenem kifogy, és mint egy zombi horda "sweep the manufacture zone" utolsó küldi, az istennek nem bírok velük :D , egyszerűen nem tudok velük mit kezdeni :B
van rá valakinek tippje egész véletlenül, rohangálok minden felé, de vagy kimegyek az aréna területről vagy ha túl élem akkor meg lejár az idő :D

(#24) wjbhbdux válasza Lacielvtárs (#23) üzenetére

wjbhbdux
veterán

A fegyverbe rakott modulok szintjét ha növeled a városban (ezzel nő a fogyasztott kapacitásuk is) az megdobja a sebzésed, illetve a legtöbb ellenfél érzékeny valamelyik fajta sebzés ellen, így ha teszel rá fire/electric stb az is segít,
bár egyelőre nem jöttem rá hogy ezt mi mutatja, talán vmelyik kis ikon amikor a tab scannerrel nézed őket.

/s

(#25) Lacielvtárs válasza wjbhbdux (#24) üzenetére

Lacielvtárs
veterán

igen pontosan ezekre megyek rá, és megy is a sebzés, mert szerintem nem azzal van a bajom, hanem hogy egyedül vagyok és mindegyik engem támad, és vannak vagy 20-an 30-an :D
fegyókat igaz lehet ilyenre is állítani ezt kisilabizáltam már, bár ahogy mondod nem egyértelmű csak az a bajom hogy itt jön mindenféle, kivéve azok a nagy fehérkalapos és rakéta vetős társaik, de annyian vannak mint az oroszok :D
meg hát honnan tudjam melyik mire érzékeny? :B

[ Szerkesztve ]

(#26) Lacielvtárs válasza Lacielvtárs (#25) üzenetére

Lacielvtárs
veterán

ha esetleg volna itt segítő kedvű kolléga erre a mission-ra holnap esetleg azt megköszönném, ha csatlakozna hozzám, sajnos mást nem tudok felajánlani, ;] de ezt én mára ráhagyom, eddig bírtam idegekkel :K

[ Szerkesztve ]

(#27) duvi válasza Lacielvtárs (#26) üzenetére

duvi
nagyúr

Dobj egy privit, hogy holnap neked mikor lenne jó és jövök segíteni.

(#28) Lacielvtárs válasza duvi (#27) üzenetére

Lacielvtárs
veterán

:R :R

[ Szerkesztve ]

(#29) .LnB

.LnB
titán

Egyébként mennyi karaktert lehet megszerezni a beta alatt?
Nekem Bunny megvan, de Viessa-t szintezem a lvl20 miatt. Utána majd kipróbálom azt is.

Homo Ludens

(#30) wjbhbdux válasza .LnB (#29) üzenetére

wjbhbdux
veterán

Szerintem ezen nincs korlát, annyit farmolhatsz amennyit akarsz, el van engedve a gyeplő mert lesznek majd belépős játékmódok amit nem lehet majd így korlátlan farmolni mint a void intercept. Story végén is ad pénzt még vagy 4 karakterre, hogy próbálgasd, ez sem fog így maradni.
de a crossplay open beta után törölnek mindent, úgyhogy kár most kiégni benne.

[ Szerkesztve ]

/s

(#31) .LnB válasza wjbhbdux (#30) üzenetére

.LnB
titán

Okés. Azt hittem csak egy választott + Bunny a játszható. Arra gondoltam, hogy Bunny is csak oktató jelleggel, hogy rávezesse a játékosokat, hogy hogyan kell megszerezni más Descendant-okat.
Valby elvileg még nem játszható, azt próbáltam volna ki. Jó a vizuális dizájnja.

Homo Ludens

(#32) Pedro78

Pedro78
senior tag

Na, nalam kapufa ugy tunik. Betolti a varost, de portolaskor azonnal jon a run out of memory...naggyonfasza...

(#33) wjbhbdux válasza .LnB (#31) üzenetére

wjbhbdux
veterán

Szerintem Valby is elérhető, listázza egyes részeit a 2. intercept bossnál meg a 3. területen az endless pályákon, a többit még nem látom biztos nehezebb részeken van, hát ez már farmolósabb téma.
Bunny könnyű megszerzése az nagyon beetetés.

/s

(#34) wjbhbdux válasza wjbhbdux (#33) üzenetére

wjbhbdux
veterán

Meg a story végén, ad annyi creditet hogy az Anais/event shopban meg tudod venni, ott a kezdőn kívül még 8 karakter van és 4re elég az ingyenpénz. Ez persze nem lesz így a véglegesben, ez lesz a fizetős pénznem.

[ Szerkesztve ]

/s

(#35) .LnB válasza wjbhbdux (#33) üzenetére

.LnB
titán

Igen, butaságot írtam. Simán megvettem a shopban a részeket. Már készül, majd holnap ki tudom próbálni. Ja de most látom, hogy írtad is a #33-as kommentben. :)

Nekem tegnap kezdett kicsit kifulladni a játék úgy éreztem. lvl21 es Viessa-val. Szóval hozzátok képest jó korán. De ez nem feltétlenül a játék hibája. Mert egyáltalán nem találom rossz játéknak. Kicsi uncsi egyedül.

Tényleg, Descenand-ot lehet gyorsan szintezni itemmel, mint a fegyvereket? Vagy mindet lehet elölről szintezni?

Homo Ludens

(#36) wjbhbdux válasza .LnB (#35) üzenetére

wjbhbdux
veterán

Ez az egész csak egy hosszú tutorial igazából, és a végén önmagában egy 40-es karakter még nem is jó semmire, ha nincsenek jó modjai, és jól moddolt fegyverei.

A fegyvereknél szerencsére nem az adott darabra számolja, hanem az 1 néven lévőt szintezed akármelyiket használod.

Csak az első karakterrel lesz időigényes, aztán már modokkal meg ha tudod hova menj, 1-2 óra alatt is meg lehet a 0-40.

Amíg a storyt vittem kb 12 óra volt, beleszámolva sok server bajokat is, meg fagyogatott, nemtom mennyi a valós játékidő, ott most olyan 30-as szintig vitt el, de még le van zárva a térkép fele kb. ez majd hosszabb lesz idővel.

Aztán megnéztem a területek kipucolása végén megnyíló defense módot, az még eszetlenebb,15 percen át özönlenek az ellenfelek mire levegőt tudsz venni :D

Nem tudom hogy csak a beta miatt, de ott dől az XP. Az első 2 zónában lévő level 5 és 20-as küldetésen is, ahol minden 1 golyótól meghal, fél óra volt a 31.-40. szint.

Egyetértek az unalomba fulladással, mert bármit csinálsz mindig ugyanaz van, hogy ott vagy és rádspawnol x ellenfél aztán nyomod a gombot, nincs semmi üresjárat, felfedezés, stb. azon kívül hogy néha 1 szobával arrébb kell menni. Túl hasonló minden feladat.

Ha nem vagy küldetésen csak egy üres Unreal techdemoban sétálsz, élettelen.

Ami a játék sava-borsa lesz, az intercept boss harcok, egész jól ki van dolgozva és van tanulnivaló rajtuk. Az első után már épkézláb csapat kell, mert elég komoly DPS check van a 10 perces idő limittel ezeken. Randomokkal kifejeztten nehéz vagy lehetetlennek tűnő elsőre, gyúrni kell a modokon.

De az jó, hogy van egy kis egyedi kihívás benne, mert amúgy csak egy gagyi ázsiai Warframe klón lenne.

A kérdés hogy a Nexon grind/pay2win arány hogy lesz majd belőve.

/s

(#37) basaharc502

basaharc502
aktív tag

Kipróbáltam, de egyelőre egy warframe klónnak tűnik pofás unreal engine alatt.
Az egész még olyan techdemo szerű inkább, ahol rádspawnolnak a mobok és lövöd őket halomra, persze egy idő után téged ölnek már inkább.
Nem tudom a megjelenés mikor lesz, de volna mit csiszolni azért rajta.

(#38) duvi

duvi
nagyúr

Nekem a demó alapján bejött a Descendant. Szerintem kategóriájában renben van. Mondjuk az tény, hogy partyban sokkal élvezetesebb, mint soloban. A szavatossága csak megjelenés után fog kiderülni. Remélem, hogy elég változatos endgame tartalmakat kapunk és nem fognak vérszemet kapni az online store kínálatával és árazásával!

(#39) oriic válasza duvi (#38) üzenetére

oriic
HÁZIGAZDA

Pont találgattunk ismerőssel, hogy vajon miért kérhetnek majd pénzt. Az biztos, hogy a Calibert majd lehet venni valódi zsozsóért is, ez ugye többek között a fejlesztések idejét lehet kiváltani. Ha csak ennyi lesz benne, meg nyilván skinek, akkor nekem ez bőven elfogadható, meglátjuk, hogy későbbiekben mennyire mennek pay-to-win irányba.

Ha valaki esetleg játszik másik f2p Nexon játékkal, az meg tudná mondani hogy azokban a programokban mennyire kötelező pénzt költeni?

Live-Die-Respawn

(#40) savior válasza oriic (#39) üzenetére

savior
őstag

Én Atlantica online-oztam sokat, és úgy tudom a Nexonnak köze van hozzá és nagyon jó játék.
Pénz oldalról közelítve: f2p játékosként mindent megtudtam venni aranyért. Viszont aki költött rá az meg mindent megtudott venni dollárért. Tehát egyrészt elégedett voltam, mert nem maradtam ki semmiből. Másrészt viszont amiért hetekig farmoltam azt más 2 kattintással beszerezhette.
Úgy voltam vele, hogy jobb, mint amikor olyan a játék, hogy a pénzért kinált tartalmak máshogy elérhetetlenek és még hátrányosan is érintenek.

(#41) .LnB

.LnB
titán

Nekem az a legnagyobb bajom most vele, hogy egyedül uncsi. De ha szerencsém van, és csapódik hozzám valaki, akkor jó.
Az viszont tetszik, hogy solo-ban néha megizzaszt. Pedig fejlesztek, figyelek a karakteremre, a fegyveremre. Legalább nem csak az van, hogy nyomni kell a gombot, mint süket a csengőt.

Ma meg szerettem volna csinálni a második colossus-t. De vagy nem dobott be partyba sose. Vagy amikor egyszer bedobott, a harc előtt leestem, meghaltam a társaimmal együtt. Valami bug lehetett.

Homo Ludens

(#42) Daelion válasza savior (#40) üzenetére

Daelion
őstag

Szinte ugyan ez volt nekem is a tapasztalat 7+ év Vindictus alatt bár a vége fele már kezdtek bedurvulni a pénzes dolgokkal. 'még most is megy a játék de én már nem követem szal passz, hogy jelenleg mi a helyzet'
Én asszem kb 30 ezret költhettem a játékra az éveim alatt de kizárólag kozmetikai dolgokat vettem amikor pl jött új kari és kellett rá valami extra és pont nem volt elég goldom.

1-2 karit fent lehetett tartani end game szintre teljesen ingyen is gold-al de ahhoz azért elég aktívan kellett játszani. 'napi raidek, aktív klán sem ártott mert azért voltak nehezebb raidek ami szenvedés volt randomokkal'

De úgy összességében én nem éreztem, hogy na rohadjanak meg pénz nélkül el vagyok lehetetlenítve mert nem voltam csak hát ja sok időmet fektettem bele. :D 'ki is égtem a végére, ez volt az utolsó MMO amit bírtam aktívan játszani,klánozni,stb'

Ja igen meg van a Blue Archive mobilos gacha játék ami Nexonos és arról is egész jól vélekednek az embere gacha játékhoz képest.

[ Szerkesztve ]

(#43) .LnB

.LnB
titán

Azta! Ebben a def játéknódban aztán lehet szintezni a karit. Most délelőtt 1-ről 36-ra huztam Valby-t. :)
Meg meglett a második colossus is. Könnyű volt, jó volt a csapat.
Ma tetszett a játék nagyon. Igazából a questek uncsik, és mivel ma egyet se csináltam, már is élvezetes volt. De még csak Mastery 8 vagyok, én nem játszok sokat.

Homo Ludens

(#44) Komplikato

Komplikato
veterán

Azért remélem betesznek a játékba olyat, hogy elmentse karakterenként az upgrade chipeket, meg a fegyvereket, mert vissza akartam váltani másik karakterre, hogy felhúzzam azt is LVL40-re ... erre látom, hogy megint pakolgatni kellene ezeket. Miért?
Az viszont furcsa, hogy a Mastery level az közös.

"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)

(#45) .LnB válasza wjbhbdux (#36) üzenetére

.LnB
titán

A harmadik intercept boss az kemény. Már csak azt nem tudtam megcsinálni a beta-ban. Végül a sztori is meglett. De az a boss az nem.

Homo Ludens

(#46) Lacielvtárs válasza .LnB (#45) üzenetére

Lacielvtárs
veterán

az nekem sem megy, de nagyon úgy látom szinte senkinek sem megy, már akit betölt velem együtt :D
oda toxic sebzés kell minden erővel, no meg returalnal szintű ügyesség :D már ami engem illet :W

[ Szerkesztve ]

(#47) oriic

oriic
HÁZIGAZDA

Na meglett 40-es szint, egy kari elég volt nekem, meglett mindegyik boss, kivéve a Hard, oda már rendes kommunikáció meg build építés kell. (aki a fagyasztós dóm támadást kitalálta, az elmehet az anyjába :DDD)

#46 Lacielvtárs

A poisonos boss-hoz? Dehogy, elektromos sebzés, írja is a weak listában.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#48) Lacielvtárs válasza oriic (#47) üzenetére

Lacielvtárs
veterán

én ezt a boss-t akkor rosszul értelmezem?

(#49) .LnB válasza Lacielvtárs (#48) üzenetére

.LnB
titán

Igen. Rosszul.

Homo Ludens

(#50) Lacielvtárs válasza .LnB (#49) üzenetére

Lacielvtárs
veterán

:R

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.