Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Elkezdtem este a World of Final Fantasy-t, nem mondom, hogy 2 óra után nagyon beszippantott, de szerintem idővel jól elleszünk egymással. Mondjuk a Bloodborne nyomasztó világa után, érdekes egy ilyen kis édibédi játékban megmenteni a világot
-
mcwolf79
veterán
válasz
cyberkind #152664 üzenetére
Hát ahogy olvasom a netet és lesem a videókat annyival nem lett jobb/fejlettebb, hogy ennyi pénzt kiadjon érte az ember. A játékmenetet nem nagyon finomították, ahogy olvasom a bugok ugyanúgy benne vannak.
Én PC-n eléggé rongyosra játszottam anno, alapjában véve egyik kedvenc DS-om, de 12k-t én biztos nem adok érte. US wallet-emen van még annyi, hogy megvegyem, de inkább ha kap egy 50 %-os akciót. Inkább megveszem belőle az új Spyro-t. 5-6k-ért majd berántom, mert kb. (nekem aki már játszott vele) annyit is ér. -
bandi0000
nagyúr
válasz
#20844032 #152697 üzenetére
elég jól néz ki, ezek engem is vonzanak, de mivel enyémre 5 év biztit kötöttem így nem barmolnám szét, + én inkább szoftveres területen mozgok, szal elméletbe meg tudom csinálni gyakorlatba meg gyanús hogy szétbarmolnám
bár venti csere nem nagy kunszt, de az ilyen ledes bohóckodás forrasztással már túl lépné a hatásköröm
-
törölt tag
válasz
bandi0000 #152680 üzenetére
Modding on
Az én hűtésmoddolt kis gépem nem nagyon melegMostmár számszerűsíteni is tudom. Így, hogy hangja nem igazán van, visszajelzésem sincs róla hogy érzi magát, szóval építettem hozzá egy kis healthmetert, hogy lássam mennyire pörgeti a ventit. Még nagyon béta, kap még hőfokszenzort, kicserélem a displayt kékre ha már ps, és valahogy esztétikusan fel/vagy bele applikálom a gépre/be, de az alap már megvan. Jellemzően 15-19% körül hajtja a ventit most a melegben (tachométer nincs a ventin, a pwm-et kell mérnem hozzá).
Képpel is illusztrálva a hogyankészül, ha már a múltkor ez elmaradt
Modding off -
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
arpi6k #152690 üzenetére
Köszönöm szépen! Még nem a Goldot veszem meg (vagyis nem tudom, lehet azt is letudom, végül is tök mindegy mikor cseszem el rá a pénzt.
), hanem az edzéshez kellene egy füles és az Alzán van most egy akciósan.
Ez már az új Gold, ugye?
penge: Nem PS-t vennék, hanem fülest.
-
30z.Samu
félisten
Erre esetleg valaki?
-
Theory66
aktív tag
Érdekes olvasni amit írtok az UC sorozatról, én jelenleg a 3. részt nyúzom, és a 4. volt az első amivel játszottam, mivel egy barát azt javasolta ne az elejéről kezdjem, mert abba fogom hagyni. Mivel előzőleg is írtatok az első rész vége felé előkerülő dolgokról, az nem volt meglepetés, de igazából nem is volt vele gondom, belefért a storyba.
A lényeg hogy nálam a történet és a karakterek elviszik a hátukon a sorozat hibáit. Az első részben botrányos volt a köteleken ugrálni például a 4. rész irányítása utánKicsit Kristálykoponyásan lett megoldva szerintem. A lövöldözés/puzzle aránya nálam nagyon nem borult. Néha elment a "mit is akar a játék csináltatni itt velem" irányba. A harcokkal annyi a bajom hogy néha túl sok az ellenfél, vagy aránytalanul van megírva (pl.: 20 négyzetméteren beugrik 2 shotgunos csóka, 1 jobbról egy balról + 2 egyéb ellenfél = fedezéket nem tudsz váltani mert 2 shoti instant kill.)
-
penge111
addikt
válasz
Rigormortiis #152604 üzenetére
Ismerem, Ipaden kipörgetve mindkét rész
-
Gery9112
őstag
-
-
Talala
senior tag
Eltaláltad! Mindenkinek unalmas. Először használd a keresőt. Másodszor ujrapasztázás (szinten kereső az ajánlott paszta miatt). Harmadszor, ha tényleg " veszekedem forró lesz akkor azt jelzi majd a gép. Konklúzió: ekkora teljesítményre képes hardver összezsúfolva ilyen kis helyre megfelelő hűtés nélkül = melegedés. Drasztikusabb megoldás vagy ki a házat a ventinél (szintén kereső) vagy vedd le a tetejét .
-
.LnB
titán
válasz
Adam_Shepard #152667 üzenetére
Bazdki, ez nem esett le rögtön, csak miután rágúgliztam.
Én is mikor megláttam, áhh mondom egy ilyen kell nekem. Aztán gondolkodtam, hogy de minek? Már végigjátszottam. Aztán tegnap nagyon jó áron találtam egyet, amennyiért nem hagyhattam ki.
-
RangerFox
veterán
Új AC játék... Pedig azt hittem, hogy idén olcsón megúszom az őszi szezont
-
bandi0000
nagyúr
válasz
lionshamlet #152660 üzenetére
hello, tiszteld annyira a készítőket, hogy megveszed, gondolom neked is jól esne ha fizu helyett kapnál egy fedezetlen csekket havonta
-
cyberkind
félisten
válasz
mcwolf79 #152656 üzenetére
Hát azért nemcsak, igaz PC-n tolom de ott mindig megvan a 60fps, sokkal könnyebb ugrani, sokkal könnyebb a játék, eddig a 40 óra alatt "csak" egyszer estem ki a pályáról, amíg a dsfix verzióval végtelenszer és a többi baj, úgyhogy több ez mint írod.
(#152659) tailor74
12k-t szerintem nem ér meg, én 6-ért vettem mert megvolt a régi, így még csak-csak, de az új részek után ennyiért drága nagyon. -
30z.Samu
félisten
Olvastam itt korábban, hogy többetek rendelt az Alza-nál ezt-azt. Az lenne a kérdésem, hogy minden rendben megérkezett? A garancia közvetlen hozzájuk szól?
-
Deck
titán
Tudom valakinek unalmas lesz de nem nagyon érdekel..
Április óta van Pro-m és tegnap ment pár órát és olyan forró volt, hogy féltem lángra kap. Másnál mi a helyzet? Szobát is rendesen melegíti, lassan egy szauna lesz a 2 ps4 miatt
Olvastam, hogy ha oldalazva van rakva akkor 10 fokot is nyerhetek. Ezt tuti kipróbálom. Más ötlet?
-
.LnB
titán
válasz
lazioforever #152644 üzenetére
Szinte szóról-szóra ez volt az én véleményem is az első játékról.
Most írnék arról, hogy mi vár még rád, de inkább nem. Majd felfedezed te magad, aztán a végén dumálunk róla. Annyit elmondhatok, hogy a minőség végig emelkedik majd. Szóval ha ez tetszett akkor a többivel meg pláne nem lesz gond.. vagyis.. hát nekem azért nekem volt picit. De semmi komoly dolog.
Az egyik legjobb játéksorozat amivel valaha játszottam. Nem véletlenül veszekígy utólag a 4. részből Special Edition-t "csak dísznek".
-
lionshamlet
senior tag
hello, olvasnek többet erről a hen cfw-rol.
Privatban küld vki linket ahol van errol magyar nyelvű leírás, stb -
30z.Samu
félisten
válasz
lazioforever #152644 üzenetére
A 2 nekem sokkal jobban tetszett, mint az 1. Az első is jó volt, bár a spoiler-es résznél én is néztem egyet, pláne hogy én először a 4-et vittem végig és úgy kaptam kedvet a többihez is.
-
válasz
Adam_Shepard #152654 üzenetére
Igen, DS2-3 megvolt, ennek az eredetijéhez csak hozzafogtam... Köszönöm, akkor szerintem beszerzem.
-
Srácok! Vélemények a Dark souls remasteredről? Megéri azt a 12k-t?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
tepenzed #152643 üzenetére
Az csak tavaly volt kb egy hétig a "days of play" akció alatt, ami újra lesz nyolcadikától.
-
törölt tag
válasz
freeknight #152646 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Riasztó topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Haditechnika, harcászat
- Azonnali játékos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Video konvertálás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest