Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14114) haddent válasza zzola (#14105) üzenetére


haddent
addikt

Helyzetjelentés a tegnapi patch-ről: nagggggyon fasza chat ablak meg headshotot jelölő képecske meg minden bekerült. A lag, rubberbanding továbbra is jelen van, a Lancang Dam ma egészen játszható volt. Cserébe a Hainan Resort ocsmányabb lagosabb szarabb, mint valaha bármely játék bármikor bárhol. Kb. olyan, mintha net nélkül akarnék neten játszani, annyira szaggat.
A 0hp -s bug megvan, a headshot jelző kb. mindig headet jelez (még akkor is amikor KIlled in Action :DDD ). Szánalmas hányingerkeltő szar ez a játék. És valóban minden "javítással" csak egyre jobban el van baxva.

Az ilyen kiadó (EA) meg az ilyen programozók (Dice) húzzanak a sunyiba, dögöljenek éhen, menjenek csődbe. Undorító szar, és mi prémiumosok ezért több mint 30 ezret kiadtunk..

Egyetlen kicsi pici kis remény, hogy nem rég óta amikor ilyen undormányos lagg szaggatás van akkor megjelenik 1 kis indikátor bal oldalt felül, 4 kis fehér négyzetecske. Talán tudják már legalább, hogy mikor csinálja és akkor megtalálják az okát..

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.