Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#137070) erahurka


erahurka
félisten

Befejeztem az inFamous Second Sont. A sztori egész jó volt a végére időzített, főellenséggel kapcsolatos csavart leszámítva. Ráadásul tök felesleges volt, szerintem jobban is meg lehetett volna oldani.

Maga a játék egész jó amúgy, bár a neon képességek szerintem túl op-k a többihez képest, én azt használtam amikor csak lehetett, aztán persze jó esetlen voltam mikor belekényszerített ebbe vagy abba az erőbe, ami egyébként elég idegesítő volt. És ez amúgy az egész játékra igaz, kifejezetten idegesítő fajta. A lövöldözésben semmilyen segítség nincs, az ellenfelek (főleg a bossok!) baromi gyorsan mozognak... A végén Augustine ellen mindkétszer ordítottam a tévével mert alig lehetett eltalálni a "rakéta" lövésekkel, és csak azokat éreztem úgy hogy érdemben sebzik. De a pókforma ellen is elég frusztráló volt harcolni, sose tudtam hogy most épp merre fog mozdulni és rohanás közben is simán meg tudott rúgni... Bwoaaaah!

Másik negatívum hogy baromi rövid, ha a világ "meghódítását" kivesszük marad vagy 10 küldetés. Ezzel nekem mondjuk nincs problémám, szeretem ha nem túl hosszú egy játék de másokat zavarni szokott.

Nagyon remélem hogy a Páúkembörös játéka nem ilyen lesz a Sucker Punchnak, de sajnos szerintem pont hogy nagyjából egy átskinezett inFamoust fogunk kapni, ami sok dologban nem lenne baj, de a harcokon jó lenne ha módosítanának kicsit.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.