Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Gt sportsban lehet valahogy verseny közben fényképezgetni, mint pl a Driveclubban?
-
A`rpi
addikt
válasz
Vadernagyúr #136594 üzenetére
Megfelelő beállítás mellett igen.
Alapértelmezetten ha minden igaz engedélyezve van. -
glspeter1
őstag
válasz
Vadernagyúr #136594 üzenetére
Sőt! Sokszor még nagyobb sebességgel is, mint amúgy.
-
Vadernagyúr
senior tag
Ha alvómódba teszem a konzolt, akkor ugyanúgy mennek a letöltések?
-
törölt tag
válasz
szzoo #136590 üzenetére
Rengeteg sony tévében lg ips panel van, és egyre többen. Egy rohadt panellotó lett az is (nem mintha bármikor is ne az lett volna, amióta a samsunggal szétugrottak). Az rtings féle oldalakkal meg sokra nem mentek, az usák piacra szállított tévék sokszor egész mások, mint az európai kivitel, hiába feleltethetőek meg a típusok. Azt olvasod az oldalakon tévékről, hogy VA panel, és itthon meg a topikjában már arról szólnak a hírek, hogy ips van benne. Csak a prémiumkategória tekinthető viszonylag stabilnak, azalatt sokszor azt sem tudod mit veszel meg. Az egész lcd tévé kérdés egy lápvidék.
-
lovas001
aktív tag
Sziasztok!
Ma én is beléptem a ps4 tulajok közé, egy CUH-2116B tipusszámú géppel (1 tb slim)
Remélem este sikerül is beüzemelnem .Majd jövök kérdezősködni ha valami nagyon nem megy
-
szzoo
tag
válasz
#42308056 #136567 üzenetére
A Sony tévéket konkrét modellt és képminőséget nézve nem látom túlárazottak. Nincs nagy választék egy-egy (főleg olcsóbb) kategóriában, ezért tűnhet így. A megjelenéskori áruk magas, de már egy hónap után jó akciók vannak. De ez mindenhol így van. Én tavaly vettem tévét, pár hétig néztem a Sony/Samsung/LG ajánlatokat napi szinten. Kisebb márkák nálam sem jöttek szóba.
Az LG-nek vannak nagyon olcsó modelljei, amik olyan minőségű fröccsöntött kasznit kapnak amivel még Sony tévénél nem találkoztam. Ha megnézed a gyártói leírásokat pl. a rtings.com-on, akkor leírják a náluk megfordult márkánként 30+ készülék alapján, hogy: LG=gyengébb képminőség, Samsung=jó képminőség, közepes gyártási minőség, Sony=jó képminőség, átlagosnál jobb építési minőség. Nagyon jó LG és Samsung tévék vannak, de ezen felül a Samsung és az LG is kiszolgálja a piacot olcsó tévékkel, ami megint csak jó, de annyit is ér. Ettől nem lesz egy Sony tv túlárazott. Persze olcsó sem.
-
szzoo
tag
válasz
ProEvoFan #136586 üzenetére
Én tuti nem vennék olyan játékot, amiről tudom fél-1 év múlva "ingyen" is játszhatom. Másik, hogy ha van több ezer órányi tartalom karnyújtásnyira, akkor van mit játszani ameddig a friss megjelenések 70%-os akciót kapnak... Ilyen szempontból remek szolgáltatások, de kíváncsi vagyok van-e negatív hatása a játékeladásokra. (Ettől nem vagyok ellene, csak számomra érdekes téma)
-
Nayrobi
őstag
Akit érdekelnek a számok:
- 5,9 millió eladott gép az ünnepi időszakban, rekordforgalom decemberben a ps storeban
- 20,2 millió eladott ps4 2017-ben, összesen 73,6 millió a gép megjelenése óta
- 243,9 millió eladott szoftver 2017-ben, összesen 645 millió a gép megjelenése óta
- 31,5 millió ps+ előfizető 2017 végéig -
airm92
csendes tag
Knowledge is Power. Egy wifin van a PS4 és az összes telefon, mégse látja a PS-t egyikse.. Csak wifi hotspottal. Jó így is,csak gondolom routeren keresztűl gyorsabb lenne
-
30z.Samu
félisten
válasz
l.skywalker #136576 üzenetére
Az igen!
-
l.skywalker
titán
Idén 130 VR játék kiadását tervezi a Sony! [link]
-
alratar
addikt
Sziasztok,
a Hidden Agenda tablettel is vezérelhető ugye? -
RangerFox
veterán
válasz
WhiteWalker #136569 üzenetére
Hát gondolom arra utalt, hogy lehet állítani a nehézségi szintet. De igen, a legtöbb ilyen nesze semmi, fogd meg jól kaliber. Mondjuk érdekes részek is vannak benne: 30%-át a játéknak hajón töltjük meg ilyenek.
-
marilllyo
veterán
Én úgy gondolám, hogy nem baj ez az új irány egy GOW-nál. Minőség ide vagy oda...az is egy rétegjáték volt. Így talán nagyobb szeletethez ér el a játékosok között. Jelenlegi videók alapján biza badass maradt Kratos.
Nem hiányzik a régi vágású h&s GOW. Ezt a remastert is kivettem a gépből fél óra után. Nem adta már vissza azt amit anno ps3-mon.Bár én a visszafele kompatibilitásért sem mennék át az utca túloldalára.
Nosztalgia ide vagy oda... a legtöbb játéknak nem áll jól az idő és tönkreteszi az emlékeket.(#136564) szabo111: Ez kicsit olyan trollos.
-
szzoo
tag
válasz
borbas666 #136553 üzenetére
Nem nagyon fogják ezt a tévét ajánlani az IPS panel miatt. Specifikáció alapján nem látok semmi különleges érvet mellette, ettől persze lehet jó tv szép képpel. Hasonló árban van pl. Sony is (55XE7005B), ami a 3-4x nagyobb kontrasztaránya miatt a specifikációk alapján jobb.
Bármit veszel nézd meg előtte élőben. Egy árkategóriában hasonló képességű tévék vannak, a minőség pedig inkább szubjektív. Ja és mindenképp gyártói garanciával vedd meg.
-
RangerFox
veterán
Ennyi új infó van a GoW-ról, ha valaki nem látta még volna...
-
Nayrobi
őstag
válasz
Bad Pritt #136560 üzenetére
Valószínűleg ebben a régióban nem forgalmazzák, az a két bolt tudtommal külföldi tulajdonú, de gamen, amazonon vagy más külföldi áruházban láttam már a lemezes, nem bundle kiadást átszámítva 4 rugó körül.
De ha jó digitálisan, akkor tudok adni kódot, van azt hiszem kettő is itthon amire nincs szükségem.
-
saelin
veterán
Emberek a Deus Ex már napok óta nem tudja feltölteni a mentéseket felhőbe. Szerintetek miért lehet? Tegnap felraktam és végig is vittem az infamous secound sont és annak a mentéseit gond nélkül szinkronizálta. Van 7.58 GB szabad helyem a cloudban...
Szerk:
Manuálisan meg elkezdte és úgy látszik be is fejezi. -
Bad Pritt
félisten
válasz
WhiteWalker #136558 üzenetére
Biztos, hogy az év egyik legjobbja lesz, ahogy a Detroit és a Spider-Man is.
Én szvsz nem örülnék egy open world God of War játéknak annyira, mert a harc még mindig button smash főleg és az egy open world játékban elég uncsi tud lenni egy idő után (khömm, Mordor játékok...).
(#136559) Nayrobi: keresgélek akkor majd, de eddig árukereső nem dobott fel értelmes boltokat hozzá, csak a Mallt meg a Supergamert.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #136552 üzenetére
Hát úgy tudom kraftolás lesz benne meg különféle pajzsok, úgyhogy valószínűleg igen. Mondjuk egy GoW-nak álcázott Witcher III-nak tudnék örülni
(#136554) Bad Pritt: Olyan sok komolyabb gameplay még nem került ki. Az igazán izgalmas részek meg nyilván a sztorival kapcsolatban fognak történni azok meg főként csőrészek lesznek valszeg.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
WhiteWalker #136552 üzenetére
Akkor jól átvernek a gameplay-ekkel eddig, mert full csőpályákat mutogattak.
-
borbas666
aktív tag
Hali.
Szerintetek ez a TV mennyire lenne jó választás? Panasonic Viera
Egyébként PS4 slim van, egy Sony-t váltana.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest