Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Üdv
Ha már headset, akkor lenne nekem is kérdésem.
Én egy AKG fülest használok otthon ha nem mehet az aktív hangfalszett.
Viszont ezen nincs mikrofon ugye. A gyereknek van egy noname
Genius csodája, ami mikrofonos, mert ő csetel a barátokkal, neki megfelel, és hát nála fogyóeszköz sajna, mert valami mindíg történik velük.
Nos ez a Genius headset bedugva a ps kontrollerébe eléggé halk. A kérdés, hogy ez ilyen, vagy csak ezzel az eszközzel ilyen? A fülessel pc-n, telefonon nincs különösebb gond a hangminőségen kívül ugye, de a ps-el én halknak találom. Tapasztalt valaki hasonlót ilyen alsókategóriás fülesekkel? Vagy nagyok az igényeim hangerőt illetőleg?
A másik, hogy az audió menüben, ahol állítani lehet a mikrofon és hasonló jelszinteket, ott csak akkor jelenik meg a mikrofon, ha elöbb a kontrollerbe üresen dugom be az adaptert, majd utána a fülest az adapterbe. Ha be van dugva a füles az adapterbe és együtt csatlakoztatom, akkor nem jelenik meg a mikrofon része a fülesnek. No és még egy dolog. Gondolom más is használja úgy a fülest, hogy nem csak a csetet, hanem az összes audió jelet hallatatja a kontrolleren keresztül. Nos ilyenkor ha a mikrofon jelszintjét próbálnám beállítani, akkor olyan, mintha összegerjedne a mikrofon a fülessel. Ha csak a csetre van állítva, akkor minden rendben, fel lehet tolni rendesen a mikrofon jelszintjét, de ha all audióra állítom, akkor szinte minimálra kell venni, mert jön a gerjedés, ami fizikailag elképzelhetetlen egy zárt fülesnél.
Ez egy szoftveres bug és másnál is jelentkezik? Ezt egyébként más mikrofonos fülessel is produkálja.
Mi lehet a bibi? Lehet a kontroller jackcsatija rossz, lehet szoftveres bug, lehet esetleg az átalakító adapter bibis ( ugye ez csinál a 2db jack csatiból egyet, ami mehet a kontrollerbe)
Találkozott már valaki ilyen problémákkal? Vagy mindenki dedikált Sony , vagy más drága fülessel tolja?
Elöre is köszi és azért is ha egyáltalán elolvastad a sirámomat -
Tavares
tag
válasz
james001 #104895 üzenetére
sajnos nem volt még hozzá szerencsém, a Wireless Gold 2.0 headset adóvevőjét használtam PC-n. ha azt szeretnéd, hogy normálisan működjön a controller a PC-vel akkor szerintem ajánlott, de vannak alternatív megoldások is, csak ez kábeles, szerintem előbb ezt próbáld meg, mert ez ingyen van
a cikk alján pedig olvashatsz a wirless sony adóvevőről is
-
james001
veterán
Használt már valaki ilyen wireless bluetooth adapter-t pc-hez? [link] Megér ilyet venni? Konzolvilágban 6-7e körül van. Igazából csak emulátorokhoz használnám a gépen.
-
Kickass
őstag
Nyilván, volt 50k-ért is Blacj Friday alatt csak ezek az árak nem valid mindennapi piaci árak.
Hogy on is legyek.
Én is beléptem mai nappal a klubba.Konzolvilágtól érkezett egy Gamer Pack PS4 1TB Slim géppel. Este beüzemelés, utána biztos lesznek kérdéseim is.
-
HagaNRG
őstag
válasz
eastsider #104882 üzenetére
Na, ez az. Meg hát én is néztem az árgépet és látom, hogy a legolcsóbb noname kisbolt is 79k-ért adja legolcsóbban, de inkább a 90ezer a jellemző. (meg ilyenkor ugye megnézhetjük a hardveraprot is, ahol 60k a legolcsóbb bármilyen PS4, de az is 2 éves gép).
Ezek alapján gondoltam, próba-szerencse alapon megérheti kipróbálni a PS4-et is, aztán max, ha nem jön be, akkor -10k buktával reálisan még mindig tovább adható, ha megunom és inkább marad az Xbox.
-
lg82
csendes tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogyha Playstation Store-ból veszek valamilyen kiegészítőt egy játékhoz és a játékot később letörlöm hogy nem foglalja a helyet a gépen, de a mentett állásokat nem, akkor a kiegészítő is letörlődik?
-
Tavares
tag
ha szeretnék egy PS storeból megvett játékot refundoltatni, akkor csak addig tehetem meg amig nem indítottam el a letöltést?
-
Kickass
őstag
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok,
SW BF season pass vásárlás után "nem látja" a progi menüje...
Tudna valaki ötlettel segíteni, hogy mit csináljak?
Köszönöm szépen előre is!
-
dollarZ18
tag
Garden Warfare 2 DLC-s trophykhoz keresünk csapatot, aki tolja vegyen fel
Hosszú távra tervezünk, minimum 1 hónap a platinum. A DLC-s bossok pedig havonta egyszer elérhetőek, pár napra
-
HagaNRG
őstag
válasz
toompa #104869 üzenetére
Köszönöm szépen!
Igazából az is érdekelne, hogy ez valóban 90körül mozog reálisan az árgépes árakat figyelembe véve, vagy a 75k az ez esetben teljesen átlagos? Csak, mert nemrég vettem X One S-t és a kíváncsiság azért furdall, hogy tegyek mellé egy PS4-et is és igazából csak a 75k-s ár miatt került most fókuszba nálam a PS4....
-
toompa
őstag
válasz
HagaNRG #104859 üzenetére
Ha nem zavar az optikai kimenet hiánya,akkor megveheted és jó árban van.
Nem buta változat. Az összefoglalóban van összehasonlítás a régi gépekkel. Nézd át.
Megbízható,csendes,kis fogyasztású gép. Én teljes megelégedéssel használom,pedig ez már a harmadik szériás gépem. -
phgergo
aktív tag
Emagon most 10.000 ft A Guitar Hero Live gitarral!!!! Raadasul a Ubisoft felvasarolta a bandat igy tovabb lesz neki tamogatasa. Nagyon jo lett ez, nagyon sok zene van koztuk Eminem is es neten a legjobb. Ennyit igazan meger szerintem
-
A`rpi
addikt
válasz
#20844032 #104865 üzenetére
Köszi a fáradozást.
Kliens oldalon lehet állítani az MTU-t az vajon ér úgy valamit ha a router, és a PS beállítása teljesen mások?
A másik ami felmerült bennem latency, azt mondod neten keresztül barátibb, itt is általában egyen érték van minden eszközön nem?
-
FuRiONight
addikt
Tudom, nem konkrétan ide tartozik, de van itt olyan, aki bács-kiskun megyei esetleg szegedi és ps4 pro-val rendelkezik? Privátban kérem!
-
törölt tag
válasz
A`rpi #104861 üzenetére
Eredmény: a hivatalos remoteplay kliens teljes egészében gpu-n dekódol. Procit szinte nem is használ. A nem hivatalos szinte teljes egészében fordítva.
Számokban. Egy 4.4GHz-en futó i5, és egy GTX1060 társaságában a hivatalos kliens 3% procit eszik csúcsban, jellemzően inkább 1-et. GPU-tól sem kér sokat érthető módon, de kell neki egy olyan, amin tud dekódolni. A nem hivatalos ezzel szemben 20% körüli procival fut szinte végig, a gpu-tól meg szinte semmit nem kér, csak az ablakfrissítéshez. A sávszélesség mindkét esetben azonosra húztam (15Mb/s). Az alany egy ps4 pro volt, a stream 1080p@60fps.
Mindezzel együtt a nem hivatalos képe lényegesen kiegyensúlyozottabb, a hivatalos app rengeteg framet dob el úgy, hogy azonos routeren lóg a gép és a ps4. Ami még fura, hogy lanon sokkal nagyobb a latency mint interneten keresztül, itt valszeg MTU beállítás lesz a ludas. -
d.mate08
tag
Sziasztok, nektek működnek a PS-hez való appok, pl.: Playstation app,messages, FIFA 17 companion? (Elnézést, ha nem ide tartozik ez a kérdés)
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Tisztelettel érdeklődnék, hogy milyen áron mennek a legolcsóbb PS4 kiszerelések?
75k-t megér egy új PS4 Slim 500GB? Vagy ez valami nagyon buta változat? (vagy ez teljesen átlag ár érte?)
Köszi! -
bandi0000
nagyúr
válasz
Istyu74 #104857 üzenetére
mert 1 szervert használ az az ~50 millió ps4 felhasználó, ezért nem fogja sose kihasználni a sávszélt
(#104859) HagaNRG: 70-80k között mennek újonnan, vannak ajánlott boltok, érdemes átfutnod az összefoglalót,a slim az eredeti ps4 kisebb, továbbfejlesztett változata, "butább" mint a PRO de olcsóbb is 50k-val
-
Istyu74
aktív tag
Sziasztok,
az miért van hogy ha tesztelem a net kapcsolatot akkor 200/100 as net hez képest nagyon gyenge eredményeket kapok. -
andro93
aktív tag
válasz
Rigormortiis #104850 üzenetére
Gerjedsz a mangára?
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy a PS4-et a telefon/tablet bluetooth eszközként lássa, és tudjon hozzá csatlakozni?
Csak mert a kontroller is bt-n csatlakozik, gondolom, akkor a telefonnak is látnia kéne, mégsem látja.
Megoldható valahogy? (automatizáló miatt lenne rá szükségem)(#104852) consono: én az ipontól rendeltem egy második kontrollert, szerintem korrekt hely.
És kicsit még olcsóbb is. -
consono
nagyúr
Ha már előjött a kontroller kérdés: mindegy honnan rendelem? Vagy van bejáratott bolt? Én a 220volttól tervezek egy kéket venni.
-
Elims
veterán
válasz
A`rpi #104811 üzenetére
Köszi!
Sajnos a garancia kilőve,nincs rajta.Kipróbálom amiket írtál.Remélem csak "félreérzem".4k-s tv-t megkérdeztem a topikjában,kicsit mélyebben zsebbe kellene nyúlni a jó tv-hez így az most kimarad,de igazad lehet,majd később kipróbálom. :-)
Krx21: A gta online volt.Ma kipróbálom az uncharted 4-et ezzel a géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Videós, mozgóképes topik
- Dell notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- Lenovo Legion go
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest