Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#25251) HellGreg válasza Motyi (#25250) üzenetére


HellGreg
őstag

Nekem kb 1800 csatám van, szóval :)

sokszor nem rajtam múlik, elérek a kis dombra vagy ahova menni akarok, és látom hogy közbe 0:6 az állás, főleg ilyenek vannak, esély sincs a nyerésre már a 2. percben. De igaz ami igaz, az ember néha türelmetlen.

(#25252) Chris0321 válasza Motyi (#25250) üzenetére


Chris0321
addikt

Ez nem csak az embertől függ, ha a játék úgy dönt, hogy nem nyersz akkor nem nyersz. Ez velem is így volt tegnap és ma is pár csata után hagytam is.

(#25253) Sh@dowMAN007 válasza Vitiris (#25164) üzenetére


Sh@dowMAN007
tag

Nálam nem jó az ékezet.

[ Szerkesztve ]

(#25254) Sh@dowMAN007 válasza sebijani1982 (#25247) üzenetére


Sh@dowMAN007
tag

Hát nekem egy file van ami a színekért felel.
file

(#25255) HellGreg


HellGreg
őstag

A bónuszkódokhoz általában hogy lehet hozzájutni? Mit kell venni?

(#25256) echterion válasza HellGreg (#25243) üzenetére


echterion
nagyúr

Ez ilyen, a spotrendszer tele van hibával, ezzel vagy együtt tudsz élni, vagy hagyd az egész játékot a fenébe.

**********

(#25257) SoulReaver


SoulReaver
veterán

Na, ez a csata pont elég volt zárásnak... 2x azt hittem szétverem a billentyűt, meg az egeret, olyan rosszkor laggolt be, majdnem ki is ment a tank az ellenség elé... -.- Replayt érdemes megnézni, mert nagyon izgalmas :DITT

(#25258) Motyi válasza Chris0321 (#25252) üzenetére


Motyi
senior tag

Ebben én nem hiszek, ha így működne akkor nem lennének unicum szintű játékosok. Sokat nézem super unicum + játékosok stream adásait twitcTV-n (EJ, Qb, stb...) és furcsamód nem láttam még szopóágat náluk. A kedvencem EJ (EmbrionicJournal:2800+ WN6/72%+ WR), pl. Ő miért nincs soha szopóágon? Elég sokszor hallom itt több embertől, hogy szopóág így úgy, stb.. Ha ez igaz lenne, nem lennének ilyen statisztikájú játékosok. Itt a fórumon is volt super unicum játékos (Diegho), furcsamód nem beszélt soha ilyenről, még emlékszem amikor itt a fórumon keresett magához hasonló képességű szakasztársat és még írta is ha talál megfelelő partnert akkor a 90%+ wr borítékolható....

(#25259) dorka16


dorka16
aktív tag

Ma 36 csatából 24-et nyertünk eddig.

(#25260) csapee válasza Scheffer (#25235) üzenetére


csapee
senior tag

Kicsit szaggatott nekem de thank you:)

Csapee

(#25261) Chris0321 válasza Motyi (#25258) üzenetére


Chris0321
addikt

Szerintem mindenkinek van valamennyire jó és rosszabb szakasza a játékban. A különbség az átlagos és unicum játékosok között az, hogy az utóbbi jobban tudja befolyásolni egy csata eredményét. Ebből kifolyólag meg tudja fordítani az olyan csatákat is amit egy átlagos játékos nem tud. A kiosztott több ezer (5-6-7-+) sebzések sem olyan csatában jön össze amikor az egész csapatod teszi a dolgát különben nekik nem jutna annyi hiába tudják mikor kit kell lőni, mikor hova kell menni. Én is tisztelem Diegot, soha nem leszek olyan jó játékos mint ő és sajnálom, hogy elhagyta a fórumot és már videókat sem készít mert sokat tudtam volna tőle tanulni.
Azt viszont ha pisztolyt tartanak a fejemhez sem fogom elhinni, hogy nincs valami a játékban. Nem tudom mással magyarázni azt, hogy vannak olyan napok amikor ha vért izzadok sem tudok 30-40%-nál jobb win rátát összehozni akármilyen nap-napszak-tankkal vagyok máskor pedig ha semmit sem csinálok is nyerünk, volt úgy az egész pályát körbe kellett rohannom pár sebzésért. A sorozatos mellélövések beszűkült célkereszt mellett és a lepattanók olyan tankról olyan helyzetben amikor simán át kellene mennie, vagy a kapáslövések amik hihetetlen módon találnak és sebeznek is olyan időben fordulnak elő amikor vesztő vagy nyerőszéria van.

(#25262) dorka16 válasza Chris0321 (#25261) üzenetére


dorka16
aktív tag

Úgy egy hete egy E100-sal 1v1-be kerültem. Nálam ISU kicsi ágyúval. Mind a ketten full hp. Belefutottam a sarkon láttam, hogy már nem tudok tolatni hát leláncoltam. Csávó rám lő és csak leláncol. Hú mondom akkor megpróbálom átlőni hátha. Gold ammo persze nem megy át, lövök még egyet az se. Csávó rám lő és lepattan!!
Nem húzom a történetet E100 4-ik lövése!!!! ment át a tankomon sebzett 800-at de addigra jöttek segíteni és kinyírták. Én nem menekültem mert egyszerűen nem hittem el, hogy még mindig nem lőtt ki. Ha ő nem volt szopóágon akkor senki. :F

(#25263) dfsz34 válasza Motyi (#25258) üzenetére


dfsz34
őstag

Pedig a 2000 win7 feletti játékosokat is szétszedik, ha a csapatának a noobjai elhullanak 2 perc alatt. Nem egy ilyent láttam már. Ezzel együtt ők nyilván nagy sebzést kiosztanak elég rövid idő alatt az elején, amivel a győzelem már könnyebb lesz utána, így számukra nem úgy néz ki a hullámzás, hogy 50% alá esnek vagy nem, hanem mondjuk 60% alá vagy még magasabban van a fordulópont.

Pont most néztem QB csatáját ST1-el és elbukták nagyon csúnyán. Ment a retard meg az idiot QB-tól, de meg is érdemelte az idióta csapatja. Az ellen arty hármat is megölt a végén. Ilyenkor egy unicum sem tud mit csinálni és eleve óriási szerencséje volt QB-nak, kétszer is pattintott egy F155-t, de még így is kilőtte.

A másik, hogy amit videóban megosztanak, meg amit a háttérben csinálnak, hogy fenn tartsák a jó xwm-t, azt te nem látod. Pl EJ játszott 6000 csatát, abból 1500 a hellcat-al. Az orosz szerveren volt/van egy srác, akinek 4000 felett a win7 és szintén hellcat-al nyomta a csatái jelentős részét. Na vajon miért? Mert jól használva op.

A szerencse hullámzását mindenki látja, maximum az unikum játékosok kevésbé, mert komolyabb sebzést kiosztanak és így le tudnak hozni szopóágon levő csatákat is. Normális eloszlásnál nem lehetnének ilyen nyerő vagy vesztő sorozatok egymás után. Ez ami furcsa és sokan szóvá teszik.

Valamit biztos, hogy piszkál a WG ezzel, talán azért, hogy a sok nyeretlen noobot valahogy sikerélményhez juttassa.

[ Szerkesztve ]

(#25264) KaLeun


KaLeun
senior tag

Végre sikerült lecserélnem a gépem, habár ez sem egy erőmű és még nem is teljes a dolog (memória és az SSD még odébb van). Egész más a kedvelt beállításaimmal 40-60fps-sel játszani, mint olyan 10 környékén szenvedni. Végre ismét biztosan tudok lőni a gyenge pontokra, csiki-csuki esetén nem csak diavetítést látok és a sebzést is tudom hozni. Első meccseken mindjárt összefutottam ismerősökkel és végre nem égett a pofám, hogy miért is volt anno helyem az egyik legjobb társaságban...

Úgy néz ki, hogy a WoT alatt bizonyos videókártyákkal van valami gebasz, de hát ugye how terrible...

Cila

(#25265) Jo33by válasza KaLeun (#25264) üzenetére


Jo33by
tag

[ Szerkesztve ]

(#25266) KaLeun válasza Jo33by (#25265) üzenetére


KaLeun
senior tag

Néma gyereknek, anyja se ért a szavát.

Cila

(#25267) Enzolord válasza KisApám (#25236) üzenetére


Enzolord
addikt

Azért ne csodálkozz, ha majd a nagy szereteted közben kapod majd a nemi identitásoddal kapcsolatos megjegyzéseket, és hogy milyen rokoni kapcsolatokat pecsételj meg vérfertőzéssel..:)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#25268) mefistofeles válasza Motyi (#25258) üzenetére

Pedig biztosra veszem én is, hogy van valami.....
Lehet, hogy sokszor fárdatabb, idegesebb vagyok annál ami optimális a játékhoz de akkor is, szinte ciklikusan váltják egymást a jó és rossz sorozatok. Ráadásul az én egyéni teljesítményem a kis tierIV-es light tankommal, valszeg jóval kevésbé befolyásolja egy csapat sikerességét mint egy top heavy játéka. Az MM valahogy befolyásolja az összesorsolásokat (fogalmam sincs miféle képletek és mutatók alapján dolgozik) de tény, sokszor már a csata előtt ha végignézem a csapatokat, elég nyomorultúl érzem magam.... Persze tökéletes MM nem létezik de ha alapjaiban jól sorsolná és osztaná a kezdő-veterán, noob-pro játékosokat akkor (a WN különbség persze meglenne) a win ráta (majdnem)mindenkinél nagyon-nagyon közelítene az 50%-hoz és tök ritka lenne a három perc alatt az egyik fél nyomasztó fölényével végetérő csata!
Egyébként a hiper-szuper játékosokról az a véleményem, hogy egyrészt ők tényleg hiper-szuperek, olyan helyzetfelismeréssel, stratégiai, taktikai érzékkel, higgadtsággal ami az emberek 90%-ban jóval gyengébb szintű mint náluk, másrészt azért azt sem szabad elfelejteni, hogy az efféle szuperhirok közül tutira veszem, hogy a nagyon nagy többségnek 30-40K (vagy több) csata van a hátamögött és még a béta fázisban vagy nem sokkal később kezdte, amikor mindenki noob volt és könnyű volt kitűnni a képességeivel. Nekik pl. nem kellett azt a siratófalat megmászniuk, ami nekem alap, hogy a gyatra kis vasammal és az 1K csatámmal berak 10-20K-s tapasztalt farkasfalkák ellen és mire felocsudok akkor már vagy meghaltam vagy ha nem akkor is mondjuk már 2-10 oda. Nyilván az nem róható fel senkinek, hogy évekkel előbb kezdett egy játékot mint a másik de az a véleményem, hogy két egyforma képességű játékos közül az aki 10 15-k csata előnyben van a másikhoz képest az mindig jobban fog teljesíteni, amíg fent tudja tartani az érdeklődését és elég időt szán rá. Szűkülni fog az olló de utól sosem éri a később kezdő.

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#25269) KaLeun


KaLeun
senior tag

Szerintem már régóta egyértelmű, hogy mi okozza ezt a "szopóágat". A +/-25% "randomfaktor", ami a játék mechanikájából fakad. Ezért van az, hogy az egyik alkalommal pattansz még a loltrakiról is és máskor meg simán átlövöd az egyenesen álló IS-7-et is. Csak ezt egy igazi jó játékos tudja kompenzálni, mert ő kb. 3 lépéssel előrébb jár, mint te vagy én. Vagy egyszerűen nagyon jól alkalmazza a leecher taktikát.

Cila

(#25270) dorka16 válasza KaLeun (#25269) üzenetére


dorka16
aktív tag

Ennyi.

(#25271) Vitiris válasza Sh@dowMAN007 (#25253) üzenetére


Vitiris
aktív tag

Milyen lokalizációjú a windows-od? Gondolom nem magyar.

(#25272) Vitiris válasza szalai56 (#25248) üzenetére


Vitiris
aktív tag

Mikor a statisztikán belül vagy! A tankok fölötti sor! Ha arra kantintasz a teljes statisztikád mutatja

(#25273) Petyus87 válasza mefistofeles (#25268) üzenetére


Petyus87
aktív tag

Tökéletesen egyetértek!
Én még azért nem raktam fel a statisztikai modot, mert olvastam, hogy eléggé el tudja venni a játékkedvet már a csata előtt. Más is zavar... Példa: T-28... IV.-es tank, az még nem zavarna, hogy V-ös tankokkal rak össze, de véleményem szerint az már túlzás, ha a fele pl VI.-os... Így aztán tényleg semmi esélyem rá, hogy a fél mezőnyt megsebezzem. Nyilván nem h*****e gyerekek készítik/fejlesztik ezt a játékot, szerintem simán ki tudnák küszöbölni a dolgot(ha nem is összeválogatós algoritmusokkal, de legalább egy olyan ágyúval amivel lehet csipegetni az erősebb tankokat). Az is érdekes, hogy ez kb. IV-es szinttől vehető észre felfelé. Elkezdtem egy Német TD ágat II.-III. szinten soha nem fordult velem ilyen elő és csatánként az átlag killem 2-3...

(#25274) Rathrol


Rathrol
aktív tag

(#25275) Bingisz válasza Petyus87 (#25273) üzenetére


Bingisz
addikt

Gondolom akkor még nem játszottál, amikor T-28al tier 8-9be is kerülhettél....

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#25276) Petyus87 válasza Bingisz (#25275) üzenetére


Petyus87
aktív tag

Annak nem sok értelmét láttam volna...

(#25277) Motyi válasza dfsz34 (#25263) üzenetére


Motyi
senior tag

Én is néztem, nagyon nagy volt, fogtam is a fejem a végén :Xd De előtte volt olyan meccse amin tényleg csak pislogtam, a csapata fele elhulott 2 perc alatt, és a végén ő maradt egyedül életben, 10 kill-t hozott össze, no igen, hellcat :Xd

(#25278) vhw válasza Petyus87 (#25273) üzenetére


vhw
addikt

De hisz a T-28-nak éppen van olyan ágyúja, amivel lehet sebezni 6os tankokat - az 57 mm-es ágyúnál a T-34 sem kap jobbat T5-ön. (van pár tank T4-en, amiknek még ilyen ágyúja sincs...)

Itt inkább arról van szó; hogyha nem lehet valamivel szemből, hanyag célzással jó eséllyel sebezni szinte bármit, akkor az "már használthatatlan", "már túlzás"... stb.

Alacsony szinten persze, hogy nincs gond az átütéssel, meglehetősen kevés tank van, aminek effektív páncélja van (a szinten lévő ágyúkhoz képest). T4-5-től kezd érdekessé válni a dolog, ahol már nem elég ráhúzni a célkeresztet az ellenre, hanem konkrétan gyengepontokat kell keresni, azokat célozni.

Az a baj, hogy mindenki rohan előre minél nagyobb tankért, nem szerez tapasztalatot, már ugrik is a következő szintre, ahol még erősebb tankok között kellene teljesíteni...

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#25279) zsolthee válasza 04ahgy (#24945) üzenetére


zsolthee
senior tag

Akkor lehet, hogy Te tudsz nekem tanácsot adni:
T32 mennyire használható tank? Ha jól látom a T32 lövegét kapja meg egy az egyben.
Sokan dícsérik, de nem kevés oda az a 198 pen? Vagy csak kizárólag prémium lőszerrel ajánlott?

(#25280) KisApám


KisApám
addikt

Van egy jó kis artillery-m (önjáró löveg), HUMMEL (Tier VI, német).

Tapasztalat: a Tier VI-os ágyúját NEM szabad használni (használnom)...
Amint visszavettem a Tier V-ös ágyúját, megtáltosodtam egyből... pedig a pontossága rosszabb, meg a sebzése is alacsonyabb, mint a Tier VI-os ágyújáé.

Itt is látszik:
(ne meg az is, hogy "jó" csapattal voltam.
50%-al több sebzésem volt a 2. helyezettől.)


[ Szerkesztve ]

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#25281) 04ahgy válasza zsolthee (#25279) üzenetére


04ahgy
nagyúr

Szia!

A T32-t nagyon szeretem. Hull-down taktika kötelező vele, el kell rejteni az alját. A torony szemből 9-10-es tankokat is tud pattintani, 8-asok esetén meg csak hallom, ahogy kopog. :D Mozgatni kell a tornyot, hogy a kis kupolát ne tudják becélozni. Egy-az-egyben a T29 játékstílusa kell.

Való igaz, a löveg a T29-é. Nem olyan rossz az a pen, célozni kell vele, oldalról lövöldözni. A jó toronypáncélzat és a T29-nél gyorsabb töltés miatt belefér egy-egy lepattanó. Szerencsére nem drága a lövedék. Néha használok csak goldot. A tornyát jó gyorsan forgatja, és a célzás sebessége is korrekt. A tank általános mozgékonysága heavy-hez képest átlagon felüli, de az IS-3, IS-8, franciák alatti.

Egyéb kérdés? :D

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#25282) K6000 válasza zsolthee (#25279) üzenetére


K6000
tag

A T32 kevésbé használható mint a T29. Annak a tanknak az ágyú a nagy hibája :K Tier 8-9 csatába még elmegy, E-75 szörnyeteget persze kerülni kell. Tier 10 csatába gyakorlatilag használhatatlan...

(#25281) 04ahgy:
Tier 9-10 tankok belövik szemből a tornyot, a TD-k gyakorlatilag bárhol. A torony mozgatás ezekben a csatákban már csak placebó, a Hull-down taktika nagyon pálya függő, de az esetek döntő többségében a torony oldalát belövik, és hullik a legénység.

[ Szerkesztve ]

ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72

(#25283) dfsz34 válasza zsolthee (#25279) üzenetére


dfsz34
őstag

A lövege sajnos gyengécske tier9-10 ellen, nem kell sajnálni az aranyat, ha egylövéses az ellenfél.

Két dolgot lehet vele kihasználni, a kemény tornyot, hull down és ha éppen nincs arty vagy arty védett hely vagy béna az arty, akkor szinte kirobbanthatatlan vagy. Kis toronymozgatás, hogy ne tudják kényelmesen lőni a gyenge pontot és kész. Pl. engelberg bázisvédés, én mindig elmegyek balra a dombhoz a kastély oldalán és kidugom a fejét, aztán lövök mindenkit, aki mozog, ők meg alig sebeznek. Persze, ha a kedves csapattársak kiállnak a domboldalra lövöldözni vagy rohamra indulnak és elhullanak, akkor körbevesz az ellenség és legyűr, de legtöbbször feltartom őket akár egyedül is annyi időre, hogy már nem tudnak foglalni időre.

A másik a remek látótáv, optikát vagy binocular-t rá és csak úgy dől a spot dmg.

Illetve a harmadik dolog a remek függőleges lövegkitéríthetőség, de ez általános az amerikai T nehéz tankoknál.

(#25284) 04ahgy válasza K6000 (#25282) üzenetére


04ahgy
nagyúr

Kevésbé használható löveg, jobban használható overall! Szerintem ezeket figyelembe véve kiválóan használható. Megfelelő célzással két lövésenkén egyszer az E100, JgPz E100 is sebezhető szemből, gold nélkül.

(#25283) dfsz34: Nekem 10 gold van csak a tárban, nyolc repesz, a többi AP, szoktam vele boldogulni így is.

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#25285) uniqm1 válasza KaLeun (#25269) üzenetére


uniqm1
tag

Azért ebben a szopóroller dologban mégis csak lehet valami. Én a stock tankokkal (tudom, hogy a stock tank, nem tank) rendszeresen szívok. Tegnap pl. a KV-1S-sel - amin még a KV-1-nél kifejlesztett 122-es ágyú van, a trollgunhoz még hiányzik jócskán XP - csak kb. a 20-25. csatában sikerült megszerezni a győzelmet. Voltam többször top tank, de még több volt a Tier VIII-as csata, ahol a lista alján voltam, úgyhogy az IS-3 meg társai ellen nem igazán voltam ütőképes ellenfél . "Természetesen" egy ilyenben lett meg az első győzelem, még szerencse, hogy 3 - szoros szorzó volt a hétvégén, azzal lett vagy 600 XP. (ellenben a vesztes csaták közt nem egyszer volt 500 fölött az xp)

(#25286) zsolthee


zsolthee
senior tag

Sziasztok!

KV-3-mal úgy ahogy elvagyok, de nem nagyon tetszik. Viszont hamarosan meg lesz a KV-4-re elegendő XP. Érdemes azzal tovább vinni az ágat. Jobb mint az elődje?

Köszönöm mindenkinek a T32-ről írt véleményeket. T29-el már gyakorlom a stílust. :D
Valószínűleg beruházok rá!
:R

[ Szerkesztve ]

(#25287) Drenadar válasza zsolthee (#25286) üzenetére


Drenadar
veterán

mi nem tetszik a kv3-ban? hogy lassú? mert akkor a kv4 sem fog tetszeni...

(#25288) [HUN]Dani válasza zsolthee (#25286) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

KV-4 jó nagyon! Én is tegnap vettem meg, igaz elég sokat hezitáltam rajta az ágyú miatt. 175mm nem túl sok, de el lehet vele boldogulni stock állapotban is.

magyarsrac

(#25289) Bingisz válasza zsolthee (#25279) üzenetére


Bingisz
addikt

Ha van kereted a full gold lőszerre, akkor érdemes kipróbálni a 90-es ágyúval. Nagyobb pen, nagyobb pontosság, nagyobb RoF.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#25290) uniqm1 válasza KisApám (#25280) üzenetére


uniqm1
tag

Én a nagyobbik löveggel használom a Hummelt, ez az egész pályát átlövi. Nálam bevált, de kellett hozzá a 100%-os legénység. Ugyanakkor a Grillével (azt eddig megtartottam, szerintem marad is) eredményesebb vagyok, az nem sebez akkorát, viszont jóval gyorsabban tölt és fókuszál a célra. A héten lejár az álca a Hummelen, akkor lecserélem a GW Pantherre, kíváncsi vagyok, milyen lesz.

[ Szerkesztve ]

(#25291) nyunyu válasza K6000 (#25282) üzenetére


nyunyu
félisten

Tier 9-10 tankok belövik szemből a tornyot, a TD-k gyakorlatilag bárhol.

Es azt hogy?
Ha egy nem stock T32-nek csak a felem nezo tornya latszik ki, akkor ra se lovok Ferdivel, mert netto loszer pazarlas.
De meg ISUval vagy T30-cal is keteselyes, hogy atviszi-e a tornyot.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#25292) vendingo


vendingo
veterán

Tudnátok a Tigris 2-höz hasonló tankot ajánlani?
Töltsön viszonylag gyorsan, legyen sebzése magasabb tier ellen is, legyen pontos ágyúja, ne legyen nagyon lassú.
Fogalmam sincsen, mi lenne a megfelelő.
A ruszkik nem jönnek be a lassú pontatlan ágyúikkal.
A tiger 2 abszolút etalon számomra, csak egy kicsit unom már.
Az E75-re kuporgatom a zsetont, de t8 fölött nem erőltetném a játékot, nem lenne gazdaságos :)

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#25293) Drenadar válasza vendingo (#25292) üzenetére


Drenadar
veterán

az angol caern? csak hát az meg puha :)

(#25294) Bingisz válasza vendingo (#25292) üzenetére


Bingisz
addikt

110?

Drenadar: a 110 top ágyúja pont nem ruszki....

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#25295) Drenadar válasza Bingisz (#25294) üzenetére


Drenadar
veterán

írta, hogy nem kell neki ruszki ágyús tank. a kínaiak meg detto ugyanazok... vajon miért? jah mert a ruszkiktól kaptak mindent...

(#25296) GrooveHero válasza vendingo (#25292) üzenetére


GrooveHero
addikt

Én még az M103-at ajánlanám. Az E-75-höz képest gyengébb a páncélzata, de gyorsabban tölt, ugyanakkor valamivel kisebbet is sebez. Sebessége és fordulékonysága is jó, sőt a legjobb ágyú eszméletlen jó, gyorsan céloz, pontos, meg gyorsan is tölt. Kedvenc tank. Állítólag ezene a hérten már lesz testszerver, próbáld ki.

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#25297) Bad Pritt válasza vhw (#25278) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Sőt az A43 is azt használja 6osban...

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#25298) #35692544 válasza Bingisz (#25294) üzenetére


#35692544
törölt tag

az egy hulladék a ráadásul löveg lehajlása meg a legszarabb
59k xp a top ágyú rá ami már a többi ágon a 9 heavy top löveg xp-jéhez közelit
a nyolcas heavyk top lövege 45k xp környékén van

(#25299) Spenike válasza 04ahgy (#24943) üzenetére


Spenike
tag

Az szép csak ugye te 80%ban tolod Goldból a fríí XP-t ,)

(#25300) K6000 válasza 04ahgy (#25284) üzenetére


K6000
tag

Ez igaz, viszont ha már olyan közel vagy, hogy megfelelően tudsz célozni (gyenge pontokra) + a szórás is optimális azaz nem lősz el az E-100 felett, akkor ezek a tankok gyakorlatilag ott lőnek át ahol akarnak (prémium lőszerrel) sőt a JgPz E100 TD-nek még prémium lőszert sem kell használnia. A szakasz társam tegnap 8 lőszert (ebből 6 prémium) használt el egy AMX 50 Foch (155) tankra szemből a legcsekélyebb károkozás nélkül. Hull-down taktika alkalmazásával, az első lövés a tornyot vitte át, a többire várni kellett mivel a franciának táraznia kellett. Volt idő tehát lőni. Sajnos 200 méterről még a prémium lőszer sem vitte át, ő viszont a második lövést sem hibázta el, a tornyot szemből másodszorra is átlőtte. Nem a parancsnoki kupolát lőtte, hanem az ágyú mellett a legvastagabb részt! Mind a 2 lövés átszakította a páncélt 200 méterről!!! A T32 meg csak kopogtatott a prémium lőszerrel is...

(#25286) zsolthee:

A KV-3 hasonlóan kell vele játszani mint a T29 tankkal. Az a rohamsisak a tankon nagyon vicces tud lenni, sokat pattint és nem csak a noob játékosok lőszerét! Az íve miatt nehéz biztosan belőni (szórás) még az unikum játékosoknak is. Nem belőhetetlen de nagyon random, hogy mikor sikerül, és a legkritikusabb pillanatban pont bejön az a 10 lövésből az 1 lecsúszik faktor. Nagyon szeret égni sajnos + igen nehezen játszható a gyenge átütés miatt. A KV-4 sajnos még problémásabb. Nem érdemes senki közelébe menni vele, mert a tornyon a géppuska tornyot minden, és mindenki belövi nagy biztonsággal. Gyakorlatilag 10 lövésből 10 át is megy és sebez is rendesen. Sniper tanknak meg nem használható addig amíg meg nincs a 107mm ZiS-24 ágyú. Ezen az ágon csak a T-150 és az ST-I a durva játékszer, ez utóbbi szerintem megéri a fáradozást. (kár, hogy a KV-4 fejlesztéséből szinte semmit nem lehet használni hozzá)

ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.