Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#92001) jr1994 válasza jano_77 (#92000) üzenetére


jr1994
addikt

Ja, jól beoltok egy nyomorékot aztán meg se kapja az üzenetet. Az meg hogy néz ki hogy újra beírom ugyanazt? :D

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#92002) rudii


rudii
tag

Csúzli mindenkinek! :) A hét legnehezebb napján már túl vagyunk kijár egy kis szórakozás! :D Érettségizők remélem írásbelik jók lettek eddig?! :) Vajon sikerül-e megtörni az egymást követő vereségeket ma? :O Gyertek és tartsatok velünk! ;)
[LIVE STREAM]

(#92003) Tufa_


Tufa_
aktív tag

1 éves prémiumra van most bármiféle lehetőség hogy olcsóbb legyen?

(#92004) Angel1981 válasza Tufa_ (#92003) üzenetére


Angel1981
veterán

A nagy ünnepségek során le szokták árazni az 1 és fél éves prémiumokat, és a mostani hétvége az lesz - elvileg, mert még mindig nem látszik semmi a calendaron. :P

(#92005) jano_77


jano_77
nagyúr

ezzel a nyomi célzással nem lehet kezdeni vmit? nagyon bosszantó, konkrétan olyan, mint ha egy hajóban ülnék vagy egy vízágyon úgy imbolyog az egész tank, mikor megállok lőni. :U :F

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#92006) wanted5 válasza jano_77 (#92005) üzenetére


wanted5
őstag

beállítások, horizontális stabilizáció vagy hogy van magyarul

(#92007) grizlisandor


grizlisandor
addikt

A hétvégi akcióról van már valahol pontos leírás? Látom a gamen belül, de az érdekelne igazán, hogy felszerelés/újraképzés/tank akció várható-e?

(#92008) jr1994 válasza grizlisandor (#92007) üzenetére


jr1994
addikt

Ez másokat is érdekel szerintem :D

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#92009) jano_77 válasza wanted5 (#92006) üzenetére


jano_77
nagyúr

azt kapcsoljam ki vagy be? próbáltam így is, úgy is, de nem éreztem semmi változást!? :(

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#92010) slett27


slett27
addikt

Csúnyán odaszúrtam nekik ! :D

[ Szerkesztve ]

"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD

(#92011) wanted5 válasza jano_77 (#92009) üzenetére


wanted5
őstag

be kell kapcsolni

(#92012) Kean_Sorbo


Kean_Sorbo
őstag

Mindenki kap 4 napra egy IS-6 csodát, vagy mi?

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

(#92013) Viktoár


Viktoár
addikt

Olyankor mire gondol az rng amikor kv2 trollgunnal oldalba lövöm (az első lánckereket lőttem) az IS-t és azt mondja hogy a csóka hogy közel volt? :DDD

Amúgy ezzel a napi 30 arannyal a lojalitásunkat akarja megvenni a wg? :D

Üdv:Viktor

(#92014) Dobi 562 válasza Viktoár (#92013) üzenetére


Dobi 562
addikt

Majd amikor egy tomato IS-6-ot kiszedsz vele szembol 5 lovesbol HE ammo-val es csiterezik kozos cseten, na az az elmeny mindent meger. ;]

(#92015) Viktoár válasza Dobi 562 (#92014) üzenetére


Viktoár
addikt

:DDD

Közvéleménykutatás szempontjából érdekelne hogy szerintetek szándékosan raktak a játékba szopóágat hullámvögyet? :) Ha igen akkor milyen célzattal?

Üdv:Viktor

(#92016) fradi81 válasza Viktoár (#92015) üzenetére


fradi81
veterán

olvass vissza pár hónapja volt téma hetekig :)

[ Szerkesztve ]

moto g72, Ninebot d28e

(#92017) tick válasza Viktoár (#92015) üzenetére


tick
aktív tag

én úgy vettem észre hogy más tankkal olyankor jobb a helyzet, ha ez esetleg szándékos, akkor a célja egyértelmű... legyen sok tankod, akkor úgyis veszel prémiumot meg prémtankot
:D

Everything that has a beginning... has an end

(#92018) ddt500hu válasza Viktoár (#92015) üzenetére


ddt500hu
veterán

Azt nem tudom de abban biztos vagyok, hogy amióta számon tartom ma volt a legrosszabb napom a játékban.
[link]

(#92019) PR0JECTNR56 válasza Viktoár (#92015) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Ha feltételezzük a mesterséges integráltságot a játékba, akkor azt mondom, igen szükséges lenne ebből egy egészséges verzió, hogy ne legyen minden csata egyforma. A változatosság meg is van, de T71-el pl. nekem úgy adja, hogy vagy 4 győzelem vagy 4 vereség zsinórban (utóbbiból lehet hosszabb is a széria), szóval eléggé blokkszerűen, az egyéni teljesítménytől teljesen függetlenül, elég retardált csatákat kreálva és ugyanúgy egyfajta linearitást. De ilyenkor nem nézek WR-t, mert nyilván 50% alatt van, hanem inkább megyek és gurulok egyet az rFactor-ban és jó idő.

[ Szerkesztve ]

(#92020) Viktoár


Viktoár
addikt

De jó ennyi különböző véleményt olvasni. :K

Nálam is úgy jelentkezik hogy van olyan tank amit egyszerűen képtelenség leduplázni egy adott napon.A másik tank meg akkor is nyer ha ki sem mozdulok a kezdőkörből. :)

Én még azt vettem észre hogy a bukó csatákban (már az elején) sok a negatív véletlen.Például az AT7-es viszonylag pontos ágyúja 3-ból 3-szor mellé lő,máskor meg a megnövelt látótáv legvégére is halál pontosan adok le több lövést egymás után.Vagy KV2-nél elsőre ellövik a tornyot és a töltőt.Ezek a kis negatívumok ha az egész csaptnál így jelentkezenk egy csata alatt akkor sima cumi.

Szerintem ilyenkor sikerül 15-2 és hasonlóan finom vereséget összehozni. :K Nehezen tudom elképzelni hogy random csatákban ekkora különbség legyen a két csapat között anélkül hogy ezek a pici de frusztráló véletlnek ne játszanának közre.Persze sok az agyatlan is de kizárt dolog hogy csak egy oldalra kerülnek. :)

Meglátásom hogy ez szándékos és azért van hogy a nagyon profi játékosok se legyenek mindig a győztes oldalon illetve hogy 1-1 unicum szakasz ne dönthesse (mindig) el a csatát.

[ Szerkesztve ]

Üdv:Viktor

(#92021) galervin93 válasza Viktoár (#92020) üzenetére


galervin93
őstag

"...bukó csatákban (már az elején) sok a negatív véletlen."

Fordítva, fordítva - sok a negatív véletlen, ezért bukó a csata.
A neve: RNG.
:-)

Valamint lelkiállapot, ugat a kutya, elment a kukásautó a ház előtt, sír a gyerek, rászállt egy szúnyog a kezedre, megannyi apró dolog ami befolyásol.
Sokan ezen csak nevetnek és másokban keresik saját hibáik okát.

Én mindig azt szoktam mondani, hogy ha bármit tapasztalunk és az okát keressük, először nézzünk magunkba. Ha nem találtunk, akkor... akkor megint nézzünk magunkba ki tudja, nem kerülte-e el valami a figyelmünket. Ha ekkor sem... Akkor még egyszer utoljára végignézünk mindent, amit mi tettünk. Ha még ekkor sem, na akkor lehet elkezdeni másban, külső okokat keresgélni.

Életbölcsesség OFF.

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#92022) Simi37


Simi37
őstag

Annyira szeretem a KV2t the best tank ever. RHM kapott egy 956os puszit :C majd utana jott KT es lepattant rolam forditott sidescrape kozben :C jon megint es meg meg se lo en kicsapom 530rol :DDD imaaaadom :DD

[ Szerkesztve ]

Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula

(#92023) jagada válasza Simi37 (#92022) üzenetére


jagada
őstag

Valamit babrálhattak a patch óta a KV-2 álcaértékével is, újabban kevésbé lehet észrevenni a bokorban mint egy E-25-öt!

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#92024) Kean_Sorbo


Kean_Sorbo
őstag

Nincs itt semmilyen tudatos szopóág. Jelentsük ki. Sokáig én is ebben a tévhitben voltam.
A helyzet nagyon egyszerű. A teljesen véletlen MM besorolás és hozzá a nagyon nagy intervallummal dolgozó RNG, ilyen szélsőséges helyzeteket teremt.

Az MM részéről egyszerű a dolog. Olyan tankokat rak egymással szembe, hogy az egyiknek esélye sincs a másikkal szemben (persze nem tudatosan, egyszerűen nem foglalkozik vele). Mindez persze pályafüggő, de mivel tudjuk, hogy 4-5 pályát forgat sokszor a játék, ez egy tankra kivetítve elég is.
Például vegyünk egy IS-8 ST-I párost. Ugye mennyire más jellegű a két tank, aztán mégis egyformának számít az MM alapján. Egy ST-I szakasz reggelire megesz egy IS-8 szakaszt városi, cső meg tornyozós pályákon. A nyíltabb terepen már más a helyzet. És ehhez még hozzájön, hogy ki vezeti az adott tankot, milyen puska van rajta, személyzet 50%-os vagy éppen 300.

Vagy SU-122-54 - Jagdtiger páros. Cirka 1500HP 1800-zal szemben, gyors a lassú ellen. Csőpálya, dimbes-dombos Jagdtiger. Futkározós, nyíltabb, laposabb SU. Az Obj.704-nek meg mindegy. Ráadásul ha a BL-10 valakibe belenyal, az igen fájdalmas tud lenni.
És ezt lehetne sorolni a végtelenségig.

Amikor meg teljesen elcsúszik az MM alatt a talaj, akkor igen nagy bukók vannak. Sokszor a szakaszok miatt is. Nincsenek kiegyenlítve, olyan tankokkal jönnek be szakaszok, hogy egy amúgy is gyenge szart még megháromszoroznak. Pl. Lorr40. Berakja őket egy jó tornyozós, csöves pályára aztán orbitális bukó, a szakasz sebzett összesen ezret.

Ha néhanap Balage kollégával megyünk szakaszban, akkor az ST-I, Obj. 704 párost nagyon szeretem. Az egy nagyon ütőképes szakasz. Ha meg jön hozzá egy gyorsabb táras, akkor lehet osztani a népet. Ember legyen a talpán az MM, ha ezzel szemben pont berak egy hasonló ütőképes hármast.

Sajnos ez egy tankra nézve az adott napon, az MM-nek, ismétlődő pályáknak és a segítőkész RNG-nek hála jönnek a nagyobb bukó sorozatok.

Tudatosság. A fenét, szerencse kérdése.

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

(#92025) jano_77 válasza jagada (#92023) üzenetére


jano_77
nagyúr

2 napja írtam ezt pontosan, mikor is 2db KV-2 campelt a TD bokrokban Prohorovkán és a T67-el távcsővel sem láttam őket, de ők engem igen.
Tegnap Zozyk_HU-al mentünk szakaszban és bizony voltak olyan csatáink, hogy a fejünket fogtuk - én mérgemben. Hiába sebeztünk 3K körülit mindketten, buktuk a gyönyörű csapatok miatt. (Köszi a szakaszt) :R
Aztán volt olyan csatánk, hogy pl. én alig tudtam sebezni, csata elején kilőttek és mégis megnyertük és még így is benne voltam az első 10-ben és megkaptam az aranyat. Volt, hogy a gyatra eredményemmel még az első 5-be is befértem. Ez elég szánalmas sajnos. De hát ez van, ezért szeretjük a játékot, mert így lesz változatos. :DDD

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#92026) 04ahgy


04ahgy
nagyúr

A prem shopban már fenn. [link], a kliensben is él az akció már, de a WoT weboldalon egyelőre semmi.

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#92027) jano_77 válasza 04ahgy (#92026) üzenetére


jano_77
nagyúr

Hol lehetne megnézni, hogy mit tudnak ezek a tankok? Tudom, hogy vhol láttam róluk leírást, csak azt felejtettem el, hogy hol!? :F :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#92028) emre válasza jano_77 (#92027) üzenetére


emre
veterán

IS2 video
Cromwel Berlin video
Rudy T-34-85 Premium video

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#92029) jagada válasza jano_77 (#92027) üzenetére


jagada
őstag

[Itt össze tudod őket hasonlítani]

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#92030) jano_77 válasza jagada (#92029) üzenetére


jano_77
nagyúr

Köszönöm és Emre-nek is! :R

MÁS: Azoktól kérdezném, akik Gnomfather hang modot használják, hogy másnál sincs az AMX 30-nak motor hangja!? Abban az esetben, mikor halál után beülök másik tankba, bosszantó, hogy totál némává változik a játék. Esetleg ha valaki alap hangokat használ, onnan az AMX30 motor hang file-t el tudná nekem küldeni? Hálás lennék érte. Vagy másik hang modból.

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#92031) sith7 válasza jano_77 (#92027) üzenetére


sith7
nagyúr

Ma este felmész a wotreplays.com - ra, minden tankról lesz legalább 10-15 rep, amiből 6-7 tank ász.
Ott pontosan láthatod mit tud a játékban

Szerintem egy írásos teszt az csak az adott ember véleményét tükrözi, egy rep több mindent megmutat.

(#92032) emre válasza emre (#92028) üzenetére


emre
veterán

A videókhoz annyit fűznék hozzá hogy mindenki gondolkodjon el milyen legénységi skill mellett készültek. :U
Ebből vonjanak gyökös ha a sajátjukra szeretnének következtetést levonni. Mert a kapáslövések, menetteljesítmény, látótáv és álca értékeket ez azért nem kicsit befolyásolja a dolog, hogy a többi apróságot mint pl a javítás ne is említsem

mod: jó a kutya neve :DDD

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#92033) jano_77 válasza emre (#92032) üzenetére


jano_77
nagyúr

már meg is vetted a csomagot!? gyűjtöd a prém tankokat, mindenből szeretnél és ezért vagy mert használhatónak véled őket?

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#92034) adamgreen válasza emre (#92028) üzenetére


adamgreen
senior tag

ÉS amikor az IS2-öt bedobja 9 es ek közzé az ám az igazi móka :C

(#92035) emre válasza jano_77 (#92033) üzenetére


emre
veterán

Meg, és tegnaptól WG_Parade8 néven játszok. :U

(#92036) Bingisz

Ja, végül is a tehertől duzzogva, de elviselném a dolgot. :D

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#92036) Bingisz válasza emre (#92035) üzenetére


Bingisz
addikt

Hát ennyi gold, és ilyen legénységek mellett én bevállalnám a nevet.... :DDD :))

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#92037) PR0JECTNR56 válasza Bingisz (#92036) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Végülis utána 2.500 aranyért még akárki lehetsz. :DDD
Az egyébként milyen kis mókás, hogy a Rudy nevű T-34-ben, ha felspotolják a tankot a kutya felugat. :D

[ Szerkesztve ]

(#92038) jagada válasza emre (#92035) üzenetére


jagada
őstag

EU szerveren nincs is ilyen nevű player a noobmeter szerint.

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#92039) Dobi 562 válasza jagada (#92038) üzenetére


Dobi 562
addikt

Mert az nem plejer, hanem egy WG-s tesztelesre/tank bemutatasra letrehozott account.

Egyebkent a WG-sek az orosz szervereken jatszanak.

(#92040) #84221696


#84221696
törölt tag

Ma reggeli 3 csatám szopás volt. A 3 csata alatt nem sebeztem 1000-et és végig t6-t7 tankok ellen mentem. Egy hét alatt 6%-ot esett a statom. Pedig rosszabb nem lettem, nyilván jobb sem. :)
Ja, alap skúlóval, mert gyűjtök ventire.:) Hopp, T1 Heavyval nyomulok. ;)

[ Szerkesztve ]

(#92041) Jarod1


Jarod1
addikt

most vettem észre hogy valami növeli az aranyaim számát, 10 aranyam volt eddig, mi után kapom ezeket mert eddig nem volt..

(#92042) jr1994 válasza Jarod1 (#92041) üzenetére


jr1994
addikt

Megtaláltad az aranytojást tojó tyúkot, add már kölcsön :))

Nézz be a küldetésekbe, egész hónapban 10-10 arany jár az első 3 győzelemért.

[ Szerkesztve ]

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#92043) jozefgucci1 válasza #84221696 (#92040) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Lehet valamit rosszul csinálsz vagy nem jött jó map , mertz nekem tegnap 4 csata KV1-Cromwel és T7-T8 ban mind nyerő volt. Úgy hogy KV1-el mindkétszer lehoztam a T7 csatát .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#92044) fradi81 válasza jr1994 (#92042) üzenetére


fradi81
veterán

De mi az a 'küldetések' ? ;]

moto g72, Ninebot d28e

(#92045) Quan-Chi válasza jozefgucci1 (#92043) üzenetére


Quan-Chi
őstag

undorító az a KV-1 ... jobb az effektív páncélja mint a Tiger I-nek meg az AMX 45-nek T7-be. Sok parádés kört toltam már vele :))

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#92046) Drenadar válasza Quan-Chi (#92045) üzenetére


Drenadar
veterán

csodálod?
egyik egy kocka a másik meg egy francia valami :D
Az ARL-nek viszont használható kis páncélja van :) (tudom tudom szemből :D )

[ Szerkesztve ]

(#92047) tick válasza Drenadar (#92046) üzenetére


tick
aktív tag

ez a 3 új Berlines tank külön megvehető lesz? (nem csomagban)
illetve volt korábban szó egy 6-os vagy 7-es nehéz német prémről, arról nincs info?

Everything that has a beginning... has an end

(#92048) Viktoár


Viktoár
addikt

Miért lett más a garázs? :F

Üdv:Viktor

(#92049) h1mpi válasza 04ahgy (#92026) üzenetére


h1mpi
nagyúr

4500 Ft/db, ha átlagolod az aranyon kívül. Az nem is sok értük. Kérdés, hogy mennyire jók.

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#92050) wwenigma válasza Viktoár (#92048) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Moszkvaban ünnepeltek? Es bemutattak az Armata-t.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.