Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#126001) galervin93 válasza jano_77 (#126000) üzenetére


galervin93
őstag

Beszólok, mert tényleges indokot (azon kívül, hogy "megszoktam") még nem nagyon mondott senki.
A ti életetek lenne könnyebb, ha mod-vadászat meg crash-ek helyett tiszta klienssen bárhol-bármikor tudnátok játszani...
Az meg ha csak ilyen kiegészítőkkel megy a játék, inkább hátrány, mint előny, ld. előbbi.

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#126002) Rick3D válasza jano_77 (#125993) üzenetére


Rick3D
senior tag

Nálam ilyenkor a tankok nevei vannak kiírva mellette meg egy ikon innen már pontosan tudom hogy hányas tier és melyik tankkal állok szemben. A nevek nem foglalkoztatnak. Nem tartozom az arty játékosok köreibe szerencsére ;]

(#126003) jano_77 válasza Rick3D (#126002) üzenetére


jano_77
nagyúr

Én sem a játékosok nevére vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy az adott tank milyen tank osztályba tartozik, milyen nemzetbe, hányas tierbe. Ezek nem olvashatóak, láthatóak rögtön a gyári ikonokról, ikonokon. Konkrétan azt sem látod rajta - artyt leszámítva -, hogy az adott tank med, heavy, light vagy TD! No nekem ezért kell más ikon, mert csata betöltésekor ránézek a két csapat listájára és azt sem kell végig olvasnom nagyon, hogy pontosan milyen tankok vannak, már el tudom dönteni, hogy merre induljak, hová menjek a csata elején. Sokkal informatívabb, ennyi. (jaaaa és pont ugyan annyi helyet foglal semmivel sem többet a képernyőn. :P SŐT! Ha konkrétan a Ti általatok leírtakra vetítem, akkor pontosan elegendő egy oszlop a players panelen, mert az ikonban, amit én használok minden benne van, amit Ti látni akartok: tank neve, osztálya, típusa! Tehát még kevesebbet is foglal el a csata képernyőjéből. ;)

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#126004) galervin93 válasza jano_77 (#126003) üzenetére


galervin93
őstag

Na ez már egy érv. Csak ennyi volt a kérdés tárgya.
Ettől függetlenül sem értem, de elfogadom, mert ha már megvan a tank, akkor a tier-nemzetség (töltésidő, alfa, bugyi színe stb.) már megy fejből elvileg... :-P

Jó lenne valami személyes topik-találkozót összehozni, az ilyen kis összeröffenések sok ráncot kisimítanának a topikban, egy-két sör mellett meg végképp... :-)

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#126005) Stanislav84 válasza galervin93 (#126004) üzenetére


Stanislav84
tag

Az az érdekes, hogy én valahogy az alapban is meg tudom különböztetni a tankok tierjét és típusát (jó, ikon tényleg nem átlátható néha, de ha már ismered név szerint a "legtöbb" tankot a játékban, akkor tudod ikon nélkül is, hogy milyen típus).

CTRL lenyomásával lehet variálni, hogy az alap modok nélküli játékban mit mutasson a felső sor. Én általában a tiert és tank típus nevét rakom ki az ikon mellé.

Nekem mindössze 3 mod vagy funkció kell még a játékhoz. Battle Assistant arty 3rd person mod (nekem valahogy könnyebben megy vele sokszor), garázsban legénység automatikus visszarakása az adott tankba (prém tankok közötti váltogatás kapcsán), illetve hogy mely tankok voltak és vannak felspotolva... Utóbbi nekem pozicionálás miatt is fontos.

Szerintem ez nem rossz ötlet... volt már erre példa? Mármint ilyen összeröffenésre.

(#126006) jano_77 válasza galervin93 (#126004) üzenetére


jano_77
nagyúr

Nem kötekedésből, de ne mond Nekem, hogy az összes játékban lévő tanknak tudod a töltés idejét alap felszereléssel, BIA-val és Ventivel is?!? Ha mégis, akkor megemelem a kalapom előtted. Én nem vagyok ekkora koponya, nekem ez nem megy, de nem is volt szándékomban, hogy megtanuljam.

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#126007) Stanislav84 válasza jano_77 (#126006) üzenetére


Stanislav84
tag

Én ugyan még csak 4K meccsnél tartok, de én úgy gondolom, hogy ágyú típusonként nagyjából be lehet lőni a töltésidőt.

Ha pl egy IS család ellövi magát, akkor tudom, hogy utána legalább 10 másodpercig nem tud visszalőni. Szerintem ilyesmire gondolt galervin93 is. Idővel szerintem ez érzésből/gyakorlatból jön az embernek... pláne, ha már játszott a másik oldalon lévő tankkal.

(#126008) galervin93 válasza Stanislav84 (#126005) üzenetére


galervin93
őstag

Igen, a szpottolt/nem szottolt gépeket mutató mod hasznos tud lenni, elvileg valamikor a játékba is bekerül, ha jól rémlik olvastam valahol régebben. (én ilyenkor nézem az éppen szpottoltakat + a minimapot, meg levonom belőle az artykat, azok nem izgatnak :-D )

jano
Hazudnék ha azt mondanám, megy minden fejből, de azért egyrészt amelyik gépet használtam/om, azt tudom pontosan, a mainstream gépeket szintén, ami meg nem annyira evidens, azért arról is van sejtésem, legfeljebb levonok a töltésidőből 10%-ot, akkor nem érhet meglepetés.
Nem olyan vészes ez, nem tanulás, inkább tapasztalat általi berögződés hogy mennyi is az annyi. Jól jön éles szituációkban.

Szerk.: pontosan, ahogy a kolléga írja felettem.

Én is féltem anno, hogy le fogok romlani, ha nem használok modokat... Nem így történt. Sőt még sok dolgot meg is tanultam. Szóval szerintem csak jól jártam, ezért szoktam én ennyit kötözködni... :-P

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#126009) mcwolf79


mcwolf79
veterán

Csak nálam dobál ki ez a fostalicska, mióta ez a karácsonyi buzogányság elindult?

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#126010) Stanislav84 válasza mcwolf79 (#126009) üzenetére


Stanislav84
tag

Nem... Első meccsemen be se töltött, majd újra megpróbált bedobni, de már halott voltam, viszont így se töltött be teljesen... és garázsba se tudtam kilépni... ezután meg kellett várnom a csata végét és úgy tudtam csak belépni a játékba. És ez modok nélkül volt...

(#126011) Emu válasza mcwolf79 (#126009) üzenetére


Emu
őstag

Nekem is magától újraindult tegnap kétszer is a kliens, mind a kétszer a chat tűnt el, illetve a térképen nem tudtam jelezni a többieknek.

(#126012) mcwolf79 válasza mcwolf79 (#126009) üzenetére


mcwolf79
veterán

Akkor ezek szerint a WG ismét egy csodálatok karácsonyi ajándékkal lepett meg minket :W
Miért nem vok meglepve :U

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#126013) Rick3D válasza galervin93 (#126001) üzenetére


Rick3D
senior tag

Csatlakozom ;] A tényleges indok magára a listára nagyon egyszerű sokan nem tudják hogy az adott tank hova tartozik -nemzetiség -tier stb... sokkal könnyebb beazonosítani mint az alappal amit a WG biztosít számunkra. Mint ahogy írtam én így használom jelenleg minden mód nélkül : Közepes méret -Tank név - ikon. Arra próbáltam célozni az előbb hogy a tank nevéből már tudom hogy hányas tier és fejben minden adat megvan róla kapásból. Gondoltam félreérthető leszek ez így tuti biztos :K
A másik fele . . . a módok használata kényelmesebbé teszi a játékot , komfortosabbá de természetesen lehet nélküle játszani ha már itt tartunk nem igazán tudok olyanról hogy valakit hátráltatott volna vagy nem tudta volna hozni azokat a statisztikákat mód nélkül mint vele. Kivétel a Warpack és egyéb finomságokat használó felhasználók . . . ( Elcammogtam Ebayre hátha találok valami jó WOT-os kupont vagy valami extra rare tankot ami megtetszik.Keresgélés közben rábukkantam a Warpack -ra amit még mindig árulnak és elvileg működik is 9.17.01 verzióval . . .amit kétlek -> ezek a játékosok cummantanak egy jó nagyot de más nem hinném :( )
Modokkal és nélküle, nem oszt szoroz egy S.unicum játékosnak :U .

jano_77 : Szerintem próbáld meg úgy ahogy nekem van. Közepes méret - tank név - ikon . Jobb ötletem nincs míg nem hegesztik meg a módokat :(((

(#126004) galervin93 : Passzív fórumozó vagyok javarészt csak akkor szólok valamihez hozzá ha nagyon muszáj és itt a WOT-os topicban sem vagyok túl rég óta de te már második alkalomra kötsz bele fórumtársadba , kissé gáz nem ? Ezek után írogathatod hogy ejj de jó lenne sörözni blabla . . . :C

(#126014) fradi81 válasza Stanislav84 (#126005) üzenetére


fradi81
veterán

Ezt a 3 dolgot tartalmazza is a QB modpackja.

Galervin
Azért jó a tank ikon mert ránézel és egyből látod szín szerint melyik tankosztály hol helyezkedik el. Nem mindegy HT vagy épp med a toptier, ez a fenti ikonsorból nem látszik.

[ Szerkesztve ]

moto g72, Ninebot d28e

(#126015) rlazol válasza Rick3D (#126013) üzenetére


rlazol
addikt

Rickboy - miért ne működne? :F ha nem működik, az ebayes felh. fog kapni egy csúnya negatív visszajelzést, ami ebay-es körökben nagyon fontos. Inkább az a kérdés, mikor banolják a felhasználókat? Vajon benne van ez a veszély a leírásában? Ha már ott jártál, nem nézted meg véletlenül, hányan vásárolták meg eddig, hány db volt még a boltban?

Karácsony: Nem állítom, hogy értem. Addig oké, hogy kapok díszeket, de mi alapján döntsem el, hogy melyiket rakjam fel a fára? Ha egyszer feltettem, akkor már nem is tudom levenni? Csak mert azt írja, hogy ha a fa stílusa minden szinten állandó, akkor nagyobb jutalmakat lehet kapni. Mi számít stílusnak? szín?

lacibacsi: álmodozni jó! ;]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#126016) ballington válasza Dr.Én (#125990) üzenetére


ballington
addikt

Ez az a tank, amit megbántam, hogy megvettem. Lassú, pontatlan, ritka az olyan szitu, ahol ki tudom használni a viszonylag gyorsan töltő nagy alfás ágyút.

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

(#126017) Sixkiller6


Sixkiller6
őstag

vki össze tudja foglalni, hogy mi ez a karácsonyfadíszítősdi?
kaptam egy 100% sisterhoodos +2x csajt svéd td-be, mi kell, hogy még többet kapjak?

hogyan lehet merge-elni az ajándékokat, mintha vmelyik videóban láttam volna?

[ Szerkesztve ]

- no es importante -

(#126018) rlazol válasza Sixkiller6 (#126017) üzenetére


rlazol
addikt

van 12 "Csináld meg a saját új éved" mission, ezeket kell csinálgatni. Kapsz értük dobozt, abban van dísz. A díszeket fel kell pakolni a fára. Ha telipakolod az egyik szintet, jön a következő. A különböző szintek elérésével kapod a csajokat. 3-as: rádiós, 5: vezető stb.

jól látom, kaptunk 24 óra prémet is? :D

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#126019) ollie válasza Stanislav84 (#126007) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Ha pl egy IS család ellövi magát, akkor tudom, hogy utána legalább 10 másodpercig nem tud visszalőni.

Kivéve, az IS3A.

***

(#126020) Sixkiller6 válasza rlazol (#126018) üzenetére


Sixkiller6
őstag

mennyire tűnik nehéznek kimaxolni?
mert a csajok kellenének

- no es importante -

(#126021) ballington


ballington
addikt

Azt még meg is értem, hogy kíváncsiak vagytok, hogy az a tank melyik tierbe és osztályba tartozik...de hogy melyik nemzetségbe?....minek?
Nekem pl bőven elég a tank neve, abból tudom, hogy hányas tier és hogy milyen osztály.
Adva van, hogy látsz 2 db t8-as nehéz tankot. Csak hogy nem mindegy, hogy az egyik egy is-3 vagy egy Caenaervon.

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

(#126022) ballington válasza ollie (#126019) üzenetére


ballington
addikt

Meg az IS-2 prem, mert az is 10 alatt tölt.

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

(#126023) rlazol válasza Sixkiller6 (#126020) üzenetére


rlazol
addikt

egy-két feladatot csak naponta egyszer, hetente 2x-3x lehet végrehajtani, ez korltáoz. Nem számoltam ki és fogalmam sincs, mi alapján válogatja a díszeket a dobozba, de szerintem az alapfeladatok könnyűek. Viszont ahhoz, hogy 10 szintet előrelépj esélyes hogy minden nap le kell ülni játszani a fenti korlátok miatt.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#126024) Sixkiller6 válasza rlazol (#126023) üzenetére


Sixkiller6
őstag

és ugye a csajok csak úgy érnek vmit ha mind megvan...
nah már két csajom van

[ Szerkesztve ]

- no es importante -

(#126025) ollie válasza Sixkiller6 (#126024) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Na de ki mondhatja el magáról, hogy neki minden csaj megvolt? :DDD

***

(#126026) Sixkiller6 válasza ollie (#126025) üzenetére


Sixkiller6
őstag

de törekedni kell rá!

most nézem, hogy 100% discountokat kapok a svéd td vonalra... az nem rossz

[ Szerkesztve ]

- no es importante -

(#126027) Rick3D válasza rlazol (#126015) üzenetére


Rick3D
senior tag

+ Sixkiller6 : Nem akarok hülyeséget írni de azt hiszem az egyiknél rápillantottam a statisztikákra és az biztos hogy pozitív volt javarészt , eladási arányra már nem emlékszem nem is igazán foglalkoztam vele mert az ilyen emberek akik ezt használják ESL-en belül kapásból elhasalnak , lanokról nem is beszélve ;] Működni lehet hogy működik (valóban kételkedek benne ). Nem olyan rég a WG elkezdte kiszűrni a warpack és tiltott módokat használó játékosokat tehát ha meg is veszi az idióta a warpacket játszik vele egy hetet vagy pár napot például és kapja a bannt 1hétre aztán örök bannt kap ha továbbra is folytatja a használatát. Én úgy hallottam hogy a bann rendszer működik de hangsúlyozom csak hallottam egy statisztikát vagy cikket semmit nem láttam első kézből.

Jelenleg T8nál tartok karácsonyfa ügyileg 3svéd csajszi kávézik a barakkokba de még szinte nem is játszottam. Az feltűnt hogy minden egyes meccsemen kaptam valami bónuszt de nem foglalkoztam vele. Nem rég csináltam egy log in/out-ot és azóta dobta be ezt a diszítgetős cuccot. Tömören szimpla craft rendszer , szerintem nem nehéz kimaxolni legalábbis eddig nekem T8és fél szinten minden erőfeszítés nélkül sikerült elérnem.

T1-T5 - ig vannak karácsonyi díszítések amiket szerezhetsz meccsenként a küldetések teljesítésével ahogy néztem némelyiken van CD ami több dobozt ad.
5 db tier 1es dísz = 1db tier 2es díszt ér. Így tovább ;]
Pofás dolognak tartom főleg hogy minden meccsen kapok valamilyen boostot legénység/free exp. Pénzt viszont biztos hogy nem fogok érte adni :DDD

(#126028) Emu


Emu
őstag

Elolvastam ezt az új eventet, de nekem nem tiszta :F

Az elején azt írja, hogy 10 szint van, a végén pedig azt, ha elérem az 5-ös szintet akkor lehetőségem van nyerni akár Type59-t. Most hogy is van ez? Engem a csajok annyira nem érdekelnek, viszont szívesen nyernék némi aranyat, vagy prém napot.

(#126029) Sixkiller6 válasza Rick3D (#126027) üzenetére


Sixkiller6
őstag

kitaláltam ám, hogy ezt nem nekem akartad írni :)

- no es importante -

(#126030) jano_77 válasza rlazol (#126018) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ez mai micro pöccsel jött vagy alapból települt a 9.17-el, csak mától él és teljesíthető!? Tegnap nem vettem észre semmi szokatlant, csak azért kérdezem.
Leszámítva persze azt, hogy többször fagyott a játék és kellett lelőnöm Feladatkezelővel. Egyszer a gépet is restartolni kellett miatta. :W
De olvasom, hogy többeknél létezik a jelenség és ha nem csal emlékezetem, akkor pl mcwolf nem is használ modokat, tehát nem az ASLAIN lesz a ludas, hanem a szokásos jól sikerült pöcs a hibás! :W

Esetleg vki, aki csinálja és érti is, összefoglalhatná ezt a Karácsonyi díszítős dolgot, mert ahogy nézem, sokaknak nem tiszta!? :F :R

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#126031) rlazol válasza Rick3D (#126027) üzenetére


rlazol
addikt

Rickboy: nem egészen. A bannolás nem így működik, sajnos. Eddig volt egy azaz egy darab tömeges csoportos bannolás, ami összesen kb 3k usert érintett. Egy hétre. Nem tudni, hogy közülük, aki az egy hét lejárta után megint csalt, az akpott-e valamit, és nem hallani újabb áldozatokról sem. sokan, akik hazsnálják nem is tudják, hogy ezért bannolhatják őket és főleg nem tudják, hogy a közelmúltban már volt is erre példa.

5dbT1-es dísz valóban 1 T2-es, de T2-3-4 est is lehet küldivel szerezni, tehát nem kell feltétlenül váltani.

Emu: a díszeknek van 5 szintje, ki kell raknod a karifád+tankod minden szinten ezek: így léped a "holiday atm." szinteket, amiből 10 van. Van még pár homályos pont a díszek típusát, színét, cserélhetőségét illetően, valaki?

jano_77: feltettem a 3-as Aslain-t egyelőre (3-4 csata után) semmi gond, a korábbi hangbajom is megszűnt. Én egyelőre nem értem 100%-osan csak az alapokat, nem is mertem a díszeket se feltenni.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#126032) Rick3D válasza Sixkiller6 (#126029) üzenetére


Rick3D
senior tag

a második és harmadik felét szántam neked csak kissé hülyén formáztam meg , bocsi :B

(#126033) Emu válasza rlazol (#126031) üzenetére


Emu
őstag

Ahaa! Akkor először ki kell raknom T1 díszekkel a fát+tankot, utána T2-vel....míg végül el nem éri az 5-ös szintet az összes dísz. De ahogy nézem 5-ös díszt csak összerakni lehet kisebbekből, mert azt a küldikkel nem nyerhetsz, és akkor nem mindegy hogyan rakod össze a 4-es díszeket, mert azért kaphatsz még jó dolgokat.
Már csak azt kellene megtudni, hogy a színek jelentenek-e valami extrát.

[ Szerkesztve ]

(#126034) jano_77 válasza Emu (#126033) üzenetére


jano_77
nagyúr

Jól láttam a hivatalos oldalon, hogy még ezzel is a pénzt akarják kicsalni belőlünk, mert pénzért is lehet ajándékokat, díszeket vásárolni!? Ok, ok, tudom, hogy nincs pisztoly tartva senki fejéhez, csak megjegyeztem, ezért nem kell újra belém rúgni. :U
A mission-ök csak egymás után teljesíthetőek vagy össze-vissza lehet lépegetni közöttük - éppen melyiket vélem inkább teljesíthetőnek? :F

(#126036) wwenigma: ezek szerint volt ma egy frissítés!? Köszönöm az infót. :R

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#126035) tboj válasza Sixkiller6 (#126020) üzenetére


tboj
tag

Easy, 6 csata alatt 8-as szintig jutottam... :D

Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...

(#126036) wwenigma válasza jano_77 (#126030) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

0.9.17.1 frissites + QB modpack, SEMMI probléma...

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#126037) rlazol válasza Emu (#126033) üzenetére


rlazol
addikt

Emu: ez a rész nekem nem teljesen világos. Szerintem nem X karifa van, hanem 1, és egyszerűen jobban jársz, ha csupa azonos szintű dísz van rajta (nagyobb ajándék) de ez nem biztos! Nem mertem még kipróbálni, össze akarok gyűjteni egy teljes fára való azonos díszt először.

jano_77: igen, lehet vásárolni is díszt. A küldik nem épülnek egymásra, ami épp sikerül.

Viszont néhány küldi leírása ROSSZ!
pl.: mission8: csak győztes csata számít!

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#126038) Emu válasza tboj (#126035) üzenetére


Emu
őstag

Ezek szerint több mission is teljesíthető egyszerre?

(#126039) Rick3D válasza rlazol (#126031) üzenetére


Rick3D
senior tag

Sajnálattal olvastam . . . fake infókat kaptam ezek szerint :((

(#126040) zodo válasza Emu (#126038) üzenetére


zodo
nagyúr

Igen.

(#126041) rlazol válasza Emu (#126038) üzenetére


rlazol
addikt

Emu: igen.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#126042) jano_77 válasza rlazol (#126031) üzenetére


jano_77
nagyúr

Köszi Laci. ezek szerint nincs gond azzal, hogy a játékban már 0.9.17.1 a verzió, ASLAIN-nál pedig még csak 0.9.17.0.03!?

Karácsony: az mondjuk pozitív, hogy most lehet egyszerre több mission-t is teljesíteni egy csatában, ha jól sikerült a csata. :K :C

(#126043) galervin93: boost-ok jól jönnének nekem is, de sokkal inkább a csajoknak tudnék örülni. Viszont jól láttam, hogy ezek a csajszik kimondottan CSAK a svéd TD ágba nyerhetőek!?

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#126043) galervin93 válasza Rick3D (#126013) üzenetére


galervin93
őstag

Idestova 10+ éve fórumozom, szakmai témákban moderátorkodom is jó ideje, személyes találkozókra járok/járunk olyanokkal, akiket a neten ismertem meg, sőt ezektől az emberektől olyan tudást tanulhattam el, amivel végzettséget szereztem... Vagy éppen van olyan, aki később csöppent a kis világunkba, mint én, még én is adtam neki tanácsokat, ma meg sikeresen befutott a szakmában... Szóval láttam ás tapasztaltam már pár dolgot fórumozással kapcsolatban. Éppen ezért nem hogy gáznak nem érzem, ha beszélgetünk, vagy netalán éppen csipkelődünk, és közben felvetem a személyes találkozót, mert azt semmi sem helyettesíti...
Természetesen nem muszáj ezt elhinni, aki viszont tapasztalta ezt, tudja miről beszélek.

Ez az újévi bohóckodás nekem sem tiszta teljesen, apám gyenge gépéről pötyögök, inkább nem lépek be, majd otthon elolvasok mindent részletesen este, egy-két ajándék jól jönne, boostoknak tudnék örülni.

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#126044) rlazol válasza jano_77 (#126042) üzenetére


rlazol
addikt

galervin93: boostok potyognak. :K Még nekem is.

jano_77: nekem problémázott a hiányzó könyvtáron, mert a nevének a vége nem volt megfelelő (.0 vs .1), de átneveztem és ez megoldotta.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#126045) Emu


Emu
őstag

Közben telóról benéztem prém shopba, és már megvásárolhatóak a díszek. Egy 5-ös szintű dísz 313 Ft, az összes 15.685 Ft. Ha nincs kedvezmény a csomag vásárlásakor akkor 50db különféle 5-ös dísz létezik, és ezeknek a kombinációjából jönnek a jó dolgok ha jól értelmezem ugye :F

(#126046) BÁ Nutrition válasza rlazol (#126044) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

ezekhez sved aggal kell menni vagy barmi jo?

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#126047) rlazol válasza BÁ Nutrition (#126046) üzenetére


rlazol
addikt

bármi jó.

ebben a kombináció dologban nem vagyok biztos, szerintem elég lenne a nagy csomag is, de annyira egyszerűek a küldik, hogy szerintem hülyeség erre költeni.

Az előbb rosszul írtam: a Mission 8nál számít a vesztes is, de top10ben kell lenned.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#126048) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Várható idén még valami 30K-s csomagban arany és a kis német prém light?

(#126049) jano_77


jano_77
nagyúr

Tudja esetleg vki, hogy J1mB0 célkereszt miért nincs a 9.17-hez!? Legalábbis Aslain-ban nincs. Tud vki működő J1mB0 célkereszt modhoz linket? :R

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#126050) rlazol válasza h1mpi (#126048) üzenetére


rlazol
addikt

várhatónak várható... én pl évek óta várom, hogy valaki nekem ajándékozzon egy Ferrari-t. ;]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.