Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#211001) peterson79


peterson79
őstag

Átlagos kör, de meglett a Bloc-14 kitüntetéssel :) Mondjuk volt 5k sebzésem is, most nézem :)

[link]

[ Szerkesztve ]

(#211002) Barret001 válasza peterson79 (#211001) üzenetére


Barret001
addikt

Elején nem úgy nézett ki,hogy ilyen jó kör lesz.

(#211003) peterson79 válasza Barret001 (#211002) üzenetére


peterson79
őstag

Az elején sokszor nem tudom, hogy meddig merészkedjek. Itt is bekaptam egy lövést a Leo-tól, egyből defenzívebb lettem. De aztán seregtem-forogtam, szerencsém is volt, többiek is aktívak voltak, szóval jah, a vége jól alakult :)

(#211004) 3 válasza KisApám (#210990) üzenetére


3
senior tag

A pisztolyokat látom, de szerintem egy pisztolynak sincs ilyen: з= és ilyen: =ε része.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#211005) 3 válasza hulp01 (#210994) üzenetére


3
senior tag

Szerintem régebbi visszajátszás vagy chates képernyőkép alapján is adnak chatbant. Egyszer chatban alatt kaptam chatbant.

A fórumon akkor is cenzúráznak és figyelmeztetést adnak, ha nem használunk "csúnya" szót, de a mondanivalónk nem szép. Sőt, ha végig joker karakterezzük a kifejező részt, azt sem tolerálják. Valahol érthető. Közben visszás is, hogy sehol nem jelenthetünk be normálisan hibát, illetve ha megtesszük, nem dobnak oda egy sablon választ, hogy "köszi a visszajelzést, valamikor ránézünk".

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#211006) 3 válasza kchryss (#210995) üzenetére


3
senior tag

Sértő dolgokat. Sértő módon játszani szabad, de írni nem. Örülnünk kéne egymásnak. Együtt kellene örülnünk azzal, aki percekig keresi a W billentyűt, és amikor megtalálta, elmegy pillangót kergetni. Több ezer csata után is csak lepkét kergetni jön. De ez nem sértés a többi játékosra nézve. Nem, dehogy sértés, hanem megtiszteltetés. Mi vagyunk lekötelezve, hogy a csata egyik legerősebb tankjában ülve nem csinál semmit. Meg kellene köszönnünk, hogy itt van, és esedezve kérnünk, hogy hadd küzdjünk helyette. Hiszen ezért játszunk. És nincs is azzal baj, hogy ő ott van a csatában. A baj azzal van, hogy a WG azt mondja, ő is annyit ér, mint egy top 100-as játékos. Mindenki annyit ér. Aztán valahogy beesik három entomológus az egyik csapatba, a másikba meg egy, és mellé kettő unikum. Én meg baszódjak meg. Minek mentem fel játszani. Vegyem meg a pénzes dolgokat, aztán krónikus okádás közepette ne terheljem a szervert, hanem keressek más elfoglaltságot.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#211007) 3 válasza Warton (#211000) üzenetére


3
senior tag

Annyira nagynak nem. Az ingerküszöb ebben a tekintetben is olyan alacsony, mint az, amelyiket a játékba való bekerüléshez kell átlépni.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#211008) Black_Sheep


Black_Sheep
tag

Egy magyar unikum srác a 322-es klánból indított egy csatornát, most lightokkal nyomta, elképesztő profin. T8-ban többet sebez, mint más T10-ben TD-vel... Érdemes megnézni, rengeteget lehet belőle tanulni: https://www.twitch.tv/inhuman82

(#211009) jano_77 válasza Black_Sheep (#211008) üzenetére


jano_77
nagyúr

Nagyon jó srác és jól játszik ;)

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#211010) hulp01 válasza kchryss (#210995) üzenetére


hulp01
senior tag

Semmi extra, csak el kell küldeni őket melegebb éghajlatra némi fuck kíséretében. Nagyon irigylem pl. skillt, hogy milyen nyugodtan viseli ezt a sok debilt. Sajnos én nem vagyok ilyen, és van, amikor elszakad a cérna. De az ilyen meccseket nagyon nehezen tudom tolerálni: [kép]

Aztán utána jött egy ilyen: [kép] [kép]
Egyedül maradtam, míg az ellenfélnél volt a WZ az SU152 és a Cromwell. Az SU-nak 450 körüli hp-ja volt, míg a másik kettőnek 100 alatti. Első áldozat a WZ volt, bokorban kuksoltam, ő meg felettem lévő dombon ment, és spottoltam, mire lejött a dombról pont odafordultam, autoaim, és kilőttem. Aztán jött az SU középről a part melletti oldalon. Autoaim pici szűkülés, bumm 350 körül az arcába, aztán iszkolás hátrafelé. Sajnos nem tudtam elbújni, szóval tudott egyet lőni, ami nagy mákomra nem volt pen, úgyhogy maradt vagy 60 hp-m és pont betöltöttem, szóval a maradék kevés hp-ját simán leszedtem, úgyhogy ő is meghalt. Maradt a Cromwell, és kb. 2 perc a csatából. Gondoltam megyek támadni, a döntetlen ugyanúgy nem ér semmit, mint a vereség, szóval nem sok vesztenivalóm volt. Parton végigvánszorogtam, és középen minden mindegy alapon mentem az ellenfél bázisa felé (ahogy látható még 6th sense sincs az artymon). Szegény Cromwell meg ott szerencsétlenkedett a bázisukon a házak között, szóval amikor felspottoltam éppen bement egy ház mögé, észrevett és visszajött, de szerintem valamire rámehetett, mert nem is próbált rámlőni, én meg újra autoaim, pici szűkülés és bumm. Győzelem.

Mindezt azért írtam csak le, hogy gyakorlatilag egyik esetben sem a tudás döntött. Puszta rng, mákom volt. Bármelyik lövés mehetett volna a fenébe a találat helyett, ahogy sokszor megesik totál fullra becélzott lövésnél is. Itt meg kapáslövések sora.
Amúgy az első csatában lévő ebr-t is én szedtem ki, miközben keresztező irányba full sebességgel tépett el előttem nem túlzottan közel. Ismét mák.

[ Szerkesztve ]

(#211011) Viktoár válasza Black_Sheep (#211008) üzenetére


Viktoár
addikt

Direkt van nála lehúzva a grafika? :U

Üdv:Viktor

(#211012) galervin93


galervin93
őstag

189 meccs után kerültem ma újra Malinovkára. Szerencse hogy jó az MM, mi lenne ha szar lenne?

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#211013) Pug válasza Viktoár (#211011) üzenetére


Pug
veterán

Gondolom igen, mi ebben annyira meglepo?

(#211014) Barret001 válasza Viktoár (#211011) üzenetére


Barret001
addikt

Arra gondolsz hogy nem villog az erős gépével mint jó néhányan? :D Attól hogy lehúzza,stabilabb,és gyorsabb lesz a grafikai kirajzolás!

(#211015) e-newsee válasza Barret001 (#211014) üzenetére


e-newsee
addikt

Azért vigyázni kell azzal is, mert ha túlzottan leegyszerűsíted a környezet grafikáját, akkor az általad látott egyszerűsített textúra nem biztos, hogy 100%-ban lefedi a hit boxot. Szikláknál tipikus, hogy azt hiszed, már el tudsz lőni fölötte, mert ott már ferde, csak hogy a valóságban a modell sarka még egy kicsit kilóg. Amit a WoT-ban érdemes lehúzni, azok a hülye effektek, mint a lánctalp, víz, fű, árnyékok, fények, meg ilyesmik. Amik nem tudják befolyásolni a játékmenetet. Ezeknek az eye-candy effekteknek amúgy is sokkal nagyobb a számításigénye, mint amennyi hasznot hoznak. A textúrákat, meg a növényzet kidolgozását amennyire csak lehet, magasan hagyom mindig.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#211016) Warton válasza 3 (#211007) üzenetére


Warton
őstag

Velem még nem fordult elő. Normál bant már kaptam, mert bekékültem egyszer-kétszer. Chatbant sose. Nem nagyon látom értelmét egy chatben kiosztani bárkit is. Ha valaki szándékosan lökdös, kitol --> jelentem. Ha valaki hülyeségeket beszél a chatban --> jelentem. Nem reagálok ilyesmire és tudom, hogy a jelentésnek nem sok következménye van, de mindegy.

(#211017) e-newsee válasza Warton (#211016) üzenetére


e-newsee
addikt

Téged éppen nem nagyon rdekel a chat (és engem sem), de amilyen toxic tud lenni a közösség, meg tudom érteni a chat ban létezését. Csak nézd meg itt a fórumon is, van 3-4 ember, aki gyakorlatilag rendszeresen bannolva van, mert olyan a vérmérsékletük. Hiába felesleges elküldeni a WG-t (vagy bárkit) a közös chaten, mert olyan gyorsan pörög, hogy követhetetlen, mégis vannak, akik nem bírnak magukkal. A csata chat egy kicsit más, ott csak 29 embert b@sztatsz, de ott is volt régen flame, meg minden, mi szem-szájnak ingere.
Számomra is idegen ez a jelenség, mert szerintem évek óta nem nyitottam meg a közös chatet, és privátban sem írtam soha én először senkinek, max gratulációt. Csata közben meg próbálom kihámozni a hasznos infót (sz@rban elrejtett mazsolát :) ), de néha nem egyszerű. De ezt a szidjunk valami fantom identitást a chaten dolgot nem értem. :F

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#211018) Barret001 válasza e-newsee (#211015) üzenetére


Barret001
addikt

Nem arra gondoltam, hogy minden le van húzva,csak ami nem okoz gondot.A környezet kidolgozása,a kirajzolási távolság meg ilyenek,azok nyugodtan maradhatnak maxon.De lánctalp effekt,meg ilyen hülyeségek,feleslegesek.Persze szép,de felesleges a játékhoz.
Olyanról is hallottam már,hogy torzított grafikával játszanak! Növeli a célpont fizikai kiterjedését:) (Nagyobb lesz mint 1 pixel) :D

(#211019) e-newsee válasza Barret001 (#211018) üzenetére


e-newsee
addikt

Az utolsóval az a baj, hogy attól még a szerveren ugyanaz a modell lesz, ami 1 pixel. Másrészt ekkora szórással, ha a célpontból már csak 1 pixel látszik, akkor úgyis megette a fene. Kivéve, ha KV-2-vel snapshotolsz. ;]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#211020) 3 válasza e-newsee (#211015) üzenetére


3
senior tag

Csak modell van és textúra. A modellt borítják be textúrával. A modell adja az objektum vázát, a textúra pedig az objektum látható részét. Minden objektum alapvető formáját a modell határozza meg. (A hitboxokét is.) A textúra követi a modell felületét. Persze bonyolultabb a helyzet, de ennyi most elég.

A játékban a modellek formája és a hitbox általában nem esik teljesen egybe. A hitbox a modell legrészletesebb felbontású változatának egy kevésbé részletes változata, és mindig ugyanolyan, bármit is állítasz be a klienseden. A játékban a modell formájának részletességét tudod állítani, vagyis azt, mennyire hasonlít a képernyőn látott objektum modelljének formája ahhoz a formához, ami alapján a hitbox készült. A textúrának ehhez nem sok köze van.

A játékban állítható a textúrák részletessége. Ilyenkor a modell vázát borító képek felbontását állítod, illetve annak megjelenítési minőségét (mindig van valamilyen közelítési számítás, hiszen a modellen lévő kép nem feleltethető meg egy az egyben a képernyő egy képpontjának).

A növényzet részletességét majdnem hiába állítod, mert a játék maximum beállításokon is a távolság függvényében jeleníti meg a növényzetet. Ezért van az, hogy különböző távolságból nézve más alakja van ugyanannak a bokornak vagy fának. Bizonyos részletesség felett kezdenek el a fák igazán lengedezni a szélben. A maximális beállítás mellett is távolságfüggő forma és a szélben lengedezés miatt én alacsonyabb beállítást használok. (A lengedező bokor/fa hitboxa (vagyis ahol álcát ad), tudtommal nem lengedezik együtt a növénnyel.)

Minden objektum esetén a kamera és az objektum közti távolságtól függ, hogy a játék milyen modellt és textúrát használ az objektum megjelenítéséhez. Ha mindent maximumra állítasz, akkor sem teljes részletességgel dolgozik a játék a távoli objektumokon. De a hitbox mindig ugyanolyan.

Tudom, hogy nem pont így van, de ne hozzuk már fura összefüggésbe a textúrát és a hitboxot.

Létezik olyan textúra, ami megváltoztatja a modell formáját a modell háttértáron található változatához képest, de a WoT-ban nem ez alapján készülnek a hitboxok.

Le sem kellett volna írnom, mert van róla videó.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#211021) ollie válasza 3 (#211020) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nem, a modell meg a hitbox más. Ezért van az, hogy bizonyos részei a tanknak nem sebezhetőek, mert átmegy rajtuk a lövedék (pl ilyen tipikusan a tank tetején található géppuskák).

***

(#211022) popey37 válasza kchryss (#210995) üzenetére


popey37
addikt

a chatbant nem a modik adjak tudomasom szerint hanem a csataban jatszo majmok jelentenek, ha osszegyulik a megfelelo darab kapod is automatice. en igy kaptam "sportszerutlen jatekert" tiltast. meg jo hogy csak napi 10 jelentes van, ha vegtelen lenne, nem sok jatekos lenne aktiv. :DDD :DDD

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#211023) 3 válasza Warton (#211016) üzenetére


3
senior tag

Értelme nagyjából annyi van, mint a WoT-tal játszani. Úgy lett a játék része, mint pl. a tierzavaros prémium tankok.

Régen nem volt ilyen minden határon túlmenően pénzhajhászós szaga a játéknak. Régen nem kaptam chatbant. A kettő között biztos nincs összefüggés...

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#211024) popey37 válasza 3 (#211023) üzenetére


popey37
addikt

regen is ugyanilyen penzhajhasz volt, csak akkor meg kaptal valamit a penzedert.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#211025) e-newsee válasza 3 (#211020) üzenetére


e-newsee
addikt

Tudom, mi a különbség a textúra, és a modell között, csak összekevertem kicsit a kifejezéseket. A lényeg az, hogy a kevésbé részletes beállítás megviccelhet.
A linkelt videóban pont szó van róla a "Terrain Quality" résznél. Mondja is, hogy a kliensen, és a szerveren nem egyezik, ezért előfordulhat, hogy te az enemyt célzod, de a sziklát találod el. Erről beszéltem igazából, csak kicsit érthetetlenül. :B :D
Itt a vonatkozó részlet 7:57-től:
[link]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#211026) 3 válasza ollie (#211021) üzenetére


3
senior tag

Erre nem tértem ki. A hitbox a tank sallangmentes modelljéről készül. A tankon lévő lényegtelen tárgyak vagy a 3D-s skinek túlnyúlásai nem részei a hitboxnak. Beleértve pl. a Leo tornyára szerelt futógörgőket, amik nem részei a hitboxnak, és páncélzatként sincsenek figyelembe véve. De pl. a tanktestre szerelt lánctalp-szemek gyakran (nem mindig) páncélzatként funkcionálnak, ugyanakkor nem részei a hitboxnak olyan értelemben, hogy a hitbox egyáltalán nem követi a formájukat.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#211027) 3 válasza popey37 (#211022) üzenetére


3
senior tag

Nem hiszem, hogy automatikus. Ha az lenne, ugyanolyan időközönként kapnék chatbant. Lehet, hogy létezik egy jelentés-számláló, ami ha elér egy értéket, akkor jön az automatikus chatban, de szerintem inkább beküldött visszajátszások és képernyőképek alapján bannolnak.

A sportszerűtlen játékra ugyanez vonatkozik. Ha azért kaptál tiltást, akkor szinte biztos, hogy megnéztek egy beküldött visszajátszást, és az alapján osztották ki a büntetésed.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#211028) jano_77 válasza hulp01 (#211010) üzenetére


jano_77
nagyúr

Tökéletesen megértelek!
Tegnap volt egy csatám, ami 5 percig tartott. Kb a 2-ik percben kilőttek - csata elején elsőnek haltam - ezután végig néztem, ahogy lemészárolják a csapatomat. A végén megnéztem a csata jelentőt és nem hittem a szememnek! Még így is én lettem a top sebzőként 2200 dmg-el!!! :Y :W :Y
Na ilyenkor nálam is elszakad a cérna és én is írok minden nyomdafestéket nem tűrő üzenetet - persze ha épp nem vagyok chat banon, mint jelenleg. Ilyenkor hála az XVM adta lehetőségnek a minimapon üzenek a dream team-nek! ;]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#211029) jano_77 válasza 3 (#211027) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ez biztosan tudom, hogy nem így van, ugyanis beküldtem egy replay-t, amint az E50M-ünk gondolta, hogy kitol az enemy tűz elé. Nem értem mi baja volt a majomnak, mert egész csatában még a közelében sem voltam, de egyszer csak oda jött mellém és elkezdett kitolni. Majd ki is tolt, mivel jóval nehezebb tankban ült és esélyem sem volt Skoda T50-el visszatolni.
A lényeg, hogy elküldtem a replay-t és kértem a supportot, hogy csapják ki minimum 1 hétre, mert ez a legallja amit a csatában elkövethet és azt kaptam válaszként, hogy ilyen esetben ne küldjek replay-t, mert erre van a jelentés opció, használjam azt és ha a delikvens megkapja a megfelelő számú jelentését, akkor jön a ban! Megírtam Nekik, hogy kapják be, de nem gondolom, hogy ez esetben meg kellene várni még másik 9 emberrel teszi meg ugyan ezt!
Szal a replay-ekkel nem biztos hogy érdemben foglalkoznak. :( :W

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#211030) 3 válasza jano_77 (#211029) üzenetére


3
senior tag

Lehet. Nem látunk bele a rendszerbe, a WG meg ellenérdekelt abban, hogy felfedje előttünk a supportnál uralkodó káoszt.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#211031) Viktoár válasza Barret001 (#211014) üzenetére


Viktoár
addikt

Nem tudom ki villog a gépével, de az enyémmel biztos nem lehet. :DDD Egy 5000Ft-os i5 2400-as procim van. :C Én a butított grafikai beállítás miértjére voltam kíváncsi, de már kitárgyalták. :K

Üdv:Viktor

(#211032) jozefgucci1


jozefgucci1
addikt

Srácok lehet tudni valamit a pénteki maratonról ? A Twitch-en több csatornán is említették , hogy lesz valami esemény ruszki medet lehet majd elérni ?

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#211033) notika77 válasza jozefgucci1 (#211032) üzenetére


notika77
senior tag

Pont ennyit (illetve még a tank nevét: Object 274a) lehet tudni róla. :)

(#211034) Barret001 válasza Viktoár (#211031) üzenetére


Barret001
addikt

Te villogsz wazze,nekem annál gyengébb van :D

[ Szerkesztve ]

(#211035) adamgreen


adamgreen
senior tag

[link]

Itt vannak az időpontok a közelgő eseménykeröl

December 11 töl indul a karácsonyi örület :C

(#211036) wwenigma válasza notika77 (#211033) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Egy rossz Tier8-as 907 copy?

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#211037) Melorin


Melorin
addikt

A jelenlegi tankrewardos 2 tank közül érdemes bármelyiket megtartani? Ha nem, mennyi kreditért lehet őket eladni?

(#211038) notika77 válasza Melorin (#211037) üzenetére


notika77
senior tag

7 nap prém nem ér többet, mint 6-700k?

szerk.: Na és? A prém nap "minden" nappal fogy :), ráadásul te általában TD-zel és nem játszol tier 5-6-ban

[ Szerkesztve ]

(#211039) Melorin válasza notika77 (#211038) üzenetére


Melorin
addikt

Már így is van annyi napom mint a szemét :D

(#211040) Pug válasza jano_77 (#211029) üzenetére


Pug
veterán

Nekem meg egy ilyen ticketemre se irta azt a support, hogy ne kuldjek replayt... :U

Tegnapi ticketem feedbackje:

[ Szerkesztve ]

(#211041) ollie válasza Melorin (#211037) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Hát, az M4 Improved az egyik legrosszabb tier 5-ös med tank a játékban. A Thunderboltot nem ismerem, de csak jobb lehet nála.

***

(#211042) peterson79 válasza hulp01 (#211010) üzenetére


peterson79
őstag

Hali,

De miért lesz jobb Neked, ha elküldöd melegebb éghajlatra?? Megnyugodsz tőle? Nem hiszem...

Személy szerint nem szoktam foglalkozni a chat-el, rápillantok, ha éppen értelmes kérés van, akkor reagálok, de többnyire ignorálom az ottani dolgokat.
Érdekes módon rám akkor írnak amikor kérdeznek, hogy mennyi sebzésem van éppen vagy csata után, ha tök jól összedolgoztunk egy csapattárssal. Néha persze előfordulhat, hogy benézek valamit és elpárolgok 3 mp alatt, de ez benne van a pakliban, Én hibámból adódik, akkor megyek tovább. Más hibájából? Akkor is. Felesleges pörögni rajta.

(#211043) jano_77 válasza adamgreen (#211035) üzenetére


jano_77
nagyúr

holnap reggel jön is egy mikropöcs, hogy a maraton részleteit és a szombati ajándékot berakják!

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#211044) Warton válasza 3 (#211023) üzenetére


Warton
őstag

Nézd, tudom, hogy furcsán fog hangzani, de engem szórakoztat ez a játék, az összes hibájával együtt.
Ha valakit frusztrál a játék, nem okoz neki örömet, akkor játsszon mással. Ha úgy gondolja, hogy a WG nem teljesít megfelelően a pénzéért akkor ne költsön a játékra, vegyen másik játékot. Ez ilyen egyszerű, annyi jó játék van, amivel el lehet tölteni az időt.

Ehhez képest mindenféle ordenáréságot irogattok a csetbe. Noormális?! :F Szerintem aki ezt csinálja magába szállhatna egy kicsit és elgondolkodhatna a világ dolgairól, meg arról, hogy mennyi értelme van egy fehérorosz játék csetjében idegeneknek mindenféle obszcén hülyeséget irogatni.

(#211045) notika77 válasza Pug (#211040) üzenetére


notika77
senior tag

Szó szerint nekem sem küldtek ilyet, de eredményét sem láttam. Legutóbb 2 hónapja küldtem be replay-t. Küldetést riggeltek és buktuk el a csatát, mert az ellenfélnek kellett pattintania és nyernie (nem spotolva lőtték az is-7 tornyát a bokorban, majd megfordulva kapták tőle a lövéseket a seggükbe). 2-en jelentettük őket replay-jel, utána 3-4 hétig nézegettem a 3 delikvenst, minden nap játszottak és még a cset-en is aktívak voltak (a levélben 1 nap chat bantól 7 nap felfüggesztésig hitegettek retorzióval).

(#211046) jano_77 válasza Pug (#211040) üzenetére


jano_77
nagyúr

gyanítom vmi hasonló mint, amit én is kaptam:
"Hello farkasjano_,

Thank you for reaching out to Wargaming Player Support.

We understand your concern and we are sorry that you have encountered such behaviour from Alcatraz_1007. We thank you for reporting this matter to our attention.

Because it can be the difference between an enjoyable game and a frustrating game for you we have in place an in-game system that takes into account situations like this. To use this system simply press ctrl right click on the person's name and select complaint and then "unfair behaviour" for example. Rest assured that the system always takes the appropriate measures against them so that they don't do it again. Also, this tool takes into account if somebody is doing this all the time and the measures taken will become more and more severe.

We will investigate your report and take all necessary actions to the player once found guilty but please understand that we are unable to provide any information regarding the investigation process.

In the effort to keep a friendly game environment, our teams are taking measures against the non-respect of our game rules with sanctions between 1 day chat ban and 7 days game suspension. In unique situations, our team will sanction with a permanent chat or game ban depending on the player’s history. Due to our Privacy Policies, we cannot disclose the nature of the exact actions taken against other player’s accounts. However, I can assure you that the right actions were taken based on the report you sent us

We hope we could give you some peace of mind by explaining what happens with this kind of player.

We hope that you'll still continue to enjoy the game for all of its positive aspects, regardless of any negative experiences you have had.

Should you require more assistance, keep in mind that we remain at your disposal. And lots of helpful articles can be found here Player Support Page. You may also find useful information and tank attributes to use as an advantage here: Tankopedia.

May the odds of war, be in your favour!

Kind Regards,"

Nesze semmi, fogd meg jól! :U

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#211047) Pug válasza notika77 (#211045) üzenetére


Pug
veterán

Nem allitom, es a support sem allitotta, hogy minden esetben megy retorzio. Azt tudom allitani, hogy en mar lattam eredmenyet replay-jel tarsitott reporting-nak. :K

[ Szerkesztve ]

(#211048) Barret001 válasza Pug (#211047) üzenetére


Barret001
addikt

Gondolom jogos volt!

(#211049) adamgreen


adamgreen
senior tag

[link]

Voilá mindenki megnézhei kiválasztva hogy milyen régi az accja és ezt kapja 26 án beloggolva !

(#211050) jano_77 válasza adamgreen (#211049) üzenetére


jano_77
nagyúr

Jól értelmezem, hogy 8 éves regisztrációval ezek járnak:

Vagyis mindhárom tankot megkapjuk - tehát ha S.Hellcat és T50-2 már meg van, akkor az árukat kapjuk kreditben vagy goldban?

Ahogy nézem, lesz egy különleges meglepetés is, amiben majd a Karácsonyi akció során a garázs hangulatot tudjuk elősegíteni, fejleszteni!?

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.