Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés A 2020-as hegyi-karabahi háború
- Tudástár Sonarr és Radarr
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [zone:] Újra divatba jöhetnek a billentyűzetes telefonok?
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] VHS digitalizálás
- [Re:] Call of Duty: Black Ops - Cold War bemutató
- [Re:] [andor80:] SZERENCSÉTLEN PÁNK 1.1 PATCH
- [Re:] [bitpork:] Hazai autó (vagy bármi) alkatrész árusok
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2019-11-13 02:08:09

LOGOUT.hu
jano_77
veterán
SEMMIT!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Chris0321
addikt
Megint frissítés? Jaj de jó. Az Aslainnál is van kinn 1.6.0.1-es verzió.

Thrawn
félisten
A játék ma updatelt az 1.6.0.2 verzióra.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł DIV: Blessed Mother! Save us! łłł

jano_77
veterán
Igen, ezzel jött meg a Steel hunter - Battle Royal játék mód

Chris0321
addikt
Igazad van, benéztem. Már elkezdte a játék telepíteni az új verziót amikor ránéztem a verzió számra a res_mods mappában és azt hittem már frissítette azt is. Biztos, hogy még ma az Aslain is frissítve lesz.

egyedülülő
senior tag
Valakinek esetleg ha van a VK 75.01 K-hoz egy bérleti kódja elküldené nekem? Nagyon gondolkozom a tankon,de vegyesek a vélemények. Ki szeretném próbálni.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."

Papooo
senior tag

jano_77
veterán
Elképzelhető, hogy ma nem lesznek kódok vagy még túl korán van hozzá? A FB-os csoportból is eltávolították a kódos beírásokat.

jano_77
veterán
FRONTLINE
A 9-es Phase-re vajmi kevés esélyem van, nem is ringatom magam hiú ábrándokkal.
A WZ-111 és esetleg az Emil 1951-re lesz esélyem megszerezni.
Melyiket javasoljátok a kettő közül? Érdemes-e az Emil miatt tovább erőltetni a sorozatot vagy a WZ-111 használható jószág!? Tulajdonképpen ha használható vas, akkor én simán megelégednék vele, és nem is tolnám tovább a FR, max talán a kredit miatt. Mit gondoltok, mik a tapasztalatok a WZ-111-ről?

zodo
veterán
Köszi de sajna mostanra mér nem érvényesek.
Hol találtad őket?
más:
EU patch megint hazavágja az xvm-et.
Feltettem a nightly-t de nem volt játékos panel és tankok felett az állapot jelző sem. Kuka.
Szerintem kuka a WZ. Az Emil egész használható, ha hulldown-ba tudod helyezni. Kvázi ugyanaz mint a tier 8-as Emil.

jano_77
veterán
Az remek, akkor az egyetlen használható tank az STA-2, ami meg a garázsban van!? Emil nem jött be a normál változata sem.
zodo: innen

Chris0321
addikt
Ezt tetted fel?
Hát ha nem jön be az Emil, akkor igen. Viszont a presztízs pontokat majd be lehet váltani goldra, szóval így nem fognak kárba menni.

jano_77
veterán
Hmmm.....ezt nem is tudtam. És ez hogy fog működni? Akkor lehet emellett döntök és inkább beváltom, ha tényleg ennyire felejtős a WZ!?
Nem tudom, hogy a beváltás hogy fog működni, későbbre ígérték a részleteket. A WZ-vel még jóval a buffja előtt játszottam, nem volt túl jó, és csak azért volt meg, mert egy maratonban ki lehetett farmolni (valami 80% kedvezménnyel vettem meg). Párat játszottam vele, majd az első alkalommal beszámíttattam valami másik prémiumba. De szerintem, az jelenthet valamit, hogy a játékban sosem találkozni velük annak ellenére, hogy frontline-ban viszonylag könnyen meg lehet szerezni. Mindenesetre próbáld ki, kvázi ingyen van, legfeljebb majd te is beszámíttattod valami más prémiumra, amikor megint van ilyen lehetőség.

zodo
veterán
Köszi.
Ezt az oldalt szoktam nézni de nem láttam/látom.
(#188013) Chris0321
Igen.

jano_77
veterán
mai kódok:
AQUICKONEAFASTONE;
STAYINGALIVE
TANKINGSTRONGER
NOLOOKINGBACK
az egyik egy "Németországban készült" festést ad, ha igaz
[ Szerkesztve ]

Chris0321
addikt
Pedig ennek már jónak kellene lennie az új verzióhoz. A teljes xvm-ből még nincs kinn az új sajnos.
jano_77: Köszönöm, működött mind a kettő. Vagyis mind a 4.
[ Szerkesztve ]

wwenigma
Jómunkásember
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

adrian360
őstag
festést akkor kapsz, ha 20 kódot beváltasz

jano_77
veterán
Értem, köszönöm. Tegnap gyártottam bilogokat és mikor a 25-ik is meglett, kaptam festést és emblémát.

soo277
senior tag
Kulturált egy legény az biztos
don't CRY

Thrawn
félisten
napirégész...
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł DIV: Blessed Mother! Save us! łłł

dante3
őstag
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!

Raysen623
addikt
Ment privi.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

jano_77
veterán
megriadtál téli álmodból!?

Raysen623
addikt
Megvan nekem is, köszi.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

zodo
veterán
Köszi.
50 kód lesz és itt hogy mennyi kód beváltása után mit ad:
10kód: 1 garázshely és 1 német matrica (Német lobogó zászló)
20kód: "Made in Germany" stílus
30kód: 43 M. Toldi III
40kód: Pz.Kpfw. III Ausf. K, 100% legények
Nem hinném ha csak nem számoltad.
[ Szerkesztve ]

jano_77
veterán
SirFoch és Orzanel épp az új VK-t tesztelik
#188029) zodo: igen, ezt láttam, csak azt nem tudom, hogy mennyi kódot sikerült már aktiválnom. Ezt nem lehet vhol nyomon követni?
[ Szerkesztve ]

e-newsee
addikt
Majd 188000 hozzászólás múlva válaszol.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
Szerintem festést nem kaptál, azt csak a legvégén adnak, mikor az összes összetevő megvan.

Jokerdapro
senior tag
Nyeh, nekem vagy még nem megy vagy már nem megy... Vagy esetleg a fosgaming szokás szerint leterhelt
[ Szerkesztve ]

Puculo
tag
Szerintem már nem megy. Tegnap sem tudtam aktiválni egyet sem, pedig friss volt a kód.. Nekem ezek a banális hülyeségek jobban elveszik a kedvem, mint bármi más.
" Egy világban ahol semmi sem ésszerű, semmi sem lehet igazán őrült "

zodo
veterán
Amúgy ezek a kódok honnét valók?
Twitch, melyik csatorna?

jano_77
veterán
Pedig eskü úgy emlékszem, de majd ha haza érek, este megnézem, mert csináltam róla screenshot-ot. Lehet igazad van.

jano_77
veterán
Annak mi értelme lehet, hogy a VK 75.01 K a shopban 2x3 csomagban is elérhető és csupán annyi a különbség, hogy vannak bérleti kódos és kód nélküli verziók, de ugyan azon az áron!? Van olyan, aki pénzt ad érte, de a kód nélkülit válassza? Mindenkinek van szerintem legalább egy ismerőse, haverja vagy fórumon fel tudja tenni a kódot.
Skill4ltu ha jól látom Manticore GM-et húz épp.
(#188035) zodo: ha igaz, akkor ma a Lengyelek fognak streamelni 17:00 - 19:00 között. Valszeg akkor lesznek még kódok - ami azért gáz, mert pont nem fogom tudni nyomon követni majd, így megint elesek pár kódtól.
[ Szerkesztve ]
A 2. kampanysorozat Excalibur-a jatszthato? Nem sokat jatszok tier 6-ban de amikor ott tolom nem igazan szoktam latni a csatakban.

inferno88
őstag
Szerintem jó kis tank. Korrekt álca, pontos ágyú, gyors töltés és jó átütés, mozgékony és egy kis extra a HESH.
Semper fi!
Koszi! Azt nem is neztem, hogy HESH loszere van, az a lightok ellen jol fog jonni.
Köszi! Nem is tudtam, hogy így lehet linkelni ezeket a kódokat.

jano_77
veterán
DOMSTADTKERL

inferno88
őstag
Én is csak most lestem el, hogy lehet paraméterezni.
Semper fi!

Greentea
senior tag
köszi!
2x2 néha 5

Chris0321
addikt
Mindkettőtöknek köszönöm a kódokat. Közben kikerült az új verzióhoz is az Aslain ha érdekel valakit.

Dr.Én
veterán
Hali!!
Köszi a kódokat!
Tegnap amit felhasználtam 30%-os kupont, újra ott van és használhatóm még 2 napig..köszi WG
WOT: kissio

Raysen623
addikt
Téma tudnivalók
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Dell Precision 7540 workstation*15,6" 100% sRGB/i9 9980HK/32GB/1TB NVMe/Quadro T2000/vil.MAGYAR bill
- HP Omen 15,6" UHD 3840x2160 G-Sync*i9 9880H/32GB/1TB+512GB NVMe SSD/RTX 2080/HP gari2022.03.18-ig
- Új Dobozos Lenovo Yoga C940-14 Érintős Ultrabook Tab x360 14” -35% i7-1065G7 16GB 1TB SSD UHD 4K IPS
- Asus ROG RGB, 6/12 mag,Gtx 1650 super,SSD,HDD
- Eladó Garmin Fenix 6