Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#59001) Bingisz válasza Viktoár (#58997) üzenetére


Bingisz
addikt

Mondjuk adni, egy olyan supportot a csapatnak, mint amilyet az enemy arty adott. Ennyi igazából a történet.
Arról nem is beszélve, hogy artyval a legjobb lenni, ha ilyen sok HP van a pályán.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#59002) Diarmand válasza Viktoár (#58997) üzenetére


Diarmand
senior tag

Tegyek fel két replayt, ahol halálra izgultam magam?
Egy Sand River támadásnál az utolsó EGY másodpercben nyertük meg a meccset. Védekeztünk és már csak kettő tankunk volt, az ellenfél meg bent állt a foglalókörben (én már elhullottam addigra) vagy négy tankkal. A lényeg annyi, hogy a foglalás befejezése csak egyetlen másodperccel volt lemaradva az idő vége előtt, de köszönhetően egy korábban resetelő fos-nak, nyertünk. Hát, én rágtam a körmöm rendesen, azon az egy másodpercen.

A másik meccsen - ugyanúgy Sand River támadás mód - mi támadtunk és Ke-Hoval mentem. Két vagy három artyn volt, de hót szarul játszottak, nem számíthattam rájuk, a top tier M6-unk, pedig afk volt. Nagyon közel volt a vége és meg kellett vernem egy KV1S-t. Ide-oda furikáztam, innen-onnan lövöldöztem, ki is gyújtottam, de eloltotta. Beálltam foglalni, erre próbálkozik meglőni, de nem tud az épületektől. Rám ront. Az arty közben a holdat lövik. Átjön az épületen, de kimozgok előle és mellélő, én sikeresen láncolom majd kb 20 másodperccel a vége előtt és valami 80 hp-val megvertem és megnyertük. Kicsit se izgultam :DDD

Nem tudom ti mivel játszotok, nekem sokszor vannak izgalmas meccseim. Főleg FV304-gyel.

(#59003) Enzolord válasza Viktoár (#58997) üzenetére


Enzolord
addikt

Ha mondjuk veszünk egy Maus szakaszt tier 10ben, ellene meg egy Fosch szakaszt vagy egy német táras szakaszt, majd 3000 a diffi az életek közt mégsem mondanám azt, hogy a 3 Maus csapata sokkal jobb poziban lenne...

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#59004) Dryman válasza dfsz34 (#58957) üzenetére


Dryman
aktív tag

Artyról általánosságban....
Az sem mindegy hogy melyik nemzet arty-ját használod...a német vonalról imádtam a Hummel-t meg a GW-P-t, aztán a GW-Tiger P kicsit csalódás volt...utána a GW-Tiger és megint megszerettem artyzni :)
Ezekkel még face-to face is elboldogulok ha kell...akarom mondani mind a távoli lövések mind a közeli lövések találati átlaga kellemesnek mondható.
Nem úgy az orosz ág..ez kegyetlen...az S51 a kicsi csővel pontos ugyan, de meg sem közelíti a GW-P-t...nagy csővel meg pontatlan...engem meg nem hoz lázba az ha 20 lövésből egyszer oneshot-olok egy VIII-as tankot...mert dmg-ben az orosz a nyerő....
közelharcra az S51 abszolúte nem való...kész rémálom mikor rámtör egy ELC-AMX, és mire becélzom már ott is van szinte közvetlenül előttem...így meg egyszerűen lehetetlen kilőni mert a löveg lefelé történő kitérítése annyira xar hogy ellövök az AMX felett.... :)
S51-ről hogy jót is mondjak, olyan helyekre is be tud lőni, ahová a német arty-k nem képesek...ez azért lehetséges, mert a lövedék röppályája egészen más mint német társaié...
Próbáltam még a francia ágat is, de az valamiért nem jött be....
Valaki itt említi a kis mozdulatra való célzókör szétesését.....igen a legkisebb egér-mozdulatra is megtörténik, kivéve ha az artyt rögzítetted a talajhoz....ekkor a lövés vonalában szinte büntetlenül mozgathatod a célzókört, oldalirányú mozgásra addig nem esik szét a célzókör, amíg csak a löveg kitéríthetősége engedi, ha meg kell hogy mozduljon maga a tank is, mert annyira más pozíciót célzol, akkor ismét 7-8másodperces célzási idővel számolhat a delikvens....

[ Szerkesztve ]

(#59005) zsolthee válasza dfsz34 (#58999) üzenetére


zsolthee
senior tag

Okosabb rush stílust szeretnél? Az egy oldalon meginduló paradicsomokkal egyet tehetsz: követed a falkát és úgy osztod az ellenségnek a sebzést, hogy fedezékként használod az idióta csapattársakat.
A homlokomat fogom amikor azt látom, hogy a csapatunkból úgy megy ki valaki a fedezékből, hogy közben a tank oldalát mutatja derékszögben(!!!) az ellenség felé. Mindez tier 8 és 9-ben. Epic fail!
Visszahúzni nem tudom, de ha már leláncolták, addig is jó célt szolgál ott ahol van. ;]

(#59006) jr1994 válasza Diarmand (#59002) üzenetére


jr1994
addikt

Szintén Sand River, mi támadtunk. Tier9-be került pár napja az akkor még vadiúj SP, hát azért ott annyira nem érzi jól magát a drágám. De hát, ajándék Pershingnek ne nézd a fogát :DDD

Mentem a nekünk bal szélen, csak közben hívtak telefonon, kb 1 percre megálltam E0-ban. Aztán kis kockázatot vállalva előrenyomultunk H0 körülig. Ha jól emlékszem, még ketten voltak velem, de gyorsan elhullottak, mert előttünk volt az ellen mindkét 9-es tankja, ráadásul 2 TD, a pz4 és a 704-es ojjektum. Valaki kiszedte a waffenträgert de közben meghalt, így 11-13 volt az állás. Maradt nekem az orosz tank, teljes sebességgel ( :DD ) rárontottam ezzel a mediumnak álcázott heavyvel, 4 lövéssel kiszedtem. Sietnem kellett mert a lorr 40t felé fordult így a hátába tudtam kerülni. Jó reflexe volt a srácnak, kb 1 másodperc alatt felrakta a lelőtt láncát de rám fordulni így sem tudott már. Közben sajnos a lorrainet is kiszedték így maradtam 50 100, a kínai 110 és egy Tiger I ellen. Nem láttam senkit mire az objektet kiszedtem, egyszer meglőtt az 50 100, gyorsan fedezékbe húzódtam, maradt kb 60 életem. Írták hogy a többi ellenség is mind egy lövés, mondom kösz. Itt jött az izgalmas része, egyedül voltam 3 ellen, és másfél perc volt hátra. Betöltöttem az aranyat már ekkor, és végülis mind a négyet ellőttem de mégsem sikerült nyerni. Rám rontott az 50 100, ebbe mondjuk pont nem kellett volna gold egyet mellé is lőttem de ő meg lepattant rólam :D közben újratöltöttem és kiszedtem. Eléggé eltöketlenkedte. Megjelent a 110 is, nagyon kellett nekik a kill úgy tűnik, pedig simán nyertek volna akkor is ha csak elbújnak. Beálltam egy dűne mögé hull downba, az első lövést elrontottam mert én is csak a tornya tetejét láttam, de másodikra hosszú célzás után sikerült kilőni. Ezzel mind a 4 gold lőszerem ellőttem, azóta már 9-et hordok magamnál :)) úgy döntöttem hogy nem spórolok vele, ha úgy alakul a helyet jól jön, és így is van bőven sima lőszer kisebb tierekre.

Na mindegy, a lényeg, ekkor még volt hátra kb 14 másodperc, épp amikor a 110-zel végeztem megjelent az oldalamban a tigris és kilőtt. Mondjuk utólag láttam hogy több mint 300 hp-ja volt, úgyhogy lehet hogy ő is egy lövéses volt, csak nem nekem :D

Szóval ez például egy elég izgalmas meccs volt, szinte végig 1-2 tank hátrányban voltunk de majdnem sikerült fordítani. Sajnos tényleg kevés az ilyen kiélezett csata, de ilyenből emlékeim szerint régebben sem volt sokkal több, persze a régebben az nálam max fél év, előtte még nem foglalkoztam különösebben a játékkal csak mentem és lőttem :D

+1 kérdés, ami nem is igazán kérdés. Bőven 800 feletti az átlag tp-m az SP-vel. Most lett meg, és ugye még bőven tart a prémium amit a küldi adott. Tényleg beleszámolja az átlag tp-be a prémiumot? Azért ez így elég gáz szerintem. Pedig néha úgy érzem az MM külön szopat engem a Superpershingben, eleinte 30% körül volt a wr-em vele, most sikerült feltornászni 63 csata alatt kemény 44%-ra. Az első accban a több száz csatás tankokkal egyik sem éri el a 700-at, ott csak a csaták néhány százalékában mentünk prémiummal, kb csak akkor amikor az IS6 meg az SP event beadta.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#59007) Kakumix válasza Viktoár (#58997) üzenetére


Kakumix
senior tag

Nekem már pár hete fent van egy Team HP Pool Bar (vagy valami hasonló nevű) mod, ami kiírja a képernyő tetején, hogy a két csapatnak mennyi a hátralévő HP-ja, de nem nagyon szokta a különbség elérni a 2000-ret. Legtöbbször 1000 alatt van, de mint az előbb is írtam nagyon kiugró a 2000 környéki különbség. Tegnap voltam egy csatában egyik oldalt 11 med, 2 nehéz, 2 arty + a töltelék az ellennél 13 nehéz és 2 arty volt. Itt volt 3000 HP-nál nagyobb különbség és szét is szedtük a nehéztankokat. Jó volt a falka és kedvező volt a pálya is. Szóval, ha rossz kedvem van felhúzom magam azon, ha az ellennek kétszázzal több HP-ja van, de általában csak önmagában nézve mutat hátrányt ez az egy adat.

Legyen szép napod!

(#59008) Viktoár válasza Enzolord (#59003) üzenetére


Viktoár
addikt

"Ha mondjuk veszünk..."

Hát mondjuk ne vegyünk mert T8-ról van szó ahol nincsenek 3000 hp-s tankok és nem 2 vs 2 ről volt szó.Te most összeraktál két tohonya lassú szörnyet két fürgébb tárassal.Teljesen másról beszélsz,annyiban van igazad hogy ~3000 hp a difi. :) T10-ben a több hp nem jelent akkora különbséget de például T1-ben az 1000 is sok.

Maradjunk annyiban hogy nem tartom fernek a nagy hp difit a csapatok között. ;) Ettől függetlenül nem volt jó a csapatjátékunk de nem is azt tettem szóvá.

Üdv:Viktor

(#59009) Enzolord válasza Viktoár (#59008) üzenetére


Enzolord
addikt

T8 ban 1000 diffi 3 lövés, de max 5... Tier 1ben valóban sok lenne az 1000, de tier 8ban ez nem lehetne gond...
A Maus egy kisarkított példa volt csak, de a lényeg, ez a + - 1000 hp egy tier 8 csatában nem FAil MM szerintem.. :)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#59010) Bingisz válasza Enzolord (#59009) üzenetére


Bingisz
addikt

Nehéz megérteni, úgyhogy adok egy kis segítséget.
Mondjuk az egyik oldalra kerül egy ISU platoon a másikra meg egy KV5 platoon.
Simán megvan az 1000 hp különbség, és közben még sincs vele balansz probléma.

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#59011) Enzolord válasza Bingisz (#59010) üzenetére


Enzolord
addikt

Köszi, én értem.. :)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#59012) Bingisz válasza Enzolord (#59011) üzenetére


Bingisz
addikt

Tudom. Abban segítség, hogy másokkal is sikerüljön megértetni. ;)

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#59013) xenom0rph


xenom0rph
őstag

A T69-el milyen jellegű játékot kell alkalmazni? Nagyon nem éreztem rá.. Csak forgolódok a pályán.. :/

halahala

(#59014) Enzolord válasza xenom0rph (#59013) üzenetére


Enzolord
addikt

Leginkább ne legyél a tűzvonalban, ne nagyon próbálj vele felderíteni ,és egyéb fürge medes manővereket megcsinálni..:)
Okosban ház, vagy szikla mögött, esetleg a Heaavyk mögött osonni, amikor az enemy ellőtte magát elő, kitáraz, azután ismét elbúj.. Amíg jobb tanácsot nem kapsz, addig próbáld ezt, életet menthet..:)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#59015) Viktoár válasza Enzolord (#59009) üzenetére


Viktoár
addikt

Igazad van T8-ban 1000 az nem nagy dolog.De utólagos számolás szerint ~3500 jött ki bár nem tudom hogy 2 egységünkkel mi lett mert nincs meg 15 kill. :)

Más:

Lassan elkezdem a játékot a KV4-el.90%-os srácokat raktam bele 2 bonus skillel.Jelenleg ventit és töltésgyorsítót vettem rá de még szeretnék egy célzásgyorsítót is ha lesz rá kredit.Addig nem megyek vele amíg az nincs meg. A fejlesztéssel nem jutottam zöld ágra hogy milyen sorrendben fejlesszem elitre.

Elég lassúcska így a motor és a lánctalp biztos nem utolsó.A rádió és a 8-as löveg megvan a kv3-ról.Az alap toronyra rámegy a 9-es ágyú de mit érek vele ha dög lassú vagyok?

Üdv:Viktor

(#59016) Departed válasza Viktoár (#59015) üzenetére


Departed
őstag

A KV-4-gyel mindig döglassú leszel, ez ilyen. Én nagyon jókat szórakoztam vele legnagyobb előtti motorral és a kisebb toronnyal - persze természetesen a szívószál löveggel. Remek móka volt ezzel az összeállítással is, inkább igyekeztem az egyik kedvencemhez az ST-I-hez, nem bántam meg. :K

[ Szerkesztve ]

(#59017) SoulReaver


SoulReaver
veterán

Tegnap két jó kis csata... Sikerült az egyikben 2 klánbéli szakaszt is bevinni... :)

1
2

(#59018) dvids válasza Viktoár (#59015) üzenetére


dvids
aktív tag

Vertical stabilizert rakj rá, ne célzásgyorsítót.

(#59019) Tuco Ramirez


Tuco Ramirez
őstag

Sziasztok! A Párducra milyen felszerelés illetve legénységi skillek ajánlottak...?

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#59020) Habib[HUN] válasza Tuco Ramirez (#59019) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Sinper tank ezt kell figyelembe venni a választáskor. Én csigaszemmel használtam, meg ventivel. A harmadik meg opcionális :) Töltésgyorsító nem kell, elég gyorsan tölt az a vas így is.

(#59021) K6000 válasza xenom0rph (#59013) üzenetére


K6000
tag

Csak szakaszban használd, és mindenképpen maradj a szakasztársaddal aki páncélozott heavy legyen. Mind a ketten ugyanazt a tankot támadjátok, ha az ellenséges tank ellövi magát te akkor tárazz bele. A töltés idejére a szakasztársad mögé kell behúzódnod, addig rá vagy utalva.

P.S:Sok gold lőszert vigyél magaddal.

ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72

(#59022) Tuco Ramirez válasza Habib[HUN] (#59020) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Értem, köszi. :R Legénységi skillek...? Full álcázás vagy javítás? Esetleg a klasszikus med skillek? Álcahálót érdemes rá tenni? :F

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#59023) SSJmeszes


SSJmeszes
senior tag

Legénység képességeit lehet valahogy resetelni?
Tehát csak a 100% legénység maradjon meg minden képesség nélkül.

YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |

(#59024) woryz válasza SSJmeszes (#59023) üzenetére


woryz
senior tag

Persze, újraképzéssel. :)

(#59025) dvids válasza Habib[HUN] (#59020) üzenetére


dvids
aktív tag

Nem értek egyet, a töltésgyorsító fontos a gyorsan újratöltő tankokra is. Sőt, azokra fontosabb, hogy legyen DPM, azok akkor hatékonyak ha ki tudnak lőni egyszerre legalább 2-3 lövést. Pantherre kötelező a töltésgyorsítás.

(#59026) dvids válasza Tuco Ramirez (#59022) üzenetére


dvids
aktív tag

Én javításra mennék első körben a Pantherrel, bár jobb vele kimaradni az adok-kapokból, de amikor mégis belekényszerülsz akkor ne állj ott mint egy hülye ha letrackelnek. Aztán ha megvan az első skill fel lehet venni egy hatodik érzéket a commanderen helyette, lövészre snap shot, driverre clutch breaking, mert elég lomhán fordul, ezek elég fontosak, a többi ízlés kérdése. Álcahálót én nem tennék rá, borzalmas rossz a camoja, azon nem segít olyan sokat, a többi equipment fontosabb rá.

(#59027) Tuco Ramirez válasza dvids (#59026) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Köszi!

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#59028) Angel1981 válasza Habib[HUN] (#59020) üzenetére


Angel1981
veterán

Pedig kell, mert egy "csipegető" tank, pont akkor lehet vele jó sebzést kiosztani, ha egy folyamatosan látható tankot tudsz vele "sorozni", és ha töltésgyorsítót is raksz rá, akkor majdnem pont addigra tölt be, mire be is céloz, vagyis tökéletes párosítás.
Távcsővel egyetértek, de szerintem a venti az, ami opcionális.

(#59029) Habib[HUN] válasza dvids (#59025) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Hát nem mindenben érthetünk egyet.
Én ez alapján kalkulálok a Wotdb alapján. (L100)
Tűzgyorsaság: 15,79 vagyis 3,8 másodpercenként köpi ki a skulót a tank. Ami nagyon jó, sőt burtális.
A töltésgyorsító dob ezen 10 százalékot. Vagyis lesz a töltési idő 3.4 sec. Ami nem egy nagy változás szerintem. 14,2 skuló/perc. Tehát átlagosan percenként 1,5 lövéssel többet tudsz lőni. Tehát cirka 200-al tud nőni az átlagsebzésed. Persze feltételezzük, hogy folyamatosan tüzelsz mint egy gépágyú. Viszont ez ritkán szokott bekövetkezni. Akkor már inkább egy álcaháló, hogy nehezebb legyen kiszúrni. Mert ez a jó hosszú löveg nem közelharcra termett. Viszont én nagyon szerettem. Arany nagyon nem kell bele. Pontos, gyors, szinte mindent ki lehet vele lyukasztani amivel találkozik a párduc.

A venti nekem kötelező tartozák. Venti és Bia jó kombináció .)

[ Szerkesztve ]

(#59030) Tomi0703 válasza SSJmeszes (#59023) üzenetére


Tomi0703
őstag

A személyes fájljaikban eldobod a képességeket.

(#59031) SSJmeszes válasza Tomi0703 (#59030) üzenetére


SSJmeszes
senior tag

@woryz
@Tomi:

Jaa azt eddig is láttam, de azt hittem, hogy az csak egy képességed dob el. De tévedtem!:))
Köszi srácok.

YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |

(#59032) woryz válasza SSJmeszes (#59031) üzenetére


woryz
senior tag

Mondjuk az eldobásról nem tudok nyilatkozni, de ha újraképzed aranyért, akkor elvileg nem vesztesz xp-t.
(ebben a mondatban túl sok a feltevés, minek szólok bele ilyenbe? :U )

(#59033) xenom0rph válasza K6000 (#59021) üzenetére


xenom0rph
őstag

Ez rendben van, de ha nincs szakasztársam? Ismerősök közül senki nem játszik, beléptem egy ilyen kezdő-közepes klánba, onnan se jön/megy senki szakaszozni mert már megvan a kialakult társaság. Így az esetek 99%-ban egyedül játszok. Esetleg valami közepes szintűeknek való klán ,olyan tagokkal akik vevők lennének szakaszra, ilyet tudnál/tudnátok mondani?

halahala

(#59034) Tomi0703 válasza woryz (#59032) üzenetére


Tomi0703
őstag

De ő nem az újraképzést kérdezte hanem, hogy a skilleket, hogy lehet resetelni.

[ Szerkesztve ]

(#59035) bigobert válasza Bingisz (#58690) üzenetére


bigobert
tag

Előbb láttam egy T23E3-at. Megkaptátok? Biztos sokunkat érdekelne, mit tud. :)

(#59036) Viktoár válasza dvids (#59018) üzenetére


Viktoár
addikt

Na azt még nem próbáltam,de majd lehet hogy benevezek egyre. A töltésgyorsítót levehetem a kv3-ról 10 aranyért így kipróbálhatom azzal is a kv4-et meg a vertikális stabilizátorral is.

Ez a kv3 érdekes tank,amikor top tank vagyok vele,baromi jó csatákat sikerül összehozni.Sok dmg,xp,kill mindenben szép eredmények születnek. T8-ban már nagyon kell figyelni és bújkálni hogy értékelhető eredményt hozzak össze.T9-ben meg igazából sz@rt sem ér.Ott már idegesítően sokat pattanok vele,hiába próbálom a gyenge pontot lőni mert a top ágyúja nemtúl pontos.

Steppes-en találtam egy olyan frankó helyet ahol beforgatva nem tudtak kiszedni.2 tigris meg még vagy 2-3 tank lőtt,időnként sebeztek de nem tudtak kilőni.Az egyik tigrist és még 2 tankot kilőttem aztán megérkezett a "segítség" hogy ellopja a másik két killt.Plecsniből acélfal,hidegfejű és még valamit kaptam.
Mindent összevetve nekem tetszik a kv3 (megtartom) még a gyenge winrate ellenére is bár most javítottam rajta. :)

Üdv:Viktor

(#59037) Cseri0058


Cseri0058
őstag

Valaki t9 szakasz?
tudom nem vagyok valami pro player de azért hátha valaki megszán....

(#59038) SoulReaver válasza Cseri0058 (#59037) üzenetére


SoulReaver
veterán

háhá

(#59039) SoulReaver


SoulReaver
veterán

Tapasztalt már valaki olyat, h a jimbo célkereszt bekavar a hangfájlokba valahogy és az összes tank oroszul vakerál?

(#59041) psycroptic


psycroptic
őstag

Másnak is laggol a játék? FPS: 40-50 közötti, ping: 60-70 de nem villog pirosan a lagjelző.

PSNID: Tomy83PS

(#59042) bigobert válasza SoulReaver (#59039) üzenetére


bigobert
tag

Ещё нет.

Viccet félretéve, nem. Furcsa.

(#59043) SoulReaver válasza #40993792 (#59040) üzenetére


SoulReaver
veterán

Nem is az okozta, benéztem.. Valamitől meghülyül a rendszer és midnen nemzetiségű tank, oroszul beszél... Pedig mindent jó helyre pakolok

A zoom módra gyanakszom, vagy a színes stat ra..

(#59044) Bingisz válasza bigobert (#59035) üzenetére


Bingisz
addikt

Van aki már megkapta, én még nem. :O

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#59045) Bingisz válasza Bingisz (#59044) üzenetére


Bingisz
addikt

Nah egy kis E-fütyi lóbálás is legyen.

A HUNS nyerte a legtöbb csatát az event alatt. ;) Ami mellesleg 100k gold jutalom a klánnak. :C

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#59046) Viktoár válasza Bingisz (#59045) üzenetére


Viktoár
addikt

Nah,gratulálok! Most néztem hogy elég sokan vagytok a klánban így elosztva nem egy horror összeg de ajándék csónak ne nézd a lapát. :D

A felvételi követelményektől még baromi messze vagyok,de nincs kizárva hogy egyszer klántársak leszünk. :C

Üdv:Viktor

(#59047) sith7 válasza Bingisz (#59045) üzenetére


sith7
nagyúr

gg :C

(#59048) Tomi0703 válasza Bingisz (#59045) üzenetére


Tomi0703
őstag

Gratula. :C

Es azt a 100k-t, hogy osszatok szet, vagyis hany fele? :D

[ Szerkesztve ]

(#59049) Bingisz válasza Tomi0703 (#59048) üzenetére


Bingisz
addikt

Gondolom aktivitás szerint. Mondjuk annyira nem érdekel, én megvagyok az ESL goldból. Mondjuk az például jöhetne.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#59050) Kean_Sorbo


Kean_Sorbo
őstag

Itt egy szoros városi menetelés:

A replay.

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.