Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szepi1979
senior tag
Sziasztok! A cél a t29, az m3Lee után m4 vagy T1 fele érdemes tovább menni?
“ nem kell mindig nyerni “
-
ako001
aktív tag
válasz #35692544 #37000 üzenetére
A mai az tényleg az.
Az ellennél levő honfitársaink folyamatosan engem szidtak.4en voltak mikor egyedül maradtam,2 elintéztem,és a csi fos kigyujtott /még sosem égtem ezzel/ eloltom azt a következő megint
És végem is lett,majd a saját csapat is le noobozott[ Szerkesztve ]
"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
Antonius1978
addikt
válasz dorka16 #36998 üzenetére
Nekem amikor meglett a 128as loveg a Ferdimre, valami varosias palyan egy lovesre elpukkasztottam egy Type59-et. Akkor meg nagyon bena voltam, de mondom emma dofi
Erosen imadtam azt a loveget, mert az volt az elso nagyagyum isako001 nezem a kepet, es latom a WOT-os neved, valamelyik nap szakaszban voltal valakivel/valakikkel, Highway palya volt, nem tudom nyertunk-e, de jot rohogtem a neveden
[ Szerkesztve ]
-
ako001
aktív tag
válasz Antonius1978 #37009 üzenetére
Nem voltam szakaszban,valaki téged hívott szakaszolni,te mondtad hogy is6-ot húzol,ha jól emlékszem amx12tvel voltál.Majd elp..tak minket rendesen,azon az oldalon jött mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
wall2
tag
Mai negatív rekord 25 játszma 20 vereség 30 kilőtt ellenség.
-
DVlad
őstag
válasz TESCO-Zsömle #37012 üzenetére
Szép sorsolás.
-
emre
veterán
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
bullseye
addikt
5% felett nem kunszt!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
mefistofeles
addikt
válasz TESCO-Zsömle #37015 üzenetére
Nekem a negatív rekordom 3!% volt. Már rég kikapcsolom, hogy ne is lássam, mert baromság. Az utolsó amire emlékszem az volt mikor 29% eséllyel tök simán nyertünk!
Pontosabban már nem kapcsolom ki mert (lusta vok) már modpackokat töltök le és a legtöbb már nem is mutatja alapból....[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Antonius1978
addikt
-
ako001
aktív tag
válasz Antonius1978 #37019 üzenetére
Én emlékszem beálltál highway-n D1 bokorba,irtarm is így nem nagyon lesz is6
-
ako001
aktív tag
Szegény AMX nem nagyon örült,egész idő alatt az kérdezte,hogyan sikerült,mondtam szerencsém volt
[link]"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
Assimilator
őstag
Ráadás alapfegyóval hoztam le a meccset.
-
dfsz34
őstag
Mára ennyi, már közel az IS6.
Azt nézem, hogy tegnap 80 csatát lenyomtam és 2136-os WN7 mellett, 6.05 tier átlag volt, 66,25% WR, átlag 1176 dmg és 871 exp, kills to death: 4,83. Gyakorlatilag az is6 akciót toltam és csak pár csatát még mentem a wt auf pziv-vel.
A Hellcat ennyire durván jó tank, hogy ilyen brutálisan felhúzta a WN7 átlagot, mert a többi hatos tankkal messze nem ment ilyen jól. Megnézném szívesen tankra lebontva, ha lehetne, mert a Hellcat-al valami csillagászati WN7 volt ezek szerint tegnap, ha ennyire fel tudta javítani. Mondjuk volt egy csomó top gun és sok 3e sebzés, az dobta meg igazán.
-
zozyk
addikt
Hello
Magyar klánokról lehet találni infót,esetleg egymáshoz mért eredménylistát,vagy valamit?
Esetleg az alábbi klánokról vélemény?
-HSC-
SW4RM
HPD-2 -
Linkin
senior tag
Èn a hpd-2-ben voltam jó sokàig de nem egy jó klàn amikor ott voltam semmi cw stb nem volt mikor eljöttem pont e miatt akkor utàna lett èrdekes .ha cw a fő cèl akkor hhr,huns, stb ilyen kaliberű klànok lennènek jók.
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Plasticbomb
addikt
válasz #35692544 #36891 üzenetére
Nem értek veled egyet. Igaz nekem 4 skilles legények vannak hozzá, Type59 végett, de akkor is, egy istencsászár gép. A 2*es akció miatt egy nap alatt kirántottam vele a T-34-1wt, pedig dolgoztam aznap!
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
7600 GS
addikt
Üdv mindenkinek!
Új vagyok még a játékban és egy olyan kérdésem lenne, hogy meglevő tapasztalati pontot egyik tankról a másikra lehetséges-e átvinni?
-
MODERÁTOR
Ma képtelenség nyerni.
5/5 vereség.20 éve a Prohardveren
-
Simulacrum
senior tag
válasz dfsz34 #37026 üzenetére
Ezen az oldalon megnézheted tankra bontva.
Nekem is a Hellcat brutális WIN6-on áll, pedig semmi extrát nem csinálok vele, sőt bármelyik med tankommal szerintem jobban játszom. Egyszerűen csak könnyű vele 6-os szinten annyit sebezni, ami túl jól számolódik a WIN6 képletben.
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #37032 üzenetére
Itt nincs Madridos Tank... Üdv itt..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
DaveNo1
veterán
Valaki magyarázza meg nekem, hogy bizonyos E75-ösök miért érzik úgy, hogy hátul a bokorban kell kempelniük? (legnagyobb tank volt a játékban, ráadásul full fejlesztésekkel)...az ilyen játékosokat tényleg külön csatákban kéne játszatni...
You are not prepared.
-
Chris0321
addikt
válasz DaveNo1 #37040 üzenetére
Mert drága a javítás és a lőszer azok számára akik gyenge játékosok. Én az ilyeneket gond nélkül reportolom tétlen/bot és kész. Nem egy olyan nap volt amikor kevés volt az 5 report lehetőség. Ezért is használom az xvm-et, mert legalább látom milyen képességű játékosokkal kerülök egy csatába.
-
mefistofeles
addikt
Jól indul a napom....
Első csata, nálunk egy zöld, az ellennél hat! zöld, két hármas szakaszban. Ez ám a fair elosztás!
Második meccsem, egy barom csapattárs ismét kilő! Miért kell nekem álandóan megtalálnom az efféle 1 IQ-s hatökröket? Bazze legalább egy hét ban kéne nekik. ha szeretik a játékot akkor talán utána óvatosabbak lennének!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Chris0321
addikt
válasz mefistofeles #37042 üzenetére
Reportolni kell, esetleg a wg-nek is jelezheted hivatalosan is a dolgot hátha tesznek valamit. Biztos nem az elő eset volt tőle.
-
dorka16
aktív tag
válasz mefistofeles #37042 üzenetére
Téged gyanúsan gyakran lőnek ki. Nincs valami lengyel szitkozódás a tankodon?
-
-
djyuri
őstag
Üdv
A legénység fejlesztésénél maradt nekem egy megválaszolatlan kérdés...
Ugyebár lehet fejleszteni plusz képességekre a legénységi tagokat. Tegyük fel ha csak egy legénységi tagot fejlesztenék,akkor az gyorsabban fejlődne ki,mintha az összesnek betennék valamit? Vagyis összeadódhat a beérkezett tapasztalati pont vagy egységesen mindig szétoszlik?
köszönöm!
üdv.: Gábor
-
Bad Pritt
félisten
Churchill 7, ha érdekel valakit
Mondjuk kellett hozzá egy afk Churchill 1 is, de azért nem panaszkodom
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest