Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#187001) kchryss válasza szallasi007 (#187000) üzenetére


kchryss
addikt

Benne van a linkben az időpont. 4ó 27p 57mp után nézd, illetve hallgasd. Ha jól értem akkor a macskája rakoncátlankodott és felborított pár dolgot.

Erről az jutott eszembe amikor skill4ltu átgurult a kerekes székével a macskája farkán. Volt visítás rendesen. :D
Lehet kiválósági jeleket húzott a macskán és így akarta felrakni a farkára a 3 csíkot. ;]

(#187002) BÁ Nutrition válasza ooloo (#186998) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

A remektol azert egesz messze van, egesz egyertelmu.
Pl az az egesz koncepcio h hatranyba helyez a jatek amit leginkabb ugy tudsz orvosolni ha penzt koltesz ra. Stock tankokkal tier 8ban vmi 60k xp-t kell akar grindelni ha nem tobbet h a sajat szintjehez kepest ne legyen tulzott hatranyban. Erre jon a +2 tier bullying. Mondjuk legalabb az picit javult.
Random jatekban amirol kb az egesz szol a csapatmunka eleg siralmas. Egyenileg meg viszonylag korlatozottan tudsz kihatni a csatakra.
Szerintem az siman elmondhato h a jobb jatekosoknak is sokszor szenvedes. Mondjuk a felso 80-90%os tartomanyban aki van. Azzal ne gyere h a top 1-2% igy is tud jatszani a tobbi meg hulye. :s
Egy jo jateknak szorakoztatonak kene lenni ami kikapcsolodast nyujt. Egyes csatankent ez elmondhato de a jatek eleve ugy van megalkotva h nyogvenyelos..

[ Szerkesztve ]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#187003) egyedülülő válasza BÁ Nutrition (#187002) üzenetére


egyedülülő
senior tag

Azt ne felejtsük el, hogy freetoplay és az alapkoncepció mindenhol ugyanaz a hosszú grindeléssel. A másik, hogy ez egy kompetitív cucc annak minden nyűgjével. Rengeteg multis cuccal játszottam már és egy idő után, ha fejlődni akarsz egyik sem a szórakozásról szól. Ha szórakozni akarok csak single játékok vagy coop jöhet szóba. Szóval ilyen téren nem látok gondot.

"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."

(#187004) e-newsee válasza BÁ Nutrition (#187002) üzenetére


e-newsee
addikt

A randombeli csapatmunkáról felesleges szót ejteni, arra semmilyen ráhatása nincs a cégnek. Annyit tud tenni az ügy érdekében, hogy van in-battle chat, és be lehet vinni 3 fős szakaszt. De ezek csak a kötelező dolgok azért, hogy ne érje szó a ház elejét. A többi a játékosok egyéni képességein múlik. Attól meg nem kell sokat várni.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#187005) jano_77 válasza kchryss (#186996) üzenetére


jano_77
nagyúr

Csak nem azért, mert érzik, hogy jelentősen csappant a játékos állomány!? :F ;]

(#187004) e-newsee: nem értek Veled egyet, mert szerintem nagyon is tudnának tenni érte! Pl ha bevezetnének egy olyan rendszert, hogy adott tier-en csak akkor léphet tovább egy játékos, ha elér bizonyos szintet az adott tankkal és nem csataszámot, mert azt bárki el tudja, csak a türelem kell hozzá. Többször felvetettem már ezt és voltak akik egyet értettek velem és persze a többség lehurrogta, de szerintem csak akkor lehetne normálissá tenni és élvezhetővé a játékot, ha egy ilyen szintmérőt bevezetnének! Pl ne lehessen egy 1K csatával rendelkező vérvörös agyhalott baromnak IS7-e vagy bármilyen 10-es tankja, mert ez a véglény még egy tier2-es tankkal sem tud játszani! :O :o

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#187006) Stigma.HC válasza jano_77 (#187005) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Ez a rendszer valószínűleg a játékosszám még gyorsabb fogyásához vezetne. Mikor a többség nem tudna előrelépni ezek miatt hamar itt hagyná az egészet a francba.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#187007) jano_77 válasza Stigma.HC (#187006) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ez lehet, de legalább kiesnének a véglények!

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#187008) Dobi 562 válasza jano_77 (#187005) üzenetére


Dobi 562
addikt

A high tier csatak minosegen javitana az otleted de sok Ver Pisti abbahagyna a jatekot, csokkenne a profit. A WoT pedig mint tudjuk uzleti vallalkozas. :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------
T26E3 Eagle 7 a shopban Valaki gondolkozik rajta?

En megneztem par bemutato videot es a sebesseg/mozgekonysag hianya miatt inkabb nem. Meg tier 8-nal lentebb nem nagyon szeretek mar jatszani.

[ Szerkesztve ]

(#187009) Yofej75 válasza jano_77 (#187005) üzenetére


Yofej75
aktív tag

A "randombeli csapatmunkához" mi köze van annak, hogy adott játékos melyik tierben tud megfelelő szintet nyújtani?
Szerintem semmi.
Az egyéni teljesítőképesség és a csapatban gondolkodás közt nincs összefüggés, a szivárványoscsillámpóni-színű szuperunikumok egy része éppúgy nem foglalkozik randomban az összehangolt játékkal, mint vérpistike.
Miért?
Mert nincs ami/aki összehangolja őket.
Ezért random.

Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...

(#187010) ollie válasza Dobi 562 (#187008) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nekem megvan az Eagle, szerintem egy jól balanszolt, tier 7-es med. Ha szereted az amcsi medeket, ezt is szeretni fogod.

Ja, látom, már döntöttél. Az tény, hogy nem az a mozgékony med.

[ Szerkesztve ]

***

(#187011) inferno88 válasza Dobi 562 (#187008) üzenetére


inferno88
őstag

Én sem ajánlom, nem éri meg. Gyengébb T20-nak mondta skill is.

Semper fi!

(#187012) e-newsee válasza jano_77 (#187005) üzenetére


e-newsee
addikt

Én is támogatnék ilyet, de (ahogy írták előttem) az még jobban csökkentené a játékosszámot, mert akinek nincs nagy tehetsége hozzá, attól még az esélyét is elvennék, hogy nagyobb tankokkal játsszon, és azt egy ilyen vállalkozás nem engedheti meg magának. Pláne, hogy kb azok adhatják a fizetős bázis jelentős részét, akiknek kevesebb a tehetségük a játékhoz, és a fizetős tartalmaktól várnak sikerélményt.
A randombeli csapatjáték kialakulásán pedig csak minimálisan segítene, ha csak jobb játékosok lennének magasabb tierben. Meg kell nézni egy ranked csatát, ahol hiába vannak csak zöld+ játékosok, kb ugyanolyan gyakori a 15:1-2-3, a lemmingtrain, a cserbenhagyás, a sebzésért küzdés minden áron, és még sorolhatnám. És szintén ugyanolyan ritka, amikor egyszerre érez rá a helyes taktikára a csapat egy jelentős része, ezzel bebiztosítva a győzelmet.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#187013) jano_77 válasza e-newsee (#187012) üzenetére


jano_77
nagyúr

és (#187009) Yofej75: igazatok van abban, hogy a csapatmunkán nem segítene, de én nem is amiatt vezetném be, hanem csupán amiatt, amit le is írtam, hogy az agyatlan Vér Istvánnak 1K csatával NE lehessen IS-7 vagy S.Conqueror vagy bármi más tier10 tankja! Mert hogy annyi esze nincs szegénykéknek, hogy egy tier2-3 tankkal elboldoguljanak, azt sem tudják, hogy merre van a tank eleje legtöbbször. A csapatmunka az már megint más, tisztában vagyok azzal, hogy a legritkábban lehet arra számítani, hogy egy uniqm vagy szuper uniqm játékos majd a segítségemre vagy segítségedre siet, hogy kisegítsen a bajban, mert a legtöbbször - tisztelet a kivételnek - ott hagynak ha forróvá válik a helyzet, csak azért, hogy hátrébb vonulva ki tudjon osztani még mondjuk 1K dmg-t. Ezen nagyjából tényleg csak a CW segít, más nem, de véleményem szerint már ettől élvezhetőbb lenne a játék - még a létszám csökkenéssel együtt is - és tudom sajnos, hogy ez egy PROFIT orientált cég terméke - élvezhetőbb lenne a játék. De a készítőknek ismét csak sajnos ez sosem lesz az érdeke és célja. :(

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#187014) zodo válasza jano_77 (#187005) üzenetére


zodo
nagyúr

Ezt a témát kb. 3 éve vázoltam.

Ezt a játékot én karrier játékként fogom fel.
Gyerek koromban konzolon nőttem fel pl grand turismo.
Mi az? Autós karrier játék.
Igen, veszel egy csotrogány használt négykerekűt és versenyzel.
Ha nyersz akkor lesz pénzed újabb csotrogányra és ha még megint nyersz akkor már bemehetsz az első szalon autódért és ha maradt pénzed akkor dobhatsz bele turbot, stb tunning cuccot.
Persze itt is cél a minél jobb verda így ebben a játékban mint itt sok sok kört megy az ember mire elér egy japán csoda versenygéphez.
Ja bocs, kimaradt.
Autóvezetéshez, kell ám jogsi is.
Na ez az amit osztályonként (mint a valóságban) le kell tenned és ha nem megy akkor hiába vagy vastag.

Annyival kiegészíteném hogy két homokozó kellene, egy ahol a bárki küzdhet mint jelenleg és egy ahol elfogadod hogy akkor léphet szintet ha teljesített.
Persze kb. biliben lóg a kezünk mert ilyen sosem lesz, na meg egy-egy jobb csatához kellenek a pirosak.
Aztán meg az következne a második lehetőség kapcsán hogy nem tudsz fejlődni mert közel azonos szinten van mindenki azonos tierben.

(#187015) Yofej75 válasza zodo (#187014) üzenetére


Yofej75
aktív tag

Oh...a Gran Turismo...hány éjszakám ráment úgy, hogy hazaértem, PS2 ON majd a gép elől indultam munkába...akkoriban valóban meg kellett felelni bizonyos követelménynek ahhoz, hogy magasabb szinten versenyezz és a követelmény nem a péntárca vastagsága volt.Most meg szinte minden játék tele van tűzdelve mikro- és gigantikus tranzakciókkal. Vicc...

Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...

(#187016) zodo válasza Yofej75 (#187015) üzenetére


zodo
nagyúr

Gépel vettem a Gran Turismo 3: A-Spec-t, első nekifutásra 16 órát toltam hogy meg legyen pár jogsi aztán irány az aszfalt. Az volt ám az élmény!

(#187017) Yofej75 válasza zodo (#187016) üzenetére


Yofej75
aktív tag

Dettó. Még 2000 körül. Most géppel vettem a GT Sportot amiben valamivel könnyebb a jogsi szerzés, jóval kevesebb az autó viszont a látvány és az élmény a régi :)
A vicc az, hogy anno a PS2 + GT 3 drágább volt (számszerűleg), mint most a PS4 + GT Sport + God of War + Horizon Zero Dawn + 3 hónapos Plus kombó...

Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...

(#187018) Warton válasza e-newsee (#187012) üzenetére


Warton
őstag

Amúgy a random rohadtul nem a csapatjátékról szól. Arról szól, hogy az adott helyzetben mindenki próbálja meg kihozni a maximumot a tankjából. A zöld csapat játékosai csak annyiban különböznek a piros csapat játékosaitól, hogy ők nem lőnek téged. De semmifajta kooperáció nincs, hiszen a dmg-ért/killért folytatott küzdelemben ők jelentik a konkurenciát. A győzelmet egy csatában mindig bónuszként kell kezelni.

És miért van ez így? Azért mert a játék semmilyen kooperatív elemet/megmozdulást nem jutalmaz, mert túl buta hozzá. Tehát pl. mikor a letrekkelt batman elé beállok a Maussal, hogy felfogjam a lövedékeket, akkor azért semmilyen jutalmat nem kapok, max közvetett módon: nagyobb eséllyel győz a csapat. Pedig adott helyzetben csapatjáték szempontjából helyes cselekedet volt.

Sőt az a vicc, hogy pl. a zászló védelmet sem nagyon értékeli a játék, tehát amikor 99%-ról lelövöm a zászlófoglalót akkor azt a 240 dmg-t sima 240-es dmg-nek veszi, pedig rohadtul az egész csata múlt rajta. :U

Szerintem itt a nagy játékos tiltogatások helyett inkább azzal kéne foglalkozni, hogy ezeket a csapat győzelmét elősegítő lépéseket jobban honorálja. Persze gondolom jó nehéz ezeket a matematika nyelvére lefordítani.

(#187019) szallasi007 válasza kchryss (#187001) üzenetére


szallasi007
őstag

Köszi, nálam van/volt gond a telefonos app-pal. Valamiért az elejétől indult a felvétel :R

(#187020) wwenigma válasza Warton (#187018) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

A zöld csapat játékosai csak annyiban különböznek a piros csapat játékosaitól, hogy ők nem lőnek téged.

Nana! :DDD

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#187021) Yofej75 válasza Warton (#187018) üzenetére


Yofej75
aktív tag

"...mikor a letrekkelt batman elé beállok a Maussal, hogy felfogjam a lövedékeket, akkor azért semmilyen jutalmat nem kapok, max közvetett módon: nagyobb eséllyel győz a csapat..." pont az a jutalom, hogy GYŐZ A CSAPAT ergo több XP, több kredit. Aki ezt nem látja át (nem rólad s nem is rólunk van szó hanem úgy általánosságban) annak ez a játék nem való, egyszerűen túl sok számára, mint rendőrnek a 2x2 négyzetből álló kirakós.
Csapatjáték...
Lassan ott tartok, hogy teljes szívemből gyűlölöm a WN8 nézegetőket, mert "chance to win under 49%, then i go to swim" módon vannak bekötve. Nem fogják fel azzal a csöpp agysejtjükkel, hogy ennek a manővernek az eredménye csupán annyi, hogy a csapatunk egy fővel kevesebbel indul csatába és csak annyit dolgoz fel a két sejt a fejében, hogy "i told you...hahahahahaha".
A gond szerintem nem ott kezdődik, hogy vérpistike tier tízben próbál szerencsét mert jó esetben free frag (ha ellenfél) másik jó esetben meg golyófogó aki mögé óvatosan be lehet állni. A baj az, hogy a legtöbb játékos azt hiszi, hogy majd Ő, a nagy rémbó megfogja az ellenfél hordáit nem törődve a csapattársakkal, csapatmunkával, a közös cél elérésével. Szerintem.
A WG részéről meg ez az állandó nerf és buff varia a legnagyobb baromság amit csinálhatnak. Pont olyan, mint a róka és a holló esete a sajttal... Uff, én beszéltem,.

[ Szerkesztve ]

Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...

(#187022) e-newsee válasza Warton (#187018) üzenetére


e-newsee
addikt

Nem is én hoztam fel a csapatjátékot. Pont azt írtam én is, mint te, csak nem ennyire kifejtve. A csapatmunka témát BÁ Nutrition hozta fel, hogy arról szólna az egész játék, de az siralmas. Én arra írtam eredetileg éppen azt, hogy ne is várjon csapatmunkát, mert a randomot a WG nem úgy találta ki. Azért is szoktam azt mondani, hogy ez nem csapatjáték, hanem 15-15 ember egymás elleni csatája.
Amúgy lehetne kikényszeríteni valami csapatjáték félét randomban is. Egyrészt a te ötleteddel, hogy valahogy leprogramozni, hogy a közvetlen előtted álló csapattárs által felfogott lövésért kapjon az illető extra XP-t, ha mondjuk a te tankod HP-ja kevesebb, mint 20%, a védőé meg mondjuk több, mint 80%. Nem lenne benne több "véletlen" ítélet, mint mondjuk egy láncolásban, ami helyett valójában sebezni próbáltál.
Én meg a héten induló PvE módból nosztalgiázva a Leviathan játékra olyasmin gondolkodtam, hogyan lehetne a randomot botokkal csapatjátékra kényszeríteni legalább a bázisok körül. A Leviathan ellen az volt a jó, hogy a teljesen ismeretlen játékosoknak is össze kellett dolgozni, mert a Leviathant csak úgy lehetett hatékonyan sebezni, majd megölni, ha a játékosok akkor lőtték, amikor valaki elterelte a figyelmét. Emlékszem, egy csomó üzenetet kaptam (és írtam is) az event alatt, hogy tök jól összedolgoztunk ismeretlen játékosokkal, és csiki-csukiztunk a Leviathannal, hogy még a kapu előtt elfogyjon a HP-ja.
Valami ilyesmit lehetne bevezetni a bázisoknál is. Lenne egy automata védelmi rendszer, ami rálátna a bázisra, és folyamatosan lassítgatná a foglalást. Nem nullázna, csak x másodpercre megállítaná. De csak akkor lőné a foglalókat, ha nincs más játékos a közelben, vagy ha a foglaló emberke megáll. Egyébként a körön kívüliekre fókuszálna. Adni neki egy durva látótávot az auto spotra, mint a frontline-os lövegeknek, kevés, és kicsi gyenge pontokat, hogy messziről nehéz legyen snipeolni, így közel kelljen menni, meg valami csata tiertől függő közepes sebzést, hogy azért legyen benne kockázat is. Mindjárt muszáj lenne az embereknek összedolgozni, ha gyorsan akarnak befoglalni. Valakinek mindig el kellene terelni a védelmet, míg a másik foglal.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#187023) Warton válasza Yofej75 (#187021) üzenetére


Warton
őstag

Ezt mindenki átlátja, csak nem tudja egy adott helyzetben felmérni, hogy mi lenne a csapat szempontjából hasznos dolog.
A rémbó effektushoz meg csak annyit, hogy a hülye youtube videók megőrítik az embereket. Komolyabb játékosok simán lerémbóznak mindenkit, mert 1. átlátják a játékot, 2. rohadt sok tapasztalatot gyűjtöttek és feltudják mérni, hogy abban az adott helyzetben lehet yolozni. A kisrémbók ezeket próbálják meg imitálni, de nyilván nem fog sikerülni, mert abban a helyzetben pont nem fog működni az ami a profiknak működött a sok-sok csatából kiválasztott egyik csatában.

(#187024) Imilenni


Imilenni
addikt

WoT PvE

Kérem a tippeket!
Hány Tigrincst fogunk kilőni a T34/57-el?

Persze hogy az összeset ;]

Remélem azt leszámítva hogy német tankokat lövünk, nem lesz "történelem óra", kissé unalmas már :W

Press "F" to pay respects.

(#187025) vJokka


vJokka
aktív tag

Skill akcióban :DDD [link]

"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"

(#187026) csapee


csapee
senior tag

Highway pályát mikor akarják végleg törölni?

Egy kalap szar az egész, a tököm tele van hogy minden kibaszott frissítéssel csak szarabb.
bezzeg a tankkreálás az megy hogy szarnának sünt...

Csapee

(#187027) ooloo válasza BÁ Nutrition (#187002) üzenetére


ooloo
őstag

Nem a játékmenetre írtam , hogy remek ... hanem arra , hogy szépen kidolgozott a környezet és a járművek . A top 1-2 % játékosról nem is kéne beszélnünk ... elenyésző kisebbség . Viszont egyre többször tapasztalom , vagyis csak sejtem , hogy megint elterjedőben vannak a tiltott mod-ot használok . Ez is probléma , amit ritkán orvosolnak . Lehetne sűrűbben kiszűrni ezeket a tetveket .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#187028) #77646080 válasza csapee (#187026) üzenetére


#77646080
törölt tag

Tedd tiltólistára, ha nem tetszik az a térkép.

* * *

ooloo:

Szerintem az lenne a legegyszerűbb megoldás, ha be sem lehetne lépni a játékba, amíg van telepített mod - egy csapásra megszűnne a probléma. Ebben teljesen egyetértek veled.

[ Szerkesztve ]

(#187029) kchryss válasza vJokka (#187025) üzenetére


kchryss
addikt

Zseniális. :DDD
Nekem egyébként van egy olyan érzésem, hogy a pályatervezők között van egy perverz állat aki direkt tervez ilyen szopatós helyeket. Elég gyanús például az olyan tervezés, hogy a bokor kellős közepére raknak egy sziklát amit nem látsz, de jól elakadsz benne vagy felborulsz ha nekimész.

Ja erről eszembe jutott Scheff egy nagyon régi esete. A mostani cw kampányon nosztalgiázott róla és betette a videót: [30. perc környékén]
Ez egy esport torna egyik mecsén volt, Scheff beszorult a 1390-nel és a poén az hogy a végén az egyik csapattrása aki ki akarta szabadítani szintén beszorult mögé. Poén volt amikor a tier1-es tank géppuskázta. :D

[ Szerkesztve ]

(#187030) csapee válasza #77646080 (#187028) üzenetére


csapee
senior tag

őszintén akkor a 3 kevés lesz nekem.
Ez a megoldás a balance problémára?
Olyan kelet-európai

Csapee

(#187031) notika77 válasza csapee (#187030) üzenetére


notika77
senior tag

Én azért nem zártam ki egyet sem, mert akkor még többször kerülnék a bent maradt szar pályákra :)

(#187032) Pug válasza notika77 (#187031) üzenetére


Pug
veterán

wut? :DDD

(#187033) csapee válasza notika77 (#187031) üzenetére


csapee
senior tag

IGEN :C

Csapee

(#187034) #77646080 válasza csapee (#187030) üzenetére


#77646080
törölt tag

Félreértettél.

A balanszról, vagy annak problémáiról egy szót sem ejtettem. Felvetetted, hogy van egy pálya, ami nem tetszik neked, erre megírtam, hogy milyen megoldást találsz rá a játékban. Ennyi.

(#187035) KISDUCK válasza #77646080 (#187028) üzenetére


KISDUCK
addikt

Ó baszki most életet mentettél! Vettem 2 hét prémiumot hétvégén, ha nem írod a "tiltást" el is felejtettem volna hogy még egyet kizárhatok.
Köszi! :D

(#187036) csapee válasza #77646080 (#187034) üzenetére


csapee
senior tag

Akkor te nem érted, nem érdekel hogy milyen hazikót rajzolnak a sarokba, leszarom hogy minden bokor sziklával van tele.
De hogy ugyanaz a pálya a két oldalnak nem egyformán nehéz az dühít.

Csapee

(#187037) #77646080 válasza csapee (#187036) üzenetére


#77646080
törölt tag

Visszaolvasva a szálat, azt látom, hogy teljesen másról beszélsz, mint amire én válaszoltam neked. Ennek így - úgy gondolom - semmi értelme a részedről, ezért inkább tovább lépek.

Ki-ki eldöntheti, hogy melyikünk nem értette meg a másikat...

(#187035) KISDUCK

Szívesen. :D Szerintem ez az egyik, nagyon hasznos újítás tőlük, az utóbbi időkben. :)

(#187038) csapee válasza #77646080 (#187037) üzenetére


csapee
senior tag

Végül is nyugodtan lehülyézhetsz, nyilvános fórum.
Alá szolgálja :W :W

Csapee

(#187039) vepe válasza vJokka (#187025) üzenetére


vepe
senior tag

Ez kurva jó :DDD :DDD :DDD

(#187040) Eugene Roe válasza csapee (#187038) üzenetére


Eugene Roe
őstag

Te mondtad magadról, nem ő. Persze elég precízen körül írta.

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#187041) jano_77


jano_77
nagyúr

Ezt is megértem:
Egy retek geci LENGYEL szuperunikum faszfej - RhymeProject - addig lőtt, míg meg nem haltam!
Úgy kezdődött, hogy Lakevill-en középre mentünk 2 TD, egy IS a nyomorék debil 110 és én Standard B-el. Az egyik TD-nk egy WZ kínai prém a saját lightunkat lőtte a tó másik oldalán 2x. Ekkor bele lőttem, hogy térjen észhez. - Nem tudom egyébként, hogy mi fasz baja volt a light-al, spottolt. - Erre ez a nyomorék szar nem engedett vissza vonulni, folyamatosan akadályozott. Addig csinálta, míg nem elszakadt a cérna és bele eresztettem egyet, amire persze bekékültem. Innentől meg a tróger addig lőtt, míg HP-m volt. Hiába öltem meg közben - menekülés közben - két enemy-t, ez a köcsög nem szállt le rólam és hiába kértem segítséget. :W :o
És még a jó qma anyukájába sem tudtam elküldeni, mert chatbanon vagyok most ismét. :N

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#187042) wwenigma válasza jano_77 (#187041) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Legkozelebb nem foglalkozol vele és supportra bekuldod a replayt a magyarazattal hogy mi tortent....

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#187043) Warton


Warton
őstag

Én annyi tokent gyűjtöttem, hogy mind a három tankot megkaptam.

:DDD

(#187044) zodo válasza vJokka (#187025) üzenetére


zodo
nagyúr

Egyszer én is benyeltem egy ilyen manővert. :DDD

(#187045) jano_77 válasza Warton (#187043) üzenetére


jano_77
nagyúr

most ugye csak viccelsz!? Hogy sikerült volna ennyi pontot össze szedni ilyen rövid idő alatt? A másik kettő már meg volt eddig is. ;)

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#187046) jano_77 válasza jano_77 (#186975) üzenetére


jano_77
nagyúr


Az új monitornál már nem is olyan vészes a legnagyobb állapotában sem a minimap. Régebben, még a kisebbik moncsival zavaróbb volt. Ezt meg fogom szokni. :B :K

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#187047) Sanya válasza jano_77 (#187041) üzenetére


Sanya
nagyúr

csináld azt amit én: nem játszol ezzel a fossal, mert értelmetlen :)

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#187048) Jadro válasza jano_77 (#187041) üzenetére


Jadro
veterán

Röviden és tömören: A tag nem úgy játszott ahogy te elképzelted és ezért még meg is akartad büntetni. Ő beleállt, amire te még jobban felszívtad magad és ment az adok kapok, amit végül te szívtál meg jobban.

Mindennapos sztori, legközelebb majd ő kékül és kilőheted. Itt most kevés gondolkodással és/vagy túltolt érzelemmel kezelted a helyzetet. Én is szoktam így játszani ha már tojok bele, nem túl eredményes a dolog. :DDD

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#187049) palfitom válasza Sanya (#187047) üzenetére


palfitom
félisten

Sikerült több, mint 2 hónapig hanyagolnom a WoT-ot, de sajnos megint beszippantott bő 1 hónappal ezelőtt...

Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

(#187050) Yofej75 válasza Sanya (#187047) üzenetére


Yofej75
aktív tag

A topik zárható is? :DDD

[ Szerkesztve ]

Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.