Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Fogyásom története
- Bemutató 8+ kiló és 11cm vastag, mi az? Laptop!
- Teszt Ryzen 3 3250U teszt
- Vélemény Mercis kalandok - A könyv
- Teszt Játék egy és két CPU-val, AMD K10 alapokon
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Lenry:] Witcher 3 helyett A Kultúra
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [moongoose:] Rám is rám szóltak, nem Vatera a Hardverapró.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] Fogyásom története
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2019-11-13 02:08:09

LOGOUT.hu
szalai56
senior tag

fradi81
veterán
?
Milyen küldetés amiért győzelem jár? Itt egyébként van győzelem

szalai56
senior tag
TOG
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

fradi81
veterán
Tier 5

szalai56
senior tag
Fuuu, akkor már a római számokat sem ismerem (a felette lévő maradt meg ott meg IV-es szint volt).
Ne öregedj meg
Most nézem a wotinfon IV-es van írva és én ott olvastam.
[ Szerkesztve ]
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

fradi81
veterán

dfsz34
őstag
A t-44 med, a kv220 meg nehéz tank.

fradi81
veterán

mikron
tag
Sziasztok ! Csak nálam nem lehet belépni a frissítés óta a játékban ? ?

törölt tag
mit frissítettek most?
köszi de nem jó a link
[ Szerkesztve ]

fradi81
veterán
hello, csak nálad nem. Valamelyik mod kavarhat be, töröld/rakd újra.
Elvileg ezt rakták bele: [link]
[ Szerkesztve ]
Volt már róla szó....
törölj minden modot és rakd fel újra. Akkor mindennek működnie kell!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

sutyi^
senior tag
Lődd a tornyot.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.

h1mpi
nagyúr
Szegény ELC-AMX
sutyi: köszi azóta meglett a ws
[ Szerkesztve ]

octopus666
tag
Azt hiszem 1 hónapig pihentetem a játékot amíg a TOG küldetésnek vége lesz, ennyi gyöpös játékos nem létezik, hogy van. Boldog boldogtalant össze vissza lőnek nem gondolkodnak semmi csapatjáték.

v!ct0y
veterán
Itt egy jó kis centurion 7/1 teamplay. Bár nem szakasztárs volt
[ Szerkesztve ]

vhw
addikt
Ja, mert ez a TOG küldetés után változni fog?
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

sith7
nagyúr
péntek este van

fradi81
veterán
Ez igen. Megyek is vele pár kört.

dvids
aktív tag
Köszi a választ! Közben utánaolvastam máshol is megerősítettek a választásban.

Stigma.HC
senior tag
Péntek este, meg nyári szünet, hétvége, suli után délután, heti küldetés, havi küldetés, szomszéd nyírja a füvet, esik az eső, elfogyott a gumicukor... folytassam? Valami mindig van ami miatt nem megy.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

ddt500hu
addikt
Lejárt a szerkesztési idő. A vicces még az, hogy a patch után hozzá se nyúltam semmihez és a játék a Jacktor moddal tökéletesen működik. Nem kellett újraraknom.

scyllarus
addikt
+1. Csak a Jacktor_v5 van fent meg a Crysis: Warhead 12+ audio mod, semmit sem csináltam a micropatch után és működött.
Ja, de valami elromlott: 7-ből 6-ot nyertem
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

h1mpi
nagyúr
Ez a nyerés abszolút random, nagyon kevéssé múlik rajtad...

scyllarus
addikt
Azért mondtam, hogy a micropatch rontotta el
Szerdán 21 csata!!!! kellett az 5 győzelemhez, tegnap 14, ma 7. Holnap hétvége, valószínűleg 77 kel majd
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

h1mpi
nagyúr
A KV-1-nek ilyen kaki az ágyúsüllyedése, mint az S-nek. Eladom, mert nem bírok megbarátkozni vele...
Gyakorlatilag sehol nem használható csak a sima földön...
A másik vicc, amikor a T9-es tankok ellen kell küzdeni a KV-3-al. Akkor a különbség tudásban, hogy nem is nagyon érdekel a csata onnantól kezdve...
[ Szerkesztve ]

scyllarus
addikt
A KV-1-et nem piszkálták tudtommal, annak -7, az S-nek -5. Látnád a KV-85-öt, annak -2,8, az a halál...
[ Szerkesztve ]

h1mpi
nagyúr
Most mindennel bajom van 4/4 vesztés...

Angel1981
veterán
Bocs, de én sosem értettem az ilyen "most nem játszom, mert a küldetések miatt sok a hülye a csapatomban" megállapításokat.
Még ha (tegyük fel!) ilyenkor tényleg romlik a játékosok átlagszintje, azok a bizonyos noobok ugyanakkora eséllyel lesznek az ellenségnél is, akkor meg potyasebzés, potyafrag.
Ez nem ellened irányul, csak most valahogy megjegyeztem, mert sokan írnak ilyesmiket - még egy bizonyos népszerű streamelő is szokott erre hivatkozni, hogy "huhh, hétvége van, most nem megy a játék!".
[ Szerkesztve ]

h1mpi
nagyúr
Ilyen még nem volt 12/12 lost...
[ Szerkesztve ]

dfsz34
őstag
A tiger-el volt nekem eddig a leghosszabb bukó sorozat. 35-nél abbahagytam a vereségek számolását

h1mpi
nagyúr
Nekem ez vegyes...50% körül szokott lenni, most 30% eddig.

Simi37
őstag

Stunts666
őstag
ASROCK B75 PRO-3 ★ INTEL Core i5-3570 ★ ALPENFÖHN BROCKEN with NOISEBLOCKER ELOOP B12-P ★ KINGSTON HyperX 8Gb DDR3 1600Mhz KIT ★ SAPPHIRE HD7950 3Gb Flex Edition ★ Samsung Basic SSD 120GB SATA3 840 Series ★ SAMSUNG 1000GB F3 7200rpm 32Mb Sata2 HD103SJ ★ CHIEFTEC CTG-500-80PB ★ COOLERMASTER HAF912 Plus ★ Samsung BX2231 ★ Logitech MX518 ★ Tt eSports Challenger PRO ★ Roccat Taito
Egérpados téma:
Nem csak FPS játékban jó a minőségi egérpad. Sokkal jobb egy minőségi egérpadon, akár a windowsban szórakozni, passziánszozni, photoshoppolni, WOT-ozni.
Jó egér és egérpad párossal sokkal pontosabban lehet dolgozni/játszani. Nem akad ki a szenzor, lehet gombnyomásra érzékenységet állitani. Aki használt tesco-s egeret paddal vagy anélkül és váltott akár az általam használt párosra, tudja, hogy miről beszélek.
Főnököm is abban a hitben volt, hogy mozog a nyil a tescos egérrel is és minek a pad. Végül addig csesztettem ezzel a témával, mig bevállalt egy komolyabb párost. Azóta el nem cserélné semmire sem, megváltozott a véleménye.
Iphone XS — ..::Main Battlelog - WinGab::.. ..::Second Battlelog - W1nG4b::.. ..::World of Tanks: WinGab::..

PR0JECTNR56
addikt
Annyiban csatlakoznék ehhez, hogy a jó egér tényleg használat közben hálálja meg a befektetett összeget. Sokan horribilisnek találják mondjuk 15k kiadását egy egérért, de hosszú távon megéri. Én a magam részéről egy MX518 v1-et hajtok, a magyarországi forgalmazás kezdetén vettem (2005-ben jelent meg az egér a külföldi piacon), azóta is ezt használom, kifogástalanul teszi a dolgát. Egyetlen dolog ami felmerül, az a talpak cseréje, ennyi év tologatást követően ez elkerülhetetlen. Első sorban az akkor még távolinak tűnő tanulmányokhoz és munkához vettem, azóta pedig nem egy 1:10000-es méretarányú EOTR térképszelvénnyel küzdött már meg.

fradi81
veterán
Én is ilyen egeret akartam venni, csak vártam hogy az 510-es elromoljon, de csak nem akar

PR0JECTNR56
addikt
Én már gondoltam rá, hogy kellene vennem egy tartalék modellt, akár egy G400-at, de az nem kapható, jó állapotú MX518-at kész művészet találni, a legutóbbi G500S megjelenésétől pedig diszkréten összehányom magam, szóval olyat nem.

Stunts666
őstag
Azt hiszem 4 éve használom az mx 518-at. Annyi a probléma, hogy a logo lekopott...
[ Szerkesztve ]
Iphone XS — ..::Main Battlelog - WinGab::.. ..::Second Battlelog - W1nG4b::.. ..::World of Tanks: WinGab::..

LobiDrg
aktív tag
Sziasztok.Lehet hülyeségeket kérdezek de nem talàltam még vàlaszt rà sehol.Ennek az új Fury prémtanknak olyasmi kredithozama lehet mint bàrmely màs tier VI-os prémiumnak ? Azt lehet tudni hogy kap e limitàlt matchmakinget ?
[ Szerkesztve ]

zozimoto
tag

Calibos
addikt
belehúztál

zozimoto
tag
Mázli.

Jolet
őstag
ja tegnap valamiért nagyon adta
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

Valentin90
tag
Replay esetleg van? Szívesen megnézném!

zozimoto
tag
Nincs. Már rég nem készítek.

ddt500hu
addikt
És ezután még le tudod 3x-ni a tankot? Mert ma 3x-os szorzó van.

zozimoto
tag
Igen. Ez még az akció előtt történt.

ddt500hu
addikt
Fasza.
Téma tudnivalók
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Új Videókártyák raktárról, számla, 27%-os ÁFÁ-s ár. RTX 3060
- Eladó Hibátlan Sony Playstation 4 Pro 1TB +Rose Gold kontroller+játékok
- Razer Kraken X Mercy
- Lenovo yoga 12 i5 5300u, 360 fokkal kihajtható FHD IPS érintőkijelző + toll, újszerű állapotban
- Rog Strix X570-F Gaming, Ryzen 5 3600, Nitro+ RX 6700XT, 16Gb 3600 MHz CL16, 256Gb SSD+1Tb HDD