Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#195001) lacibacsi válasza Barret001 (#194989) üzenetére


lacibacsi
addikt

Csak halkan kérdezném: biztos vagy abban, hogy ez mind a gyíkember és/vagy sorosbérenc WG hibája? Nem lehet, hogy esetleg te magad nem teszel meg mindent azért, hogy jól szerepelj? (A kérdés nem csak neked szól, hanem minden permanensen panaszkodónak is!)

Csak azért kérdezem, mert én egy totál átlagos (vagy átlag alatti) játékos vagyok, az elmúlt két hétben mégis sikerült az alábbi statot produkálom:

Nem nagy számok, de magamhoz képest kiváló (főleg az elmúlt két nap). Ráadásul tegnap 26 csatát mentem az Udes 14-el (ki is húztam a kilencest!), pedig nem vagyok túl jó med-játékos (sem). Ezek szerint a te folyamatos szopórollerednek én vagyok a kompenzációja?!?! Köszönjem a WG-nek, hogy ennyire "jó" vagyok?

Barret001 (és mindenki más): tudomásul kellene venni, hogy a győzelem nem csak a csapaton múlik, hanem rajtad is. Azt viszont ne mondja nekem senki sem, hogy 10-ből 7-szer mindig hülyékkel rak össze az MM, mert ilyen nincs. Ki mondta, hogy egyedül nem lehet lehozni egy csatát? A másik a WN8... Amiatt a csapatot ekézni, hogy alacsony a WN8-ad, elég érdekes hozzáállás, hiszen az csak rajtad múlik. Sebezz többet > nőni fog a WN8. Ilyen egyszerű a képlet. Ezt nem akard másra fogni! Ha nem lövöd meg a saját HP-d (sem), akkor ne csodálkozz, hogy pirosra áll a mutató...

Kérlek ne vedd személyes támadásnak, amit írtam, de kissé még bejgli-mérgezetten és kávé nélkül ültem ide és hirtelen felment bennem a pumpa a sok panaszos hozzászólás miatt.
A lényeg. Ha úgy érzed, hogy szívat a WG, akkor nézz magadba és talán rájössz, hogy hol tudnál még javítani a játékodon. Ha pedig úgy érzed, hogy te mindent megteszel a csatákban, mégis olyanok a statjaid, amilyenek, akkor bele kell törődni, hogy számodra ez a szint az elérhető.

Az alacsony WN8-tól és WR-től senkinek sem lesz kevesebb a fizetése, vagy nem fogja elhagyni őt az asszony, de még a TEK sem fog kiszállni rá és nem viszik bilincsben a noob játékosok börtönébe. Nem kell ezzel foglalkozni. Ez csak egy játék...

Bocs, ha hosszú voltam! Nem akarok viszályt szítani hozzászólásommal, csak valahogy kijött belőlem a grafomán...

Béke!

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#195002) BloodRay válasza lacibacsi (#195001) üzenetére


BloodRay
veterán

Teljes mértékben egyetértek. :K

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#195003) jano_77 válasza BloodRay (#195002) üzenetére


jano_77
nagyúr

Minden szavával :K

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#195004) jano_77 válasza zodo (#194998) üzenetére


jano_77
nagyúr

Naná, hogy most adják be a legénység átképzést! Nehogy akkor, mikor a duplacsövű ág már bekerült, hogy ááááá dehogy. Majd képezzük át az IS-2 II-re a legénységet teljes áron! :W
Betehették volna az új ágat már Karácsonykor.

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#195005) peterson79


peterson79
őstag

Én is egyetértek, utóbbi napokban szinte csak Premium-mal megyek, mert farmolom a kreditet, mivel beruháztam 2 X-esre is, abból az egyik rohadtul nem érte meg és ráadásul elfelejtettem, hogy leárazás lesz és még előtte megvettem.. (a Progetto 65-ről van szó, nem nekem találták ki...), ja és ebben az a lényeg, hogy lényegesen jobb a WN8-am és még a winrate-m is...érdekes.
A másik viszont a Jgpz E100. Na, az egy érdekes tank..vagy mi. Már mentem vele 5000 feletti sebzést és csak 2 kritikust vagy mit kelett volna lőni még, hogy meglegyen a küldetés amit kb 1 hónapja hajtok, de sajna nem jött össze. Azóta kb 2-szer mentem 0-ás sebzőt is :D Meg is dícsértek. Hát, hiába, tanulni kell még ezt a popszakmát.

más...

Ha már Premium. A kreditszorzó nem győzelemfüggő, ugye? az csak az XP-re vonatkozik.
Mi adja jól a kreditet? Valaki rájött már? A sebzés? a kill? Nekem eddig nem egyszerű a képlet, mert elég vegyesen adja, van, hogy 3-4k sebzésem van és 0 kill és van, hogy 1K és 4 kill, de pénzben nem veszek észre különbséget vagyis nem számottevőt..mondjuk nem írom minden egyes kör statisztikáját, csak ránézésre tűnik így. Már nagyjából tudom mikor, mennyit kapok.
A másik része, hogy a tankok sem egyformák. De ezt is biztos kiveséztük már. Szerintem nem egyformán adja a szorzót az SU-nak és mondjuk a Löwe-nek...de ez lehet megint konteó...

vélemények?

[ Szerkesztve ]

(#195006) h1mpi válasza Dobi 562 (#195000) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Teljes mértékben egyezik a véleményünk! Pont ezért írtam, hogy a Hwk30 Nekem is csalódás, mert olyan “rozsdás” érzés játszani vele. Ami bejön Nekem LT432, T71DA, AMX1357, és az EBR FL10, de ezzel is okosnak kell lenni, mert a yolo vége általában halál és mèg a spotot sem lövik a botok... :(

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#195007) Sprq válasza nomic (#194930) üzenetére


Sprq
aktív tag

Nem rég adtam el az M103-at miután kifejlesztettem a T110E5-t. Az ágyúja jó, frontal hull armor az ilyen troll/átlagos és hát a turret a legrosszabb része a tanknak, szemből 2 weak pointtal is, szóval kb bármilyen távolságból belövik, még ha mozogsz akkor is.

Do you hear the voices, too?

(#195008) h1mpi válasza peterson79 (#195005) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Nem egyforma a tankok kredithozama és főleg dmg-re adja...

Jano_77: ne is mondd, pont tegnap képeztem át 2 legénységi tagot más poziba 500 gold-ért... :W vissza vettem az obj. 263-at, de nagy hiba volt, Nekem továbbra se jön be, nagyon keveseket sebez a páncélozott 10-es tankokba

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#195009) zodo válasza lacibacsi (#195001) üzenetére


zodo
nagyúr

Nagyjából egyet értek de ez .....létező jelenség és aki mást állít az nagyon szerencsés vagy
nem ezzel a játékkal játszik.

"Azt viszont ne mondja nekem senki sem, hogy 10-ből 7-szer mindig hülyékkel rak össze az MM, mert ilyen nincs."

Nem azt mondom hogy mindennapos (habár most a karácsony alkalmával hatványozottan igaz) de előfordul hogy közöd nincs a játékhoz, nem hogy a csapatnak.
Mint korábban említettem a majdnem sógor kapott tőlem egy 3x ládát amiben a Progetto volt. Sosem költött még a játékra és ~600 wn8-al remekel 30k csata után de ez lényegtelen.
3-as Progetto szakaszba bementünk, benyomta az összes személyes tartalékot és nemhogy a saját hp-t de őröltem ha max. kettőt sebeztem így lett 8 vereség zsinórban.

Másnap szintén Progetto-al Unikum szint.

Harmadnap szintén Progetto-al Unikum szint.


Összesen 7 telibe vert jó kör, tőlem aki csak átlag játékos.
Szóval hogy is van ez?
Nem kell válaszolni csak érdekességképp tettem ide ahogy talán az sem véletlen hogy a lilák is el-el sírják bánatukat tehát van itt baj rendesen.
Nyilván el kell tudni fogadni hogy egyszer fent egyszer lent és azok mértékét amellett hogy épp mi fontosabb a játékot illetően.
Nem lehet általánosítani mert mindenki másképp éli meg a játékot! :R

(#195010) Barret001 válasza lacibacsi (#195001) üzenetére


Barret001
addikt

Minden szavaddal egyetértek! Ez a rész tiszta.Csak tudnék ellenpéldát mutatni bőven. Nálam lett egy erős törés,ami azóta is tartja magát.Ez már közel 1 éve így megy! Előtte meg voltam magammal elégedve,most nem.Úgy érzem hogy javulok,de a winrate az ellenkezőjét mutatja.Wn8 nem érdekel,az szabályozható.

(#195011) lacibacsi válasza BloodRay (#195002) üzenetére


lacibacsi
addikt

...és (#195003) jano_77

Ne kenegessetek, mert a fejembe száll! :B

Amúgy örülök, hogy van, aki egyetért... Sejtem azt is, hogy ki nem fog egyetérteni...

(#195009) zodo : Én lennék "A" szerencsés? Ne már!

(#195010) Barret001 : A WR kevésbé függ tőled, de ha permanensen 40%, akkor azért neked is tenni kell valamit. Vagyis éppen hogy nem kell tenni...

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#195012) Barret001 válasza zodo (#195009) üzenetére


Barret001
addikt

Itt van ez a hulladék fos tank,mindenki csak bottal nyúl hozzá! Mentem vele pár kört a miheztartás végett,mégis csak a mi "büszkeségünk" Hogy is van ez? Ja,közben rá jöttem :) Evvel nem fogok se sokat sebezni,se spotolni,se sokat pattintani.Tehát lehet vele jó statot csinálni. Nem sírok,jól van ez így :)

(#195013) jr1994 válasza jano_77 (#195004) üzenetére


jr1994
addikt

50000 kredit helyett 100000-ért? Jézus és az összes szentek, most mi lesz? :U

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#195014) adamgreen


adamgreen
senior tag

Megjött kukibébi 2019 es nagy prémium tank összesitő videója.Figyelem ez nem készpénz ez az ö véleménye .Kezelje mindenki e szerint.1óra 10 perces a videó mivel rohadt sok tankról van szó.egyszer érdemes átfutni.ugyanitt a csatornáján megtaláljátok ezt a videót a Tier 10 es tankokról. :DD

[link]

[ Szerkesztve ]

(#195015) lacibacsi válasza Barret001 (#195012) üzenetére


lacibacsi
addikt

Ha a statisztika miatt játszol, akkor játssz meta-tankokkal! Egy Toldival sohasem lesz unikum stat egy átlag játékosnál. Toldival élvezetből kell játszani. (Már ha van aki élvezi ezt a szutykot...)

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#195016) jano_77 válasza jr1994 (#195013) üzenetére


jano_77
nagyúr

Olyan jó, hogy visszatértél a cinikus megjegyzéseiddel.....komolyan mondom már hiányoltalak! Bár jobb lett volna, ha most is inkább csendben maradtál volna és befogtad volna! Mint már oly sok mindent - köztük a sok színű modjaimat, amitől mindenki hányingert kap, de nekem PONT ÍGY JÓ! - kiveséztünk, köztük ezt is, hogy én bizony goldért képzem át a legénységet, mert ugyan tisztában vagyok azzal, hogy manapság ömlik a legénységi XP is, de pont leszarom, én nem akarok pár csatára sem vissza esett legénységet. Ha folyamatosan itt lennél vagy csak nem a beszólásokra gyúrnál, akkor ezzel is tisztában lettél volna és a felesleges hozzászólástól megkímélted volna a topikot! Ugyan ezen elv szerint él és játszik pl lacibácsi is, ha esetleg tényleg ennyire nem lennél képben! Örültem a NEM szerencsének.
Kérlek a jövőben kímélj meg az élces, ironikus, SEMMIT érő megjegyzéseidtől, ha többre nem futja, köszönöm! :R

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#195017) peterson79 válasza jr1994 (#195013) üzenetére


peterson79
őstag

Lehet aranyra gondolt, hogy megmaradjon mindenki fullon..nemtom. Amúgy mindig jól jön az a kis pluszpénz, nem?

(#195018) jano_77


jano_77
nagyúr

Twitch Prime-os macát - Angel Di Natale - képességei fixek vagy újraoszthatóak szerintetek?

peterson79: hagyd a fenébe, pontosan tudja, hogy mire gondoltam, csak TROLL-kodik!

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#195019) jr1994 válasza jano_77 (#195016) üzenetére


jr1994
addikt

Minden új tankot kifullozol free xp-ből?

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#195020) jano_77 válasza jr1994 (#195019) üzenetére


jano_77
nagyúr

Miután a legtöbb tank már kifejlesztve és elhasználva, így most már csak olyan tankot veszek meg, amit igazán szeretnék, így azokat igen, amennyire tudom free XP-ből fullozom, hogy stock tankkal NE kelljen szívnom! De pont semmi közöd hozzá és ennek vajmi kevés köze van a legénységi átképzéshez!

MÁS - hogy értelme is legyen a hsz-omnak:
Ki, mire tippel, hogy az Olasz heavy ágba hány fős legénység kell majd, ha bekerülnek? Tanakodom, hogy a legénység képzés alkalmával, kit, hová tegyek, hová milyen legénységre lenne szükségem és a most Karácsonykor illetve rally-al megkapott 8 fő legénységet hová is toborozzam be és az olasz heavy-khez jó lenne tartalékolni majd. Bár ugye a vásárolható legénység képzési füzetek korában már ez sem annyira kardinális kérdés, mert egy 100%-os legénységből pillanatok alatt lehet 3 skillest csinálni - hangsúlyozom! 100%-os alapképzettségűből!

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#195021) popey37 válasza jano_77 (#195018) üzenetére


popey37
addikt

ujraosztható, a bia marad állandóra

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#195022) jano_77 válasza popey37 (#195021) üzenetére


jano_77
nagyúr

nincs BIA! :N
Hatodik érzék+javítás+ezermester amikkel rendelkezik. De akkor ezek törölhetőek, ez a lényeg. :R

szerk: a Hatodik érzék az FIX!

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#195023) Barret001 válasza lacibacsi (#195015) üzenetére


Barret001
addikt

Na pont ez az! Nekem nagyon bejön :) Csak evvel nehéz egy csomó tier limites küldetés megoldása :)

(#195024) Stigma.HC válasza jano_77 (#195020) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Én egy ötöt megtartok, nem néztem még utána picit sem mi várható. De ennél több nem hinném hogy kelleni fog. Ha hasonló lesz a rendszer mint a medeknél.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#195025) jano_77 válasza Stigma.HC (#195024) üzenetére


jano_77
nagyúr

Mondjuk a 8 legény/csajból 4 az parancsnok, tehát marad a másik 4 legénységi tag és egy parancsnok. ;)

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#195026) Stauffenberg válasza lacibacsi (#195001) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Bár nem én lettem megszólítva, de egy picit árnyalnám a képet. Én a WN8-am alapján "Above Avarage" játékos vagyok, a Win/Lose rate pedig ~52% (a kedvenc tankjaimmal már inkább a 60% felé húz). A statisztikák alapján legalábbis kimutatható a jelenlétem a csatában és a csapatjátékban (még ha vannak tőlem messze jobbak is). Ugyanakkor a nyafogás tárgyát jelentő matchmaking jelenséggel én is találkozom (nem csak most, de már 4-5 évvel ezelőtt is).

Én abba nem akarok belemenni, hogy ez mennyire szándékos dolog a WG részéről, szerintem nem az, mert semmilyen logika nincs mögötte. Én a szopóágra attól függetlenül is rá tudok kerülni, hogy van-e prémium előfizetésem vagy prémium tankban ülök-e (szóval ha ez szándékos, akkor talán a fizető vendéget illene a pélónak a jobbik felére rakni).

De hozzáteszem, hogy én a teljesen egyenlőtlen csapat leosztások közül talán még jobban gyűlölöm azt, amikor az én csapatom gázol át a magatehetetlen ellenségen. Hacsak nem valami gyorsan mozgó medium tankban vagyok, akkor szinte lehetetlen kellő sebzést bevinni a legtöbb esetben, egyszerűen elviszik a műsort azok, akik egy rushnak az élére tudnak állni, sőt amióta kivették a játékból a friendly fire-t, simán érzem azt is, hogy szándékosan beállnak elém blokkolni.

Ha viszont annak a bizonyos bránernek a rosszabbik oldalán vagyok, legalább próbálom nem könnyen adni magam. A rekord nagy sebzéseket szerintem mindig ilyen csatákban hoztam össze (kár, hogy ezek aztán bukók lesznek, mert ritka azt, hogy 8-10 ellenféllel szemben le tudok hozni egy csatát, de azért igyekszem mindenkinek adni egy-két pofont). A cérna csak ott szakad el nálam, ha nem elég, hogy 2 perc alatt elhulló csapattársakat kaptam, de a random generátor azt is eldönti, hogy a lövéseim ebben a csatában a célzókör szélén fognak bevágódni. Mindegyik. Kivétel nélkül.

Önmagában nem azzal van a bajom, hogy a matchmaking néha-néha ilyen vagy olyan csapatba tesz be. De amikor 10-15 körön keresztül folyamatosan egyenlőtlen csatákban vagyok (mindegy, hogy ki számára egyenlőtlen), az iszonyúan frusztráló és szinte felüdülés egy olyan csata, mikor 3 perc elteltével még mindig aránylag kiegyenlítettek az erőviszonyok.

Az én véleményem az, hogy ha kézzel fogható játékélményt akarnak adni a játékosoknak, akkor a matchmaking gatyába rázása elkerülhetetlen.

(#195027) peterson79 válasza h1mpi (#195008) üzenetére


peterson79
őstag

És a sebzéshozzájárulás láncolással? vagy spotból adódó damage? az mennyire számít?

(#195028) Stigma.HC válasza jano_77 (#195025) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Ha pedig ez is kevés lenne akkor ott vannak a füzetek, azzal tényleg pikk-pakk fel tudjuk húzni a legénységet.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#195029) jano_77


jano_77
nagyúr

Na kipróbáltam a FOCH B-t. Hát nem véletlen lett szerintem ez a neve, hogy FOS! :DDD
Az a "gerenda" a tetején olyan bazi nagyra sikerült, hogy a legbalfaszabb játékos is belövi még riszálás közben is mozgásból! Zéró páncél, így nehéz lesz. Ez nem egy roham TD lenne "elméletileg"? :F

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#195030) popey37


popey37
addikt

ezeket a szájbavert kerekeseket nem akarják kivenni vagy nerfelni? 15 tank közé bevágtat és 5 tankot kiszed full hp-ról és nem tudja senki sebezni. minden lövése talál full gázon, sebez lövésenként 500-600-at. mindenki lövi és megussza sérülés nélkül.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#195031) xAttilax válasza popey37 (#195030) üzenetére


xAttilax
őstag

Erről dobj már egy replay t
Szerintem nem ilyen op tankok, nagyon nehéz velük jó játszani vagy magas átlag dmg t tartani

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#195032) lacibacsi válasza Stauffenberg (#195026) üzenetére


lacibacsi
addikt

Azzal nem is vitatkozom, hogy az MM néha furcsa és egyben dühítő érdekességeket produkál. A mai elsőm csatám Jgpz E100-zal nulla sebzéssel zárult, miután az ellenfél T10-es kerekes sz@rjai (hárman voltak szakaszban) rámestek és szépen megettek reggelire. Van ilyen, már hogyne lenne. Azt írod 10-15 csatán keresztül. Még ezt is elhiszem. De összességében mégis csak egy above average játékos vagy, tehát lehet akármilyen hosszú sz0póágad, hosszú távon mégis csak jók (esetleg fejlődők) az eredményeid. Én nem nagyon foglalkozom a statisztikával, de néha (hiúságból) ránézek. Immár sokezer csata óta ott állok az 1500 WN8 alatt egy picivel. Tudomásul veszem, hogy nekem ez a helyem a rendszerben. Jobb nemigen leszek (ahhoz nem szórakozásból kellene játszanom, hanem eltökélten), de akármilyen rossz napok jönnek egymás után, akkor sem romlanak a mutatóim. Ismétlem: hosszú távon.

Utolsó bekezdésedre annyi a véleményem, hogy ha mindig kiegyenlített lenne az MM, akkor egy igazi VérPistinek sohasem lenne sikerélménye és hamar itt hagyná a csatamezőket. A WG-nek ez nyilván nem érdeke, ezért mindig is így marad, hogy kedvet csináljon a gyengébb játékosoknak is.

(#195031) xAttilax: De ilyen OP tankok. Az a bizonyos szakasz (amit említettem) úgy szedte szét a csapatunka, mint foxi a lábtörlőt. :K

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#195033) ooloo válasza Pug (#194991) üzenetére


ooloo
őstag

De basszus .. hogyan lehet szinte állandó egy bukó széria , ha a másik 29 embernek a teljesítménye folyton változó . Nem kéne a wn8 értéknek - 2-3 száz csatát nézve egy átlagos játékosnál - közel 50%-os értékre beállnia ?
Szeretném , ha higgadtan folytatnánk . :K

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#195034) jano_77


jano_77
nagyúr

Az ilyen Tank ÁSZ-okért fáj a szívem, mert az agyatlan csapat miatt vereséggel zárult. :O
E75 Tank ÁSZ

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#195035) CirrMee válasza popey37 (#195030) üzenetére


CirrMee
addikt

Azt elfelejtetted hozzátenni, hogy 90 -el megfordul egy helyben, felborulás nélkül. :)

Amúgy múltkor nyilatkoztak a fejlesztők a sebezhetetlen kerekes g*cikkel kapcsolatban - nem várható nerf, mert az ilyenektől spécibbek.

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#195036) Barret001 válasza ooloo (#195033) üzenetére


Barret001
addikt

"De basszus .. hogyan lehet szinte állandó egy bukó széria" Na ezt éppen tudom!
Bár milyen tankkal szinte azonnal betesz a játék a meccsbe! Van 1 azaz 1 kedvenc tankom.Minden csata előtt minimum 1 percig várakoztat a játék.Ez miért van? Na miért? :D 1000 csata meg lesz vele,és elfelejtem a nevét is!

(#195037) CirrMee válasza Barret001 (#195036) üzenetére


CirrMee
addikt

Olyan Dobisan szólva: csak úgy érzed, mint ha bukó lenne. Konteó vazze... :DDD

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#195038) Barret001 válasza CirrMee (#195035) üzenetére


Barret001
addikt

Aztán megy a csodálkozás,hogy kempelnek a játékosok...aki előre megy,azt kifilézik fél perc alatt ezek az agyon páncélozott rakéták.

(#195039) Stauffenberg válasza lacibacsi (#195032) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Én nem arról beszélek, hogy a jó (értsd: átlag feletti, még ha csak kicsivel is) játékos hosszú távon ne tudna eredményeket felmutatni (ami lehet statisztika javulása, gyarapodó kredit állomány, medálok, stb).

Én arról beszélek, hogy a játék olykor olyan szintű frusztrációt tud szülni, hogy homlokkal csapok rá az Alt+F4-re. Amit mondasz, az egy eredményorientált megközelítés. Engem nem érdekelnek a saját statisztikáim, nem érdekel a hosszútávon kijön-e a matek arról, hogy eredményes vagyok-e (egyébként igen, kijön nálam a matek, mégsem boldogít), főleg amióta nincs időm napi szinten játszani vele. Én agytornával és kihívással egybekötött játékélményt keresek, kikapcsolódást, szórakozást és ezt teszi tönkre az ilyesmi.

Nem egy állandó jelenség, nem azt mondom, hogy csak ilyen csatákat fogok ki, egyszerűen csak az aznapi szórakozásnak indult játékidőmet teljesen elcseszi. Aztán ha 5 ilyen zsinórban beadott csata után kilépek, mert az időm értékesebb az idegeskedésnél, akkor jön az, ami 3 éve is történt, hogy szépen átszoktam a Battlefield 1-re és a WoT pedig parkolópályára került (szinte teljesen, két login között olykor 6-7 hónapok teltek el). A Wargaming meg nézhet hülyén, hogy miért ment el egy játékos, aki apró befizetésekből évente egy AAA játék árát hagyta náluk.

[ Szerkesztve ]

(#195040) Dobi 562 válasza CirrMee (#195037) üzenetére


Dobi 562
addikt

Ha ram celoztal, akkor kerlek ne vonj bele, mert se idom se energiam ujra es ujra lefutni feleslegesen ezeket a koroket veletek.

(#195041) CirrMee válasza Barret001 (#195038) üzenetére


CirrMee
addikt

Nekem is rémlik, hogy a Need For Speed sz*rok (beleértve a X -ig húzott szpútereket is) előtt nem voltak tömegével 5 perces élvezhetetlen meccsek. Annak adok igazat, aki nemrég azt írta, régen az ilyet fel kellett írni valahová, ma meg örülhetünk, ha normális meccset futhatunk.

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#195042) wwenigma


wwenigma
Jómunkásember

Én má félek lassan amiket itt olvasok, hogy megfertőződöm. :DDD

Tegnap Conway-eztem, nagyon disznó az a tank ha éppen úgy akarja a nagy ágyúval. :)) Nem kellett volna stockról kihúzni akkor jobb statom lehetne vele...

Conway ACE [link] bár nem tudom miert. :DDD

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#195043) popey37


popey37
addikt

én csak azt nem értem, hogy adott egy tank, ~2k wn8-al, 4 skilles legények, 2 gunmark stb...
ráadásul az egyik kedvenc tankom. minden nap az első 5 csata fos:
Map: Cliff Charioteer 168 10 700 1 605 MoE: 87.00% (-0.50%) CMD: 689 Legénységi XP: 336 Javítás: -9 450 Lőszer: -2 400 Összes: 4 200 WN8: 97 (3)

utána meg jön ilyen:
Map: Highway Charioteer 11 529 39 617 5 943 Csatában elért kitüntetések Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály" MoE: 86.39% (+0.51%) CMD: 3 478 Legénységi XP: 15 372 Lőszer: -21 600 Összes: 37 826 WN8: 5 291 (100)

ha nem manipulált a végeredmény, akkor kérdezem én, hogyan lehet 2k wn8 környékén tartani az értékelését? és ez nem csak erre a tankra vonatkozik.
napi 8-10 csatám van ezzel a tankkal, 2, max 3 csata kiemelkedő, a többi meg fos.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#195044) xAttilax válasza CirrMee (#195041) üzenetére


xAttilax
őstag

Nekem még nincs meg a X-es csak VIII-as de ellenfélként kb semennyire nem félek tőle. A játékosok nagy része nem tudja jól használni és gyorsan meghal vele, dmg-ben sem túl erős általában. Aki nagyon jó vele az meg minden tankban veszélyes, szóval szerintem nagyobb ennek a füstje mint a lángja.

popey37: 2k WN8 annyi kell, hogy nézd a minimapot és ne yoloz annyit. Nálam csak azért van 2300 átlag mert a másodikat nem tartom be :D

[ Szerkesztve ]

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#195045) jano_77


jano_77
nagyúr

Hogyan tudom lemondani vagy törölni az amazon előfizut, a 7 napon belül, amit a Twitch csomag miatt csináltam? Nem szeretném elfelejteni. :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#195046) ooloo válasza Barret001 (#195036) üzenetére


ooloo
őstag

Azt kifelejtettem , hogy egy adott tankkal . A kreditgyáros Skorpion G-ről beszélek . Ezzel bukó majd minden csata . Míg a friss szerzeményekkel - csigazabáló francia - szinte zsinórban nyerem a csatákat , hozzá adott érték nélkül . És igen ... van , hogy 1.5 percig is eltart amíg összeválogatja a "hozzávalókat" egy egy csatához .
Leírtam már .. szeretném azt hinni , hogy nem nyúlnak bele a játékmenetbe , de a kételkedésre okot adó történéseket futószalagon ontja a wg . Az , hogy a 25%+/- véletlenszerű e , az a téma is megérne egy misét .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#195047) ollie válasza jano_77 (#195018) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Újraoszthatóak.

***

(#195048) jano_77 válasza ollie (#195047) üzenetére


jano_77
nagyúr

Köszi, de már túl vagyunk rajta ;) :R

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#195049) Stauffenberg válasza Stauffenberg (#195039) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Na jó, mára befejeztem. Zsinórban megint 10-12 csata, aminek tökéletesen semmi értelme nem volt, az egyik csapat a hasára fekteti a másikat és szarrá gyalázza análisan. Mindegyik körben pörög ezerrel a chat, hogy már másoknak is egész nap ezt műveli a matchmaking és az XVM-et használók már a visszaszámlálás alatt szitkozódnak.

(#195050) vbbb válasza jano_77 (#195045) üzenetére


vbbb
őstag

Amazonnál a Prime fióknál be lehet állítani, hogy küldjön figyelmeztető email-t előtte.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.