Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#175001) Stigma.HC


Stigma.HC
senior tag

Azon viszont semmi nem változtat hogy a T49 minden csak nem játékot befolyásoló tényező a trollágyúval. Szemben mondjuk egy Type5-el.

8. szint kész. Kilencest már nem próbálom meg, ennyiért most be is gurul a garázsba.

[ Szerkesztve ]

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#175002) Imilenni válasza kchryss (#174998) üzenetére


Imilenni
addikt

Nálam ugyanez a szitu. Legyek bármivel, legyek bármilyen pályán az esetek nagy részében engem lő az arty :F
Hiába mozgok..

Press "F" to pay respects.

(#175003) wwenigma válasza kchryss (#174998) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Mivel voltal es hol? Ennyire nem egyszeru a helyzet, termeszetesen ha jatszom en is kozepen a heavyket csipkedem akik a hegyet csipegetik...csinaltak a dolgukat...ha meg mas nem volt spotolva vagy nem eleg ideig, esetleg azt várnád hogy blindba lövöldözzenek?

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#175004) Chris0321 válasza kchryss (#174998) üzenetére


Chris0321
addikt

Tévedsz mert kétszer lőtt a tankodba az AMX 30 B. Én sem szeretem ha rámszállnak, de csak tették a dolgukat, hogy hozzásegítsék a csapatukat a győzelemhez.

(#175005) zodo


zodo
nagyúr

Nálam akkor van 3 arty és mind engem lő mikor "rng istene" behúzza a féket mert közel járók a total wr maximumához.
Tudom, nem konteó!
Több ezer csatára visszamenőleg ez a szitu amihez társulnak még a "véletlen" Döntetlen csaták.
Na meg ilyenkor van az hogy a fun tankod is csak free damage-ként szuperál és ha általában fény évente gyullad ki akkor most biztosan, kétszer is mert az drámaibb.

Nekem ma épp a "közel járók a total wr maximumához" érkeztem.
Játszani se nagyon mertem mert a téli kihívás óta igen jó a wr amiért persze teszek is, nem az ölembe pottyan.
Tegnap és ma reggelig így festett.
Tegnap még pár csatát engedett így felléptem a 51,31% maximumomra ami tegnap is meg volt már sok hét után sokadjára de estére visszavett 51,30-ra.
Ma ismét elértem az 51,31-et és sosem volt még 51,32-őt mert 5/5-el kezdtem a napot és azonnal 4 olyan csata amit még botok se láttak.
Aztán kreditet húztam CDC-el egy órát aztán két óra T-54 mert nálam ezeknek jó az xp és wr átlaga és végül behúztam a Krampusz segédje küldit és 5. szakaszból sincs már sok hátra.
Így lett egy szerényebb nap után az eddig legjobb wr és wg értékelésem.

Chris0321

Értem hogy "tették a dolgukat" de még mindig nem értem hogy ilyen op-ok és egyáltalán miért van rájuk szükség mert camp feltörés nem indok míg máskor két arty lehozza a csatát, több mint elszomorító mivel nem róluk kellene szóljon a csatajelentő.
Mutatom, nonszensz.
Vért izzadsz ha már így alakult a helyzet, erre jön a "monkey" , nincs ez így jól.

[ Szerkesztve ]

(#175006) kchryss válasza Chris0321 (#175004) üzenetére


kchryss
addikt

Tették a dolgukat ettől még a játékélmény egy rakás szar volt miattuk. Van pár pálya ami 3 artyval konkrétan játszhatatlan és semmit sem tudsz rajtuk csinálni azon kívül elbújsz egy ház mögé és alszol az egész csatában. Ilyen prokhorovka és serene coast.

Az amx meg nem kétszer lőtt meg hanem csak 1x, elcsúszott a bevágás ezért ugyanaz a lövés kétszer került rá, úgy kellett összevagdosnom a kapott találatokat jelző panelt görgetéssel a sok arty találat miatt. Akkor az artyk is csak 9x lőttek meg, hurrá!

[ Szerkesztve ]

(#175007) wwenigma válasza zodo (#175005) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Hűha milyen opok! Sebezni mertek! Azt inkabb hagyjuk miert mentel oda a masik tárassal öngyilkos küldetesre...

Sírás helyett hagyjatok abba a jatekot tuntetőleg vagy tanuljatok meg egyutt jatszani velük esetleg egy kis "map awareness" nem ártana...Mindkét csapat kap arty-t.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#175008) Chris0321 válasza zodo (#175005) üzenetére


Chris0321
addikt

Én mint majom egyrészt nem értem, hogy 10-es csatában miért te mész egyedül előre 8-a meddel plusz miért csodálkozol azon, hogy téged lő az arty mikor tökéletesen tiszta helyen állsz gyönyörűen felspottolva.

kchryss: Nem osztom a véleményed. Ha nyílt terepen vagy lényegében akármi meg tud lőni akár felspottolódás nélkül ha van olyan aki már felspottolt téged. Azt az indokot sem értem, hogy nem tudsz rájuk visszalőni mert ez előfordulhat más tankosztály esetében is mikor ő lát téged de te nem látod őt.

[ Szerkesztve ]

(#175009) kchryss válasza Chris0321 (#175008) üzenetére


kchryss
addikt

Na azért ne hülyéskedjünk már! Hol írtam hogy a nyílt terepen álltam? Akkor meglőtt volna más is az artykon kívül nem gondolod? Csak és kizárólag az artyk tudtak meglőni és ők meg is tették ezt az egész csatában végig mindhárman folyamatosan. Alig volt olyan pillanat amikor nem voltam stunnolva.
Ha ilyen okosak vagytok várom az ötleteket hova mennétek lassú top tier heavy-vel prokhorovkán ha 3 arty van a csatában?

(#175010) ollie válasza frame>24 (#174934) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nagyon jó a Somua.

***

(#175011) zodo válasza wwenigma (#175007) üzenetére


zodo
nagyúr

Gratulálok hogy sikerült példánál maradni és arra reagálni!
Véletlenül sem erre az egy találatra gondoltam de nem is akarok itt senkit győzködni pláne nem sírásnak szánni viszont remélem egyszer eljön az idő és kiveszik őket a játékból.
Azt pedig végképp nem értem miért is kapnak annyi xp-t mint az aki leginkább vásárra viszi a bőrét.

Amúgy rengeteg lehetőség van azon a térképen.
Heavy dühöngő a szélén ahol szintén nagy esélyel mentem volna vagy középen az öngyilkos meder.
Végül is , igazad van majd még gyakorlók pár ezer csatát! :R

(#175012) wwenigma válasza zodo (#175011) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Igen gyakorolj, mert nem azt a kerdest teszed fel hogy mit csinaltal rosszul hanem azt hogy hádemérkellartyajatekba. Azt meg nem tudhatod hogy mit csinalt, nem latod milyen medalt kapott, illetve mivel rohadtul nem ismered a classt téves következtetéseket vonsz le 1-1 dologbol. Biztosithatlak nem jellemzo annyi XP egy normal csatara...de nem tudom minek magyarazom hádeakkorishulyearty, igaz? Pedig itt tipikusan az a bajod hogy beledugtad a nemesebbik szerved a hangyabolyba es panaszkodsz hogy csipnek....

kchryss: Csak és kizárólag az artyk tudtak meglőni és ők meg is tették ezt Te magad irod, tették a dolgukat ami kellett a nyeréshez. Aka hulldown camp letörés. Egyebkent ha bemesz kozepre szamolj ezzel. Ha nem szereted, opció van a repeszpáncélra amit el tudsz rakni a tankra...

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#175013) notika77 válasza jimmy74 (#174997) üzenetére


notika77
senior tag

7.

(#175014) ollie válasza wwenigma (#175007) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Láthatóan nem értesz a játékhoz, ha ilyeneket írsz.

***

(#175015) ollie válasza Chris0321 (#175008) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Persze, hogy nem érted az indokot, mert nem vagy hajlandó gondolkozni a helyzeten. Az arty azért van a játékban, hogy a rossz játékosoknak is legyen sikerélménye, mert nulla tehetség kell a használatukhoz. Nem véletlen, hogy minden jó játékos utálja az artykat, mert tönkreba***a mások játékát.

***

(#175016) kchryss válasza wwenigma (#175012) üzenetére


kchryss
addikt

Tudom hogy tették a dolgukat, tudtam hogy lőni fognak, tudtam hogy engem fognak lőni mégis oda mentem, mert taktikailag ez volt a legjobb döntés. Ha megnézed az unikum streamereket 10-ből 9 oda megy és közben szidják az artykat. :)
Annyit írtam, hogy számomra(és még sok más számára) ezeken a pályákon a játékélmény borzasztó ha van arty. A játékélmény szubjektív dolog. Úgysem fogsz meggyőzni róla, hogy valójában milyen jó dolog, hogy a pálya másik végéból szétcsipkednek és folyamatosan kábítanak és hogy valójában ezt élveznem kéne.

(#175017) wwenigma válasza ollie (#175014) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Nyilvanvaloan, mert tudom hogy mukodik es nem zsigerbol gyulolom mint te és a hozzad hasonloak.

Az arty azért van a játékban, hogy a rossz játékosoknak is legyen sikerélménye

Tipikus püffeszkedő nagyképű hozzáállás, ezekszerint én rossz jatekos vagyok... :U Szerintem mindenki nézegesse a maga statját mielott megszolal, akkor talan nem lesz kellemetlen hogy elmeletileg jo jatekoskent sincsenek normalis statjai artyval. Pedig ha a rossz jatekosoknak való, akkor illene... tudod, nulla tehetség. Eloszor bizonyitsd be aztan beszelhetunk errol. :U

kchryss: nem all szandekomban meggyozni semmirol, csupan ha szandekosan a rossz vegere allsz a tudodminek akkor ne csodalkozz. En is utalom ha engem lőnek, de ez a dolguk. Annál jobb mikor a végén Te kapod el a tökét. ;]

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#175018) wwenigma válasza kchryss (#175016) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Juteszembe, végre mukodik a Wotzilla...hamarosan sírhatok amikor elkezd beszabályozni a rendszer. :DDD

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#175019) kchryss válasza wwenigma (#175017) üzenetére


kchryss
addikt

Itt muszáj bevenni a brét. Ha szétlőnek az artyk azért rossz az élmény ha hátul kempelek akkor meg azért. Más opció nincs. akkor már inkább az első. "Die like a man."

(#175020) 5-ös kezelő


5-ös kezelő
senior tag

Érződik az időjárási front... :) Bosszantó, amikor egy lövéssel kivesznek szikla mögül is akár, de megpróbáltam én is a tüzérkedést. Nem igaz, h minden hülye tud vele játszani. ;] Nekem sem sikerült, és uncsi volt. Mondjuk sztem max. 2 tüzér elég lenne egy csatában.
Én is csak szórakozásból játszom, 1-5. csoportban szoktam az első hősi halott bot lenni. Szóval még nem találtam meg a nekem való tier-t /mínusz 1, mínusz 2/ :) , talán visszamegyek még párszor a kiképzőtáborba.

(#175021) Bobyjack


Bobyjack
senior tag

373 csata kellett hozzá. 678 alapXP átlaggal. Nálam a T9 volt a nyerő, Tortoise-al és Obj 430-al. Amikor T10-ben próbálkoztam, akkor az IS7 és a SupConq adta, a mással nem ment. Nekem egyébként nem érte meg T10-ben próbálkozni, mert nagyjából egyszerre végeztem azokkal a küldetésekkel másodlagossal is, amivel elsődlegessel megpróbálkoztam. Jobban működött az erőből T9-ből kihúzás.

(#175022) notika77 válasza 5-ös kezelő (#175020) üzenetére


notika77
senior tag

Két tüzér. Egy az ellenfélnél, egy nálunk és plusz kötvényt kap, aki bármelyiket kilövi.

(#175023) wwenigma válasza Bobyjack (#175021) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Gratula! Én meg gondolkodom rajta hogy megvegyem é, melo miatt nem tudtam húzni...

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#175024) jimmy74


jimmy74
őstag

Milyen ez a su 130? vagy csak +1 prémium a garázsban?

notika: köszi

[ Szerkesztve ]

WoT:jimmbo

(#175025) Gyuri27 válasza ollie (#175015) üzenetére


Gyuri27
félisten

A rossz játékosnak azzal se lesz.
De ennyi erővel a japán nehéz ág meg az op prem tankok is csak a gyengéknek van.
Meg a csillagrombolók.
Az tény, hogy nem kellene max egy egy csatában. Az pont elég a végtelen camp oldására.
A mapok felén amúgy sem ér semmit az arty.

De még mindig azt mondom, hogy az mm a legnagyobb rákfenéje a játéknak.
Meg a balansz hiánya.

Tovább megyek. A mapok hiánya.
Illetve, hogy kicsik a pályák. Ezekkel a tankokkal 800x800 már csak bohóckodás.
Fisherman's Bay úgy el lett tolva ahogy a nagykönyvben meg van irva.

Amd - Radeon - Ryzen

(#175026) Jokerdapro válasza kchryss (#175009) üzenetére


Jokerdapro
senior tag

Csak némi halk megjegyzés itt a nagy indulatok között: nyilt mapon 3 arty cancer (kivéve ha te vagy az egyik), ezen nincs mit szépíteni. 2 bőven elég lenne maximum/ csata. Viszont azt is lássuk be hogy a három nyilt mapon kívül kb az összes többin, arty safe pozíciók tucatja van.( himmelsdorf-on kb lófing hozzátenni való van spg-vel) Egyébként átérzem,hogy miért is vagy bosszús, az egész meccses perma-stun megfizethetetlen érzés. :U Mindezeket úgy írtam le, hogy szeretek artival játszani. :U

(#175027) zodo


zodo
nagyúr

"arty safe" hagyjuk már, ezt nyilván ti sem gondoljátok komolyan.

(#175021) Bobyjack

Gratulálok! :C

(#175028) Stigma.HC válasza Bobyjack (#175021) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Nekem a limites prém tankok váltak be (FCM és Type), jött a pénz dögivel és hirtelen elkezdett gyülni az xp is.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#175029) BÁ Nutrition válasza notika77 (#175022) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

ha a teamkill is er akkor okes :)

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#175030) KISDUCK válasza Bobyjack (#175021) üzenetére


KISDUCK
addikt

Az igen, gratula! :R

(#175031) Barret001 válasza 5-ös kezelő (#175020) üzenetére


Barret001
addikt

Szerintem sem tud mindenki jól játszani artyval. [Még Ő sem]

(#175032) Puculo


Puculo
aktív tag

Siralmas körülmények között lett meg az első gunmark a T28-ra. Nem is merek belegondolni milyen lesz a T95 nagyágyút kigrindelni.. Hülye voltam, és nem spóroltam szabad xp-t ezért majd kezdhetem stock járgánnyal, mint jelen esetben.. :W

" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "

(#175033) ollie válasza wwenigma (#175017) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nem mondtam, hogy rossz játékos vagy, és nem is fogok úgy személyeskedni mint te.

***

(#175034) ollie


ollie
MODERÁTOR

(#175035) Dr.Én válasza ollie (#175034) üzenetére


Dr.Én
veterán

krampusz :D

de a játék rohad szemét ma is....nem lehet nyerni ma sem egyenlőre.... :(

WOT: kissio

(#175036) wwenigma válasza ollie (#175033) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Nem hiszem hogy személyeskedés az ha tényeket közlök. :) Illene jó statot hozni ha a rossz játékosoknak való...

-------------

3 Small Holiday Ops 2019 Boxes
1 Thematic Holiday Ops 2019 Box

Sajnos hamarabb olvastam a Krampusz kódot, Santa Maus aranyosabb. :D Elegem van az ördögi járgányokból, AMX AC mle 46 kis ördögszarvaival elégé kínlódós...

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#175037) notika77 válasza ollie (#175034) üzenetére


notika77
senior tag

Miután a kódok megint napokkal a bejelentés előtt "kiszivárogtak" ez megint nem döntés kérdése volt, hanem amelyik kódot előbb meglátta az ember azt aktiválta.

(#175038) Jokerdapro válasza ollie (#175034) üzenetére


Jokerdapro
senior tag

Én azért a krampuszoknak szurkolok, az vagányabbul néz ki! :DDD Természetesen mivel a hír kikerülése előtt már megvoltak a kódok legföképpen az döntött hogy kell a csoki a német artistáimnak. :U :B

(#175039) lacibacsi


lacibacsi
addikt

Aki vett már "okosba" bérletre kölcsönkapott, de még a garázsban álló tankot, az mondja már meg, hogy mikor írták neki jóvá az árát? A mai Adventi ajánlat (ELC Even 90) ott figyelt a garázsomban, így állítólag 300 aranyért (garázshely ára) meg tudtam venni. Persze levonta a teljes 6800 goldos árat, de a tranzakció után kiírta, hogy hamarosan jóváírják a 6500 goldot. Viszont kezdek izgulni, hogy mit jelenthet a "hamarosan", mert az biztos, hogy öt óránál többet...
(Arra meg most jöttem rá, hogy tegnapelőtt balfék voltam, mert a Souma-t is meg tudtam volna venni így... :W )

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#175040) Kelvin válasza notika77 (#175037) üzenetére


Kelvin
őstag

Itt a forumon pont akkor linkelték mikor az eu oldalon megjelent. Szóval inkább csak kapkodtak akik itt látták először.

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#175041) Barcelona95 válasza lacibacsi (#175039) üzenetére


Barcelona95
tag

Én a Lorrainne-re próbáltam rá, de jóváírás nem jött, azóta is sajnálom a kidobott goldot, mert nem tetszik a tank. 300-ért instant vételnek tűnt, de 11k-t húzott le. :O

Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.

(#175042) Zolee_70


Zolee_70
senior tag

Úton az FV4005 felé.....nem rossz ez az Achilles, csak ne legyek spot-on, mert az majdnem mindig instant halál.

[ Szerkesztve ]

>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.

(#175043) zodo válasza Kelvin (#175040) üzenetére


zodo
nagyúr

Nem egészen :N mert kchryss előző este már tudott róla amit meg is osztott velünk.

Ráadásul én a szerkesztés előtt olvastam így a Krampuszokkal vagyok. :)
Kicsi segéd küldi már kész és a Csata az északi sarkért fele is meg van.

Viszont az esetleges csapat jutalmakon felül érdemes a dec. 21. -i adást is nézni!

Stream jutalmak:

Kalendáriumban lévő összes tank kisorsolásra kerül*
360 nap prémium fiók
180 nap prémium fiók
30 nap prémium fiók
7 nap prémium fiók
World of Tanks Collector's Box

* nyeremény átadása a kalendárium végeztével.

(#175044) zodo


zodo
nagyúr

Számomra véget ért a Téli kihívás amit nem hajszoltam csak játszottam a magam módján.
Nem hittem volna hogy a feléig eljutok.

Szumma: 138 csata / 5. szakasz így ~9.700 Ft lenne a fent maradó csomagban.

Főként a IX-kel sikerült győzelem mellett xp-t gyűjteni.
Obj. 430U kifejlesztve ami karácsonyi hajrá célom volt, mellé gyűlt egy kevés kredit is amire még ráfekszem mert tudnék költeni ha több lenne.

(#175045) zozyk válasza Jokerdapro (#175038) üzenetére


zozyk
addikt

Mi van ecsém, szekondacc? :D :DD :DDD

Írhattál volna magyarul is.. :D ;]

(#175046) kchryss


kchryss
addikt

CW szezon vége élőben twitch-en. Elődöntő TRIGG - CSA.
Magyarok Dakiék ellen. :)
Élőben vagy ha valaki később nézné vissza.

(#175047) zozyk válasza kchryss (#175046) üzenetére


zozyk
addikt

WOTGMSEASON10FINALS

1 nap prém

szerk: Wotinfo is adja.

[ Szerkesztve ]

(#175048) kchryss válasza zozyk (#175047) üzenetére


kchryss
addikt

Scheff if adja, kommentálja. Nem értem miért nem közösen csinálják a wotinfo-val, egymás elől veszik el a nézőket. Simán meghívhatták volna szakkomentátornak őt is.

(#175049) wwenigma válasza zozyk (#175047) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Scheff mint szakkommentátor. :DDD

mod: nahh első kör alapján felhúzhatják a lengyel zaszlot a triggesek... :DDD

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#175050) kchryss válasza wwenigma (#175049) üzenetére


kchryss
addikt

Marha vicces, ja nem. A magyar wot-os streamerek közül neki van a legkomolyabb esport múltja, évekig játszott a wg ligákban.
Az meg mennyire gáz már, hogy mailandék rajzolgatják a taktikát, erre a wotinfo arról leveszi a képet és más teljesen lényegtelen baromságokról beszélnek. Scheff legalább megpróbálta interpretálni a taktikát.
Egyébként aki tud angolul az nézze a hivatalos csatornán, Mailand és Mojo értenek hozzá és jól is beszélnek, bár Mojo-nak durva ruszki akcentusa van. :D

szerk.
A TRIGG bejutott az elődöntőbe. Az eu szerveren a legjobb 4 klán között vannak akkor is ha most kikapnak. Szerintem büszkék lehetünk rájuk akkor is ha kikapnak egy náluk erősebb klántól. Nem kell ennyire negatívnak lenni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.