Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inferno88
őstag
Érdekelne, hogy kinek van meg a CS-52 LIS, illetve ki tervezi, hogy megveszi?
A maraton végére szerintem elérem a 9700 vagy 8k-s összeget, de nem hiszem, hogy megérné.Semper fi!
-
jano_77
nagyúr
Állítottak mostanság a WN8 értékeken? Mert most vmiért megnéztem játékon belül és ahhoz képest, amire emlékeztem emelkedett az értékelésem 6-7 pontot!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
zserrbo
aktív tag
Ez a játékos tuti bot: [link]
Ennyi játékot aki végig bír játszani és még ilyen rossz játékos is marad az lehetetlen. -
-
peterson79
őstag
Srácok, amikor megnézem a csatajelentőt, ott a csapat-pontoknál mutat XP, az csak az alap és ez az amit beszámol a maratonok során, ugye?
-
notika77
senior tag
válasz peterson79 #208009 üzenetére
A második fülön lévő az alap XP.
-
e-newsee
addikt
-
zserrbo
aktív tag
Beküldtem egy ticketet a bot játékosról. Nem csalódtam bennük. Semmit nem törődnek a játékkal. Ha olyan jól működne a meglévő bot védelem, akkor nem jutott volna el 160 ezer csatáig ez az account. Mondhatni az is bot volt, ami válaszolt erre
Thank you for contacting us regarding your issue with players not actively participating in battles.
First of all, let us assure you that we are glad to see players trying to make sure that others don't stay AFK in battle or use some kind of botting software.
Having said this, we have a number of tools to check these things out and are already taking action against players who regularly do this. Please remember that real life can get in the way from time to time and if you are unlucky enough to have just started a battle, it will affect your performance, even if this should be rare. Not every single time a player is AFK is on purpose.
Because of this, while we insist that we are glad to see you taking action against these players, rest assured that such cases will be taken care of without the need of additional information being sent by the players.
We hope that you don't have to come across players like this again and wish you the best of luck on the battlefield!
For any further information regarding this topic, please refer to our article.[ Szerkesztve ]
-
Black_Sheep
tag
válasz galervin93 #208000 üzenetére
Szerintem Te Overlordra gondolsz, de mi Airfieldről beszéltünk. Itt egy skicc:
Tehát J4 általában csak akkor jó hely, ha spoton vannak E5 platón a medek, ezt leghatékonyabban E/F6-ból lehet megtenni, de az a sofőr nem fog sokat sebezni.
A piros szaggatott a továbbhaladási lehetőség, amit csak akkor használhat ki, ha E5 üres. Ha tornyozni próbál, akkor spot kellene, különben egy szép céltábla a tankja, semmi egyéb.Engem az északi rész zavar, mert a lightok bokrai/sziklái csőpályává degradálják az egészet. Ha arty nem hülye, akkor belövi a heavyket, a TáDék mindkét oldalt fogják, az bukik, aki előbb veszíti el a türelmét. Pedig nem lenne rossz pálya.
-
nomic
aktív tag
válasz Black_Sheep #208017 üzenetére
Nem tudom, de még több játékossal is elég szép teljesítmény.
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
3
senior tag
Tegnap és ma is kritikus+lepattanó nap van. Természetesen főleg papír tankokra lőve. De hát pont ezért játszom WoT-ot - nyilván nem a minőségi játékélményért.
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
3
senior tag
válasz e-newsee #208021 üzenetére
Nem. Vannak elveim.
Egy csatában úgy lőttem mellé egymás után kétszer, hogy alig volt nagyobb a teljesen beszűkült célzókör a tanknál. A következő lövés snapshot volt, amivel sebeztem és láncoltam... Ezután átálltam hanyagul célzott lövöldözésre. Működik.
-
galervin93
őstag
válasz Black_Sheep #208015 üzenetére
Ja hogy Airfield. Ott J5-6, G5-6, heavyvel mrg a dühöngő. Túl sok opció nincs sajnos. Ahogy írod is nagyon szűk a tér, plusz a bázisok körüli is van egy rakat búvóhely, nem ritkán a fél csapat ott reszket... Mondjuk el lehet ereszteni pár blindot, de nagyobb öröm lenne annál a normális map.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
hulp01
senior tag
Na tegnap megint összehozott a sors valami félőrülttel. Az volt a becsípődése, hogy vásárolt accountom van. Mert az elképzelhetetlen, hogy régen 2k volt a wn8-am, most meg csak 1500 (ami mellesleg még mindig a jó kategória). Teljesen higgadtan próbáltam megérteni, hogy mi a baja. Miért is jó neki az, hogy feljelentget embereket. Már csak azért is vicces, mert ezek szerint látta a legutóbbi wn8-at, szóval nem is érhette meglepetésként, hogy nem egy nagyon jó játékos van a csatában. Ráadásul a csata végén (természetesen vesztettünk) nekem volt a csapatban a top xp-m, dmg-em és killem. Obj430-cal végig a heavy-k ellen. Amúgy meg az miért zavar valakit, hogy a másiknak vásárolt accountja van? Neki az nem tök mindegy? Ráadásul nem is Chieftainnel vagy 279e-vel mentem (egyik sincs és nem is lesz meg), szóval ez a tank bárkinek (bármilyen botnak) meglehet.
-
szbalogh
addikt
Róka
80% engedménnyel 3900Ft
90%-al ~1900Ft.
De szerintem simán meg lesz a maradék 80k xp, még van egy hétvége is.Nick: HE_Storm
-
jano_77
nagyúr
válasz peterson79 #208003 üzenetére
Azért érdekes, mert a wot-life.com most is azt az értéket mutatja, amire emlékeztem. Csak játékon belül van 7 ponttal magasabb értékelés. (1989 vs 1996)
-
hulp01
senior tag
válasz jano_77 #208027 üzenetére
Nem lehet, hogy a lengyel tankok kavarnak belel a képbe. Amikor kijöttek, én azonnal elkezdtem velük a játékot, és viszonylag sokáig a wot-life sem tartalmazta őket, és az ingame wot rating sem. Lehet, te is akkor nézted meg utoljára, aztán azóta frissültek a lengyel tankok értékei, illetve bekerültek az értékelésekbe.
De jó neked. Nekem még 120k xp kell. Nagy a dilemma, hogy a kilences szinten menjek-e rá inkább a 10-es tankokkal a küldetésre. Saját csapatban kell top dmg. Ami simán elő szokott fordulni, csak nem tudom, hogy annyiszor-e, mint kéne. A 40k xp az kb. 80-90 csata. Ezalatt kéne asszem 25 top dmg. Ami jó, hogy itt a vesztes csata is számít. Sőt, mivel ott általában hamar kihal a csapat, ha az ember kihúzza a végéig, akkor van rá esély simán. Tegnapelőtt több volt a vesztes csatám, 3k xp-vel kevesebb is jött be, mint hétfőn.
-
notika77
senior tag
A prém és speciális tankok visszaállítása tényleg megdrágult? Eddig az eladási ár (félár az eladási ár) + 10%-a volt a visszaállítás. Vagy rosszul emlékszem? Most az Obj260-ért 4 950 000, a T8-as heavy-kért 2 376 000 kreditet kérnek! Szerintem erről nem volt szó!
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz notika77 #208029 üzenetére
Nem 4 500 000 az obj260 hivatalos ára? Annak 10%-kal emelt ára pont 4 950 000.
Én tegnapelőtt adtam be a zaciba a 121b-t mert kifogytam a kreditből a sok tank vásárlása miatt. Ha jól emlékszem 4,5m-t kaptam érte.
T8-as prém tankot még nem adtam el soha. Én mindig a 10-es CW tankokat adom el mert az éri meg legjobban. Teljes áron lehet őket eladni és +10%-ért visszavenni, vagyis ott bukod a legkevesebbet. 8-as prémeknél nem tudom mennyi a veszteség.[ Szerkesztve ]
-
notika77
senior tag
válasz kchryss #208030 üzenetére
Emlékeim szerint 3 millió körül kaptam érte, de most 22k arany az ára,
erre ki is jön a matek. De pl. T34 és IS-5 12k arany, amit meg olcsóbban lehet visszaállítani. 12000 arany * 400 / 2 * 1,1 = 2,64m, de 2,376m-ért lehet visszaállítani, szóval a T8-asokat lehet rosszul írtam.
Lehet, hogy emeltek ezeknek a tankoknak az aranyban kifejezett árán és ezért az eltérések?ui.: Bocs, utánaszámoltam az obj260-nak is és erre sem jön ki. Itt 4,84m lenne az ár, de 4,95m a kliensben.
[ Szerkesztve ]
-
notika77
senior tag
válasz notika77 #208031 üzenetére
Bocs, öregSZEM. Nem 22k, hanem 22,5k az ára és így kijön a matek és valószínűleg 4,5m-ért adtam el csak öregszek és már erre sem emlékszek jól.
A T8-asoknál még mindig nem jön ki, de ott kevesebbet kérnek érte, ezért nem érdekel
ui.: Itt a 10%-os árcsökkentés játszik be, amit a wiki oldalon még nem frissítettek![ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz notika77 #208031 üzenetére
22500 arany az obj260 ára és az összes 10-es cw tanké ugyanennyi. Az 4,5m kredit ami pont 4,95-re jön ki a 10% után.
1 évvel ezelőtt is ugyanennyi volt az áruk. Akkor adtam be a zaciba például az obj907-et hogy megvehessem a foch-t a fekete piacról. Akkor is 4,5m-ért lehetett őket eladni és 4,95-ért visszavenni: (#184511) kchryss
3m körül sima 10-es tankért kaphattál, de azokat nem éri meg úgy eladni hogy később visszaveszed mert féláron lehet csak eladni őket.A 8-as tankokkal nem tudom mi a helyzet abban nem vagyok jártas.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
-
3
senior tag
Érzésre 3-4-szer többször lőnek modult/legénységet mint szoktak. De legalább a játék is kidobál. Biztos kell az extra sávszél a megnövekedett számú két-háromezer csatás gyogyósok által elkövetett hülyeségeknek.
-
jano_77
nagyúr
-
szbalogh
addikt
Hú gyerekek! E-100 elég OP
Nick: HE_Storm
-
hulp01
senior tag
válasz szbalogh #208040 üzenetére
Azért ha annyira OP lenne, akkor jóval többet lehetne látni csatákban. Azt nem mondom, hogy ritkán lehet belefutni, de azért minden csatában sincs. Meg aki meglátja, tölti a heat-et és már mehet is a garázsba.
Erről jut eszembe: tegnap mentem pár kört a Cromwellel (anno nagyon szerettem vele játszani) és most is egész jó körök voltak vele. De ami ott megy az még durvább, mint t10-ben. Nem is lőttek rám mással csak prémium ammoval. Egy Cromwellre bakker, amit még egy loltraktor is simán átlő szerintem.
-
köpet
aktív tag
válasz hulp01 #208042 üzenetére
A hellcat és a t-34 85 is azt kapja, általában van pár versenyző, aki mindenre azzal lő.
Érdekes, úgy emlékeztem, hogy a ruszkik (1-34 85, kv-3, 1-150) tornyát nehezebb volt régebben átlőni, mint most (nem golddal persze). Bár akkor nekem minden nehezebb volt, amikor ez volt a csúcs, az is igaz, örültem, ha eltalálok valamit.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
peterson79
őstag
válasz BÁ Nutrition #208044 üzenetére
Nem, csak tank visszavásárlásról beszélgettek.
-
Moleman
addikt
válasz köpet #208043 üzenetére
Könnyű átesni a ló túloldalára, mikor volt prémiumom és sokat játszottam, mindig találtam okot, hogy most miért kell minél többet kihozni a csatából, nagyon sok goldot lőttem.
Most, hogy már csak napi 1-2 meccset megyek prém nélkül, spórolok, hónapok óta egy goldot se lőttem, mégis magamhoz képest tök jó eredménnyel kihúztam az Achillest és a Challengert, most húzom a VK3001P-t, az se olyan borzalmas gold nélkül, egyszer még egy E75TS-t is kilőttem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...