Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#43001) Angel1981 válasza LZs?! (#42978) üzenetére


Angel1981
veterán

Hmmmmm...... ez érdekes lehet!
Mondjuk a T8-nak nem előnyös, a T10-nek igen.

(#43002) #43783936 válasza diegho (#42999) üzenetére


#43783936
törölt tag

Remélem, hogy nem kerülök veled egy csapatba sohasem.
Bár, ezen a hozzáálláson már nem csodálkozom.
Úgy látszik ez kell ahhoz hogy valaki megaszuper legyen, mert a lilák többsége (más akikkel összehozott a sors) így játszik.
Hagyjuk sz@rba a többieket, majd a végén arassunk a lesebzett ellen között. :C

Úgy érzem, én akkor maradok inkább nyomi. :DDD

(#43003) mr.saint válasza Antonius1978 (#42982) üzenetére


mr.saint
tag

Ha lenne itt ilyen;) Like.

(#43004) diegho válasza #43783936 (#43002) üzenetére


diegho
nagyúr

Ha úgy veszed észre a replayekből, hogy én a végén aratok, akkor menj el orvoshoz. Amúgy én is remélem, hogy inkább az ellenfélnél leszel ;)
Mondjuk nem is tudom miből jön az, hogy hátul állok? A mozgó fedezékből? Ahhoz ott kell lennem vele, hogy fedezzen a testével. Vagy a gyanútlan áldozatból? Ezek a leragasztott W-vel játszók, akik kör elején beírják, hogy spotolnak és 25 másodperc után már a garázsban keresik a következő tankot... Nem is értem miről beszélsz. Vagy ez trollkodás? Mert annak elég gyenge volt.

Mondhatnám úgy is, hogy van aki tud alkalmazkodni és jó játékos lesz belőle, van aki pedig képtelen erre és csak mozgó célpont marad.

[ Szerkesztve ]

(#43005) scyllarus


scyllarus
veterán

Eltűnt az ingame küldetések jelzése, csak egy üres felületet látok. Csaták végén felbukkan egy 0/100-as jelzés ott, de az is eltűnik rögtön. Nem raktam fel új modot, nem változtattam semmilyen beállítást, mitől lehet ez?
Nem bírtam ki, kigurítottam egy csatára a stock IS-3-at. Szeretni fogom :)

Itt látszik is, mit mutat a küldetések állásából. 5220 lehetséges bekapott sebzés... Fullos IS-3 volt velem szemben, a többiek mellett.

[ Szerkesztve ]

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#43006) #43783936 válasza diegho (#43004) üzenetére


#43783936
törölt tag

Nem szoktam replayeket nézegetni, mert nem érdekelnek.
Nekem a WOT szórakozás, és nem életcél. :)

"Ha megtanulod azt, hogy ne foglalkozz velük és a saját játékodat játszod úgy, hogy közben az akadályokból mozgó fedezéket, gyanútlan áldozatot stb csinálsz, na akkor jobb leszel"

Most őszintén, ha csak ezt olvasod valahol, ahol egy csapatjátékról van szó, akkor nem gondolod egy önző görénynek azt aki ezt leírta?

Igazán az a gond, hogy ezt a fórumot serdülőbb korúak is olvasgatják.

Reménykedj, hogy ha egyszer összeesel az utcán valami nyavaja miatt, akkor nem olyan ember lesz csak a közeledben, aki ezen igét tartja az életfilozófiája szerves részének.

Veled személy szerint nincs bajom, mert nem is ismerlek, de aki ilyet hangoztat.....

[ Szerkesztve ]

(#43007) L-e-f-i-e válasza #43783936 (#43002) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Most nem azért, de igaza van, mert igen ez kell, ahhoz hogy jó játékos legyél, hátulról csipegetni, nem bemenni, a legelején. Hagyni kell hogy egymásnak rohanjanak és ott csipegetni a damaget ahol mások megvívják a gigászi harcot, majd nézd meg a saját meccseid, ha van Xvm-ed, amikor van a csapatban jó játékos legalább egy az tuti hogy utolsónak fog elesni (tisztelet a kivételeknek).

Ugyebár ha a gyengébb játékosok szépen lesebzik egymást, akkor te full hp-vel esélyesebb leszel bárki ellen, könnyebben aratsz a végén, és fordítod meg a meccseket. Ehhez persze nem csak ez a nyúl mentalitás kell, tudni kell játszani is, nem a nyúlon túl van a titok, a NYÚL az... :)

=^-^=

(#43008) Szepi1979 válasza #43783936 (#43006) üzenetére


Szepi1979
senior tag

Ehhez azért hozzáfűznék néhány dolgot, persze nem diegho védelmében hisz én se ismerem, csak tisztánlátás végett. Az a játékos aki veled van és beléd lő/lökdös lövés közben/lelopja a killt/letol a szikláról/elárulja a poziciód/kezdőkörben afk/legnagyobb tankkal elbújik/szándékosan eléd áll/stb. az szerinted csapattárs? Szerintem nem. Ő nincs tekintettel rád, ő egyedül játszik. Ha egy csatában van 2 értelmes csapattársad az már egy jó játék. Ritkán lehet összedolgozni valakivel, még ritkább ha a hatodik/nyolcadik/tizedik killt odaadják hogy meglegyen a plecsni, de szerencsére van ilyen is, mert egyébként hagynám az egészet a csudába.

“ nem kell mindig nyerni “

(#43009) #43783936 válasza L-e-f-i-e (#43007) üzenetére


#43783936
törölt tag

Igen, ezt értem.
Ha pedig mindenki jó vagy még annál is jobb játékos, akkor indul a kepfeszt, mert hagyni szeretné a többieket érvényesülni.
Prohorovfén jártam már úgy, hogy annyira színvonalas volt a csata, hogy csak kékek és lilák voltak, én voltam az egyetlen nyomi.
Az első lövés a hatodik percben esett.
Izgis volt! :DDD

Szepi1979 A killjeim többségét kékek szokták lenyúlni.
Nem lopnak, csak szemfülesek. :)

[ Szerkesztve ]

(#43010) vhw


vhw
addikt

Azért az tiszteletreméltó, hogy csupán a lovagiasság akadályoz meg oly sok embert abban, hogy mocskos lila legyen... :))

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#43011) #43783936 válasza vhw (#43010) üzenetére


#43783936
törölt tag

Pedig én arra hajtok.
Amilyen dinamikusan fejlődök, még pár százezer csata és bezöldülök.
Onnantól pedig nincs megállás! :DDD

(#43012) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Van olyan mod, ami lecseréli a legénységek arcképét, nevét és a hangjukat ingame?

Megártott a Girls und Panzer :B

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#43013) diegho válasza #43783936 (#43006) üzenetére


diegho
nagyúr

Az a baj, hogy számomra annyira pofonegyszerű és egyértelmű az, amit csinálok a csatákban, hogy nem tudom elmagyarázni, hiszen pl a levegővételt sem tudod elmagyarázni hogyan kell, ösztönből jön. Nekem is ösztönből jön az, hogy használom a birkákat a csatában annak érdekében, hogy nyerjünk. Hogyan nyerhetünk? Mivel én mindent tudok a játékról, a többiek meg nem, ezért azt kell elérnem, hogy rajtam múljon a csata, én legyek a plusz, aki sebez, kilövi azokat a tankokat, amiket a többiek nem tudnak stb. Ha előre rohanok agyatlanul, akkor ez nem valósul meg. Spotolhatok, de rengetegszer 10-12 tankot villantok és tartok spotolva percekig 1k spot sebzést elérve, mert a többi képtelen őket sebezni. Akkor minek spotoljak? Én tudok sebezni, a többiek nem. Mi nyeri a csatát? A sebzés. Ha ők spotolnak én addig sebzek, amíg van lőszerem, tehát amíg nem engem lő az ellenfél, addig nagy esélyünk van nyerni. Ehhez nem kell hátul állni. Jó helyen kell állni. Hátulról nem lehet sebezni, mert nem látom, amire lőni kellene. Ha látom, hogy egy tank egyedül van, vagy több kicsi van egy helyen, akiket ki tudok lőni komoly károk nélkül, akkor rájuk futok, de mindig felmérem a terepet rendesen. Valóban sok lila platoon csinálja azt, hogy campelnek a bázison és várják az ellenfelet, de meg lehet nézni, hogy ők miért lilák. Azért, mert high tier-ben sokat sebeznek, vagy azért, mert low tier op tankokkal ölik a kezdőket? Lila és lila között is óriási különbség van.

(#43014) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Alapból nem szeretem ezt a szín nácizmust, ami ekörül a játék körül megy, de jómagam is sokszor észreveszem, hogy ha 3-as szakaszban vannak a legjobb játékosaink, akkor inkább háttérbe húzódnak a csata első felében, viszont ez szerintem így teljesen jó, ha és amennyiben később aktivizálódnak, ami meg is történik. Nem egyszer volt ilyen szakasz, legutóbb Himmelsdorfon Caernarvonnal dombra mentem, hogy csipegessem a lemmingvonatjukat, a mi pro 3 fős IS-3 szakaszunk pedig lenn maradt, onnan nézelődött, majd amikor lejöttek a dombról, fókuszt lőttek és elpusztítottak mindenkit. Semmi gond nincs ezzel, hadtudományban létező fogalom a tartalékképzés, 15 tank esetében már lehet élni vele. Az olyanokat nem értem képességektől függően, akik 500 sebzéssel top gunt szereznek, meg 0 sebzéssel mesterlövészt, ezek nálam az igazi anomáliák...

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#43015) Viktoár


Viktoár
addikt

Üdv

Véleltlenül nincs olyan lehetőség a játékban hogy gombnyomásra beírjon chat-be egy általam írt szöveget?

Üdv:Viktor

(#43016) vJokka


vJokka
aktív tag

ha elegetek van a paradicsomokból: OdinHUN és a Panther2 :DDD

[ Szerkesztve ]

"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"

(#43017) sebijani1982 válasza Viktoár (#43015) üzenetére


sebijani1982
senior tag

Nekem Microsoft Sidewinder egerem van, az ahhoz kapott programmal az egér bal oldalán lévő két gombra tudtam makrót felvenni.
Ha van esetleg több gombos (Gamer) egered, vedd fel az adott gombra a szöveget makróként. Természetesen ha nem globál akarod, akkor társítsd a makrót a WoT-tal.

"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

(#43019) Pete55555 válasza vJokka (#43016) üzenetére


Pete55555
addikt

Hát ez kész XD

...Szeretem leracsniztatni...

(#43021) Djuree válasza diegho (#43013) üzenetére


Djuree
félisten

"Lila és lila között is óriási különbség van."
Ezért nem jelent lófaszt se a számszerű stat, az xvm, amúgy is a legfontosabbat, az emberi tényezőt sem veszi figyelembe többek között. Lehetnék én is lila. Kurva egyszerű lenne. Pl. amit te is írsz a low tier op tankok. Sosem megyek kis tierben, csak annyit amíg a kövi tankot ki nem húzom. Stat abszolút hidegen hagy. Ami engem motivál az a tankjaim fejlesztése. Bár így sem játszok olyan rosszul, elég ritka a zöld player is mostanában ha már xvm-elünk...
Ez a t25/2 baromi jó rájöttem, 2000 dmg alatt még 8-as csatában sem adom. meg fogom nézni az átlag dmg-em. bár az első körök gyengék voltak amíg stock volt.

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#43022) Szilu válasza Djuree (#43021) üzenetére


Szilu
tag

A lényeg, hogy mindenki jól szórakozzon. Senkinek nem kell magát megítélnie, akár paradicsom, akár lila, megteszik majd mások. A nagy önajnározó, másokat szidó, és az önostorozó magatartás is felesleges szerintem. Ahogy diegho írja, ahhoz kell igazodni amit a MM adott. Én annyival kiegészíteném, hogy még egy állandó játékstílus sem garancia semmire. Én társaktól függetlenül megyek előre, sokszor pont az segíti a támadást, hogy beszedem a sebzést. De néha ész nélkül halok meg nulla sebzéssel, néha meg elmegyek a térkép sarkába, hogy megnézzem a kilátást :) Tojok rá ki mit gondol, vagy ír nekem utána a statom miatt :D
(Ugyanakkor a stat egy valószínűségi tényező, én szoktam figyelni. Akármilyen okból kifolyólag van jó mutatója (OP tank, kis tier, ügyes szakasz, kempelés), nagy a valószínűsége, hogy én is ezen körülmények között fogok vele találkozni, tehát mégiscsak mutat valamit a szám vagy szín. Aki úgy gondolja el tudja érni annak sok sikert hozzá, aki pedig úgy érzi, hogy nem érdekli, az másokét se ítélje meg.)

[ Szerkesztve ]

(#43023) Simulacrum válasza Bad Pritt (#43014) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Érdekes, én a halálukba futó rusholó lilákat kapom általában. Teljesen eszetlenül azt hiszik bárkin átmennek és néha belefutnak az ellenfél lemmingjeibe és elhullanak. Természetesen top tankokkal teszik ezt és ezzel el is ment így a csata.

Nagyon fontos dolog az, hogy ne a térkép alapján játssz, hanem elsődlegesen a csapatod elhelyezkedését vedd figyelembe. Vegyük a konkrét példát. Ha Himmelsdrofon csata módban azt látom, hogy a top tankjaink nem mennek a hegyre, hülye lennék magam oda menni. Igen, elképzelhető a te eseted, hogy tudsz annyit csipegetni, hogy a lentiek majd levadásszák a kis hp-s lejövő tankokat, de ezzel a te játékélményed megy kárba. Ha lent maradsz elképzelhető, hogy elvesztitek, de szerintem többet tudsz sebezni. Különben erre az esetre nekem a halálúton végig és hátba a hegyen levőket taktikám van, illetve ha csak 1-2 ellen száguldott le, akkor azokat próbálom leszedni.

Sok játékos statisztikáját megnézve nekem a fő bajom, hogy nem tudok nyugton várni, ezen próbálok meg javítani.

(#43024) Szilu válasza Simulacrum (#43023) üzenetére


Szilu
tag

"Érdekes, én a halálukba futó rusholó lilákat kapom általában. Teljesen eszetlenül azt hiszik bárkin átmennek és néha belefutnak az ellenfél lemmingjeibe és elhullanak. Természetesen top tankokkal teszik ezt és ezzel el is ment így a csata."
Bár sok mutatóban nem vagyok lila, azért picit magamra ismertem. Top tankkal ritkábban, de én is elő szoktam ezt adni, ilyenkor picit sajnálom is a társaimat. De hidd el sokszor egy kulcspozícióért megy ilyenkor a rush, ami 10 ből 5ször tuti győzelmet hoz, 3szor egy lövésen múló végeredményt, és kb 2szer biztos halált (mert vagy túl ügyes vagy túl béna az ellenfél és nem számítok rá). De mivel sok tankkal sok mindent kiszeretek próbálni - nem csak a bevált helyekre menni -, én is fenntartom magamnak a jogot a hibázásra, nekem is kell tanulni.
Nem szabad elfelejteni, hogy még egy lilának is kivételesen jó kör 5-6-szoros hp-t lesebezni, vagyis 15 tankot senki sem lő ki egyedül. Ezt sokszor elfejti mindkét oldal (a saját teljesítményére büszke, és az őket kritizálok is).

[ Szerkesztve ]

(#43025) #43783936 válasza Simulacrum (#43023) üzenetére


#43783936
törölt tag

Én azt imádom, amikor a megindulól lilákkal elmegy mindenki.
Tegnap sztyeppén az egyszem lilánknak 11 követője akadt.
A másik oldalt ketten védékeztünk(t32 én én egy Emillel), a bázison pedig az artynk volt.
Természetesen a mi oldalunkon jött be az ellen összes heavyje (8db), és simán levadászták a visszafele száguldó csapattársaimat. A lila játékos a csata alatt kiszedett két medet, levadászta a két artyt, majd jól elbújt, :C
Persze ő noobozott, mert elbuktuk a csatát.

Szerintem ezért (is) káros ez a statmánia.
Egyfajta görcsös megfelelési kényszert gerjeszt.

Én sem vagyok egy bokorban dekkolós fajta, bár van amikor nincs más lehetőség.
Azt is észrevettem, néha egy váratlan húzással jól lehet motiválni a csapatot.
Amikor az ember egy papír td-vel, vagy egy két szinttel kissebb meddel az első vonalban ámokfut (némi chates anyázós nógatással megfűszerzve), az néha a többieket is képes mozgásba hozni. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#43026) jano_77 válasza sith7 (#42946) üzenetére


jano_77
nagyúr

Azt nem tudom felfogni, hogy egyesek hogyan tudnak ennyire durva köröket menni a T54-el....persze tudom, hogy nagyon jó tank, és magamhoz képest én is egészen jó köröket szoktam menni vele, de 5K+dmg az már ritka mint a fehér holló. :U

Diegho: grat az IS szériádhoz....ez már a lehetetlen kategória számomra. :B

(#42965) Angel1981: jól sikerült körökkel lehet húzni a legénységet rendesen. :K Mondjuk már oda jutottam, hogy ezeket az akciókat nem is nézem, hanem játszom és ha vmi összejön, akkor annak örülök. Viszont a 7végi akciók közül a legénységi átképzést nagyon vártam. :K
(#42972) Angel1981: ezek szerint korán panaszkodtál, elhamarkodottan. ;)

(#42979) +SoulRiever-: MAUS-nak lehetséges bekapott sebzés - 19.300 dmg :Y
Megyek másoknak segíteni: evvel kapcsolatban nekem az a tapasztalatom, hogy mikor megyek segíteni vkinek, mert mondjuk egyedül maradt több ellenféllel, akkor úgy ott hagy engem egyedül, mintha ez természetes volna és én kértem volna rá! :W :o

(#42991) Szepi1979: 10 modul sérülés átlagban?!? azt meg hogy?!? :F

(#43023) Simulacrum: egy hajóban "evezünk"...nekem is nagy problémám a játékban, hogy nem tudok seggemen megülni, sokszor még TD-el sem. :B :N

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#43027) Angel1981 válasza diegho (#43013) üzenetére


Angel1981
veterán

"Valóban sok lila platoon csinálja azt, hogy campelnek a bázison és várják az ellenfelet, de meg lehet nézni, hogy ők miért lilák. Azért, mert high tier-ben sokat sebeznek, vagy azért, mert low tier op tankokkal ölik a kezdőket? Lila és lila között is óriási különbség van."

Milyen igaz! :K

Talán ezért tényleg jobb a WN8, mert még jobban súlyozza a tiereket.
Ha majd az XVM-ek is az alapján fognak színezni, akkor a "lilák" jó eséllyel csak az első kategóriába tartozhatnak majd.

(#43028) kismatyi123


kismatyi123
csendes tag

Üdv!

egy kérdés:
ha elérem a parancsnoknál a hatodik érzéket tehát 100-os lesz és utána átültetem az egy tierrel nagyobb ugyanolyan típusú harckocsiba akkor mondjuk 85%os parancsnokkal a 100%os hatodik érzék működni fog? :DDD

(#43029) jozefgucci1


jozefgucci1
addikt

Mai első csatám T25/2- vel és ezt kaptam miután kicsipegettem egy Rhm B Wt-t .: gg lucker repport bot+ ticket + video is support bye lucker . Ennyi barmot nem hordott még hátán a föld . Természetesen lengyel volt. Csak egyszer találkoznék melóban egy Wotos lengyellel :)

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#43030) Enzolord válasza kismatyi123 (#43028) üzenetére


Enzolord
addikt

Igen, működni fog...
Csakúgy ,mint az összes többi, skill és perk, ami az előző tankon működött..:)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#43031) kismatyi123 válasza Enzolord (#43030) üzenetére


kismatyi123
csendes tag

köszönöm a választ:))

(#43032) Djuree válasza diegho (#42944) üzenetére


Djuree
félisten

ehh. :Y

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#43033) Viktoár


Viktoár
addikt

Jól kezdődik a nap,5 meccs 5 vereség.

Üdv:Viktor

(#43034) kismatyi123


kismatyi123
csendes tag

Lenne még egy kérdésem, ha már itt vagyok :D

Melyik nemzet médium ága az,a hol a gyorsaság a leginkább kiemelkedőbb mint a többinél?
Ha egyáltalán van ilyen :D

(#43035) Djuree válasza kismatyi123 (#43034) üzenetére


Djuree
félisten

a franciák nagyon gyorsak és persze papírok.

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#43036) Simulacrum válasza #43783936 (#43025) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Én abszolút támogatom az XVM statos megjelenítésének megszüntetését.

Szilu: Én magam is sokszor játszom meg azt, hogy új helyeket próbálok keresni pályákon és azonnal meghalok. Zöldként is kapom a noob jelzőket ilyenkor rendesen. Természetesen erre egy lila is fenntarthatja a jogot, csak akkor meglepőbb, ha ezt szakaszban csinálják. Mert akkor jöjjön be maga és úgy próbálgasson.

(#43037) kismatyi123 válasza Djuree (#43035) üzenetére


kismatyi123
csendes tag

Franciákon kívül, mert ott 9nél kezdödik a medium addig meg nem szeretnék light-tal menni :D

(#43038) Djuree válasza kismatyi123 (#43037) üzenetére


Djuree
félisten

hát akkor talán német med ág, az újabb aminek a leo a vége.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#43039) Bad Pritt válasza kismatyi123 (#43037) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Konstansan a szovjet, ott mind megy 50 fölött.
A brit tier 7ig nagyon gyors, utána a leglassabb lesz.
A német második ág (Leoparddal végződő) az Indien panzer kivételével végig gyors.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#43040) #43783936 válasza kismatyi123 (#43037) üzenetére


#43783936
törölt tag

Angol ágon menj!
Vigyázz, mert a Cromvell függőséget okoz!
Néha többet sebzek vele mint a két szinttel megasabb top heavy a csapatban.
Rettentő gyors és fürge (néha nyomok egy gyorsulási versenyt a scoutunkkal), ehhez társul egy elég hatékony meggymagköpködő.
Megtartottam. :)
Most a Cometnél tartok, abban új 75%-os gárdát indítottam, de attól még simán benne szoktam lenni a top 3 xp szerző között.

(#43041) jano_77


jano_77
nagyúr

K: "Hogy lehet, hogy visszavettétek az alphát 750-re, mikor a Szovjeteknek már 750 az alphájuk 8as szinten?" V: "Szenvedj, szovjetfóbiás!"

Azt üzenném SerB-nek és az összes tapló WG-nek, hogy .......anyjukba! :W :o

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#43042) sith7 válasza jano_77 (#43026) üzenetére


sith7
nagyúr

egyszer majd nekünk is kijön a lépés, és meglesz az ACE :))

(#43043) Djuree válasza jano_77 (#43041) üzenetére


Djuree
félisten

már 7-es szinten is, goldot a troll ágyúba és kész a t10 td. :W én így nyomtam, t9-es gépek se mertek kijönni elém. nagyon op... 2 nap alatt meglett nulláról az isu. :DDD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#43044) vhw válasza jano_77 (#43041) üzenetére


vhw
addikt

Borsig...

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#43045) Viktoár


Viktoár
addikt

Na nyolc meccs és 8 vereség után úgy döntöttem nem erőltetem. :D

Még úgy is kiszoptunk hogy 65%-os esélyt írt.

[ Szerkesztve ]

Üdv:Viktor

(#43046) diegho válasza Angel1981 (#43027) üzenetére


diegho
nagyúr

Ez sem biztos, mert fogja, feltölt 100k goldot, megvesz 3 OP tier10-et full gold ammoval és húzza a sebzését. Amint bejön a WN8 ez lesz. Az összes olyan, akik eddig low tier hősként lettek lilák, előveszik a bankkártyát és irány WTE100, F155, T57, O268, FV183B. Már most is sokan csinálják ezt. Egy majdnem lilának pedig már az is elég, ha minden tankját fullosan kezd, mert csak annyi free-t vált. Mint mondtam a 322-ben senki, ismétlem senki nem játszott stock tankokkal, csak én és totál hülyének néztek miatta, amikor exnom/hami/efe-s volt a platoonban ők ki is röhögtek. Az más kérdés, hogy én stock tankkal is jóval jobb vagyok, mint ők fullosban, de ők is lilák, igaz csak 1900-2000 WN7-ük van, de lilák, mert soha 1 kört nem tettek meg tier5 felett stock tankban (kivéve a borsig-ot).

(#43047) jano_77 válasza Djuree (#43043) üzenetére


jano_77
nagyúr

már za Obj.704-et húzom. ;)

(#43044) vhw: majd 1x talán elindulok azon az ágon is, most egyenlőre igyexem azokat befejezni, amiket elindítottam.

"SerB nem látja értelmét hogy berakjanak "APU Mantle" támogatást." -ez is kinyitotta a bicskát a zsebemben. :W

(#43046) diegho: ez mennyire szánalmas, mikor vki csak úgy tud érvényesülni, hogy vesz egy zsák goldot, amit átvált free XP-re és abból megvesz egy tankot vagy maxolja ki! :U

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#43048) unravel válasza Viktoár (#43045) üzenetére


unravel
őstag

Senkit nem érdekel a sírásod 8 db(!!) csatáról. :))

¯\_(ツ)_/¯

(#43049) diegho válasza jano_77 (#43047) üzenetére


diegho
nagyúr

A Mantle-nek én sem látom értelmét. Kapásból csak kb fele új kártya támogatja. Ha jól megcsinálják a több szálas számítást, akkor onnantól minden gond meg lesz oldva. Gyakorlatilag nem lesznek fps droppok. Innentől én inkább a még fejlettebb fizikára fektetném a hangsúlyt, valamint a HD textúrákra. A hawok pedig teljesen jó lesz ehhez. Szerintem ők kb azt célozzák meg, hogy egy i5, 8gb ram, gtx770-en full hd-ban mindent maxra rakva legyen stabil 60fps, ebből kiindulva egy gtx660-al már meg lehet a fix 60fps, ha pár effekt ki van lőve. Én teljesen megértem azt az irányt, amit csinálnak, sokkal több ráció van benne, mint elkezdeni a legújabb fene tudja milyen hibákat rejtő irányba menni.

(#43050) csapee válasza diegho (#43046) üzenetére


csapee
senior tag

Nem tudom ezekkel az Exnom-okkal mar talalkoztam tobb mint tiz csataban, de soha nem vegeztek a kozepmezonynel jobban. 3-as platoonban meg nem lattam oket, de egyedul vagy ketten nagyon atlagos jatekosnak tuntek.
Mivel ez a jatek volumenre megy, igy soha nem lehet top grafika mert a nagy atlag nem i7-el tolja.

[ Szerkesztve ]

Csapee

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.