Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#64001) vhw


vhw
addikt

Az EJ 1925 átlagot megy a Helcat-al. Erre mindenki mondja OP a tank, szerényen csak annyit mondanék, hogy EJ talán a legjobb hellcat játékos az EU-n, ja hogy az nem számít... csak a tank, ok, de akkor miért nincs még a közelében sem egy átlagos játékos?

Miért nincs a közéleben ennek a többi T6 tank?

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#64002) dfsz34 válasza jr1994 (#63999) üzenetére


dfsz34
őstag

[link]

elvileg itt lehet megnézni,

a su100y jobb
a többi eléggé 600-650 körül van, nashorn, su100, dicker max, mind

azt meg ugye ki tudja, hogy mennyi statpadder (értsd olyan játékos, aki nagyon alaposan ismeri az adott tankot) megy a tankkal, de én gyanítom, hogy a hellcaton már csak a története miatt is több van (nosztalgia), de ezt abszolút nem lehet figyelembe venni, semmiféle mérés nincs erre, csak sejtés

(#64000) ddt500hu: a su100y miért is nem számít? prém tank, de tier 6 az is, illetve kv2,

most arról beszélünk, hogy op vagy nem, egyébként nézd meg a kv1s-t, alig 624, az meg nem op egyáltalán ezzel a logikával, vicces

[ Szerkesztve ]

(#64003) Szepi1979 válasza Bingisz (#63989) üzenetére


Szepi1979
senior tag

És remélem a t49 az is marad.

“ nem kell mindig nyerni “

(#64004) jano_77 válasza Cseri0058 (#63953) üzenetére


jano_77
nagyúr

biztos ugyan azzal a játékkal játszunk!? én a WOT-al próbálkozom, de mivel alig tudunk nyerni, lassabban jön az XP, mint normál akció mentes játékok során! :O
ÚTÁLOM az akciókat! :W

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#64005) dfsz34 válasza Szepi1979 (#64003) üzenetére


dfsz34
őstag

Érdemes megnézni a tier5 listát.
A T49 ki van kiáltva über OP rettenet tanknak, miközben a nagy massza a 15. helyre hozza 405 átlag sebzéssel (ami jóval alatta van annak, amit én becsültem) a tier5 listában. hm hogyan is van ez, ennek a tanknak kéne a lista elején lenni, mi ez, a tank nem tud sebezni?

(#64006) ddt500hu

Ez megint a tipikus csőlátás. Kigondolsz valamit és mindegy mit mutatnak neked, az akkor is úgy van.
Ha ez a listát vesszük alapul, legyen, de akkor miért magyarázkodsz a kv2 és su100y miatt?
Ha OP tankok, akkor OP tankok, nerfet nekik, de akkor meg a szegény kv1s miért kap nerfet és miért óbégat mindenki, hogy milyen OP, amikor kevesebb a sebzés vele?

Érted, legyen, negyedik a listán a hellcat, üssük agyon, de akkor mi van a többi tankkal, mi van a kv1s-el, ami sokak szerint az OP tank megtestesítője.

Ott a T49, miért OP? A 15. , tizenötödik a sebzési listán tier5-ben. Mitől über OP az a tank, akkor ? Megmagyaráznád?

[ Szerkesztve ]

(#64006) ddt500hu válasza dfsz34 (#64002) üzenetére


ddt500hu
veterán

Ugyan azért amiért a KV2. Mert az ágyújából fakadóan 2 találat szükséges ehhez az eredményhez. T6-7-ben is mindent átvisz. A "körül van" meg elég tág fogalom. Ilyen nagy merítésnél (1,7 millió csata a Hellcattal) a kicsi is sok. 675-öt sebez a Hellcat és csak 622-őt a Dicker Max. 2 millió csatában az rengeteg. (A T25/2 hogy jön ide? Az t7-es.)
Akárhogy is nézzük a 41db 6-os tank közül a 4-ik legtöbbet sebzi és ha megnézzük mennyi hp-ja van neki és mennyi a SU100Y-nak vagy a KV2-nek arányaiban már is nagyobb lesz az előnye.
A 675 sebzés azt jelenti, hogy az átlag játékos többet lő vele mit a saját életereje. A Su100Y ugyan annyit, a KV2 meg jóval kevesebbet.

T49: Ki kiáltotta ki annak? Amíg te el nem kezdted itt nyomni azt se tudtam, hogy a világon van. :F És különben is kit érdekel, hogy egy T5-ös tank op-e?? Úgy lépem át mint ha ott se lenne.

[ Szerkesztve ]

(#64007) vhw válasza dfsz34 (#64002) üzenetére


vhw
addikt

Mi lehet az oka, hogy a két kiemelt típusnak ennyi a játszott csaták száma? (leírás szerint az elmúlt 30 nap eredményeit tartalmazza a táblázat)
Közel két millió csata - más típusok a 500ezret sem lépik át...

Miért lenne ilyen kiemelkedő két teljesen hétköznapi nem OP tank népszerűsége? Miért tolnak közel 4szer annyi csatát ezekkel?

És még ilyen népszerűség mellett is ez az átlag...

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#64008) Diarmand válasza dfsz34 (#64005) üzenetére


Diarmand
senior tag

Na, kezdenek már rávilágítani a dolgokra vagy még mindig homály és sötétség vesz körbe? :U

(#64009) dfsz34 válasza Diarmand (#64008) üzenetére


dfsz34
őstag

Nem tudom pontosan mire gondolsz, de én nem látom azt a rettenetes über OP dolgot a Hellcat esetében, a T49 meg közröhej (15. a listán és mindenki sipákol, hogy OP).

3 tier 6 tankkal is jobb átlagot csinál a massza és ugye a különbségek lefele, amikről beszélünk 10%-on belül vannak. Továbbá vajon melyik típussal játszanak tapasztalt játékosok? Pusztán csak a számok alapján. Nem lehet mindenki kezdő ugyebár, ennyien nem is húzhatják azt az ágat, anniyra azért nem népszerű, látszik is hogy pl alig van csata a T25/2-vel. Alig harmada csata van a tier7 tankkal, azaz a Helcat-al sokkal sokkal több olyan játékos játszik, aki nem a T25/2-t fejleszti, hanem a hellcat-al játszik, mert megtartotta.

Most gondlkolkodjunk már egy pillanatig. Azt gondolom mindenki belátja, hogy ha többször játszol egy adott tankkal, akkor a legostobább játékosokat leszámítva mindenki fejlődik. Ezért fontos ezt is figyelembe venni ilyenkor. A hellcat úgy hoz ilyen eredményt, hogy a leginkább ismert tank a kv1s mellett és rengeteg az olyan játékos, aki megtartja és úgy játszik vele többször.

Tehát a számok abszolút azt mutatják, hogy a hellcat-al sokkal tapasztaltabb játékosok játszanak, mint a többi típussal, de ok ennek hatását nem tudjuk kiszámolni, de mit jelent ez a gyakorlatban:

1) Sokkal többen mennek fullos tankkal -> Gondolom nem kell magyaráznom a hátását, hogy lényegesen kevesebb a stock tank a mintában

2) A játékosok tapasztalata több az adott tankkal, jobb a legénység, modulokkal fel van szerelve, nem sajnálják annyira róluk hiszen megtartják, álcafestést raknak rá stb, szerintem arany lőszert is többet használnak ilyen megtartós tankon

Innentől nem tudom mi a kérdés, ez pont az amiről pofáztam, hogy a Hellcat-nak jobb a játékos állománya még most is, korábban meg kimagaslóan jobb volt (elég megnézni a wn7 listát, a hellcat még ezzel az eredménnyel is a csúcson van), ez már önmagában simán megmagyarázna ennél jóval nagyobb sebzés átlagot is. Igazság szerint ez a negyedik hely pontosan, hogy azt mutatja, hogy még így, ennyi tapasztalt játékossal, felszerelt tankkal együtt sem képes kimagasló sebzés átlagot felmutatni.

Mivel magyarázod ezt?

[ Szerkesztve ]

(#64010) vhw


vhw
addikt

Még mindig nem tudtuk meg miért pont ez a két típus vonz ennyi embert. Miért szeretnek velük ennyit játszani? Szinte bármely más T6-al lehetne ennyit sebezni átlagban... sőt akár többet is!

Rejtély... csak úgy játszanak vele, nincs különösebb oka... nem is kiemelkedőek... mi a fenét esznek rajta... a fene se érti... csak úgy megtartják... megtanulnak velük jól játszani, prem lőszert se sajnálják tőle, ha úgy adódik... ennek a ellenére csak úgy beleszürkülnek a statjaik a nagy T6 mezőnybe...

Ott a Jackson, hasonló megjelenés/méret/kialakítás, ugyanaz az ágyú, hasonló torony mozgási sebesség, rof, sebzés, pontosság dettó... még a páncélja is több... de 10ed annyit játszanak vele - átlaga meg 100-al kevesebb... biztos csak jobban meg kéne tanulnia több embernek is jobban játszania ezzel is, annyi a hibája.

[ Szerkesztve ]

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#64011) ddt500hu


ddt500hu
veterán

Szerintem itt hagyjuk abba. Ha a számokat másképpen értelmezzük akkor beszélhetünk évekig is. Szerinted csak 4-ik. Szerintem 41 tankból a 4-ik és a legkevesebb hp-s.
Szerinted csak 10% a különbség de ha pókeren csak 10%-al több osztást nyernék meg mint az átlag akkor milliárdos lennék. Ilyen csatamennyiségnél 1% is rengeteget számít.
Egyébként meg jó lesz ha figyelsz mert kezdesz ellentmondani magadnak.
Pár órája még azt írtad, hogy egyre kevesebb pro játékos megy Hellcattal és emiatt egyre lejjebb megy a tank ász szintje most meg:
"Tehát a számok abszolút azt mutatják, hogy a hellcat-al sokkal tapasztaltabb játékosok játszanak, mint a többi típussal, de ok ennek hatását nem tudjuk kiszámolni, de mit jelent ez a gyakorlatban:"

Na most akkor, hogy is van ez?
Na mindegy megyek aludni. Szerintem a Hellcat kifejezetten jó tank a saját tierjében és ha lesz vele 300 csatám akkor jóval 1000 felett lesz az átlagdmg-em. Több lesz mint bármelyik másik 6-os tankommal. Pedig én nem vagyok pro.
Jó éjt mindenkinek!

[ Szerkesztve ]

(#64012) Bingisz


Bingisz
addikt

Szerintem a VK3001(P)-re is ráférne a nerf. Az az igazi OP tank, nem a Hellcat.... :U

:P

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#64013) vhw válasza Bingisz (#64012) üzenetére


vhw
addikt

Két Bölterem van vele, na oszt? :U

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#64014) Bingisz válasza vhw (#64013) üzenetére


Bingisz
addikt

Nekem meg levasaló (vagy mi). Tier 8-akat simán kifiléztem vele.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#64015) dfsz34 válasza vhw (#64010) üzenetére


dfsz34
őstag

Nekem 1150 a sebzés átlagom vele, lehúzza a wn8-t elég jól, de mégis szeretek vele menni. Bejön ez a stílus, ennyi. Felszereltem mindennel, modullal, örök festéssel, arany lőszerrel. Fejlesztgetem benne a legénységet.

Egy ilyen népszerű tanknál a csaták kb 2/3-t olyan csinálja, aki megtartotta (ha kivonom a T25/2 csaták számát a hellcat-ból, ami nem teljesen egzakt, de jó közelítés).

Ez a 2/3 olyan, hogy fullos tankkal megy már, modullal, akár prém fogyócuccal, lőszerrel egészen biztosan jobban ellátja, ismeri a tankot.

Ennyi, szeret vele menni. Esetleg korábban WN7-t húzott vele és most még mindig előveszi.

Szerintem ebből nem következik az, hogy OP, de egy jól felszerelt, jó legénységgel rendelkező tank lehet erősebb, mint egy olyan, amiben még mindig nincs 100%-os legénység. Az ugye tipikus, hogy ha valaki nem áldoz aranyat az átképzésre, akkor kb a tier5/tier6-ra kap egy 100%-os csapatot és az első skill meg tier7 vége felé szokott aktiválódni. Egy éppen átképzett tier6 legénységű tank le lesz maradva és jól felszerelt és kiképzett hellcat-al szemben. Korábban a hellcat név egyenlő volt a stat húzással, ezért rengeteg megtartották és kigyúrták. Most ők nem hiszem, hogy eladták a wn8 színre lépésével, legalábbis nem mindenki, hanem most is mennek vele.

Most komolyan, ott a Nashorn, tized annyi csatával, abból mennyi lehet a stock tank, gyenge legénység satöbbi, fel se szerelik sokan, mert 10 arany leszedni a modult, festést is sajnálják róla. A nashorn-al hoz a massza 616 sebzést, egy olyan hellcat-al ahol a csaták 2/3 jól láthatóan kigyúrt tankkal történt meg kb 10%-al többet. Már csak a stock tankok aránya megmagyarázná simán a különbséget.

Amúgy a nashorn egy nagyon jó td, fantasztikus ágyúval, jól felszerelve simán lelépi a hellcatot, szvsz, csak megint azt van, hogy kit érdelek, a masszának a WTE kell, nem fognak leragadni és kigyúrni a legénységet meg megtanulni játszani vele.

Érted, akik OP-t kiabálnak azok totál érzéketlenek a tényekkel szemben, ott vannak a számok, csak el kell olvasni, hogy mit mondanak.

(#64016) Bingisz válasza dfsz34 (#64015) üzenetére


Bingisz
addikt

DE PONT AZÉRT VAN VELE MAGASAN A DMG HATÁR A WN8-HOZ MERT G*CI OP!!! VÁÁÁÁÁÁ....... :W :W

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#64017) mrszitya válasza dfsz34 (#64009) üzenetére


mrszitya
senior tag

Én csak annyit mondok, ne spilázd túl ennyire a dolgokat. Illetőleg próbáld meg kicsit tömöríteni a mondanivalódat, mert - jómagam legalábbis - lusta vagyok végigolvasni sokszor, annyit írsz. :D
(Persze nem "bántásból" mondom ezt).

Higgy a többségnek és a vbaddict-nak. A Hellcat nem egy aranyos kis, ártalmatlan cicus. Csak a WN8-cal kicsit megtépázták a statpadderkedési hírnevét, lehetőségeit. Ennyi.

#Bingisz

Remélem küldtetek már meghívót ennek a Saunaseppo-nak a Zwack-ba. Tegyetek meg mindent, hogy átcsatlakozzon. A lelkesedésnél nincs fontosabb. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#64018) jr1994


jr1994
addikt

Még egy észrevétel, de tényleg sok lesz már ebből.

Nyilván akik rengeteget mennek hellcat-tel, a többi tankkal nem/kevesebbet mennek. Miért nem mennek? Mert azzal még rosszabbak lennének. Tehát ha ezek a játékosok a többi tankkal is mennének, azoknak is lejjebb lenne az átlaga. Egyébként a hellcat szerintem is OP.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#64019) sith7 válasza dfsz34 (#64005) üzenetére


sith7
nagyúr

Nem unod még ? :U

Mert én már nagyon ... :W
OP tank a T49 , bármit mondasz, akkor is az, pont

(#64020) vhw válasza dfsz34 (#64015) üzenetére


vhw
addikt

De ha a prók felhagytak vele, mert nem érik el önző céljaikat, akkor miből lesz ennyi csatája az elmúlt 30 napban is a Hellcatnek?
Jó, megtartották, néha tolnak vele 1-2 meccset, de itt több százezer hűséges Hellcat tulaj van még mindig? Akik csak néha-néha tolnak pár csatát, hogy leporolják a gépet? De persze vigyáznak is, nehogy sokat rontson az igazolványszámukon.

Egyébként WN7-et lehetett húzni alapvetően szar tankkal? Vagy olyan átlagossal? Valahogy csak ki kellett kötni a Hellcatnél, ami miatt megfelelő alap lett stat húzásra.
Miért nem egy T34-85-re kaptak rá a népek, egyáltalán nem rossz darab, népszerű ágon van, aztán mégsincs majd' két milliós csataszáma.

[ Szerkesztve ]

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#64021) Diarmand


Diarmand
senior tag

Na, a végén csak eljutunk oda, hogy az intelligens(nek tűnő) wall of text-ek mögött csak egy makacs kisfiút találunk :U

(#64022) Pug


Pug
veterán

Ááá gyerekek, ez a Béla így gusztustalan lett. Általában 4-7K sebzéseket pattintok és még forgatni se kell...
:DDD

(#64023) dfsz34 válasza vhw (#64020) üzenetére


dfsz34
őstag

Miért? Azért mert népszerű tank, mindenki arról pofázik, hogy OP (alaptalanul), felmegy a vérpista a fórumra elolvassa és kell neki. kv1s, is3-al, t34-el miért mennek annyira sokan? Mert megvan nekik és használják.

Attól, hogy egy tankot úgymond könnyű használni, még nem lesz OP. A hellcat-ra ez főleg igaz.

Azon mulatok a legjobban, hogy kijelentik emberek, márpedig OP a tank., OK vegyük sorra az érveket újra:

- a chartok azt mutatják, hogy a hellcat csak nagyon jó játékosok kezében válik kiemelkedő tankká -> azt nem kell nézni, akkor is OP, jól van
- negyedik a tier6-ban sebzés átlag szerint és egyáltalán nincs kiugróan magas sebzés átlaga, 9,5%-al magasabb, mint a következő TD-nek,a Nashorn-nak,amit egyébként nagyon kevesen tartanak meg (=magas a stock és gyengén felszerelt tank aránya) remélem 9,5%-ra senki nem állítja, hogy az valami elképesztő brutális érték -> azt nem kell nézni,akkor is OP, jó
- a számadatok alapján nagyon sok olyan játékos megy vele, akik megtartották és kigyúrták, emiatt arányaiban kevesebb stock hellcat futkos, illetve jól kigyúrt tankok mennek (modulok, legénység, festés, arany lőszer stb stb), hiszen megtartották -> azt sem kell nézni, akkor is OP, jól van
- a játékosok komolyabb tapasztalata van a hellcat-al, mivel megtartják -> azt sem kell nézni, akkor is OP, jó
- akkor nézzük meg a te személyes eredményedet vele, ööö izé, 1100-1200 átlag sebzés tapasztaltnak mondható játékosok esetében -> azt sem kell nézni, akkor is OP, jól van

Bár itt tényleg megkérdezném mindenkitől, hogy a 3.14csába van az, ha ennyire OP a hellcat, hogy szinte elég vele kigurulni és beállni egy bokorba és mindenkit ki lehet irtani vele, akkor ő éppen miért nem tud vele komoly, 1500-1600 ÁTLAG sebzést produkálni. Egy OP tankkal? Hogyan hogy nem megy? Persze tudjuk a választ, pofázni egyszerűbb arról, hogy egy tank OP, mint tényleg teljesítményt felmutatni vele. Az már macerásabb, de akkor is OP. :)

Egy a lényeg és ez tényleg vicces, számok, adatok egyáltalán nem mutatnak kiugró über OP eredményeket, főleg ha figyelembe vesszük a nagy csata számot vele (sok kigyúrt tank és tapasztalat), de akkor is OP mert csak. Érvek nincsenek ellene, személyes eredmények nem támasztják alá, más tankokkal is tud a massza hasonló eredményeket menni, de ezek mit sem számítanak, csak egy a lényeg OP, mert csak. Most mondanék erre valamit, de nem akarok sokakat megsérteni, már a görögök is, akik a nagymesterei voltak a kultúrált vitának megfigyelték és dokumentálták ezt a jelenséget.

Én élveztem a vitát a magam részéről, az látszik, hogy sok embernek már három bővített mondatot elolvasni és megérteni is probléma, nem beszélve az összefüggésekről. Ha nincsenek érvek, akkor jönnek az általános kijelentések, ahogy a nagy könyvben meg van írva.

(#64025) Kean_Sorbo


Kean_Sorbo
őstag

Látom megy itt a nagy OP háború. Személyes tapasztalatom alapján mondom (én csak 8-as tier felett játszok), hogy olyan tank amire én azt mondanám OP nincs. Egy sincs olyan amitől jobban tartok, mint bármelyik másiktól. Mindegyik más egy picit, ha ahhoz tud igazodni egy adott játékos akkor az a kezében jó tank lesz. A többi felesleges mellé duma. Sok csatát letudtam már, de még egyszer sem tűnt fel, ha az egyik-másik tankból csak az egyik oldalon van akkor elvan döntve a csata sorsa. Sőt olyat sem vettem észre, hogy a topsebző rendszeresen mindig ugyanabból a tankból kerülne ki.
Nekem ez számít OP-nak. Ilyen meg nincs.
Aki meg a görcsösen a faszát lilára veri, és azért megy trilliókat egy tankkal, hát az megérdemli.

Most először fordul elő, hogy felraktam az összes mod-ot amit használok, és minden elsőre faszán működött. Viszont az ágyúhangokat visszamásoltam a 9.1-ből, mert az újak valahogy olyan recsegősen szóltak.

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

(#64026) scyllarus


scyllarus
veterán

Az egész vitára nem akarok reflektálni, csak azt emelném ki, hogy a WN8 hatással van a WG-re: ez hosszabb távon (és a WG mindig így elemez) nem igaz. Az érvelés azon része, hogy ha könnyű valamivel WN8-at húzni, akkor sok pro (és statpadder) ráugrik és felhúzzák így a tank átlag statjait, az igaz. Csakhogy. Ez elér egy olyan szintet, amikor elterjed, hogy az a tank OP mert sok lila azzal tolja, és az átlag statjai is kiemelkednek a tierjében. Erre a játékosállomány reakciója? A sok tomato is ráugrik, mert ez OP. Csakhogy ezzel szépen le is húzzák az átlag statokat szépen (lásd Hellcat as heavy use). És onnantól hiába megy vele sok lila, paradicsomból mindig is több lesz, így a tank átlag statjai szépen leesnek. Úgyhogy a WN8 befolyása a nerfre csak akkor lenne igaz, ha a WG havonta nerfelgetne, ezt meg tudjuk, hogy nem így van (KV-1S...)

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#64027) Kean_Sorbo válasza scyllarus (#64026) üzenetére


Kean_Sorbo
őstag

Ámen.

Egész olcsón adják most a tankászt.

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

(#64028) egyedülülő


egyedülülő
senior tag

Csak érdeklődnék, hogy belőtték e a saját tank HD, a többi nem effektust a játékba. Mert pl amikor IS-el megyek és még van ott több IS, mind echte olyan mint az enyém, nem látok grafikai eltérést.

"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."

(#64031) Chris0321 válasza egyedülülő (#64028) üzenetére


Chris0321
addikt

Elvileg benne van, valahol azt olvastam csak közelről lehet észrevenni a különbséget a saját és a más HD-s tankja között.

(#64032) Drenadar válasza Chris0321 (#64031) üzenetére


Drenadar
veterán

ez az egész egy vicc :P beteszik a HD modelleket majd inkább kiveszik hogy úgyis lényegtelenek :D

nem hogy csinálnának egy normális motort mondjuk a cryenginet megvennék.

én nem csak a saját tankjaimat szoktam nézegetni hanem mikor mellettem áll valaki

(#64033) Chris0321 válasza Drenadar (#64032) üzenetére


Chris0321
addikt

Valami csökkentett HD modellről írtak, ezt egyszerűbb volt megcsinálni mint egy rendes motort alárakni a játéknak amivel nem lenne ilyen szép gépigénye és talán futna több magot is tudna használni.

(#64034) vhw


vhw
addikt

Gyerekek, a Churchill GC igen adja nekem.
Alig 70 csatám van vele, de már 900 átlag dmg megvan (stock grind meg egyebek... de most már f*sza). Gold se kell bele, átcsattint szinte bármit előlről! Hagyjátok a fenébe azt a vbaddictos táblázatot a marhaságaival, a tank igenis adja, csak még nem elég népszerű (a sok fogalmatlan tomato miatt alacsony az értéke), pedig ~1100 dmg-re már lila szintet ad, pofonegyszerű vele statot húzni. Siessetek, még mielőtt a sok marha unicum rá nem kattan és elcseszik a mókát! Vagy rosszabb, a WG húzza le a tankot a p-be!

Figyeljétek ki, rövidesen ez lesz. Most még csak 28k csatát toltak vele az elmúlt hónapban, de ez igen gyorsan változhat, amint észbekapnak a népek. Nehogy lecsússzatok a lehetőségről! Utána megint nézhettek/nézhetek más játékszer után! :(((

ui: ne nagyon terjesszétek, mert ha elterjed, hogy OP tudjátok mi lesz... legyen eszetek! ;)

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#64035) Bad Pritt válasza vhw (#64034) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

B1-nél is ettől félek...

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#64036) Kean_Sorbo


Kean_Sorbo
őstag

Ha van itt az MSZK klánból valaki, engedje meg hogy megköszönjem a klántagoknak, hogy feláldozták magukat értem 3x0 sebzéssel. :DDD ;]

Ja még szerencse, hogy lövés nélkül adja a WG a sebzéseket. :o

[ Szerkesztve ]

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

(#64038) vhw válasza Kean_Sorbo (#64036) üzenetére


vhw
addikt

Kemény szavak. :U
De végig az önzetlenség hajtotta őket :)) Nem vettek el senkitől semmit, se HP-t az ellenségtől, se a győzelmet a csapattól... ez így fair.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#64039) Bad Pritt válasza Kean_Sorbo (#64036) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ez az üdv magyar egy ilyen mindenre kiterjedő megszólítás, mint a talpra, magyar? :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#64040) Kean_Sorbo válasza Bad Pritt (#64039) üzenetére


Kean_Sorbo
őstag

Azt nem tudom, de még jó hogy vége lett a csatának, mert a te szó után kitudja mi következett volna. ;] Egyébként a commander úr kemény 900 Wn8-cal büszkélkedik 10000 csata után. Még a noobmeter is kiakadt mikor beírtam a nevét.

vhw:Ők tényleg önzetlen emberek. A Magyarok Szövetsége.

Zsolt_72 : Pedig én leakartam lőni, csak hát na.

[ Szerkesztve ]

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

(#64041) Bad Pritt válasza Kean_Sorbo (#64040) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Az én új nevemnél is kiakad a Noobmeter, konkrétan, nem talál az EU szerveren. Vagy csak 1000 csata után létezek az ottani adatbázisban?

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#64042) Kalos7


Kalos7
tag

Ti is azt védtétek észre, hogy egyre kevesebb az a pálya, ahol lehet TD-vel hátul campelni?
Szerintem a játék kezd abba az irányba menni, hogy nyílt harcok legyenek, mert már kevés jó hely van.
T6-os századba ezért a Hallcet helyett már a Cromwell a legjobb, mivel sokkal több mostanság a közelharc. :)

(#64043) Szepi1979


Szepi1979
senior tag

Engem nem zavar ha egy tank OP. Én is kifejleszthetem / megvehetem és mehetek vele. Kivétel a WT E100. Na az bosszant. Az FV-t meg nem kellett volna bántani, mindig öröm volt levadászni. Így kiherélve csak egy a sok közül. Ha az összes OP-nak tartott tankot lenerfelik akkor sok ugyanolyan tankkal játszunk majd amik csak külsőleg különböznek. Ekkor abba is hagyom majd.

“ nem kell mindig nyerni “

(#64044) dfsz34 válasza Kean_Sorbo (#64036) üzenetére


dfsz34
őstag

Mondjuk ez a támadás mód egy gusztustalanul egyenlőtlen ezen a térképen. A védők szempontjából, tipikus történet, bal oldalon a támadók a leshelyekről a kastély környékéről minden védőt kiszednek, aki felmegy a dombra illetve utána a védők beszorulnak oda a katlanba és legalább két irányból lövik őket. Nagyon ritka, komolyan nem is emlékszem olyan csatára, ahol a bal oldal győzött volna, de már az is nagy szó, ha sokáig fel tudják tartani az ellenséget.

A jobb oldal már kicsit kegyenlítettebb és ha jól látom a mapon az elhelyezkedésből ti ott támadtatok a három titánnal együtt. Így járt a három szerencsétlen, a jobb oldal könnyebben védhető egy kicsit és ha előre mennek túl korán, akkor ott is pusztulnak, ebben semmi meglepő nincsen, törvényszerű. Ha a bal oldalon támadtak mégis, akkor meg nincs rá szavam, über tehetségtelenek akkor.

(#64045) Kean_Sorbo válasza Kalos7 (#64042) üzenetére


Kean_Sorbo
őstag

Elég baj az, ha valaki egy szarásig páncélozott, legnagyobb átütésű és sebzéssel rendelkező ágyúval felszerelt bádogdobozzal hátul ácsingózik. Pontosan jól van az így. Azért mert valamit TD-nek kereszteltek nem jelenti azt, hogy az feljogosítson bárkit is a kemper stílusra.

dfsz34: Pl. ezen a pályán én jobban szeretek védekezni. Kinek mi.

[ Szerkesztve ]

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

(#64046) mrszitya


mrszitya
senior tag

Augusztusi wp: Obj 430

(#64047) vhw válasza Szepi1979 (#64043) üzenetére


vhw
addikt

Szóval a nerfelés = minden tank ugyanolyan mozgékonyságot, páncélt, ágyút, tűzgyorsaságot, pontosságot, látótávot.... stb. kap.
("...akkor sok ugyanolyan tankkal játszunk majd amik csak külsőleg különböznek.")

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#64048) csaba17


csaba17
senior tag

helósztok
egy kérdés: adott egy 6os fv arty 91%os 6.érzékkel.
ha erre nyomom rá a 75k legénységi tpt akkor azzal még bőven nem lesz 100%os ugye?
nagyon kis fun tank ez, azért is vettem vissza, jólenne ha tudnám hogy kb mikor vesznek észre :)

(#64049) Kean_Sorbo válasza mrszitya (#64046) üzenetére


Kean_Sorbo
őstag

Csempészáru.

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

(#64050) Bingisz válasza egyedülülő (#64028) üzenetére


Bingisz
addikt

Az enemy HD tank is HD, csak közepes textúrákkal.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.