Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#7001) PR0JECTNR56 válasza Patrick76496 (#6970) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Tulajdonképpen elég sokmindenben. Szemből nézve egyből feltűnik a jóval kisebb és még keskenyebb lövegbölcső és a hozzá tartozó szintén kicsinyített öntvény és "Saukopf" lövegpajzs, amiben az alap Hetzer késői gyártású Pak 39 L/48-át építették be egy új optikával (WZF 2/2), még kompaktabbra és kisebbre átalakítva (a löveg fejlesztett verzióját kezdetben más alvázokon teszteltette az Alkett művek, a cél az eredeti Hetzer sziluettjének csökkentése és az előállítás leegyszerűsítése volt).
A motorháztető alatt a korábbi Praga motor helyére egy Tatra 928 V-8 került (180 lóerő), ami a páncéltest felső és alsó traktusán egyáránt hagyott nyomot. Oldalprofilból látszik, hogy a küzdőtér teteje túlnyúlik az eredeti határain mintegy lépcsőszerű kiemelkedést képezve a hátsó lemezre. A "lépcső" nagy részét egy szellőztető panel foglalja el, jobb szélén a kibúvó nyílás, az új forgatható periszkóppal kiegészítve.
Oldalról még megyfigyelhető az új láncfeszítőgörgő használata (bár ami azt illeti a Hetzer alap gyártása során megélt minimum 4-5 különböző láncfeszítő görgőt). Felülről a löveghez tartozó új optika látható, aminek a tetejéről már elhagyták a keretet.
A hátsó traktusnál a motor új négyzet alaprajzú szellőztetőpanelja emelkedik ki a hátsó döntött lemezből illetve a kipufogó balra van fordítva, lángrejtő burkolata nincs és a régebbi Mid gyártású Hetzer-ekére emlékeztet. Hátul alul új négyzet alakú szervízpanel van a motorhoz, U-vasakből álló vonóöntvények, új "vonóhorog" középen.
Nagyjából ennyi, de képeken egyszerűbb, egy modellhez készült átalakítókészleten látható igazán jól, a szürke részek a Starr elemei:
Front, oldalsó rész
Hátsó rész

[ Szerkesztve ]

(#7002) Kean_Sorbo válasza csapee (#6996) üzenetére


Kean_Sorbo
őstag

Jól látod. Sajnos így van. Nekem is gurult el a hétvégén egy pirula. Indulok a Hetzer csigabigával. Látom, szemből ötvennel jön valami. Megállok, belém szalad. Erre rám köpött két meggymagot. Troll, egy lövés -350, off a csávó. Erre egy másik "bosszúból" szalad utánam, az is küldött egy cseresznyemagot. Akkor már tényleg bepöccentem. Amikor ráfordultam, úgy elindult, hogy felspottolta az egész pályát.

Ja, már nem emlékszem ki is volt aki ajánlotta a Ferdinand-ot, de nagyon köszönöm neki. Eszméletlen jó, végre nem kell állandóan menekülni. Egy megváltás a JgP után. Bár az is nagyon jó gép. Erős az eleje, viszonylag sokat pattint, nagyon jó a lövegkitérítés, pontos.

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

(#7003) marked one94 válasza Jolet (#6995) üzenetére


marked one94
őstag

Pedig egyszerű a képlet. Többet sebzel nagyobb az esélye, hogy nyertek.
Mindenkinek van ilyen köre de nem folyton ez megy, hogy 0 sebzéssel meghalsz. 10 csatából 1-2 ha nem tudsz eleget sebezni a többi ha meglövöd a tankod hp-ját akkor már jó irányba befolyásoltad a csata kimenetelét.

Statomat meg megtudod nézni játékban.
Amcsi TD meg T10 heavym nincs, a többi van. Meg én amúgy is Med tankkal játszok inkább.

You'll Never Walk Alone

(#7004) Jolet válasza marked one94 (#7003) üzenetére


Jolet
őstag

ez elvben igaz is, csak valamiért mindig úgy adja, hogy ha van 5 db 4000 feletti sebzéses köröm, akkor vesztünk és hatodiknak egy 1000 sebzéses körrel csillagozom le
és ez napi szinten van
:-(
sajnos az átlagsebzésed nem látszik

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#7005) Zeratul válasza dfsz34 (#6994) üzenetére


Zeratul
addikt

Van modulsérülés, legénységi sérülés, tűz. Mindegyik nagyban tudja csökkenteni a tank harcértékét.

(#7006) BaLee válasza mcwolf79 (#6985) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Én úgy vettem észre megmarad aktív. A 6. érzék működött, ebből kiindulva gondolom a többi is csak ugye azokat nem lehet fixre megmondani.

(#7007) dfsz34 válasza BaLee (#7006) üzenetére


dfsz34
őstag

Nincs olyan mod, ami kiírja az ilyen értékeket egy listába? javítás (nem csak akkor, ha lesérülök, hanem látnám, hogy mennyi is), kamofaktor, százalékok (tűz, motor, ammo stb)

a töltést látom, a javítást akkor ha leszedik a láncot mondjuk, de a többiről fogalmam sincs

(#7008) jano_77 válasza Fel (#6982) üzenetére


jano_77
nagyúr

Végre vmi, ami jobb lett, mint volt ;) :C
Ez tényleg klassz lett, látványos is és informatív is!
Reméljük lassan-lassan a játékban is követni fogják ezt a vonalat (pl a több magos rendszer használatát megoldják végre) ;]

(#6984) Jolet: T29 - szerintem 2xűen csak annyiról van szó, hogy a 7en a T29-es event volt és a WG nem nagyon pártolta őket és már 7es tankot sem....legalábbis én is szenvedtem olyan 7-es tankokkal, amikkel korábban semmi gondom nem volt, mindig jól ment velük a játék (persze hozzám képest ;) )

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#7009) Simulacrum válasza Djuree (#6978) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Nincs ez így hivatalosan kimondva, de szerintem egyértelműen az Adrenalin rush perk miatt rakták ezt be. Brutális ez a perk, igaz már leszedtem, mert biára váltottam az M48-amon, de amíg rajta volt hihetetlen sokszor használtam, pont amiatt, amit írsz és nagyon hasznos, de a bia ugye végig él, ez ritkább azért.

(#7010) Angel1981 válasza dfsz34 (#6870) üzenetére


Angel1981
veterán

"Én már csak ezért is előfizetek, mert azt mondom, hogy ők sok szórakozást nyújtottak nekem és ezt viszonozom, mert ők is csak ebből élnek és ebből fejlesztenek."

Pontosan így gondolom, illetve így teszek én is! :R

(#7011) marked one94 válasza Jolet (#7004) üzenetére


marked one94
őstag

Ha mindig így lenne akkor nagyobb lenne az átlag sebzésed meg 50-52% között lenne a WR

Az én statisztikámban ez szépen látszik is, mikor még kezdtem a játék olyan 4-5k csata körül nekem se volt meg a tank hp-jának megfelelő sebzés ezért nem is nagy WR vele.
Ezek például ilyen tankok.
T32
T32 nemrég vissza vettem azért javul vele most a statom de olyan 50-53% körül mozgott.

IS3
IS-8

Utána mikor már fejlődtem kezdtem átlátni a játékot, videók, fórumok,szakasznak köszönhetően, akkor jöttek a jobb eredmények. Nagyon átlag sebzés magasabb WR.

Nem hiszem hogy azért olyan nagy ezekkel a WR mert szerencsés vagyok meg szakasz segít. Igen az is segít de nekem is oda kell tennem magam hogy nyerjünk.

M46
Object 704
M103
IS4
Tigris2
és még pár tank.

Szerintem ez így működik

You'll Never Walk Alone

(#7012) Veatta válasza Simulacrum (#7009) üzenetére


Veatta
aktív tag

Amikor ezt behozták akkor szerintem még nem voltak perkek csak a 4 alap képzettség, amikor bejött ha jól emlékszem valami utolsó esély vagy ilyesmi nevet adtak neki. Abban a patchban anyáztam is rendesen, mert olyan durva esetek is voltak (emlékeim szerint, tehát nem tudom se replay se screenshoottal alátámasztani), hogy alig élt az ellen (kevesebb Hp mint az ágyú alap sebzése) rálőttem, találat-sebzés és még maradt 1 hp. Rögtön a csata után megnéztem a minimum sebzését az ágyúnak hátha rosszul emlékeztem de nem. Ilyennel azóta (újabb patch után) nem találkoztam. A minimum sebzés alá már nem enged a rendszer lőni, de ha ezzel életben marad a pacák előszeretettel adja be a minimumot és így marad 1-20 vagy akármennyi Hp. és ő persze kilő :)

(#7013) dfsz34 válasza Simulacrum (#7009) üzenetére


dfsz34
őstag

Az adrenalin rush jó kis perk tényleg, ha kifejlesztem végre a BIA-t is a SU122-44-re és lesz megint féláras akció, akkor rászánok 100 aranyat és kicserélem a javítást az adrenalin rush-ra. Ha kevés HP-ja marad a SU-nak, akkor elméletben BIA-val, adrenalin rush-al meg ventivel, 5.96 sec alatt tölt be, az meg már nagyon szép,

Ha pattan egy lövése is az ellennek (amire elég gyakran van vele példa, ha jól beforgatom az elejét) és én pedig betalálok, akkor elméletben a lövésváltás ütemétől függően 800-1200 HPs és 11-12 sec alatt töltő tankot is ki lehet vele lőni. Persze elméletben csak, de azért szorult helyzetben durván minden 6 sec-ben el tudok indítani vele egy 390-es elméleti sebzést. Ezt a SU-t sokan, én is, rohamlövegnek használják, mert jól pattint, elég HP-ja van pár konfrontálódásra és nagyon gyorsan tölt (per pill 6.7 sec, de nincs még BIA), ezért brutális sebzéseket tud kiosztani pillanatok alatt. Gyakran 2-3 tankot is lepusztítok, mire a HP-m 10% alá ér és akkor meg bekapcsolna az adrenalin rush, ezt mindenképpen ki kell próbáljam, már alig várom, hogy újra játszhassak vele (most gariztatom a memóriákat és csak youtube WOT videókat tudok nézni addig a laptopon :(( ).

(#7014) atis123


atis123
tag

Wotlabs.net működik valakinek?

"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"

(#7015) Djuree


Djuree
félisten

úristen az a t95 mekkora egy brutális erőd! tegnap nem tudtuk átlőni 3 t9-es géppel szemből, hiába tudom a gyenge pontját, képtelenség volt eltalálni ott. pedig 50m-nél nem volt messzebb.
azonnal ki kell fejlesztenem.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#7016) gzbotii


gzbotii
veterán

De most ez milyen MM megis :W

When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

(#7017) Jolet válasza marked one94 (#7011) üzenetére


Jolet
őstag

szép eredmények!
egyébként azokkal a tankokkal, amit szeretek és többet megyek, mint a többivel nekem is 50% felett van a WR
vannak amiknek nem éreztem rá a stílusára és úgy nyomom vele, mint a többivel na ott vannak gondok szerintem

azt hiszem, ha visszatérünk rá amikor mindegyikkel lesz 500-600 köröm egészen mást fog mutatni

tudom én kevéssel is beérem, de a csaták 80%-ában legalább az első 3-ban vagyok, ha vesztünk ha nyerünk
persze ez köszönhető a gyér játékos állománynak és talán nekem is kicsit

szívesen megyek veled szakaszban, ha van időd tier8-tól felfelé
csak úgy vélemény formálás ürügyén, mert sokszor a számok csak számok

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#7018) Flayer


Flayer
senior tag

Sziasztok!

Elnézést,hogy most írok ez ügyben de most olvastam vissza kb. 200 hozzászólást.
A viták részvevőinek az én véleményem szerint van igaza ennek is és annak is.
A játékos állományról pedig annyit a fiam aki első osztályos már vannak osztálytársai akik játszanak vele és a minap kereste az egyik osztálytársa telefonon,hogy kérdezzen már meg engem miért nincs a tanknak lövedéke a csata legelején már!?Tehát ennyit a játékos állományról!
A másik én sem vagyok egy nagy utánolvasó,videónéző ez mondjuk meg is látszik a statomon de aki lenyom 15k-20k csatát és még mindig 800 vagy az alatti a hatékonysági mutatója annak nem sok sikerélménye lehet a játékban.
Röviden ennyi akartam további jó munkát vagy játékot mindenkinek!
Ja és világbéke!!!!!!!:)

[ Szerkesztve ]

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!! Xiaomi MI 9T

(#7019) bartucc válasza marked one94 (#7011) üzenetére


bartucc
addikt

Két hete a régi X7-es helyett egy Logitech G500-ast használok, (nem vettem, ingyen kaptam egy használt géppel, megérte ;] ), meg talán szerencsém is van, de mostanában sikerül hozni az 55% feletti win rate-t, az elmúlt három hétben újra, még az alap T29 is 70%-os 10 csata után.

Jolet: Inkább kilőni a kevés HP-s tankot, vagy arra menni, ahol kevesebben vannak, és így nagyobb az esély az áttörésre, azt meg általában megállítani, vagy feltartani. Ha már jó játékos vagy, használd ki, és ott segítsd a csapatot, ahol gyenge

Pontosságra kellene inkább gyúrnom, 70% körül van, amcsiknál hamarabb eleresztek egy-egy hibás lövést =-es tankkal is, de egy IS-el ez már kevésbé lenne mókás, ezres lőszerár mellett. :)

[ Szerkesztve ]

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

(#7020) Eagle16 válasza Djuree (#7015) üzenetére


Eagle16
addikt

Majd készíts be mellé bár doboz nyugtatót is :)

Én addig bírtam amíg meg nem lett rá a 155-ös ágyú, aztán inkább átmentem a T30-as ágra.

Mikor már a sokadig kör végződik úgy hogy rád jönnek 8-an és semmit nem tudsz csinálni, akkor eléggé meg lehet utálni. Vannak pályák ahol jó, de a legtöbbön használhatatlan, SPG-nek gyakorlócélpont.

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#7021) Jolet válasza bartucc (#7019) üzenetére


Jolet
őstag

köszi a tanácsot, de mire írtad?

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#7022) bartucc válasza Djuree (#7015) üzenetére


bartucc
addikt

Jaj, az ám, de volt minap egy csata, egyedül maradt egy Arty ellen. Azért az se volt semmi, mire végigment a dimbes-dombos pályán, 7-8km/h-ával. :DDD

Jolet: arra céloztam, hogy ha megvan már a kellő sebzés, ami elvileg eldöntené a csatát, de mégis vesztetek, akkor lehet új taktikát kell kipróbálni. Tudsz sebezni, tudod hova kell lőni, de hiába, ha a bázist közben befoglalják, pl. Félre ne érts, köszönőviszonyban sincs a tapasztalatom veled, de hátha adok egy jó ötletet, vagy meglátást.

[ Szerkesztve ]

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

(#7024) Mottie válasza Djuree (#7015) üzenetére


Mottie
őstag

Az nagyon fájdalmas lesz.. t28, t95 kis ágyúval... rémálom. De legalább el lehet olvasni egy újságot míg fedezékbe érsz. :)

Be Victorious!

(#7025) jano_77


jano_77
nagyúr

Egy viszonylag jól sikerült T29-es köröm (5 kill, 3623 dmg)

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#7026) Jolet


Jolet
őstag

ilyen körök is vannak, de ugye a spotolás nem számít bele az átlagsebzésbe

és ez sem ritka, ennyi kellett az 1. osztályúhoz

ezek az utóbbi 2 meccsemen történtek

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#7027) dfsz34


dfsz34
őstag

Egy olyan kérdésem lenne, hogy nézegetem a noobmeter-t és nekem a legjobb meccsem IS-el volt és ki is írja a statomhoz a legmagasabb XP-t, hogy 2197 XP Amikor megnézem a járműspecifikus top listát, akkor elméletileg ez a 4. legjobb eredmény lenne az IS-nél az XP alapján, de mégsem mutatja ott, nem értem, hogy miért.

Jano_77: ez jó kör volt tényleg, én is oda szoktam beállni ha lentről indulok és először csipkedni azokat, akik ott akarnak átjönni vagy a romok között, azután ugyanúgy balra megyek. Egy unikum játékos viszont érdekes módon azt csinálta itt, hogy ő beállt fent a romok közé és először ott kiirtott mindenkit és onnan sniperkedett egy darabig. Én fentről indultam a T34-el és bal oldalon van egy kis domb, ott el lehet bújtatni még azt a nagy dögöt is a szikla mögé és onnan lőttük egymást az unikum játékossal, azért emlékszem rá pontosan, hogy hol volt. Egy szerencséd azért volt most, nem volt arty, máskülönben nehéz középen megmaradni tőlük, ott nem sok takarás van.

[ Szerkesztve ]

(#7028) Jolet válasza dfsz34 (#7027) üzenetére


Jolet
őstag

nem lehet, hogy időszakfüggő?

nekem jelenleg az IS-3-al a legtöbb: 2649
a noobmeteren az első: 2673 a második: 2659

itt kellene jönnöm elvileg, de nem
http://www.noobmeter.com/tank/eu/IS-3

[ Szerkesztve ]

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#7029) atis123 válasza atis123 (#7014) üzenetére


atis123
tag

Köszönöm a segítőkészséget. Legalább megmondanátok ,van-e más olyan oldal ami napi, heti és havi WN7 statot, sebzést és eff-et mutat?

"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"

(#7030) vhw válasza Jolet (#7028) üzenetére


vhw
addikt

Az egy legjobb replay lista.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#7031) Bingisz válasza atis123 (#7029) üzenetére


Bingisz
addikt

Valószínűleg a WG-nél bütykölnek valamit, mert egyik statisztika követő oldal sem működik rendesen.
Amúgy a planetwot.com még ilyen oldal.

Más: A T71-re szavaztak a legtöbben a második interactive special szavazáson, szóval ez a tank, és az ága alsóbb része lesz majd leárazva.

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#7032) Jolet válasza vhw (#7030) üzenetére


Jolet
őstag

vagyis a beküldöttek között válogat?

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#7033) K6000 válasza Djuree (#7015) üzenetére


K6000
tag

Háááát te tudod. Nekem a Tiger P tankkal különösebb probléma nélkül sikerült (rajta volt a halál listámon) kilőnöm. Igaz kis ágyú volt rajta, és mire oda értem hozzá 2 lövést leadott rám, a másodikat a toronyba kaptam ami át is ütött. Én a láncát lőttem ami olyan brutális felület, hogy nehéz nem eltalálni :D . Őrült tempóval mellé értem (mint egy reumás csiga) és éppen megjavították az emberei a lánctalpat mire a hátába kerültem és kapott még 1 lánc lövést. Ettől a pillanattól minden második lövés a láncot érte, hogy nem mozogjon. Képzelheted micsoda hosszú szenvedést okoztam egy ekkora dögnek révén csak 200-220 HP-t veszek le minden seggbelövéskor. Mondtam is a szakasztársaknak, hogy hozzá ne merjenek érni mert ez az prédám és nem szerencsés dolog egy tigrist zavarni amikor éppen az áldozatát marcangolja :D

ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72

(#7034) Mottie válasza K6000 (#7033) üzenetére


Mottie
őstag

Mióta esznek a tigrisek teknőst? :D

Be Victorious!

(#7035) vhw válasza Jolet (#7032) üzenetére


vhw
addikt

Szerintem igen (sose töltöttem még fel ide). Fent a menüsorban van egy upload replay lehetőség.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#7036) jano_77 válasza Bingisz (#7031) üzenetére


jano_77
nagyúr

De ha a T71 nyert (ennek nagyon örülök, végre megveszem majd :K ), akkor most a héten miért is a Type-34-1 tank és elődei vannak akciósan? Ez milyen event? :F

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#7037) Bingisz válasza jano_77 (#7036) üzenetére


Bingisz
addikt

Ez az event. A srácok a T34-1-et húzták ki a dobozból, ezért az az ág van akcióban.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#7038) vhw válasza jano_77 (#7036) üzenetére


vhw
addikt

A szavazós spec után van egy olyan, amihez a tankot a WG-sek húzzák ki a kalapból - ők ezúttal a T-34-1-et húzták. Így arra az ágra is ugyanolyan akciók vannak mint a T29nél.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#7039) jano_77 válasza vhw (#7038) üzenetére


jano_77
nagyúr

Értem, köszi mindkettőtöknek! :R

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#7040) Angel1981 válasza Dobi 562 (#6946) üzenetére


Angel1981
veterán

Még 1-2 ilyen screenshot, és megutállak! :D :R

(#7041) K6000 válasza Mottie (#7034) üzenetére


K6000
tag

Hát nem sűrűn :D Hetek óta készülök egeret etetni a tigrissel, de sajnos nagyon ritka. Ha olyan csatába kerülök ahol van akkor meg elérhetetlenül messze van, és kilövi más (sajnos sokan vadásszák ez a tankot). Eddig 1 alkalom adódott, hogy rá tudtam lőni de mind a 2 lövés lepattant, 160-180 méterre volt tőlem és már vagy 4 tank lőtte minden irányból. A szakasz rajtam kívül 2db IS-3 tankból áll és ritkán kerülünk tier 10 csatába. Remélem leszek olyan mázlista, hogy a közelben leszek mikor egy ilyen nagy tank a haláltusáját vívja és én is beleharaphatok egyet kettőt...

ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72

(#7042) homeless09


homeless09
őstag

Valaki tudna véleményt mondani a "gyorsabbik" Orosz td ágról?

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#7043) nyunyu válasza K6000 (#7041) üzenetére


nyunyu
félisten

Maus annyira nem trivialis, meg tizes tankkal sem mindig lovod at szembol goldammo nelkul.

Elvileg a ket lanctalp kozott a hasa alja loheto 225 pennel, de az a resz annyira keskeny, hogy nehez eltalalni.
Plane, ha szogben all, mert akkor az elorebb nyulo lanctalp ki is takarja.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#7044) jano_77


jano_77
nagyúr

Részben tankos téma, ezért félve írom, de hátha nem gond: Látta már vki a Halálos Iram 6-ot?
Jól láttam, hogy Leopard tank szerepel benne? Mondjuk az a jelenet, mikor egy autó roncs felforgatja a több 10 tonnás tankot, na azt kihagyhatták volna! ;]
De a film nagyon jóra sikerült, ettől függetlenül csak ajánlani tudom azoknak, akik az eddigi részeket látták és rajongói az immáron sorozattá nőtt filmnek!
;) :K

(#7027) dfsz34: köszi

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#7045) Eagle16 válasza jano_77 (#7044) üzenetére


Eagle16
addikt

Az egy FV 4201 Chieftain volt, nagyon átalakítva külsőleg.

Ebben a videóban el is mondják: [link]

[ Szerkesztve ]

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#7046) atis123 válasza Bingisz (#7031) üzenetére


atis123
tag

Igazad van. Köszi. Írták itt, hogy átalakult a hivatalos statisztikai oldal, gondolom át kell bütykölni a letöltő folyamatokat. Planetwotot ismerem, de az WN6-ot mutat. Akkor maradt a noobmeter.

"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"

(#7047) jano_77 válasza Dobi 562 (#6952) üzenetére


jano_77
nagyúr

Lehet tudni, hogy a videón látható célkereszt milyen moddal tehető fel?
Ha esetleg vki tudja, akkor kérem ne fogja vissza magát és ossza meg a linket, ahol elérhető, mert baromira bejött és szeretném feltenni én is!

Köszönöm

(#7045) Eagle16: köszi

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#7048) Mottie válasza jano_77 (#7047) üzenetére


Mottie
őstag

Korábban linkeltem itt a teljes modpackot amit használ. keresd az "Itt" szövegű hozzászólásomat. :D

Itt is megtalálod valamerre :D

[ Szerkesztve ]

Be Victorious!

(#7049) Angel1981 válasza Dobi 562 (#6952) üzenetére


Angel1981
veterán

Remek videó, ment a lájk, köszönjük! :R

(#7050) bullseye válasza Mottie (#7048) üzenetére


bullseye
addikt

Meg itt :)

Óvatosan a klikkel... én is félrementem tegnap eleinte, pedig elég jól át szoktam navigálnia kamu letöltéseken :)))

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.