Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboj
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
A WG fiókot azért kell összekötni, mert azzal tudsz bejelentkezni az oldalra és úgy férsz hozzá a mod által a csatáidról gyűjtött adatokhoz. A twitch fiókot pedig azért kell, mert a legtöbb ilyen funkció csak azok számára érhető el ingyenesen, akik legalább 6 hónapja skill4ltu követői a twitchen és ezt csak így tudja lekérdezni az oldal a twitch fiókodról. Ha nem követed legalább 6 hónapja twitchen, akkor viszont csak úgy fogod elérni ezeket a funkciókat, ha feliratkozol a twitch (vagy a youtube) csatornájára. Azt még hozzátenném, hogy nyilván csak azoknak a csatáknak az eredményeit fogod tudni megnézni, amiket a mod telepítése után játszottál le (de ezt valószínűleg így is sejthetted).
Érthető, hogy az átlag körüli értéket szeretné látni az ember kevesebb lövés esetén is, de ettől függetlenül a játék jelenlegi mechanikái alapján mindenféle manipuláció nélkül is teljesen természetes, ha nem azt látja. Ezen azzal lehetne segíteni, ha csökkentenék a +-25%-ot, de akkor is csak azért, mert abban az esetben kevesebb féle és az átlaghoz közelebbi értéket vehet fel egy lövés sebzése, ezért nem érezné annyira az ember ezeket a kis elemszámú mintára vonatkozó statisztikai ingadozásokat. Például ha levinnék 10%-ra, akkor a 320-as alfájú löveg már csak 288-352 között sebezne, de ettől függetlenül arányaiban ugyanannyiszor fordulnának elő az átlagtól alul- és felülsebző sorozatok, csak valószínűleg kevesebbszer tűnne fel, mert így kevesebb féle 2-essel kezdődő értéket vehet fel a lövések sebzése, mint a 25%-os RNG-nél.
Az viszont gyakori tévhit, hogy "10 egyforma után nagyon csökken annak a lehetősége hogy megint ugyanolyat húzz". Ha minden érték ugyanakkora valószínűséggel választható ki egy mintából és mindig ugyanabból a mintából választasz ki az előző kiválasztás kimenetelétől függetlenül, akkor a következő kiválasztásra is ugyanakkora valószínűséggel fogod megkapni. A golyós példádra szemléltetve:
- minden egymástól független húzásnál (tehát húzás után visszateszed a kihúzottat és közben nem kerül bele más sem) 50% (vagyis 1/2) a valószínűsége annak, hogy fehéret vagy feketét húzol
- 2 húzásnál mindkét húzás valószínűsége 1/2, annak a valószínűségét viszont hogy mindkettő fehér lesz a húzások valószínűségeinek szorzata adja meg, vagyis 1/2 * 1/2 = 1/4. Ez éppen azt jelenti, hogy ilyenkor 4 féle kimenetele lehet a húzásodnak (fehér-fehér, fehér-fekete, fekete-fehér, fekete-fekete) és abból te 1-et (a fehér-fehéret) választod ki. Tehát valóban 1 a 4-hez az esélyed, azaz 25%. Annak a valószínűsége pedig, hogy ugyanolyan színű lesz a két golyó szintén 50%, hiszen ebben az esetben 2 a 4-hez a kedvező kimenetelek száma (fehér-fehér, fekete-fekete) az összes lehetséges kimenetelhez mérve és ugyanígy 50% eséllyel lesznek különböző színűek.
- 3 húzásnál, hogy mindhárom fehér legyen már 1/2 * 1/2 * 1/2 = 1/8, vagyis 12,5%, mert így már 8 különböző lehetséges kimenetelből kell azt az 1-et megkapnod. Ha csak azt szeretnénk itt is, hogy mindhárom egyszínű legyen, az szintén csak kétféle módon teljesülhet, ezért ennek a valószínűsége már csak 2 a 8-hoz, tehát 25%. Ekkor már 75% eséllyel lesz legalább 1 eltérő színű húzás. És így tovább...Szóval nem annak a valószínűsége csökken a húzások számának növelésével, hogy ugyanolyan színűt húzz, mint az előző húzás eredménye, hanem a lehetséges kimenetelek száma növekszik meg, míg a kedvező kimenetelek száma közben nem változik.
Ugye azon valamiért nem lepődünk meg, ha fekete után fehéret húzunk, természetesnek vesszük, de azon kicsit jobban, ha ismét feketét, mert valószínűbbnek tartjuk, hogy ha már az egyik szín kijött, akkor utána a másik fog. Pedig annak az esélye, hogy minden húzás után más színt kapjunk mint az előző, ugyanakkora mint annak, hogy ugyanolyan színűt, tehát ez nincs így. A 3 húzásos példára szemléltetve ebben az esetben ugyanúgy 2 kedvező kimenetelünk van (fekete-fehér-fekete, fehér-fekete-fehér), viszont továbbra is 8 különböző lehetséges kimenetelünk, tehát az esély ugyanúgy 2 a 8-hoz, azaz 12,5%. De ez ilyen módon kiterjeszthető akármennyi húzásra. Pl. száz húzásnál már felhorkannánk, hogy mindig ugyanolyan színűt húzunk, de azon valószínűleg nem, hogy mindig más színűt, pedig ugyanakkora elenyésző az esélye (2 a 2 a századikonhoz, azaz 1/2 a 99. hatványon).
Itt be is fejezném a kombinatorikai gyorstalpalót, a tanulság továbbra is csak annyi lenne, hogy az érzéseink szubjektívek.
-
Gyuri27
félisten
Egyenlőre elég lesz a sebzés, a tier és a map. De ránézek.
Mondjuk a wg, Twitch accot minek összekötni?
Matematika értelemben igazad van. De azt lássuk be az átlag sebzés körüli értéket egy játékos nem 1000 vagy 10000 lövés után szeretné viszont látni. És az se vigasztaló hogy az első 100 lövés low roll. De majd a következő 100 high lesz. Azért ez nem a zokni, fehér golyó fekete golyó esete. Ott nyilván elfogadjuk, hogy az első 100 lehet egy színű. Persze az is igaz, hogy már az első 10 egyforma után nagyon csökken annak a lehetősége hogy megint ugyanolyat húzz. -
tboj
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
320-as alfával rendelkező löveg 240-400 között tud sebezni, tehát 161 különböző értéket tud felvenni 1 lövés értéke. Ebből is látszik, hogy 100 lövés eredménye nagyon messze lesz a reprezentatív mintától, hiszen még arra sincs esély, hogy az összes érték legalább 1x kijöhessen... Egyébként erre a példádra durván 5% esély van, ha egyenletes eloszlást követ a sebzések kiválasztása (chatgpt is kiszámolja neked, ha nem értesz a valószínűségszámításhoz), ami azért egyáltalán nem elhanyagolható, tehát teljesen normális, hogy bizonyos időnként megtörténik.
De ha ennyire érdekelnek amúgy ezek a statok, akkor javaslom, hogy telepítsd fel skill4ltu modját, kösd össze a weboldalával a wg és twitch fiókod, aztán azzal egyszerűen lehet monitorozni a dolgokat. Meg tudod nézni csatánként az összes lövésed átütési esélyét, sebzését, még azt is, hogy éppen hova céloztál, mekkora volt a célköröd és azon belül hova ment a lőszer. Emellett hosszútávú statisztikát is csinál a matchmakingedről, maprotációdról, stb. Sose volt még ilyen könnyű ezeket vizsgálni.
-
Chris0321
veterán
Eltűnt a többi vásárlási lehetőség. Valami hiba van, vagy direkt szedik le ilyenkor?

-
po1son
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
Jól emlékszel, de a múltkori is már a nerfelt verzió volt jutalmakba.
-
Dobi 562
addikt
Meghalok a csata vegen, 5 perc van hatra, Mines, 6 vs 2-re vezetunk 3k HP elonnyel es DONTETLEN!!!!
4 vs 1 lett, haromszog jatekos az osszes... Mines-on, azon a picike palyan, nem tudtak megoldani.

Kene egy mod, hogy letiltsam a chat-et ne lehessen bekapcsolni se csata kozben mert felek en is chat bant fogok kapni.

szerk: ha 20 meterrol az IS-7=esem kepes lenne eltalalni egy m48 Pattont akkor nyerunk...
-
Baltazár123
őstag
Nézem a steel hunter shopot és csak skinek meg matricák. Úgy emlékszem volt pár használható dolog ebben a shopban korábban, de lehet, hogy összecsúsztak az emlékek.
Szeretem a steel huntert, de rá lehet unni meg időigényes is és annyira azért nem jó játékmód. Mondom annyit játszok vele, hogy a jó cuccokat ki tudjam venni a shopból, erre semmi értelmes. A jutalomsor meg olyan, hogy persze jók, de mindenből van nekem egy csomó, amit ott adnak. Ott se adnak semmit, ami megmozdítana. Így nem fogok messzire jutni a steel hunterrel.
mindegy, ha jól emlékszem, akkor sz.rjanak sünt, hogy még ezt a shopot is nerfelik
-
Met
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Nem hiszem hogy a játékon belüli jelentgetés működik.
Na meg ha jelentesz valaki hogy BOT és elég sok report megy a játékosra akkor megnézik hogy VALÓBAN az-e.
De ugye a játékosok nagy része már rögtön írja hogy "report bot" ha nem oda mész ahova szerintük kéne. De az nem BOT hanem általában csak egy játékos aki nem úgy játszik mint a többiek. Mert mondjuk visszaír. -
jano_77
nagyúr
mondjátok, hogy a BOT jelentés a játékon belül legalább annyira működik, mint a nem megfelelő viselkedés a chat-ben!?! Mert a menetrend szerinti chat banomat megkaptam ismét, de remélem, hogy a retek BOt játékosok is így kapják automatice a kizárásokat a játékból a jelentések után!?
-
ddt500hu
veterán
válasz
cherubion08
üzenetére
+A KR-1-nek van kupolája.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
cherubion08
üzenetére
nekem a Canopener-el van ez az érzésem, hogy agyon dicséri mindenki, hogy mennyire kemény tank, engem meg mindenki belő bármit csinálok vele.
-
-
Dobi 562
addikt
Erositsetek meg, hogy a KR-1 fasza tank mert nagyon kozel allok hozza, hogy az IS-7-et eladjam a picsaba!

Tegnapi stat vele:
8-as tankokat mikor gunmarkolok tobb atlag sebzest tudok produkalni mint IS-7-el. Egyszeruen nem all kezemre ez a tank ebben a metaban, pedig imadtam regen.Tegnap egyik csata utan ramirt az ellenfel IS-7-ese, hogy "sajnalja", IS-7 vs IS-7 parbaj volt, kb ugyanabbol a szogbol lottuk egymast, o 5-bol 5-szor talalt es atutott en, ugyanennyi lovesbol 3-szor talaltam es nem utottem at ot.
Borzaszto ez az agyu, gondolkodom rajta, hogy a hardening helyett rakok ventit vagy a celkor szukito felszerlest...
-
kisharsany
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Tegyük fel igazad van (persze most sincs) és 70%-ban kevesebbet sebeznek a lövések mint papíron. Ez azt jelenti, hogy te is kevesebbet sebzel és téged is kisebb alfával lőnek meg. Ergo a WG a te játékodat segíti, hogy tovább túléld a csatát mint az általad oly sokszor idesírt 2-3 perc...
-
Gyuri27
félisten
Az feltünik, hogy 320-ad ágyú 10-ből 7x 2xx-t sebész. Persze matematikailag simán kijön a 320 átlag. De csinálni fogok 50-100 lövéses átlagot.
Engem az is érdekelne, hogy lövésenként az átütés hogy alakul.
Az is érdekelne, hogy 2000 körüli playerek wr-je 40-44%. Ennél alacsonyabbat
nem sokat láttam.Csinálni fogok tör statot is. Mert tegnap 10 T10 meccsből 7 volt 10-11, 2 full 10, egy pedig 8-10.
-
tboj
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nincs "állandó" low roll, legfeljebb te érzed úgy, mert nagyobb nyomot hagy benned az eredménye.
"Miért nincs stat arról, a garázsban (egy adott tanknál persze, egy adott ágyúnál), hogy mennyi az átlagsebzést számolt a rendszer?"
Nincs, de ha nagyon szeretnéd ezt monitorozni, van erre mod, ami csata közben számolja a lövéseid átlagsebzését, Scheff is használja. Bal felső oldalon van neki a csapatnévsora mellett, zárójelben még a löveg sebzésének névértéke is ott szerepel összehasonlításul. Ezt nemrég fotóztam nála:
7 lövése volt a csatában, 408 átlagsebzés/lövés a 400-as alfára. Ezzel a moddal is az a gond, hogy a killekkel nem tud mit kezdeni, és minden kill után újraindul a számolás, mert nem lehet tudni, hogy mekkora lett volna annak a lövésnek a sebzése, ha nem annál az értéknél kisebb vagy egyenlő HP-val rendelkező tankba lőtte volna az ember, így pedig nem lehet megfelelő módon beleszámítani az átlagba. De ennél a csatánál épp nem volt ilyen, ezért szemléletes. Persze 7 lövés nem elég nagy elemszámú minta, de azt jól mutatja, hogy nincs állandó low roll. Hidd el, ha bemennél gyakorlóba és leadnál egy löveggel több ezer lövést, ami már reprezentatív minta, akkor simán kijönne a kiírt átlag bármelyikre."amig nem tudod monitorozni ezeket a dolgokat oda dobálja a lövedéket ahova épp akarja."
Akkor is oda dobálja, ha tudod monitorozni, épp ez a véletlen szám generátor lényege. Nagyjából hasonló arányban lőhetsz killshotra max rollhoz közeli értéket, mint low rollhoz közelit, csak előbbit nem fogod észrevenni, utóbbin pedig idejössz háborogni, mert felkúr.
-
jano_77
nagyúr
egy kis segítségre lenne szükségem: zoomolást hol, hogyan lehet az egér görgőről átrakni másra? Nem találtam ilyen beállítási opciót :-(Sajnos az egér görgőm haldoklik, ezért lenne szükség rá. pl oldalt hüvelyk ujjnál van 2 gomb, arra lehetne egyik nagyítás, másik kicsinyítés.
-
-
Gyuri27
félisten
Persze, persze. Az átütés, a sebzés is nyilvános. Oda van írva. Aztán, hogy állandó low roll van arról meg a kutya nem tehet.
Miért nincs stat arról, a garázsban (egy adott tanknál persze, egy adott ágyúnál), hogy mennyi az átlagsebzést számolt a rendszer?
Tehát csata után bemész ott a kis fül, hogy lőttél 10-et és x az átlag sebzés amit az ágyú termelt. Aztán így tovább. Ha lenne ilyen stat azt hiszem kerekednének a szemek.
Ez is csak egyszerű random persze. Hogy akár 3-4 tankot is min hp-n hagy a rendszer (egy csatában) úgy hogy low roll-t ad a rendszer.
Szóval amig nem tudod monitorozni ezeket a dolgokat oda dobálja a lövedéket ahova épp akarja.Ezt a redditen is kitárgyalták többek közt. Videókon is.
A konklúziót berakom: Rngesus do as rngesus does. -
El Rey
aktív tag
válasz
cherubion08
üzenetére
De, hát olyan tankokkal is tudja, hogy hogy kell játszani amikkel még sosem játszott.
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
Szerintem az IS-7 agyuja teljesen megbizhatatlan, en csak azert jatszok vele mert grindelem az XP-t a KR-1-hez.
Tenyleg gyakram bever ilyen kapas loveseket amiknek 0% eselyt adnek, de sajnos tobbszor van, hogy beszukult celkeresztel is celkor szelere kuldi a lovest.
-
Chris0321
veterán
-
-
Chris0321
veterán
Ez mire érvényes?
-
Gyuri27
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
Nem értem a sírást. Főleg mikor alapvető játékmechanikáról beszélünk.
A wotban mit jelent a pontosság?
Nem mást mint a célzókör méretét. Ez fix. Ebben még nincs mókolás.
A mókolás a szórásképben van (ami nem piblikus, változtatva is volt párszor).
Mit jelent a szóráskép? Hát azt hogy hova célzol és hogy hova megy a lövedék.
Ha nagy a szóréskép akkor hiába célzol pontosan. Nem fogod eltalálni vagy olyan helyre megy a lövedék ahol nem üti át.
A nagy szóréskép meg az jelenti, hogy a középpontól hova mehetnek a lövedékek (és milyen eséllyel, ami megint csak nem publikus).
Ezért van az, hogy papiron jó ágyúk mellé lőnek. A kevésbé pontosak viszont jobban működnek. Mert a pontosság magában a wotban semmit nem jelent a szóráskép értelmezése nélkül.
Ez mint írtam alapvető mechanika. Az első random.
A második az átütés. Ugye kicsit arrébb adja be a lövést és alacsony a roll megint nem ütöd be. Pontatlannak érzed az ágyút.
Harmadik random a sebzés ami nagyon fáj nagy alfánál hiszen 25%.
Szóval nem kell sírni. El kell fogadni az alapvető müködést. Esetleg keresni másik játékot. -
-
Taragas
aktív tag
Ez amúgy a sigma érték miatt van. Ami papíron minden tanknál egyforma, de a valóságban meg rohadtul nem.
-
Taragas
aktív tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Ne is mond, kiszenvedtem vele a 11est. Úgy hogy a Grille ágyúja papíron nekem 0.20, a Hir.-é még nem kifullozva nekem 0.24, ég és föld van a két tank között. A 11es 10 milliószor jobb most érzésre mint a grillcsirke.
-
válasz
Taragas
üzenetére
Másik ilyen a Grille ágyúja. Mindenki áradozott milyen jó az ágyú. Jólvan mondom kihúzom , hát azt se tudom hova dugtam el, h véletlenül se találjam meg
Persze vannak papíron rossz lövegek a játékosok se szeretik nálam meg jól működik az ágyú. Ilyen a Lansen C, papíron borzalmas, de a gyakorlatban megbízható ágyúja van. Ok mozgó EBR kár rálőni vele,de a beszűkülve álló célpontot nagy eséllyel eltalálja. Én ennek már örülök
-
Taragas
aktív tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Nem te vagy az első ember, akitől ezt hallom...

-
Baltazár123
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Én az is7 ágyúján lepődtem meg, mert olyan lövéseket megcsinált és feltűnően gyakran, hogy nem gondoltam volna azzal a szórással. A KR1 ágyúja is tud hasonló csodákat és az is feltűnően gyakran. Meg a híres obj703-II, a játék egyik legjobb rejtett ágyú statjaival és ha be tud szűkülni meglepően pontos.
-
Értem srácok. RNG mindig is kalkulálok. Engem az idegesített ,h a tuti lövések mennek sokszor mellé ,pattan stb. Játszok pár tankkal amiknek sokkal rosszabb az ágyúja ,de a tuti lövéseknél megbízhatóbbak. Szerintem.
-
Dobi 562
addikt
válasz
cherubion08
üzenetére
Ha az RNG azt mondja, hogy NO, akkor mindegy milyen pontos papiron, nem fogsz sebezni abban a csataban, az eleg frusztralo tud lenni. Leo 1 az nagyon jo abban, hogy a pixeleket elloje tavolrol.
Nehezek kozott meg az IS-3-II agyuja az ami fantasztikusan pontos, de kevesen jatszanak vele es nem is tudjak rola a jatekosok.
Type 68 es 71 agyuja nagyon jo miutan "lehult".
Obj 780 es VZ 55 az mindketto fenomenalis. A Dravec is talan ezen a szinten van, de kisebb az alfa es meg nincs meg az osszes field mod.
-
Baltazár123
őstag
válasz
cherubion08
üzenetére
A hacker is missel nagyon durvákat bekapcsolt szuperképesség mellett is. Ez ilyen, és ilyenkor a wg játszik helyettem. Ebben csak az a durva, hogy kb az első pár olyan lövés után, ami igényelne legalább semleges RNG-t meg lehet mondani, hogy az adott csatában mire lehet számítani. Szóval véletlenül se manipulálják

-
-
Dobi 562
addikt
Nem 10k de inseges idokben meg kell becsulni ezt is.
Hatha valakit erdekel, hogy nem csak az 1-2 soron lehet kempulni ezen a palyan.
-
jano_77
nagyúr
-
zozyk
addikt
válasz
kisharsany
üzenetére
Ha senki nem reagálna rá, egy idő után kikopna. Őt az élteti hogy beleálltok...
Béke. 
-
Met
nagyúr
Twitch mostanában kezdte, Hálózati hiba történt. Kérjük, próbálkozz újra később! (Hiba #2000), vagy csak simán befagy a kép, akkor is ha nem háttérben lévő lapon fut.
Firefox, uBlock ki van kapcsolva, be van állítva hogy kilépéskor törölje az Ideiglenesen gyorsítótárazott fájlok és oldalakat, nem jó ez így a dropok miatt...
Van hogy párszor eljátsza és utána megy gond nélkül, de van olyan is hogy nem jelentkezik a hiba. -
Gyuri27
félisten
válasz
ddt500hu
üzenetére
Lehet nálatok ha valaki elmondja a tényeket az sírás, de nem nálatok vagyunk.
A játékos állomány kibeszélése, szituációk leirása nem off. De ha már itt tartunk csaták, képek, statok inkább odavalók.Egyébként kérdeztem valamit. Arra nem jött válasz. Tehát kötözködni, hsz gyűjteni jársz te is ide?
Komádnak is kell a hsz. Mert mi értelme volt a 262023-nak? Még offba se rakta.
Annyira senkit nem idegesít a dolog, ha jön egy egy hozzászólásomra 5-10 majdnem személyeskedő hsz.Te is tanulj.
-
Gyuri27
félisten
válasz
kisharsany
üzenetére
Leírom. Ez egy fórum. A megfelelő keretek közt mindenki azt ír amit szeretne. De elolvasni nem kötelező. Reagálni rá pláne. Persze ezt is írtam párszor. Mondom, hogy nem tanulsz.
Reggel eu5-ön játszottam. Lehet nekem ujdonság, de egy csomó csatánál 9-13 fővel inditotta a csatát. Ez valami teszt vagy ez mindig is így volt?
Természetesen normál csata módról beszélek. -
Gyuri27
félisten
válasz
kisharsany
üzenetére
Nem tanulsz. De leírom. Otthon barátokkal, családdal legyél lekezelő és ne velem.
Látod pl Dobi kulturáltan tud beszélgetni. Neked ez nem megy. Ne eröltesd. -
kisharsany
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Teljes mértékben igazad van, leírhatatlanul rossz a játék. Idegesítő, felháborító, csalódást keltő, értelmetlen lejátszani a csatákat. Úgyhogy ha értelmes ember vagy, nyomj egy uninstallt és felejtsd el örökre ezt a borzalmas játékot.
Ha tovább játszol akkor az sok mindent elárul a pszichikai állapotodról... -
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562
üzenetére
Mindenkinek van rossz köre. Van rossz napja. Nincs ezzel gond.
De mikor a support tvp kirajzolásin (ez a jobb eset, mert van hogy túl) sniperkedik azzal nincs mit kezdeni. Mindezt 2000 wtr-el.
Látod nem jött be a a 9 olasz td el is adtam. Ha legalább az átlagos szintem nem tudom hozni egy tankkal minek vesződjek vele?
Lehet sok skilles legényekkel, harctéri modokkal meg + pár száz csatával változott volna a helyzet.
Ma legalább két olyan meccs volt ami bukó vagy döntetlen lett mert bár tank, hp előnyben voltunk de nem mozdul senki. Mert akkor kaphat egy lövést. Ezek a wot mindennapok, hogy várunk arra, hogy majd más megoldja. Majd más beáldoz némi hp-t.
Fjordon strv-l bementem közére (pont ma), hogy legyen a felfutóra spot. Meg a heavykre. Kaptam érte 2 lövést. De a progetto 65 nem ment fel (lehalt). Mikor nekem kellett volna support nem volt. De sebaj, spotolok tovább, tartom a pozit, hogy a csapat nyerjen. Mert hát csak lemingezni lehet ebben a játékban.Lightos küldikél leírtam. De minap más is pont ezt írta. Spotols a vakvilágba és arra bot hogy lőjje azt. Mindegy, hogy malinkova, prohorovka bármi. Nincs follow dmg.
-
po1son
addikt
Gurultam egy full HE lőszeres kört kpz07-el a kiegyenlítés módba.

-
Dobi 562
addikt
Ugyanitt:
alig hasznalt T803-at cserelnek KR-1-re vagy Hackerre!
jelige: wannabeunicum
-
Dobi 562
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nyilvánvalóan nem játszom ezekkel a tankokkal. Mivel az átlagos tudás ehhez kevés.
Ahogy látom másoké is. Csak ők eröltetik.Ez igy van, de sajnos nem lehet a jatekosokat lekorlatozni. Egyebkent van, hogy en is bena vagyok egy tankkal mikor elkezdek vele jatszani, majd megtanulom kb 20-100 csata alatt (ez tanktol fuggo) es meg le is gunmarkolom. Szoval meg kell adni az eselyt mindenkinek.
Az a baj sok jatekos nem is akar jobba valni a jatekban mert megelegszik a csatankenti 1 sebzo lovessel.
Nem akarok kepmutato lenni, engem is elkezdtek felmergelni ezek a kemperek de szerintem nem csak a leo 1 vagy 50B jatekosok csinaljak ezt. Konkretan azert bukunk csatakat mert en hiaba tolom be pozicioba, nem mernek megindulni a tobbiek meg akkor sem ha ketszeres tuleroben lennenk. Ez mondjuk az en f@szsagom, hogy hiperagresszivan szeretek jatszani, nem akarok alkalmazkodni a metahoz.
Nem ismerik a palyakat, nem ismerik a tankokat, nem figyelik a csata alakulasat, vegigkempelik a csatat ugyanabban a bokorban. A vicces az, hogy amikor lenne ertelme a poziciojuknak, mikor le kene lovoldozni az ellenfel lesebzett tankjait akik attoltak a frontot akkor menekulni probalnak full HP-n, es meghalnak 5 sec alatt.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Te amúgy miért játszol ezzel a játékkal, de őszintén? Minden hozzászólásodból ömlik az epe, pozitivumot fél szavakban sem tartalmaz soha. Ha valami ennyire idegesít, frusztrál, akkor arra nem pazarlom a drága időm. (Mint ahogy ezt a játékot is abbahagyom, amikor már inkább nyűg, mint szórakozás. Most a 2.0-s visszatérés óta inkább a pozitív felé billen, de ez könnyen változhat a jövőben, akkor majd megint elengedem egy időre.)
-
-
h1mpi
félisten
A kiegyenlítésben fizetős a prém lőszer vagy nem? Nem találok olyan csata jelentést, ahol látható.
-
Gyuri27
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
Nehéz összefüggésében olvasni értelmezni? Igy jött elő a reset.
Az enyémet megtalálod ha keresed. Eddig mindenki megtalálta.Másrészt pont te vagy aki "veri" magát. Lehet nálatok ez a stílus rendben van. Mondjuk pont nem érdekel, hogy ismerőseiddel, barátaiddal családoddal így beszélsz. Velem kommunikálj tisztességesen. Már ha megy. Ha nem akkor te verd magad a kollega károgjon, ezt csináljátok együtt, egymással.
Nyilvánvalóan nem játszom ezekkel a tankokkal. Mivel az átlagos tudás ehhez kevés.
Ahogy látom másoké is. Csak ők eröltetik. -
-
Gyuri27
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
Itt most szó se volt sikeről .
Amit pedig írtam egy tény.Ha már sikerről kellene írni akkor elc-t hoztam volna föl mai napról. Aki resetelés helet az ohoval küzdőtt. Holott nincs az a pont ahol átütné.
Ez se lenne sírás csupány tény. 10-ből 9x nem megy vissza senki resetelni és ezért bukjuk a meccset. -
-
Gyuri27
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
Lol. A legtöbbetek nem mert beírni wot nevet. Szóval mielőtt kérsz mutass is valamit.
soo277: 200-2200 t11. Az a jó.
kisharsany: nem válaszoltál. Nálatok otthon milyen madarak a családtagok és milyen nyelven beszéltek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Óra topik
- Hővezető paszták
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Béke.