- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jano_77
nagyúr
tudja vki, hogy ez a lövés miért nem sebzett? (Progetto 46 és gold)
tanks.gg megnéztem és 92-96% eséllyel be kellett volna ütnöm. -
válasz
po1son #259451 üzenetére
Gratula.Legtöbb csatám az ELC van. 2 csík van az enyémen,de én nem gunmarkolok,nincs idegrendszerem hozzá
Illetve átlagjátékosként a kettő is csoda,h úgy magától meglett. Nagyon fun vele a játék. Simán ülök vele 10 percet a bokorba és élvezem,h mindenki kering körülöttem. Màs tankokkal meg egy percet nem tudok egyhelyben lenni
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #259446 üzenetére
hihetetlen hogy Te vagy az első kommentelő!
végre újra van fórum, bízom benne, hogy mihamarabb ismét visszakapom a régi/új avataromat, amit az összeomlás előtt kaptam vissza
Ki, hogy bírta fórum nélkül?tomabear-nek üzenem, hogy ne haragudjon, amiért nem válaszoltam mikor rám írt játékon belül, de aktuális chat banomat töltöttem - ahogy ezt észlelte is - így nem volt rá lehetőségem.
-
po1son
addikt
Bejelentkezek én is!
Egyedül szakasz nélkül nem volt könnyű móka, de elc even 90 - szellem tank 3. gunmark kész.
Nem hiába a legnépszerűbb tier8 könnyű tank jelenleg.
Elképesztő mekkora fun faktora van ennek a tanknak, hogy láthatatlan tud lenni a meccseken okos játékkal. Néha hajmeresztő taktikák is működnek vele, ha az ellenfélnél nincsen 3-4 light tank.
Spot küldetésekre egyértelműen az egyik legjobb alternatíva.Setup: parancsnok látási, lila távcső, lila kipufogó (direktíva +camo)
+jól felszerelve 57.63% camo elérhető = legjobb spoter tier8
+táras ágyú (3x220 dmg)
+kicsi tanktest, nehéz eltalálni és sok kisebb bokorban is elfér passive spotra
+max sebességgel oldalazó mozgással (balra-jobbra) nehéz eltalálni-páncél nincsen (HE lőszert ellenfélként érdemes rá tölteni)
-kevés DPM
-pontatlan és lassan szűkül az ágyú
-Legkisebb HP tier8 light tankok
-városi pálya agyrém
-lassan gyorsul -
Dobi 562
addikt
Progetto 66 3. GM.
-
tboj
tag
válasz
kchryss #259448 üzenetére
Egy tegnapi facebook posztjuk alapján sajnos csak április 30-ig bezárólag volt teljesen ép az adatbázis. Utána egyelőre teljesen véletlenszerű, hogy mi az, ami elveszett és mi az, amit sikerült visszaállítaniuk a hozzászólásokból. A későbbiekben még próbálkoznak visszahozni újabb adatokat, de nincs rá garancia, hogy bármi sikerrel. Egyelőre viszont ennyivel legalább el tudott indulni az oldal. További részletekért érdemes elolvasni a facebook posztot.
-
kchryss
veterán
Durva milyen összeomlása volt az oldalnak.
Jó foghíjasok a kommentek.
Vajon mi alapján vannak meg vagy hiányznak és mennyi komment hiányozhat? -
h1mpi
félisten
Újra itt, végre
-
tboj
tag
válasz
kisharsany #259444 üzenetére
Kivéve az Object 752-t, az tényleg bőven megéri a 7500 goldot, ha még valakinek nincs meg.
-
kchryss
veterán
válasz
adrian94 #259441 üzenetére
Töröld a mod mappák tartalmát.
A játék főkönyvtárában (World_of_Tanks_EU) van a mods és res_mods mappa. Mind a két mod mappán belül törölj mindent csak egy üres mappa maradjon mindkettőben a legutóbbi veriószámmal. Jelenleg ez a 1.29.1.0Ha ezzel kész vagy akkor indítsd újra a játékot. Ha ezután sem állnak helyre a dolgok akkor a rendszermeghajtón is töröld a wot mappát. Ennek helye általában %appdata%\Roaming\wargaming.net\ itt törölheted az egész WorldOfTanks mappát. Ha a beállításaid nem akarod nullázni akkor az itt található preferences.xml fájt ne töröld.
-
jano_77
nagyúr
esetleg lenne kedve vkinek szakaszban segíteni a Obj.279e Szövetség 3-as küldinek az abszolválását? Mantival mennék és ehhez kellene vmi nagyot baszó vagy gyorsan lövő tank, amivel az általam felderített enemyt ki lehetne végezni - mert hogy ez lenne a feladat.
ma délután 13-tól lennék huzamosabb időre, mert most el kell rohannom majd.
Köszi előre is -
jano_77
nagyúr
Mai fesztivál expressz ajánlatban bedobta nekem a Leichter Kpz 70(K) light-ot, amit játékban elnézve nagyon jónak láttam, szívesen meg is szerezném. DE
Ez a 20.600 Ft-ról leakciózva 13.210 Ft-ra dolog ez nekem nagyon nem tetszik. Ez pont olyan, mint mikor a boltokban mondjuk JOY napok előtt x héttel megemelik az árakat, hogy aztán az akció során vissza vigyék a normál ár fölé még mindig kicsivel, hogy a nép azt érezze, milyen olcsón vásárolt!
Értem, hogy az EUR/Ft is odaver neki, de itt nem csak erről van szó ez fix. -
jano_77
nagyúr
Tegnap volt egy egészen jól sikerült csatám a Boroskólával Prohorovkán. Végre olyan csapatot kaptam, akik nem csak a madarakat nézegették, hanem lőtték rendesen a felderített enemyt.
Meg is kaptam rá az ÁSZT - nem gondoltam, hogy sikerül rá megcsinálnom.
-
tboj
tag
válasz
jano_77 #259407 üzenetére
Nem, akinek megvan, az a kedvezménnyel arányos módon kap kompenzációt. A tank teljes ára papíron 13000 gold, a csomag teljes ára pedig 15000 (ebben a tankon kívül még 5x szorzók is vannak + legénység + garázshely). Ha megveszed kedvezmény nélkül, akkor kifizetsz 15000 goldot és visszakapsz 13000-et, amennyiben már megvan a tank. Ha megveszed a teljes kedvezménnyel 7500 goldért, akkor visszakapsz 13000-7500=5500 goldot. Tehát ugyanott vagy, a tankon kívüli sallangokat megvetted 2000 goldért.
-
Baltazár123
őstag
válasz
köpet #259411 üzenetére
A humblebundle-re érdemes ránézni, ott vannak igazán jó akciók. Most pl az összes borderlands a 3-ig, minden egyben 13,65 dodó. Devil may cry kollekció 17.11 dodó. Korábban, májusban volt xcom összes 8,79 EUR, azt behúztam. Érdemes ránézni időnként vagy értesítést kérni.
Basszus befejezném a Larás BP-t, de megint azt adja be negyedik napi küldetésnek, hogy 4 frag. Ez az egyetlen küldetés, amire nincs semmi okosság. Vagy beadja vagy nem adja be. Mindenki bőszen lopja a frag-et, ma negyedik alkalommal adta be a 4 frag küldetést zsinórban. Kétszer sikerült eddig a háromból, most inkább nem is erőlködök vele, elment a kedvem mára, hogy 2/4 a teljesítési ráta.
cherubion08: ha a gothic sorozat tetszett, akkor ryzen 1-3+forsaken gods, brutál olcsón adják időről időre és jó ideig el lehet velük lenni és a grafika is elviselhető szintű a 2020-as években (persze a helyén kezelve, de nem bántotta a szemem).
-
köpet
aktív tag
válasz
Puculo #259408 üzenetére
Azaz, a RDR II-t ott szereztem be én is, viszont az Epic általában olcsóbb, és többnyire egyszerre akcióznak... Érdekes még a GoG is, ott is sokminden hasonló áron van ugyanakkor, és az az egyetlen hely, ahol valóban a tiéd lehet amit megveszel. CP pl. 1-2 euroval volt ott drágább utoljára, mint a Steamen, ennyit meg szerintem megérhet, ha bolti kliens nélkül is szeretnéd használni.
-
jano_77
nagyúr
vagyis ha nem szerzem meg a napi kedvezményeket - ezt mondjuk már elbuktam, mert az első 2 napi meg lett
- akkor 0 kerülne levonásra a végén az arany kompenzációból!? Vagyis ha vkinek meg van a tank, akkor jár jobban, ha nem gyűjtögeti össze a kedvezményeket, mert azt írtad, hogy a kompenzációból levonják a kedvezményt a végén!? Jól értem?
-
-
-
kisharsany
aktív tag
IMT-re senki se hajtson, egy igazi f*stalicska. Semmi visszatartó ereje nincs, nincs DPM, nincs sebzés, nincs átütés, páncélja nem létezik és papíron nem, de a valóságban katasztrófa a pontossága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync