Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derron
senior tag
Ha a TOP10 ben vagytok győztes csatában 2x XP-ad most a játék 15 alkalommal. Van egy ilyen küldetés. Ha esetleg tankot húznátok most.
-
Chris0321
veterán
válasz
cherubion08
üzenetére
Nem rossz ág, bár még csak a 8-asnál tartok. A lövegkitéríthetőség nagyon rossz, de az ágyú főleg közelre jó. És mivel saját tierben valamennyire használható páncélod van, így használható heavyként is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ott az a másik is, ami még a WT-nél is realisztikusabb, az konkrétan szimulátor, ha jól rémlik, de a címét ne kérdezd, annyira nem érdekelt.
Nekem már csak a WoT van. Én még egy játékba ennyi időt nem fogok/tudok beleölni...

-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én egy realisztikusabb tankos játéknak örülnék, tudom, ott a WarThunder de abból valami hiányzik

Sztem ezekre az árkád csilivili cuccokra kevesebben vágynak.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
jano_77
üzenetére
Nem fejlesztések ezek, hanem teljesen új játékok. Egy részük most is megy, de WoT méreteket egyik sem öltött. Legutóbb a Steel Hunters hasalt el.
-
jano_77
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ha olyanok ezek az új fejlesztések mint a tankok buff/nerfelései, akkor nem csodálkozom rajta
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
h1mpi
üzenetére
Eleve más közönséget céloz. Én is csak röhögtem, mikor temették a WoT-ot, hogy jön a CW és lekapcsolják a szervereket... A WG egylábú óriás. Nem az a céljuk, hogy egyik zsebükből áttegyék a játékosokat a másikba, új lábat (lábakat) próbálnak növeszteni, de az elmúlt 10 évben sajnos nem nagyon fogott gyökeret egyik sem.
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen az, még voltam alfa teszter, de nem jött be nekem, túl modern, túl árkád jellegű.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cherubion08
üzenetére
Fogd fel úgy, hogy a Gorillának pont annyival mozdul kevesebbet a tornya az E4-hez képest, mint amennyivel az E4-nek a T30-hoz képest.
-
-
h1mpi
félisten
válasz
Derron
üzenetére
Teljesen más szerintem, nekem full-full, de nem érzem azt, amit az IS7-esetében. Nekem a legfurább az volt, hogy belőhető a torony. Ettől függetlenül vannak pozitív tulajdnoságai, de a BZ-79-ben sokkal jobban érzem magam. Nekem/nekünk a gyerekkel most az a kedvenc, a Contriver meg a legnagyobb csalódás. A T803 az kb. olyan, mint, amire számítottunk.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cherubion08
üzenetére
Nem olyan vészes az. Zsuzsim 12/12 és az is használható.
-
Derron
senior tag
Tegnap megvettem a KR-1-et, 60% os legénységgel fejlesztések nélkül elég gyötrelmes. Remélem fellép majd az IS7 szintjére, mert azt nagyon szerettem.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
cherubion08
üzenetére
Szerintem a most megjelenő 3 Tier11 közül a francia heavy lesz a legértelmesebb. Jó a mechanika, a páncél is egész jónak tűnik. Aztán majd kiderül

-
Chris0321
veterán
válasz
cherubion08
üzenetére
A lengyel TD-knek mennyi a lövegkitéríthetősége? Azoké sem túl sok, jelenleg tier 8-nál tartok velük és nem mindig egyszerű velük játszani.
-
-
Derron
senior tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Ami nekem még mindig kérdés, az a löveg kitéríthetőség. Egyik videóban se látszik az hogy 90-90 fokban el lehetne fordítani, vagy legalább 70-70. Ha valóban csak 10-10 fok lesz az igen kevés. Bár még mindig jobb mint a fix tornyos TD nél. E4 nek pont ez volt az előnye, hogy lehetett forgatni a tornyát. Nem kap olyan erős tulajdonságokat a Gorilla mert nem fix tornyos, de annyira meg mégsem mozgatható, hogy abból nagy előnye száramazzon.
-
-
Phobion
addikt
Akit érdekel: tudok küldeni 2 db World of Tanks Heat - Closed Beta meghívót Steam-en.
-
dokee78
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na az jó,nesze semmi fogd meg jól!
Nem is szerzem be a többit! -
dokee78
félisten
1 skilles
-
Derron
senior tag
Mit gondoltok az új XI tankokról, szerintem eléggé elfogyott a WG fantáziája. A Gorilla a látottak alapján nem túl meggyőző, persze hogy erre szedtem össze előre az XP-t. 20,5sec es újratöltés 800 as alfára..... vicc! Kerekes dög meg kap 480 as alfát.... Nem is értem ezeket minek buffolta a WG,
-
po1son
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
10 darab legénységi skin + 1 toborozható parancsnok
-
po1son
addikt
Hány skilles az legénysegi tag ami elérhető exkluzív twitch dropban pár streamernél?
-
Lunky88
tag
válasz
kisharsany
üzenetére
Redditen biztos azt mondanák hogy skill issue, de valahogy velem is barátságtalan a löveg. Persze ellenfélként meg úgy érzem, hogy minden lövése betalál.
-
Lunky88
tag
Na meglett végre nekem is a Dravec. A 45 küldiből csak 29-et teljesítettem, a többi pontot napi ill. heti küldikből kapartam össze. Azért az Ambush feladatokat aki kitalálta, azzal szívesen elbeszélgetnék, annyira felnyomtak agyilag.
Felszerelések terén nálatok mivel műkszik legjobban? Egyelőre hardening , exp. mobility és rammer kombót tettem rá, bár a hardening helyett lehet a vert stabot célszerűbb lenne rápakolni.
-
-
Warton
őstag
AS-XX alternatív szetápjára ti mit használtok? Én megpróbáltam a látótávra rámenni (CVS, kipuffogó, távcső), de annyira rossz a tank camoja, hogy instant bevillant minden, hiába a kipuffogó. A BC-n tök jól működik a kamó, de ezen egyáltalán nem.
Lehet, hogy hülyeség az egész és inkább hardeninges legyen az alternatív build? -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Derron
üzenetére
Tételesen: nettó 2 a skill, +0,5 a BIA, kaja, ilyesmik, és ezt duplázza a direktíva.
Viszont csak arra a tankra megy, amit éppen néz az ágyú. Ami érdekes lehet, hogy csak arra a tankra működik, amit te láttál meg, vagy arra is, amit más, de amúgy te rálátsz, "meg tudod jelölni"? És a még nagyobb kérdés, hogy vajon Artival működik-e.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
po1son
addikt
Mostanában light tank függő lettem és nem is megy rosszul, ezért szeretnék segíteni nektek itt a topikban, hátha tudok mondani valami újat.
Tipp light tankozáshoz:
- először is legyen álcafestés a tankon, mert különben ezt fog várni rád jó eséllyel
- felszerelés szentháromság: parancsnok látási rendszere (mindenképpen első slotba rakni a bónusz miatt) kipufogó, távcső
Könnyű tankoknál rengeteget számít a magasabb szintű felszerelés.
(Normál < Jutalom, Kisérleti).
Nem vagyok iyouxin féle wot esőember, aki excel táblázatban számolgatja az értékeket, de elképesztően jobb eredményt lehet elérni lila cuccokkal.
Városi pályákra érdemes 2. konfigurációnak egy sebzős setup-ot csinálni.
Pl: Távcső, szellőzés, töltésgyorsítás- legénységi skill: Mai metaban egy életképes light minimum 4-5 képességgel rendelkezik legénységi tagonként.
Ezek nélkülözhetetlenek képességek!
Bajtársak, Javítás, Álcázás, Felderítés, Helyzetfelismerés, Kommunikációs szakértő, Zavarás, Célmegjelölő, Off-road vezetés- direktíva felszerelés Célmegjelölő skill (legénységi tagon 100%on kell legyen)
Egyik legnagyobb legális csalás light tankoknál a játákban, amit sokan nem használnak ki.
~5 másodpercig még felderítés alatt van az a tank, ami már eltűnt.
- pótkaja kötelező, ha gyúlékony a tank akkor is!
- harctéri módosításoknál az utolsó kettőt mindenképpen tessék kiválasztani (tier 10)
álcázás +2%
növényzet mögötti tankok camoja -3%- csatában ha 3-4 light tank van oldalanként mindig passzívabb játékkal érdemes kezdeni, mert a nagy részük úgyis 2 percen belül meghal, amikor még van ~20e hp a pályán
- standard spot bokrokat jobb kerülni, mert az átlagos játékosok is sok blind lövést adnak le ezekre a helyekre már
- minimapot jobban kell figyelni és együtt kell élni a játékkal, hiszen sok pályán egy jó light playeren múlik az egész meccs
Pár jobb csatából visszajátszás link
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
po1son
üzenetére
Sniping viszonylag fekszik, így próbálom minden körülmények között a fehér körön kívül maradni.
Jelenleg 2 setup van fent, de a lila forgásgyorsító és a T3 kísérleti turbó fix, mert azok faragják a lövés utáni diszperziót. A harmadik most vagy T3 célzás vagy T2 bounty kipufogó. Eddig az a tapasztalatom, hogy az utóbbi általában csak szépségtapasz, mert 13% jóformán semmit nem jelent a normális látótávval bírtó tankok elen, növényzetet meg ugye nehéz találni, ami elfedi ezt a dögöt. Az én bokrom a ház.

Nem tudom mennyit segít az ágyún a T3 célzó, lehet érdemes lenne helyette egy T3 HP, hogy jobban bírják a modulok.
Azt is jó lenne tudni, hogy az a skill, ami a HE sebzést csökkenti, az csak a splash/nem átütő ellen véd (a kis bemutató videón egy arti-lövés szerepel), vagy az átütő sebzést is faragja, mert ha az utóbbi, akkor az musthave.
#265256 GeneraL_XTX: Röhögni fogsz, nekem pont fordítva volt. A hajamat téptem, hogy a papíron jobb ágyú szór mindenfele, pattogok, mint kecskesz*d a reszkán. Feltettem a nagyágyút, 3500 DMG első körre megerőltetés nélkül. A trickshot-ok is szépen suhantak befele. Legutóbb talán a Lago-val volt ilyen tapasztalatom, amire még emlékszem is, hogy a papíron jpbb ágyúval csak szenvedtem, feltettem a nagyágyút és egy 1000-est ugrott a csatánkénti átlagsebzés, mert egyszerűen bementek a lövések.
Tudom, hogy ez már ilyen összeesküvés-elmélet, de néha mintha adott ágyúkra/tankokra nem úgy működne az RNG, ahogy az a papíron van. Persze az is lehet, hogy a nagy számok törvénye dolgozik. Azért 10-20-50-100 ezer csatáknál már bizony 3.000 WN8 mellett is bele lehet nyalni egy 10-15 csatás loss-streak-be matematikailag.
Ma az egyik csatámban volt a túloldalon egy 10.600-as értékelésű szakasz, akiknek azt mondta a gép, hogy NOPE! 6!! lövését pattintottam/"védtem ki" a Skorpio G-nek egy Char mle. 75-tel... 1300+ páf, 18 nem átütő találat, abból 10 volt csak Ares...
Ugyanide múlt héten a tornyozó STB1-el bekaptam kupolára 1100-at a T49-től repesszel 250m-ről...
Ilyenkor azért le is szoktam tenni képletesen a lantot arra a csatára és nem erőltetem a széllel szemben pisálást.
-
GeneraL_XTX
veterán
Ezzel a 9es Ho-Ri 1 tankkal mi az isten van?
Mióta felraktam rá a nagy ágyút konkrétan ellehetetlenült vele a játék. Alig talál el valamit pedig az ágyú pontosságára eléggé rámentem (0,32m) de ha el is talál valamit tuti pattan, tök mind1 sima vagy prémium. Azért az, hogy a 325-ös prém AP képes lepattanni 8-as tankokról azért elég vicces tud lenni. Az a furcsa eddig az ágon nem volt ilyen problémám, egészen jól ment vele a játék, de mióta megvan a nagy ágyú alig tudok vele sebezni...
-
po1son
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Uhhh azért a Phönix nem egy szokványos td, elég nehezen játszható okosan, mivel hatalmas nagy profilja van és rossz camoja.
Hiába bújsz el bokorban jó formán mindig 445 méteren kívül kell lenned ahhoz képest ahol kb az ellenfél elhelyezkedik.Mik a felszerelések amiket felpakoltál?
Városi pályákon érdemes lehet heavy tankok mellett lenned, ahol hp boostot használsz és turbot.
-
po1son
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Azért itt nem tryhard wotos hülye gyerekek vannak.
Tehát bármilyen kérdés van nyugodtan írjad meg, azért itt a topikban sok a régi motoros akik jelenleg is aktívak és szívesen segítenek.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Shitbarn? Vagy az Egérrel akarsz a corner bokorban campelni?
-
po1son
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Melyik tank ez? Jobban tudnánk tanácsot adni, ha tudnánk miről van szó.
Ajánlom amúgy neked skill4tu oldalát, ahol megtudod nézni hogy a "profik" melyik tankot milyen felszereléssel használnak.
-
-
ddt500hu
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az elég szar. De a Grille 15 alap camoja csak 8%....
-
po1son
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Amiket nem régen raktak be új tank ágakat azokra nem szoktak adni kedvezményt.
TescloZsömle - Jó formán semmit nem ér 14% camo.
-
GeneraL_XTX
veterán
srácok nálam nem aktív az árész ágra a kedvezményes vételi ár. nálatok?
-
El Rey
senior tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Igazán adhattak volna a T11 es tankokra is legalább egy 5% kedvezményt.
-
ddt500hu
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Egy heavy tankra? Bármire.
-
TESCO-Zsömle
titán
Hola.
Érdeklődésképp megkérdezném, szerintetek T10-be "mire elég" 14% álca?
-
Warton
őstag
Már arra nem veszik a fáradtságot, hogy ChatGPT-vel összerakjanak egy tier2-es tankot. Ez a Gendron már megvan.
Vagy akkor már legyen valami komolyabb kompenzáció, mittomén 1M credit, csak azért mert nem adtam el a garázsból. -
-
h1mpi
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
Nem volt igazam hála, lesz free xp váltás.
-
-
Derron
senior tag
Ez egy igazi meglepetés születésnap lesz, mondjuk a vendégeknek igazán elárulhatták volna a programot.
-
po1son
addikt
válasz
csaabz
üzenetére
Ma 11 órakor lesz szerintem a részletes születésnapi leírás megosztva és egyben akkor érhetők el majd az új ajánlatok/kedvezmények.
Twitch drop valószínűleg délután 5 órától kezdődik új.
Amit biztos tudni lehet, hogy ezt a tankot ingyen lehet majd megszerezni T26E3 Eagle 7
-
Derron
senior tag
Nézegetem a Gorilla tankot skill oldalán, van már róla 3D modell is, nem valós páncél adatokkal, de a tank modell már fix lehet. Ami nekem fura, az a 10-10 fokos torony kitéríthetőség, ez komoly? Tényleg csak 10-10 fok lesz? Elég kevésnek tűnik, főleg az E4 után.
-
csaabz
őstag
Nem furcsa, hogy a wg még nem mutatott semmit a holnap kezdődő 10 napos szülinapozásból?
-
Derron
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
Nem is a kupola a baj, E5-el nagyon szerettem játszani, pedig annak aztán van kupolája. Valahogy a helyzeteket nem érzem vele, ha agresszív vagyok simán szétlőnek, ha próbálok támogató szerepet felvenni akkor meg nincs sebzés. Ja és az az ágyú, nem talál el semmit, olyan mellé lövéseim vannak vele hogy csak nézek, nekem borzalmas. Ha nincs teljesen beszűkülve egy teljes tankot képes elhibázni.
-
jano_77
nagyúr
Vmelyik nap az egyik csatában volt az enemynél egy ARES MTB!
Ez mikor került be a játékba vagy teszter lehetett az illető?
Derron: szerintem a Dravec jó lehet
-
Derron
senior tag
Az új roham szezonban elérhető lesz az Ares és a Draves, mit gondoltok, mennyire lesz jó tank oda a Dravec? Nekem randomban nem állt még rá a kezem, ugyan ez van a T803-al is, mások mennek vele 10k-s köröket, nekem jó ha össze jön 4k sebzés. Pedig lassan ki vannak fullozva a fejlesztések.
-
po1son
addikt
Csalódott vagyok, majdnem 7000 csaló bukott le, nem gondoltam volna hogy ilyen rossz a helyzet...
link -
jano_77
nagyúr
válasz
Chris0321
üzenetére
én mondjuk tudnék örülni egy olyan akciónak, amit jó régen nem adtak már, pedig korábban azért volt némi rendszeresség benne, ez pedig a free XP váltás goldért 1:40 aránnyal.
Tegnap este meglett WOT-os pályafutásom leghosszabb grindjéből végre a Carro 45T.
Ennyit időbe még a Dravec, de még a Black Rock sem fog kerülni mint ez, igaz 90%-ban egyedül húztam, nem szakaszoztam klántársakkal, hogy gyorsabban haladjak. Most a végén besegített 2 klántárs.
1 csatára bevittem, nyertük, de nem okoztam maradandót sajnos. Remélem azért megkedvelem majd, mert a Standard B, Progetto46, Prototipo6 és Predatore nagyon tetszik. -
Looserke
őstag
köszi
-
Looserke
őstag
hova lehet elküldeni egy replayt, amikor egy csapattárs kitol a fedezékből és full HP-ról kiszednek miatta?
-
Sunsetjoy
aktív tag
Mindkét dolog igaz.
Az eredeti orosz verzió hivatalos megjelenése 2010 augusztus (close beta 2010 január, open beta 2010 június).
Az EU/NA verzió hivatalos megjelenése 2011 április (closed beta 2010 július, open beta 2011 január). -
Chris0321
veterán
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Itt ezt írja. Nem tudom mi volt tavaly nyáron, mert akkor nem játszottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- DELL OptiPlex 3050 SFF / i5-7500 - i7-7700 / NVME M.2 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / HDMI / több db
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(alap felszereléssel, mert ebből nincs se rózsaszín, se lila)