Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#15001) L-e-f-i-e válasza Enzolord (#14975) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Tegnap poénból beköszöntem a chatbe , hogy Siemka, egyből válaszolt is 4 lengyel...ja és a csatát megnyertük :D

=^-^=

(#15002) Drenadar válasza Ispy (#14999) üzenetére


Drenadar
veterán

a legnagyobb ágyút használd az M4hez, igyekezz ne a tankok elejét lőni... még a "nagy tank" is csak 2 lövés vele úgy(robbanót használva), a legtöbb meg csak egy. Tanuld meg hogy forgasd a tankod, az M4 elég használható jószág :)
ne add fel, én utána a heavy ágra mentem, az meg különösen élvezetes (T29től)

Ezek csak egyéni vélemények, nem biztos hogy sokan egyetértenek vele...

[ Szerkesztve ]

(#15003) Snakeiboy válasza Bingisz (#14986) üzenetére


Snakeiboy
aktív tag

Hello Bingisz,

Tegnap talakoztunk randomban es nem tudtalak hova tenni. A neved ismeros volt de aztan beugrott hogy valszeg PH-rol. Amugy egesz jol sikerult lehozni a csatat :) bar eleg batran mentel azzal a papir TDvel :P. Tovabbi jo jatekot es remelem meg osszefutunk.

Miert?????

(#15004) myckey válasza Ispy (#14999) üzenetére


myckey
veterán

pedig az m4 sörmen nagyon is használható gépezet
akár a meggy mag köpködő akár a trollgun oldalról nézve
hulldown positioban -is- simán lehet használni

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#15005) Achill3uS


Achill3uS
veterán

Retards of WoT, part 1 ez mennyire gáz, h cimlaposak vagyunk :U nem mondom néha nekem is eldurran az agyam és beírok ingame chaten de general chat-en bakker miért kell ilyen nick-el égetni minket...

[ Szerkesztve ]

"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

(#15006) sebijani1982


sebijani1982
senior tag

Sziasztok!

Szerintetek működhet az, ha a Gimp-nek a "DDS" plugin-ját használva az .dds kiterjesztésű fájlokat átkonvertálom először jpg-be, majd egy nagyobb jpg tömörítés után visszakonvertálom .dds-be? Így lehetne fps-t növelni szerintetek? Vagy pont ugyanezt csinálták meg a tömörített textúrákkal?

Nem értek hozzá, ezért kérdezlek titeket.

A válaszokat előre is köszi.

"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

(#15007) Mcray válasza sebijani1982 (#14929) üzenetére


Mcray
senior tag

:DD :DD :DD Itt a replay: Katt

Közben visszanéztem a visszajátszást. Egész pontosan ezek jöttek rám, amikor a Comettel beszorultam:

T26E4, T32, T34, Foch.

Nem tutok videót vágni ezért amikor a Foch rám jön rakjátok be Youtube-on EZT háttérzenének :C :C :C

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#15008) zsolthee


zsolthee
senior tag

Nem dicsekedésből írom, de 8 hónap játék után meglőttem szándékosan az egyik csapattársamat. Nagyon nem voltam toleráns kedvemben. KV-1 el voltam és pont haladtam az ellenség bázisa felé (a pályára nevére nem emlékszem) amikor a nézelődésem miatt nekimentem az épület sarkának. Egy kis görcs T-25 jött mögöttem és hátulról elkezdett sebezni...én csak pislogtam, hogy mi f@sz van...mikor már biztos távolságban volt elkezdett "noob"-ozni és "haha"-házni...Nekem sem kellett több. A játék végén amikor kb már csak 25 HP-ja volt és nyerésre álltunk, egy hanyag mozdulattal a túlvilágra küldtem. Volt ám anyázás meg reportolás de bevallom őszintén ...jól esett. ;] Soha nem foglalkozok idiótákkal, de ez már betette a kaput.
Előző nap StugIII-mal mentem és egy társunk (aki szintén Stug-gal volt) belelőtt az előtte lévőbe. Erre megfordul a srác és elkezd engem sebezni. Mentegetőztem, de nem hitte el, hogy nem én voltam hanem a másik Stug. Nem akartam leállni vele küzdeni mert az ellenség keze már betette a lábát... :-)
Gyerekek, tegnap nagyon nagy volt az állatkert .... :(

[ Szerkesztve ]

(#15009) Bingisz válasza Snakeiboy (#15003) üzenetére


Bingisz
addikt

Első sima TD-m amivel játszok, szóval még a legtöbb régi mapon se tudom, hogy mi az ideális pozíció.. :B
Mondjuk ezen az új mapon például pont a másik oldalt gondolom jó TD helynek, de a gép ügyesen kidobott a bázisra kezdéskor, így muszáj voltam arra menni mint ti, különben mire átértem volna a ti kezdőpontotokra, már vége is lett volna a csatának... :DDD

Szóval egyenlőre próbálkozok, úgyhogy TD-vel gyakran meg lehet találni engem a leginkább nem ehhez a tanktípushoz tartozó helyeken... :B (általában pár száz megmaradt életerővel... :DDD )

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#15010) Mcray válasza zsolthee (#15008) üzenetére


Mcray
senior tag

Tegnap elkezdődik a csata. Rohannék a "helyemre", ahol a legtöbbet tehetem a csapatért és (magamért) miután két lövéssel szétszedtem a bázisunkon levő tyúkólt, erre csapattársam leláncol. Utána meg jól seggbe durrant amikor írok neki hogy "ez mire volt jó"...

Az egész csapatunkban neki volt egyedül 42% win rátája. Mindenki másnak 50% felett volt. A viselkedése nem lepett meg...

A csatát csak azért élte túl, úgy hogy idióta módra belerohant az ellenségbe, hogy minden ellenséges tankot kiszedtem, aki kinyírhatta volna őt...Utána esett le, hogy hagynom kellett volna megdögleni a kis faszt.

[ Szerkesztve ]

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#15011) Diarmand válasza zsolthee (#15008) üzenetére


Diarmand
senior tag

Bunkó kölykök ellen jó megoldás a láncolás, szigorúan sebzés nélkül, majd az ellen ledarálja miközben anyázik vagy csiki-csuki közben nem hagyni végigvinni a csuki részt :DDD

(#15012) zserrbo


zserrbo
aktív tag

Magyarra fordítva a wotos Serg ezt nyilatkozta:

developers don’t care if the players negrep them on forums, they won’t change their policies because of whine: “Players will begin to control the game development only if they buy enough Wargaming shares to control the company and join the Board of directors”

A fejlesztőket nem érdekli ha az emberek negreppelik őket a fórumokon, nem változtatják meg a hozzáállásukat a sírás miatt: "A játékosok akkor fogják irányítani a játék fejlesztést ha elég részesedést vesznek a WG-ből hogy irányítsák a vállalkozást."

Na ezért remélem, hogy lecsappan a bevételük kb a nullára. Azzal, hogy több tízezer ember vesz prémiumot szerintem elég jogot élvez, hogy az ötleteit megfogadva azokat viszont lássa a játékban.

(#15013) AlexWolf válasza zserrbo (#15012) üzenetére


AlexWolf
senior tag

És melyik ötletet valósítsák meg? Csak mert ha kiválasztanak egy bármilyen ötletet, akkor biztos vannak olyanok, akik pont az ellenkezőjét akarják.

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#15014) Diarmand válasza zserrbo (#15012) üzenetére


Diarmand
senior tag

Ha tízezer ember vesz Audit, akkor joguk van kérni a cégtől, hogy tegyenek bele 220 penes ágyút? Nem hiszem.

Ellenben ha EGY ember vesz tízezer darab részvényt, akkor már esetleg lehet joga ilyet kérni a cégtől.

A prémium fiókkal nem részesedést veszel.

(#15015) Bingisz válasza zserrbo (#15012) üzenetére


Bingisz
addikt

Nézd. Nagyon sokáig volt sírás amiatt, hogy egyik oldalon volt több platoon, a másik oldalon meg egy se.
A WG meghallgatta a sok siránkozót, és csinált egy olyan MM rendszert, ami inkább felrúg minden szabályt, csak azért, hogy a két oldalra ugyan annyi platoon kerüljön.

Na nekem több ilyen nem kell. Majd a WG szépen eldönti magától, hogy éppen mit kell kicsit balanszolni.
A jó tippeket elfogadják általában, de a folyamatos síráson szerintem csak röhögnek. (Én is azt tenném...)

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#15016) myckey válasza Bingisz (#15015) üzenetére


myckey
veterán

ne is mond!
remek dógokat tud rögtönözni ez a mindenhova platton-t rendszer :W :))

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#15017) grex4 válasza AlexWolf (#15013) üzenetére


grex4
aktív tag

Ismét jött a Wg hívő kontra....
Itt nem arról van szó hogy sokan akarnak type-ot és akkor tegyék elérhetővé nekik, vagy hogy op egy tank és nerfeljék. Arról van szó hogy a játék készítői telibefossák a felhasználókat. Ez csak idézet amit a srác linkelt, vannak mellette cifrább mondatok is. Többek közt olyanokat nyilatkozott hogy jelenleg túl sok kredit/arany van a játékban és a Heavy contest eredményeit a számításaik szerint fogják kihirdetni, ami jelenleg nem az érdekük. Feltehetően EU-ban túl sokan fizetnek a játékért ezért meg vannak elégedve Eu-val úgy ahogy van, ezért nincsenek jó eventek, és ezért kell 5ször többet küzdeni egy hétvégén ugyanazért a nyereményért mint más régiókban. (Oroszoknál 15 győzelem kellett egy nap prémiumért...)

A lényeg nem a kisebbségben lévő hülye gyerekek sírásán van, hanem a vállalatuk undorító hozzáállásán.

Azt is nyilatkozta hogy direkt vannak túl erős tankok, hogy mire elérik a felhasználók és minden aranyat kinyertek az adott ötletből, nerfelik és kreálnak másik top tankot. (Ezzel még önmagában nincs is probléma, de szintén gusztustalan)

[ Szerkesztve ]

üdv

(#15018) jano_77


jano_77
nagyúr

ma szerda van ugye?
még sincs medál vadászat? vagy csak én nem vettem észre? :F

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#15019) Bingisz válasza grex4 (#15017) üzenetére


Bingisz
addikt

Amiről te beszélsz, az a töketlen Eu community sara és nem a WG-é.
A kérdésekre SerB meg direkt troll válaszokat ad, hiszen gyakorlatilag kétnaponta megkérdezik tőle ugyan azt. Gondolom, te is egy 8-10 mondatos összetett választ adsz akkor, amikor már ötödször kérdezik meg tőled ugyan azt.... :U

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#15020) Tiszteletes válasza Achill3uS (#15005) üzenetére


Tiszteletes
aktív tag

Igen. Sajnos itt látjuk az újabb példát, hogy a HHR magyar top klán se jó modor és intelligencia alapján válogatja tagjait. :)

De megérdemelte a címlapot. Most éghet miatta az egész "cég-vezetőség" pofája.

[ Szerkesztve ]

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

(#15021) zsolthee válasza Mcray (#15010) üzenetére


zsolthee
senior tag

Még egy noob címkét kaptam Karelia pályán. Jobb oldalon volt már 1-2 heavy én meg a KV-1 el elindultam egy B1-nek segíteni bal oldalon. Senki nem volt arra spotolni így mi próbáltuk tartani ott a frontot. Végül a jobb szél elesett (pedig egészen jól álltunk) és időm már nem volt visszamenni a bázisra. Egyedül maradtam és csak a noob-ozás jött mert nem visszafelé vettem az irányt.
Sok kis takony csak az észt osztja, de ha segítettek volna felderíteni akkor simán hoztuk volna a meccset.

Bevallom van még mit tanulnom bőven, de úgy érzem fejlődőképes vagyok:
T49-el nagyon jó csatákat szoktam vívni, a tegnapiak között is volt néhány ilyen. Kb 1700 DMG-nél jártam amikor az utolsó 3 ellenfelet fogtuk körbe. T1 heavy volt a sarkon és én a háta mögé kerültem. Be kellett volna állni teljesen a háta mögé és 2 lövéssel úgy végezni vele, hogy a szemből érkező ne találjon el. Fedezéknek kiváló lett volna. ráadásul kaptam volna supportot is. Erre csak srégen beálltam és a kettőből csak egy talált be. Sajnos nem tudtam jól elbújni és amint megfordult, kiszedett. Végül nyertünk mert a többiek ügyesek voltak, bár a 50-es sebzést kiosztó KV-1 en röhögtem egy keveset. :)
Rögtön tudtam, hol csesztem el és nyilván csak magamat hibáztathattam. De erre mondják, hogy az ember a hibáiból tanul. Mondjuk egy ilyen kis gyors géppel mint a T-49 nagyon nehéz higgadtnak maradni az biztos. :D

(#15011) Diarmand
Azt kelett volna de szélsőséges módon reagálok. Vagy lesz@rom vagy ha már betelt a pohár, osztok. Akkor viszont nem nézem, hogy hova. Mondjuk általánosságba még ne nagyon beszéljek, mert ez volt az első de majd figyelek. Mondjuk abban a szituban nem volt ott ellenfél aki rálátott volna de a tanácsot megfogadom. ;)
Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#15022) jimmy74 válasza grex4 (#15017) üzenetére


jimmy74
őstag

Én tegnap kaptam egy ilyen prém napot.Csodálkoztam is mi ez?Most hogy is van ez pontosan?Mikor jár ez? :F

WoT:jimmbo

(#15023) Mcray válasza jimmy74 (#15022) üzenetére


Mcray
senior tag

50 000 XP-t kell összevakarni.

Fontos: Ha napközben szervert váltasz vagy kilépsz a programból akkor bukod azt az XP mennyiséget amit addig szereztél...

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#15024) grex4 válasza Bingisz (#15019) üzenetére


grex4
aktív tag

Amennyiben ezért kapom a fizetésem, akkor 10. alkalommal is megteszek mindent hogy kielégítő választ adjak. Szerintem az ilyen válaszok több embert taszítanak el, mint megtartanak vagy vonzzanak.

jimmy74: Tegnapig tartott az akció, ezt tegnap az utolsó órákban ki is hirdették a cikkben, sőt ventiből is kettőt szerezhettél ha vasárnap délután előtt megvolt az egyik mert azt is nullázták.

[ Szerkesztve ]

üdv

(#15025) Mustaros


Mustaros
aktív tag

Értem én , hogy valakinek pocsék az élete.. de ezt miért kell?.. Egy külföldi oldalon láttam ezt a képet..

(#15026) psycroptic válasza grex4 (#15024) üzenetére


psycroptic
őstag

Arról azért ne feledkezz meg, hogy ingyen is lehet ezt a játékot játszani.

PSNID: Tomy83PS

(#15027) Bingisz válasza grex4 (#15024) üzenetére


Bingisz
addikt

Szerinted ezeket a kérdéseket és a válaszokat hány ember olvassa?
A játékosok kb. 1%-a. Szóval eltaszítani ezek a válaszok nem fognak senkit.
A sima játékosoknak ott vannak a szép trailerek, és a komoly bemutatóvideók, amik viszont vonzzák az embereket.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#15028) p06 válasza psycroptic (#15026) üzenetére


p06
senior tag

De arról se, hogy a pénz nagy részét nem az hozza, hogy veszel aranyat vagy tankot a játékban.... sőőt. Inkább a reklám és hasonló bevételek miatt jó nekik, ergo aki ingyen játszik az is hozza nekik a pénzt nem is kicsit.

Serb hozzáállása meg egy normális munkahelyen már rég kirúgással ért volna fel, mert ha felhoznak valami valós hibát (0-a optimalizáció) egyből bunkózik.....Lásd a másik repülős mmo 100-as ping nem gond és sokkal de sokkal jobban fut ugyanazon gépen (med vs. full grafika). De Serb szerint ha akad a wot cseréld le az abakuszodat.....

[ Szerkesztve ]

(#15029) Zeratul válasza p06 (#15028) üzenetére


Zeratul
addikt

De arról se, hogy a pénz nagy részét nem az hozza, hogy veszel aranyat vagy tankot a játékban.... sőőt. Inkább a reklám és hasonló bevételek miatt jó nekik, ergo aki ingyen játszik az is hozza nekik a pénzt nem is kicsit.

Reklám bevétel? Miről beszélsz? Nekik kerül pénzbe hogy mindenhol az arcodba tolják a hirdetésüket. Ha meg nem a fehérorosz maffia pénzmosodájaként üzemel a WG akkor csak az aranyvásárlásokból van bevételük.

(#15030) Bingisz válasza p06 (#15028) üzenetére


Bingisz
addikt

Miért rúgnák, ki ha ilyen hozzáállás mellet gyakorlatilag ömlik hozzájuk a pénz?

Az optimalizáció meg tényleg nem a legjobb, de nekem az új gép előtt, egy C2D-vel és egy 8800GTS-el megvolt 60FPS-el közepes/magas beállítások mellett, pedig az aztán nem mai gép volt...

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#15031) Tiszteletes válasza Mustaros (#15025) üzenetére


Tiszteletes
aktív tag

Jó is volna, ha nem write only módban működnénk. :)

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

(#15032) p06 válasza Zeratul (#15029) üzenetére


p06
senior tag

Szerinted a nagy rendezvényekre önszántukból mennek? Egyszerű csak nézd meg hogy működnek a hasonló "cégek"..

(#15030) Bingisz : pl a Sony marketingese vagy szóvivője így viselkedne akkor meddig lenne munkája? Amúgy ha ez emberileg nem zavarja akkor ok, az már az ő baja, de szerintem akkor sem valami normális hozzáállás.
Engem az optimalizálásnál az zavar, hogy egyre rosszabb és én nem látom miért, nincs akkora fejlődés ami indokolná szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#15033) Zeratul válasza Bingisz (#15030) üzenetére


Zeratul
addikt

Alapvetően nem a GPU múlik az FPS, gyakran a CPUn se, ha valamiért felmegy a ping, rögtön beesik az FPS is.

(#15034) Mustaros válasza Tiszteletes (#15031) üzenetére


Mustaros
aktív tag

write only módban? :U

(#15035) Ispy válasza Drenadar (#15002) üzenetére


Ispy
veterán

Felraktam a nagyobb ágyút, nos már igencsak megkedveltem ezt az M4-et :))

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#15036) Zeratul válasza p06 (#15032) üzenetére


Zeratul
addikt

Gondolod pénzt kap a WG ha megjelenik pl az E3-an? Aligha.

[ Szerkesztve ]

(#15037) Angel1981 válasza p06 (#15028) üzenetére


Angel1981
veterán

Bocs, de ezt nem nagyon értem.

Nem az "eladott" aranyból / tankokból / prémfiókokból van a bevételük nagy része? Akkor miből? :F
A reklámok alatt mit értesz? Én a játék alatt nem találkozom reklámokkal (amikért nekik fizethetne XY cég), amiket meg interneten, újságban stb. látni, azért ők fizetnek.
Az ingyen játszó emberek hol termelnek nekik bevételt?
(Azok esetleg közvetetten valóban reklámozhatják a céget, hogy "figyu, ezt kipróbáltam, és tök jó, és alapból ingyenes, gyere már te is!", de bevételt hol jelentenek?)

Szerk.: látom, közben volt pár ilyen hsz.

[ Szerkesztve ]

(#15038) p06 válasza Zeratul (#15036) üzenetére


p06
senior tag

Simán eltudom képzelni. De ha csak az aranyból élnének akkor vagy valamit nagyon tudnak vagy tényleg szépen mosnak.

Angel1981: Szerintem (nem vagyok ebben szakember) de komoly fegyvertény a piacon ha van x tíz millió felhasználom amiből lehet pénzt "gyártani". De jőn majd egy szakember aki ért hozzá és talán le is írja, de én így gondolom.

[ Szerkesztve ]

(#15039) grex4 válasza Bingisz (#15030) üzenetére


grex4
aktív tag

Jól mondtad hogy mellette és nem miatta. Sőt nélküle, jobban ömlene.
Eltaszítani meg eltaszít nagyon is sok embert, hidd csak el. (59k oldalletöltésnél jár a most hétvégi munkájuk gyümölcse)

psycroptic: Igen, rémlik valami. Nem érdekel mekkora nyereségük van és miből, egyedül a hozzáállás undorító a komplett vállalati részről. Nagy cégek sajátossága, főleg a monopóliumoké. Csak sajnos nem fogják fel hogy sokkal olcsóbb megtartani az ügyfelet mint szerezni...

üdv

(#15040) Pete55555 válasza Mustaros (#15025) üzenetére


Pete55555
addikt

A legnagyobb szégyen, hogy a mi klánunkban volt a gyerek.

De rövid úton ki is lett b*szva - az ilyen megmozdulások miatt.

Nem tudom más klánok hogy működnek, de nálunk pl sem CW-n, századon, sem máshol nem tűri a vezetőség az ilyeneket.

...Szeretem leracsniztatni...

(#15041) Mustaros válasza Pete55555 (#15040) üzenetére


Mustaros
aktív tag

Nincs szar statja az embernek.. De ahogy látom , az összes prémium tankot megvette , amit csak lehetett.. (tier8) , és mivel szépen adózik a wg-nek , így biztos nem kapna semmi büntit :D , bármennyit is spam-el.. :)

[ Szerkesztve ]

(#15042) Diarmand


Diarmand
senior tag

Nah, akkor hirdetés :D

A mostani klán amiben vagyok egy fórumos baráti társaság, különösebb dolgot nem csinálunk, csak szakaszozunk már amikor ráérünk páran. De szeretném kipróbálni a CW-t és ehhez egy megfelelő klánt találni.
T10 gépeim: E100-am lehetne, de nem vitt rá a lélek, hogy megvegyem, de ha kell, összeszedem rá a pénzt. T110E4-em van, nagy kedvenc. AMX 50 B is folyamatban van, 70k xp és a pénz. Max egy hét.
[link]

Ha fél lábbal is, de átugrottam a lécet, keressetek :DDD

Megjegyezném még, hogy megpróbálok megfelelni a klán elvárásainak, de ha a klán nem felel meg az én elvárásaimnak akkor nem lesz közös utunk.

(#15043) iwu válasza Tiszteletes (#15020) üzenetére


iwu
addikt

igazából én raknám kifelé ezerrel a klánból. meg a wg helyében ezeket a címlapos barmokat pihentetném.
Vagy hogyan műxik a ban-rendszer?

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#15044) dorka16


dorka16
aktív tag

Egyesek itt túl fiatalok úgy látom.
1. A játék ingyenes.
2. A játék játszása merőben fakultatív. Más szóval senkit nem kényszerítenek arra, hogy játsszon.
3. Ha szar a játék ne játssz vele.
4. Ha szar a játék ne vegyél aranyat csak akkor ha attól jó lesz a játék.
5. Amíg dől a lé a WG-hez ne várd, hogy változtasson az üzleti stratégiáján.
6. Ezer és egy ilyen sőt még ilyenebb termék van a világon szóval lépj rajta túl mert ha ezen fennakadsz mi lesz később?
Az Apple termékeket rengetegen szidják, hogy kevés az innováció meg bőrlehúzás stb. de amíg 9 milliárd a NEGYEDÉVES bevétele az Applenek addig mit aggódjanak?
Egyébként meg mindenki ugyan azon szabályok szerint játszik. Nincsenek kivételezettek. Bárki vehet aranyat, gold ammot, kamuflázst stb. Akinek ennyit nem ér a játék az ne játsszon vele!!! Basszon ki a WG-vel és reinstall!!

(#15045) Tiszteletes válasza Mustaros (#15034) üzenetére


Tiszteletes
aktív tag

Bezony. Akkor segítek. Akhilleus pont 20 hozzászólással korábban linkelte ugyanezt. :-o)

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

(#15046) psycroptic válasza grex4 (#15039) üzenetére


psycroptic
őstag

Ezt nem is vitatom. Én csak arra reagáltam, hogy miért nem szólhatnak bele a játékosok a fejlesztők munkájába. Az már más kérdés, hogy hogyan közlik ezt a játékosokkal. Ha személyes sérelem érne emiatt, akkor nem vennék több prémiumot sose sőt lehet nem is játszanék vele már csak dacból se. Nyilván telibeszarná mindenki ezt is, mint bármi mást.

PSNID: Tomy83PS

(#15047) #35692544 válasza dorka16 (#15044) üzenetére


#35692544
törölt tag

én inkább kibaszok velük és játszom ingyen ;)
7-es tanknál nem tervezek nagyobbat venni azt meg még prém nélkül is általában ki lehet hozni nyerőre

(#15048) Mustaros válasza Tiszteletes (#15045) üzenetére


Mustaros
aktív tag

Kit érdekel a régebbi hozzászólás? :F

Nem fogok visszaolvasni.. csak belinkeltem azt ami a témával kapcsolatos. De azt is belinkelhettem volna , hogy 10 000 xps game-et toltam valamivel..

(#15049) iwu válasza Mustaros (#15048) üzenetére


iwu
addikt

"Kit érdekel a régebbi hozzászólás? :F" - wow... :B

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#15050) Tiszteletes válasza iwu (#15043) üzenetére


Tiszteletes
aktív tag

Bizonyára van hivatalos leírás is erről. De egy része a ban-oknak kedv szerinti nyilván. Mert ki látott már olyan rendszert, amiben az adminok nem élnek vissza a jogaikkal?

A másik részük pedig egy napi stat alapján működik, amiben riportozzák a feljelentett felhasználókat. Ha suttyó, vagy és sokan nyomnak fel akkor megy a pihi.

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.