Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#225001) Thrawn


Thrawn
félisten

Így én is lövök 10k-t: [link] :U

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#225002) po1son válasza Thrawn (#225001) üzenetére


po1son
addikt

satuba vágnám a kezét, aztán ameddig csak bírom addig tekerném. :))
szerencsére amúgy a sok taknyós, inkább fps játékokban csalnak, wotban nincsen sok vagy csak nekem nem tűnik fel. :DDD

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#225003) Swinegod válasza po1son (#225002) üzenetére


Swinegod
őstag

Let's be real here, amekkora hülye bullshit az RNG ebben a játékban sose ki nem szúnál egy cheatert ha nem az ő szemszögéből nézed

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#225004) nomic válasza Thrawn (#225001) üzenetére


nomic
aktív tag

Már csak azért sem értem a csalókat, mert ebben a játékban nem elég csalni ahhoz, hogy sikeres legyél. Hiába lősz el mindent, ha hibázol, ugyanúgy meghalsz. Egy jó játékos eredményesebb mint egy csaló. Ez nem egy FPS, ahol WH/aim kombóval félisten-módba kapcsolsz.

[ Szerkesztve ]

Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

(#225005) Barret001 válasza po1son (#225002) üzenetére


Barret001
addikt

A wotban nehéz csalni,mert ahhoz is kell egy korrekt tudás! Ha az nincs,hiába csal...

(#225006) ollie válasza Barret001 (#225005) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Teljesen mindegy mennyi tudás kell hozzá, a csalás akkor is csalás. Az ilyeneket végleg ki kell vágni a játékból.

***

(#225007) Baltazár123 válasza Barret001 (#225005) üzenetére


Baltazár123
senior tag

Ha nem a piros vonalnál kempel végig, akkor olyan sok tudás nem kell az aimbot használatához. Megkeresi a gyenge pontot helyetted, illetve vannak előre programozott algoritmusai, hogy pl terepakadályokat is figyelembe vegye valahogy.
Azt is tudja, hogy mozgó ellenfél elé céloz, de az a durva benne, hogy a célzási folyamat folyamatos még mozgó ágyúcső mellett is. Kézzel ez lehetetlen, annyira finoman kéne mozgatni az egeret. Állítólag vannak gémer egerek, amik tudnak olyant, hogy kisimítják a mozgást, de azok nagyon drágák és én is csak olvastam róluk.
Még régen amikor nem voltak banok ilyenért, kipróbáltam az akkori verizóját. Hát tényleg csak annyit kell csinálni vele, hogy célra állni aztán ennyi. Sőt volt olyan bekapcsolható funkciója is van, hogy magától lőjön, ha gyenge pontot talál. Illetve az is bekapcsolható, hogy megkeresse az ellenfelet azon a környéken, ahova néz a játékos.
Én 5-6 éve próbáltam, azóta szerintem sokat fejlődhetett a program. Ha azt gondolod, hogy nem ad jókora előnyt, akkor rosszul gondolod. Főleg most, amikor arany lőszerrel durrogtatnak a játékos.
Egyedül az RNG ami beleszólhat, de ahogy írtam a szórás és a célzókör a lehető legminimálisabb, olyan finoman mozgatja a célzókört, ágyúcsövet. Kézzel ilyent szinte lehetetlen, sőt szerintem lehetetlen is, maximum spéci gémer egerekkel lehet valami hasonló célzókör mozgatást csinálni.
Én tegnapelőtt egy farmbottal futottam össze és ki is lőtt kettő idióta csapattársamat is. Azt csinálta a tank, hogy állt a kezdőkörben és minden látható ellenfélre rácélzott és lőtt. Kilőtt 2 csapattársamat is. Ráadásul ez fejlettebb verzó volt, mert takarásban voltam és kilógó tornyomra célzott.
Régen nagyon gyakoriak voltak az ilyen farmbotok, most 2,5 hónap játék után ez az első, amivel találkoztam, de ez okosabb, mint a régiek. A régiek pl a mozgást nem tudták lekövetni. Ez a rohadék meg megkeresi a gyenge pontot, megkeresi a takarásból kilógó pontot és szerintem előre is céloz ha mozog az ellenfél, mert egyik csapattársam teljes sebességgel ment és kilőtte.
Vagy xp-t vagy kreditet farmolt vele a gyerek, mert prém tank volt, skoda t40.
Sőt van vagy volt még fejlettebb verzió is, ami mozgott, előre hátra kicsit, hogy a wot botkeresőjének ne tűnjön fel. Ez amivel találkoztam viszont nem mozgatta a tankot, csak állt a spawn helyen, ahol a csatát is kezdte és belelőtt mindenkibe, aki megjelent.

[ Szerkesztve ]

(#225008) Baltazár123


Baltazár123
senior tag

Scheff is csinál egy videót a csalásról, de próbálja megmagyarázni, miközben a legnyilvánvalóbb dolgot nem nézi, a draxx játékosnak löveg mozgatás közben is szűkül a célkeresztje. Ez látható többször is, de a lenti linken onnan indítom a videót, ahol ez jól látszik.
Na ez az ami az aimbotot jelenti. Mozog is a tank, a célzókör is mozog és mégis folyamatosan szűkül. Na ezt hogy csinálta a kis barátunk? Hát ügyesen, aimbottal, ennyi. Nem kell többet magyarázni a dolgot, mert kézzel szerintem senki nem képes ennyire finoman célozni és mozgatni a célkeresztet, tanktest mozgatás közben meg már a lehetetlen kategória. A sima autoaim egész máshova célozna és az nem mozgatja a célzópontot. A kis draxx barátunk aimbot + aranylőszer kombóval képzeli magát félistennek :) Remélem megkapja a megérdemelt banját.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#225009) notika77 válasza Baltazár123 (#225008) üzenetére


notika77
senior tag

Gratulálok! A célzókör csökkenésével sikerült kiválasztanod talán az egyetlen dolgot, ami nem bizonyít semmit, mert annak pont így kell működnie és pont így működik modok nélkül (mármint ahogy a videóban van) :).
A célzókör mérete is a szerveren számolódik, ezért kliens oldalon hatásosan nem lehet vele ügyeskedni (hatásosan, mert a célzókört a célzómod szerintem tudja kisebbre rajzolni, mint kellene, de attól még nem lesz pontosabb).

ui.: ettől Draxx_xD még eléggé sanszos, hogy csalt, hiszen több esetben is végigment a célzóponttól külön mozgó célzókör a tankok gyenge pontjain és/vagy moduljain.

[ Szerkesztve ]

(#225010) phoenix1989 válasza notika77 (#225009) üzenetére


phoenix1989
őstag

tök egyértelmű hogy valami nem okés. ha végig nézitek a videót többször is látni hogy a célkör önálló életet él. sokszor látni hogy olyan irányba mozog amerre egyszer sem mozgatta az egeret a játékosunk.

(#225011) ollie válasza phoenix1989 (#225010) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A célzókör méretének csökkenése, meg amit te írsz, az 2 különböző dolog.

***

(#225012) phoenix1989 válasza ollie (#225011) üzenetére


phoenix1989
őstag

én egyáltalán nem beszéltem a célkör csökkenéséről. a mozgása nem reális ennyi

(#225013) notika77 válasza notika77 (#225009) üzenetére


notika77
senior tag

Most végeztem egy másik replay-jel, amit fél órával később ment Obj140-nel és szintén 10k sebzése lett és elsőre nem láttam furcsa lövéseket, a célzókör éppen csak annyira mozgott furcsán, amennyire elfogadható szerver oldali célkereszt esetén vagy kicsit lagolva.

mouzAkrobat eredeti videóját lehet érdemes lenne megnézni, de most nincs kedvem hozzá, talán holnap: [link]

[ Szerkesztve ]

(#225014) Baltazár123 válasza notika77 (#225009) üzenetére


Baltazár123
senior tag

Próbáltad már mozgatni a tank csövet úgy, hogy közben csökkenjen a célzóköröd? Csak mert nekem ezzel az egérrel, ami pedig egy egyszerűbb hp gamer egér nem megy.
Talán, néha, elképesztően finoman mozgatva az egeret összejöhet egyszer-egyszer, de nem rendszeresen, ahogy a draxx mester csinálja a videóban. Pláne nem ilyen mozgás közbeni gyakorlatilag snapshotok esetében. Akkora szokott lenni a célzóköröm ilyenkor, mint a fél képernyő és onnan kezd szűkülni. Neki meg folyamatosan és finoman csökken, egyértelmű jele az aimbotnak.
Ha ezt nem érted, akkor kb semmit nem értesz az aimbot működéséből. Nem az a legfontosabb paramétere, hogy gyenge pontot keres, te is tudsz keresni, ha akarsz.
A legfontosabb, hogy nem esik szét a célzókör miközben mozgatja a célzókört és ezért mindig a maximális pontossággal és a minimális szórás mellett fog lőni. Nyilván az RNG még így is megtréfálhatja, csak sokkal kisebb eséllyel, mint amikor te kézzel mozgatod a célzókört.
Amikor én próbáltam (még a nagy orosz banhullám előtt, de az egy korai aimbot verzió volt, a maiak szerintem sokkal többet tudnak) a t57heavy egy tárból kiszedett egy rohanó spottert campinovkán. Ahogy a célra állt először és maximálisan becélzott (miközben követte a mozgást és már előre is célzott!) és utána úgy is maradt a célzókör végig, akkor is amikor végig követte a spotter mozgását. A spotter ott hibázott, hogy egyenes vonalban ment, de ott oldalt nagyon máshogy nem lehet elfutni. Mind a négyet bekapta. Kézzel célozva talán kétszer találom el, a nagyon prok talán háromszor, négyszer meg az aimbot.
Az, hogy a szerveren tárolódik, egy dolog, de a kliens adja a szervenek az utasításokat, nem a szerver maga találja ki.

[ Szerkesztve ]

(#225015) popey37


popey37
addikt

nem vagyok pro játékos, az STB-1-em wn8-a 1650, átlagsebzés ~2200, de ilyen potossággal nem müködik az biztos, a csókának szinte minden lövése pontosan talál és sebez. nekem 10 lövésből 5-6 ami sebző találat, és szerintem sokunknak igy müködik. és nem lövöldözök menet közben: álló helyzet és fullra szükült célkereszt esetében is nagy a szóráskép.

de be lehet menni gyakorlóba és ki lehet próbálni menyit lő mellé.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#225016) phoenix1989


phoenix1989
őstag

egyébként sok mindent elnéz( vagy inkább félre néz ilyen esetben ) a wg. én egyszer küldtem nekik egy csatát ahol leláncoltam az ellent de egyből megjavult a lánc és jött tovább. azt a választ kaptam hogy nagy javítót használt, de ez lehetetlen. láncolás után akármennyire vagy gyors a tankod meg fog állni egy pillanatra és sebességet vesztesz majd onnan gyorsulsz újra. na ez ebben az esetben nem történt meg. ugyan azzal a tempóval jött felém pedig láncoltam.

[ Szerkesztve ]

(#225017) popey37


popey37
addikt

direkt próbáltam azt csinálni, hogy a szerver oldali célkereszt megelőzze azt a pontot ahová célzok, hát nem sikerült. akárhogyan rángatom ide ora a célzást, a célkereszt SOHA nem megy túl a célzóponton és mindig egyenesen halad.
tehát a célzópont és a szerver oldali célkerszt egymás irányába mindig a legrövidebb úton egyenesen megy. semmi kóricálás a szemben lévő tank gyenge pontjai felé.
szóval tuti csaló genya a csoka, az ilyeneket kellene kibannolni végleg úgy, hogy ne tudjon visszaregisztrálni.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#225018) jano_77 válasza notika77 (#225009) üzenetére


jano_77
nagyúr

Bizony a célzókör nálam is úgy viselkedik, mint ahogy Baltazár 123 leírta, vagyis ha mozgatom a tornyot akkor szétesik és újra kezdi a beszűkülést! Itt ilyet nem igen lehet látni, már csak emiatt is elég gyanús a videó illetve pontosabban a csóka, aki játszott!

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#225019) ollie válasza jano_77 (#225018) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A célzókörnek semmi köze hozzá. Simán tud szűkülni a közben is, hogy mozgatod a tornyot. Csak egy gyorsan célzó tank kell hozzá.

***

(#225020) phoenix1989 válasza ollie (#225019) üzenetére


phoenix1989
őstag

ez csak akkor igaz ha úgy mozgatod a löveged mint egy lassított felvétel. de ha rángatod a tankod ide oda közben meg a löveget is rángatod akkor nem fog szűkülni akkor se ha fejen állsz. tök mindegy hogy mennyire gyorsan szűkül

(#225021) ollie válasza phoenix1989 (#225020) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A videóban sem rángatta.

***

(#225022) Baltazár123 válasza ollie (#225021) üzenetére


Baltazár123
senior tag

De a videóban mozgó tank és vele egyidőben mozgó célzókör (keresi a gyenge pontot) mellett is szűkült a célzóköre. Amit belinkeltem ott pont látható ez lassításban. Na ezt csináld utána, ha tudod :)
A draxx gyereknek sebész ujjai lehetnek, hogy ilyen finoman mozgatja a tankot meg a célzókört. Vagy aimbot. Hát ki lehet választani a helyes megoldást :)

[ Szerkesztve ]

(#225023) phoenix1989 válasza ollie (#225021) üzenetére


phoenix1989
őstag

nem rángatta? előre hátra billegett a tank és közben jobbra balra mozgatta a célkeresztet. arról nem is beszélve hogy jobbra céloz, a célzó köre meg balra megy xD

(#225024) jano_77


jano_77
nagyúr

Ma nem engedett a WG játszani, folyamatosan agy-halottabbnál, papucsállatkább csapatokat kaptam, mint pl ez itt:

Ehhez csak annyit mellékesen, hogy itt sajnos nem tudtam a játékkal foglalkozni, ugyanis anyám felhívott 20:3x-kor, hogy a kislányunk, akit lent hagytunk nyaralni a mai napon, borzalmasan sír, zokog, hogy Ő márpedig haza akar jönni, nem alszik a mamáéknál. Ezt igyekeztem levezényelni telefonon, miközben ment a csata. Sajnos egyikben sem jártam sikerrel a végén. :O :(

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#225025) nomic válasza jano_77 (#225024) üzenetére


nomic
aktív tag

Nálam is hasonlóan alakultak a dolgok. Jó ideje nem volt ilyen rossz napi winratem.
(persze, kevés csata, de azért na :DDD 55 felettihez szoktam)

[ Szerkesztve ]

Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

(#225026) po1son


po1son
addikt

Idén lesz még egy VI. battlepass szezon szeptemberi kezdettől egész decemberig?
Tokenek miatt érdekel, mert akkor pont betudna gurulni a garázsba a k91-pt. :)

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#225027) Thrawn válasza po1son (#225026) üzenetére


Thrawn
félisten

Állítólag lesz még egy.

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#225028) Szibilla válasza po1son (#225026) üzenetére


Szibilla
aktív tag

Én is úgy tudom, hogy lesz még egy, kérdés, hogy esetleg lecserélik-e a tankokat benne, mert akkor nem költeném el a tokeneket a mostaniban...egyik tank sem igazán szimpatikus a jelenlegiből.

Más: a Bisonte jó tank? Kellene egy tényleg jó prémium gép, a Defendert legszívesebben lökném az árokba az ágyújával együtt. Kicsit lutri lenne megvennem, pedig illene a képbe, de ha kifogok még egy pontatlan ágyús, lomha tankot, akkor szipogni fogok... :) Még nem mentem ilyen autoloaderes tankkal sem, lehet az sem tetszene...na, meg is győztem magamat így a végére, hogy nem kell nekem ez az olasz bölény. :P

(#225029) zola96 válasza Szibilla (#225028) üzenetére


zola96
senior tag

Renegát kellett volna nekünk :O :O :W

(#225030) Szibilla válasza zola96 (#225029) üzenetére


Szibilla
aktív tag

Igen, de keményfejű amerikainak ott a Phase I és a (még kb. 100 kötvény kell) ott lesz a Patriot...ezek mellé feleslegesnek érezném, pedig (papíron) az tényleg szimpatikus.

Küldött múlt héten a WG egy mail-t, szépen összefoglalta a júliusi adataimat és azt írták, a következő kedvenc tankom a Löwe lesz...hogy ezt miből gondolja, azt nem tudom...ha már német HT, inkább az E75 TS tetszene, de ebben sem vagyok biztos.

Van egy 30%-os kuponom még pár napig, kb. 5,5k lenne a SuperPershing ezzel, még ez is megfontolandó, de az sem egy virgonc tank, pláne, hogy med.

[ Szerkesztve ]

(#225031) inferno88 válasza Szibilla (#225030) üzenetére


inferno88
őstag

Onnan, hogy nincs meg még neked és kell nekik a lovettád.
A calendarban megvettem a Renegade-t és jobb, mint a Patriot, csak mondom.

Semper fi!

(#225032) Szibilla válasza inferno88 (#225031) üzenetére


Szibilla
aktív tag

Lehet, csak kötvényért azt nem tudom beszerezni.

(#225033) zola96 válasza Szibilla (#225030) üzenetére


zola96
senior tag

De a phase nem termel kreditet.
nincs kredit szorzója hiába prémium.

[ Szerkesztve ]

(#225034) Szibilla válasza zola96 (#225033) üzenetére


Szibilla
aktív tag

:Y Miért nem?

(#225035) po1son válasza Szibilla (#225030) üzenetére


po1son
addikt

Ár/érték arányban jobban járnál a SuperPershing-el, mint egy Bisonte-val.
Ráadásul a SuperPershing Tierlimites (max tier9ig dob be), jó páncélja van/sok játékosnak még most is kihívás beütni - főleg ha alacsonyabb tier ellen játszol, ezért eléggé jó a fun faktorja. Persze ha az ellenfél tele van skoripo g/progettokal stb, akkor kell hozzá skill.

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#225036) jano_77 válasza po1son (#225035) üzenetére


jano_77
nagyúr

És még sebesség buffot is kapott nem is oly régen, most már egészen elviselhető lett.

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#225037) Swinegod


Swinegod
őstag

Szeretem mikor ennyi lövéssel 2 darab legénységi tagot vagy belső modult viszek el mikor 3 kell a küldetéshez

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#225038) Szibilla válasza po1son (#225035) üzenetére


Szibilla
aktív tag

Igazad lehet, csak a medekkel nem tud lépést tartani, HT-nek meg érzésre nem való, bár én sem szeretem, mint ellenfelet, ez tény...már csak az ágyúja kérdéses, papíron ugyan egészen jók az adatai, de vajon mennyire hajlamos csak kritikust lőni?

(#225039) ollie válasza Szibilla (#225034) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Tier 9-es. Tier 8 fölött nincs prémium tank.

***

(#225040) Szibilla válasza ollie (#225039) üzenetére


Szibilla
aktív tag

Értem. Akkor én ezt keverem, azt hittem, hogy ami nem tech fából jön, az mind prémium, még ha kötvényesnek vagy gyűjtőinek is nevezik.

(#225041) ollie válasza Szibilla (#225040) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nem, a gyűjtői tankok és jutalom tankok egyike sem prémium, a kötvényesek közül sem mindegyik.
Viszont a jutalom tankok legénység és XP szempontjából úgy funkcionálnak, mint a prémium tankok, de nincs credit szorzójuk.

[ Szerkesztve ]

***

(#225042) Geller72 válasza Szibilla (#225038) üzenetére


Geller72
veterán

Én nagyon szeretem a C45-öt. A sima táras tankoknál meg sokkal jobban az ehhez hasonló autoreloadereseket. Lősz egyet, 11 sec és ott van megint. Miközben még ott van kettő, ha kellene. Két lövés közt, ha be vagy tárazva, nem igazán rontanak rád, mint mondjuk egy normál lövetűvel szemben. A tornyának a megadott 185mm-e csalóka, mert szemből bitang jól pattint. HT-hez képest fürge. A toronyforgása is rendben van, az alvázé szintén. Stabikat rá, skilleket és mehet a móka. A Renegade-nál nekem sokkal jobban tetszik. A Bisonte tornyán nincs egy plusz szekrény..pl.

[ Szerkesztve ]

(#225043) Szibilla válasza ollie (#225041) üzenetére


Szibilla
aktív tag

Rendben, így már tiszta, köszi.

Geller72: Ne írj ilyeneket, már éppen elengedtem. :) ;] :R

(#225044) Swinegod


Swinegod
őstag

2 ammorack egy meccsen, remélem reportol valaki csalásért

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#225045) po1son válasza Szibilla (#225038) üzenetére


po1son
addikt

Nekem nincsen meg, anno pár hónapja teszt szerveren gurultam vele pár kört, volt vele acelfalam 2x is.
Az ágyúja olyan mint a legtöbb 240 alfas tier8as med tanknak.
Bisontenel vannak jobb táras tier8as alternatívák, jó lenne az a tank, de 0.4es pontossággal agyvérzést fogsz kapni. Tipikusan olyan járgány, amibe jó legénység|pótkaja kell.

[ Szerkesztve ]

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#225046) Baltazár123 válasza Szibilla (#225030) üzenetére


Baltazár123
senior tag

Ha megveszed a patriotot, akkor annál akárcsak kicsit is jobb prémtank se sok van. Próbáld ki előbb azt, aztán meglátod mennyire jó kredit termelő és jó csaták vannak vele. Persze nem minden csata pazar vele, de ha eldurrantok 2x1 óra kredit boostert, akkor biztosan lesz egy 150e bruttós köröm benne, de 200e is előfordul és nem is ritkán. A többi csata is jobban átlagol, mint bármi amit próbáltam eddig. Csak nem kell szégyellni a nehezek helyett a medekkel menni, ha ott lehet tornyozni.
Talán csak a skorpió su130 tud jobban kreditet termelni.
A super pershing az pedig szintén egy b.szó tank és komoly átütés és sebesség buffot kapott ahhoz képest, amivel én játszottam. Csak a régi accomon annyit játszottam vele, hogy túlcsordultam tőle. Nem sok tankkal lehet orrscrapelni, ezt ki lehet rakni, hátha rádirrant az ellenfél. A heates prém lőszert meg az he-t szereti megenni. Ha valaki nem ismeri jól vagy az rng miatt tud a páncélja meglepetéseket okozni

(#225047) Swinegod


Swinegod
őstag

Ennek az STB 1-nek mocskos fura az irányítása a felfüggesztés miatt

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#225048) Swinegod


Swinegod
őstag

2. meccs a 85%-os legénységgel, nagyon élvezem ezt a tankot már most

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#225049) popey37


popey37
addikt

azért a wg elmehetne ahová gondolom: amx cda 105-ben ülve bokorban a 100 méteren belül lévő progettót és boroskolát nem szpotoltam ki, bezzeg ők láttak szpott nélkül, én álltam ők mozogtak. de nem volt szpott.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#225050) pRoject22


pRoject22
őstag

Eddigi legjobb csatám, lehet nem olyan nagy dolog de én még az 1000 csatámmal kezdőnek számítok ezért nekem egy élmény volt ^^


¯\_(ツ)_/¯

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.