Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
eisento #83289 üzenetére
Prrfff... bár szerintem tök mind1 mi a neve, ps4-en kizárt a bf bármelyik része is. Nekem (Hardline meg van pedig, de untam, meglepett engem is, de unalmas, nem pörög...
)
Közel sem olyan, mint pc-n, pontosabban amilyen a pc-men volt.
Egyelőre ez az egyetlen játék, amiről több 5-6száz óra BF3, majd ugyan ennyi BF4 és HL után azt mondom, hogy ps-en ez a game gagyi, lassú és unalmas! (a remek party chat-es megoldás meg hagyjuk... talán ha nem késne 1mp-et a beszéd, akkor.... talán... akkor...)
Viszont PC-n ott a sok moddolt, hackelt szerver... Hát akkor nem maradt más hátra, viszlát örökre Battlefield sorozat. Ez ilyen, nem kérdez...
-
gyuromoj
veterán
-
eisento
addikt
na nemar
Battlefield 1? -
ldave
félisten
válasz
FuRiONight #83287 üzenetére
-
FuRiONight
addikt
Valaki próbálta már az új Hitman-t? Kiváncsi vagyok, hogy megéri e beruházni!
-
Djuree
félisten
bloodborne collectors 6k ebayen ingyen postával ha vkit érdekel. vettem egyet, max paypal visszaadja a pénzem ha kamu.
[link] -
-
shunter
aktív tag
-
proly01
őstag
válasz
marilllyo #83277 üzenetére
Velem ezt számtalanszor eljátszották PS3 nál 2-nél de PS4 nél már nem.Mert nem megyek oda és nem rendelek tőlük.Pontosan ilyenek miatt...
Több dolog is kiverte a biztosítékot nálam,de mikor felkerült az Í-re a pont az az volt mikor (nagy kedvenc) Tomb raider PS3 nál elsők között rendeltem elő plusz fémtok poló 2 dlc kb 6 hónap múlva hívtak mentem azonnal...
-hát bocs de már se fémtok se póló csak 2 S-es (direkt megkérdezték milyet kérek) a DLC kódot meg majd küldjük...azóta is küldik
ok mondom akkor ennyi volt skacok.
Hozzáteszem PS2-t 3 at náluk vettem rengetek játékot vettem és kiegészítőt tőlük számtalan előrendelés stb... -
-
marilllyo
veterán
Lol. Platinumshop eddig már 3 játéknál játszotta el azt, hogy felhívtak az előrendelés miatt és közölték, hogy "bocsi de nincs már póló", "bocsi de nincs már poszter", "bocsi de nem tudjuk a dlc-t adni hozzá".
Na ma felhívtak, hogy kedden jön és én ugye az alap változatot rendeltem meg de ezen az áron odaadnák a bővített kiadást.
-
Malachi
addikt
játszik valaki a WoT-tal? nem tudok bejelentkezni az EU szerverre, de sehol semmi infó. más multis játékok mennek, net is jó. rettentő boldog vagyok, éppen tegnap pörgettem ki egy nap prémiumot, erre most nem megy.
-
shunter
aktív tag
A magyar PSN store ba a kártyás fizetés csak nálam sz@rakszik vagy másnál is?
-
pomk
őstag
US storeban Activision leárazás van!
-
Zanik
addikt
Ma néztem csak milyen akciókat nyomnak PSN-en megint: HR/BTS pack - 6k, Borderlands THC 6k, BF:HL - 3k. Az ember meg győzze pénzzel...
-
marilllyo
veterán
Hánykor lesz a nagy bejelentés?
-
N@idia
őstag
válasz
kevepapa #83262 üzenetére
Kikövetkezették és hát rengeteg jel mutat arra, hogy az lesz és a katona is nagyon úgy fest a ruha rajta sárgás zöld galléros kabát a britek viseltek ilyesmi ruhát és a kis sapka a fején nem hinném, hogy egy modernkori katona lenne a videóban vagy lehet egy US Navy SEALs tengerészgyalogos volna
-
Kakaduku
senior tag
BF5-el kapcsolatban én biztosra mondom, hogy mi lesz. Kapni fogunk egy Szovjet - Német kampányt, de multiban benne lesznek a Japánok és az Amerikaiak is a Szovjetek és Németek mellett.
Ez tuti tipp!
-
bordi10
senior tag
Uncharted: Fortune Hunter
official PS Mobile game, 05/10-től be lehet majd logolni a PSN ID-val és viszi át az UC4-be az itt megszerzett jutalmakat
ios-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest