Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
flegga92 #83848 üzenetére
Csak a Vice City-t és a San Andreas-t, de ott nem volt ennyire drasztikus a dolog. Arra készüljön mindenki, hogy a PS2-es játékok azok 1:1 portok, azaz hiába a PS4 ereje, ha PS2-n szaggatott a játék, akkor itt is fog. Nem tudom, hogy eredetileg hogy futott a Bully, de elméletileg ugyanúgy kell mennie.
-
flegga92
senior tag
Valaki vett már PS2-es játékot? Konkrétan a Bullyról lenne szó. Szinte majdnem mindig 15 FPS-el megy. Ha nem akkor is 4-5 mp-enként megakad.
-
Shamat
aktív tag
Pokolra kerültem... Flickr
-
-
Mister_X
nagyúr
Jövő hét csütörtökön jön meg a PS4-em. Jee...
-
Tuomas
addikt
válasz
dollarZ18 #83836 üzenetére
Jaa ez olyan, mint amikor én mentem tv-t venni és megkérdeztem az eladót, hogy na és input lag? Erre nézett értelmesen, a válasz: őőő jaa az is van neki
Na mondom akkor szevasz!
Nehéz olyan eladót találni aki ért is hozzá, nekik a fő szempont a bevétel.
Nekem is egy sony van, minden rendben vele. -
Madwe
nagyúr
válasz
dollarZ18 #83836 üzenetére
Valószínű meg van nekik mondva hogy lg meg samsung tvket adjanak el. A sony nincs fényévekkel lemaradva, egyedül az ára az amibe kicsit belel lehet kötni.
Azt mondtad nekik hogy játékra is kellene? mert ha ezután is hülyeségnek tartották az input lag kérdését, akkor annyi eszük van mint egy maréknyi szárított lepkének...
-
dollarZ18
tag
Üdv! TV vásárlás előtt állok. Pár hónapja kérdeztem a TV-s topicban hogy mit ajánlanának kifejezetten játékokhoz, illetve néha film nézéshez. Kikötésem annyi volt, hogy Sony legyen, FHD, és 127 cm átmérő.
Sony Bravia KDL 50W755C készüléket ajánlották.
Ma voltam egy boltban, ahol viszont nagyon szidták a Sony TV-ket, hogy fényévekkel el vannak maradva az LG, és Samsung készülékektől. Ők a következőt ajánlották: LG 50LF652V. Hasonló áron akarták adni, mint a Sonyt (~210), de most nézem hogy az LG-t már 170 körül is lehet kapni
. Az input lag témát letudták annyival, hogy hülyeség.
Nektek mi a véleményetek? Most már annyira nem kötődök a Sonyhoz, jöhet bármilyen tipp csak FHD + 50 colos legyen, ára pedig max ~230.
Köszi előre is
-
m3ss
veterán
doomot vett vki? matol mukodik, vagy mikor adtak ki? milyen a multi?
elegge bejott a beta, azon gondolkozok, hogy venni kellene egy doomot. vagy uncharted 4-et inkabb? nagy dilemma -
Hopsz
tag
Azt tudja vki esetleg h a most megjelenő witcher 3 blood and wine lemezes változata tartalmazza az alap gamet is? Mert láttam pár boltban 9000ft körül ha jól emlékszem. Ennyiért simán ha az alap is benne van.
-
Madwe
nagyúr
válasz
bandi0000 #83823 üzenetére
igen, pont most írtam az xoneos topikba is, miután fogy az ipv4 cím, ezért sok szolgáltató ipv6os címeket, vagy natolt ipv4eseket oszt ki, amivel szi9ntén gond van. ugyanakkor egy normális netszolgáltató betelefonálás után szó nélkül visszaadja a nyílt ipv4es címet.
-
Madwe
nagyúr
válasz
bandi0000 #83819 üzenetére
A fix ip nem gond, az a külső címe, egyébként fixet csak pénzért adnak, csak úgy nem
Ami probléma lehet, az az hogy mac adresshez köti a csatlakozást (ilyenkor egyébként 2 óra a release, azaz ha kihúzod a jelenleg működö gépedből, s vársz 2 órát vagy betelefonálsz h releaseljék vagy kiadod a parancsot a jelenleg működőn h releaselje s rögtön kihúzod akkor menni fog az újjal is - ami célszerűen már egy router lesz).
mellesleg ha megy gépen s onnan megosztja a csatlakozást akkor mindenképpen menni fog.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
neato3loco #83813 üzenetére
szerintem meg a digivel van a probléma hogy fix ip-t kaptál
(#83820) neato3loco : ha nekem van igazam akkor nem, mindenképp kell router szal megpróbálhatod, de ha nem megy akkor telefonálj be és megcsinálják
-
A`rpi
addikt
válasz
neato3loco #83815 üzenetére
-
ldave
félisten
-
sovinho
tag
Uncharted 4..
Mondjuk ez annyira nem szpojler.. Szóval csak nekem fura, hogy most itt a testvére? Mármint az eddigi részekben sosem esett róla szó, ráadásul amikor Sully-val találkozott gyerekként, akkor is egykének tűnt. Bele lehet persze magyarázni, hogy az pont akkor történt, amikor ott hagyta egy évre, de nekem akkor is fura. Baromi jó a játék, bár nem is vártam mást. Most tartok az aukciónál. -
A`rpi
addikt
válasz
neato3loco #83813 üzenetére
Ha nincsen egyelőre routered oszd meg az internetet PC-ről.
-
neato3loco
senior tag
Szevasztok újra srácok!
Új lakásba költöztem, a netem is új : digi net. Sajnos WIFI routerem nincs egyelőre így LAN kábelről próbáltam a nethez csatlakoztatni a ps4-em. Ám csatlakozni nem akar egyáltalán, folyamatosan hibát jelez ki.
PC-re csatlakozáskor a böngészőben megnyitott magától a digi egy oldalt ahol engedélyeztem a netet. Szerintem ezt szeretné ő a PS esetében is csinálni.
Segítetek nekem, hogy mégis mit csináljak?
-
james001
veterán
válasz
Prof01 #83798 üzenetére
Venti nekem is pörög rendesen közben. De én már "megszoktam",meg fülessel játszom általában
Multi eddig hogy tetszik neked? A Combat mód kedvencem lett,eddig normális emberekkel is rakott össze akik legalább a feladatra koncentrálnak nem csak öldökölnek össze-visszaBakker a coop mód mekkora lesz ha egyszer kijön a játékhoz
Amúgy az epilógusban remélem mindenki megtalálta a
két TLoU2 easter egg-et -
upc8823
tag
-
pomk
őstag
US storeban Ubisoft akció van:
- The Division
- Far Cry: Primal
- Watch Dogs
- Rayman Legends
- The Crew
- Tom Clancy's: Rainbow Six: Siege
- Just Dance stb. -
A`rpi
addikt
válasz
devil-k #83802 üzenetére
Egyszerű azonosítás érdekében olvasd el az összefoglaló ezen részét.
Döntő többségben elmondható, új szériás gépet lehet már mindenhol vásárolni.
Ha biztosra akarsz menni, keresd fel az üzletet. -
devil-k
nagyúr
Lehet tudni, hogy az Edigitalnal milyen konzolt árulnak a 0% THM keretén belül? CUH-1200?
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA VI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hardcore café
- Androidos tablet topic
- Microsoft Outlook topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest