- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
Robi86
üzenetére
Szia.
Továbbra sincs javítva, egy megoldás van: újrakezded az egész játékot, és in-game, kampány közben - tehát nem a külön rúna menüből indítva - szerzed meg az összeset. Így megadja.
Trófea csoportban face-en azóta is jópáran beleestek, akiknek pedig sikerült, a fenti módszerrel lett meg. -
-
manu75
aktív tag
válasz
Robi86
üzenetére
Ejj nekem is felvették nagy nehezen (elhiszem, hogy van meló meg minden) azt mondták, hogy tegnap megkapom valószínűleg, mert feladták a csomagot. Az email érdeklődésemre este pedig azt írták, hogy 1-2 nap múlva postázzák. Na most akkor ott valaki nem mond igazat. Nem akartam 500 forintért máshová egy új regisztrációt gondoltam jó lesz onnan is, nem volt feltüntetve, hogy 2 hét lesz a kiszállítása a készleten lévő terméknek.
-
LeventeV
őstag
válasz
Robi86
üzenetére
Köszönöm

Rallycrosshoz ezt a beállítást tudom ajánlani. Ezzel Master fokozaton is, kontrollerrel, csak minimális ABS rásegítéssel vertem a komplett mezőnyt.
Próbáld meg úgy, hogy a rásegítéseket kikapcsolod. Sokkal gyorsabb időket tudtam produkálni így és az autók is vezethetőbbek lettek. Jobban reagáltak a gombnyomásokra. -
A`rpi
addikt
válasz
Robi86
üzenetére
Itt vagyok.
Remélhetőleg most jó darabig HDMI kábel kérdése nem jön fel újra,
nem kívánom törölni az eszmecserét, mert hozzátartozik a témához.Konklúzió annyi, a gyári kábel tökéletesen megfelel, akinek mégsem az vesz jobbat, és itt pont. További szakmázást legközelebb nem fogom engedni,
lévén már többször ki lett vesézve. -
EczkE
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Nayrobi
őstag
válasz
Robi86
üzenetére
Én megveszem a GTS-t első nap, ahogy megvan az összes többi rész is a polcomon, de egyáltalán nem vagyok lenyűgözve a trailer láttán, csak egy felhúzott GT6-nak tűnik, pedig nekem még az is bejött. Túl sok mindent akartak mutatni ebben a videóban, kár érte. Psvr-ban viszont biztos észbontó lesz.
-
kovsol
titán
válasz
Robi86
üzenetére
Én már Xbox Classik óta nyomom, és rengeteg lemezes játékom volt ez a hosszú idő alatt. Eddig összesen két lemezem lett olyan karcos, hogy használhatatlanná vált, de az is főleg az én hibám volt, mert túl sokat játszottam velük, és nem is vigyáztam rá úgy, mint kellett volna ki-be rakáskor. Forza első része az egyik. Ha figyel az ember, és nem hagyod kint napon a lemezeket akkor hosszú éveket kibírnak. Nem olyanok, mint a 80Ft -os DVD -re házilag írt holmik, amik pár év után álltó helyükben is tönkre mennek.
-
vg
veterán
válasz
Robi86
üzenetére
Szerintem nagy valószínűség szerint ez a hiba forrása: Vigyázzon, ha a Telekom privát IP-re rakja!
-
marilllyo
veterán
válasz
Robi86
üzenetére
Ne is mondd baszki... 2 napja is nyünnyögött, hogy játszizzak vele. OK. Nyomjuk. Hát egy kocsis nem beszél úgy mint ő. Én meg holt nyugodtan. Olyan anyázásokat leereszt...-pedig nem szokott káromkodni-, hogy csak pilláztam. Eléggé vágyölő.
Na meg persze...semmit nem szedhetek össze előle...meg kell várnom míg kimenti a kis manócskákat, hogy neki legyen több pontja a végén. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Robi86
üzenetére
Az, hogy X-em van, az egy dolog. Rólam sokan tudják, hogy nem vagyok híve a konzolháborúnak, mindegyik platformnak megvannak a maga jó oldala, mellé az igen jó játékokkal. Ha tehetném, és lenne rá pénzem, és egy nap 72 órából állna minimum, akkor nekem is lenne PS4-em is, meg Wii U-m meg gamer PC-m is egyszerre.

De mivel ez nem lehetséges, így csak figyelem a híreket is, hiszen azok amúgy is érdekelnek engem platformoktól függetlenül.

-
cross56
senior tag
válasz
Robi86
üzenetére
Igen, a futárszolgálat sara, nem lehet őket elérni, a konzolokszervize jelezte, hogy tőlük már elment a csomag.
Egyébként ezt a wild run-t rendeltem tőlük, ők azt mondták ez tartalmazza az alapjátékot is, de itt fórumon illetve más oldalnál azt mondják, hogy ez csak maga a kiegészítő...majd meglátjuk ha végre ide ér, ugyanis ma sem érkezett meg. De ha tényleg csak a kiegészítő, akkor az biztos h többet nem rendelek tőlük. -
heihachi
addikt
válasz
Robi86
üzenetére
Próbálni én is próbálok, de a limitált képességeim nem mindig teszik ezt lehetővé

De egyébként a játék teljesen korrekt ebből a szempontból is, szóval nem az van, hogy egy kis kocctól kirepülsz a holdra, és sose éred utol a többieket, így szerintem egy kis test test elleni csata itt-ott belefér, ha az nem szándékos. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Na meg persze...semmit nem szedhetek össze előle...meg kell várnom míg kimenti a kis manócskákat, hogy neki legyen több pontja a végén.

Kendek