Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
vonSux
üzenetére
Nálam az fog dönteni, hogy hogy néznek majd ki az idei ps4 játékok és hogy hogyan futnak. Nem szívesen költenék úgy rájuk, hogy tudom ps5-ön jobban fog futni. Főleg hogy kétszer kb semmit nem játszom újra.
Engem csak a Cyberpunk, Tsushima és Nioh 2 érdekel idénről. A többi ráér nextgen-en, addig pedig gyilkolom a backlog-omat ahol tudom. Szépen lassan, komótosan és ízlelgetve. Jól kiéheztetem magam jövőre!
-
törölt tag
válasz
vonSux
üzenetére
Visszaraktam és befejeztem. De azt hittem az az antennás rész a vége már, erre betesz a legnagyobb szopatógödörbe és rámzárja a dildókkal teletűzdelt tetejét! Mi az a piros hely ahol egymillllliárd ellenfél jön rám? Nem elég hogy nehéz, még rohadt unalmas is. Így kell a végső bossfightokkal tönkretenni egy amúgy jó játékot.
-
marilllyo
veterán
válasz
vonSux
üzenetére
Egyik sem mozgatott idén. De a tavalyi második megvan (Black Ops 4), meg az RDR2 is meglesz egyszer...talán.
Most jól besz*patott a Mad Max. Mint a vaj úgy ment... erre bebugolt egy collectibles. Az uccsó trófea 60 óra után. Ráadásul ehhez 0-100% ig újra le kellene tolni az egészet. Sanszos, hogy elengedem. Sok volt ez így. Hálátlan cafatja...
-
syler123
veterán
válasz
vonSux
üzenetére
Engem már sokszor nem is érdekel a platina (egy sincs nekem), de pl most vittem végig először a The Last of Us remastered-et, és 3 trófeával sikerült. Ebből kettő a medium nehézség (megadja az easy-t is). Ez elég lelombozó, nem rohantam, mindent végiglestem, egyik gyűjtögetős rész sem lett meg (képregény, Firefly dögcédula, manualok stb)
Szeretem ha egy 40-50% megvan a játékból minimum, hát itt nem tudom, majd megnézem komolyabb nehézségi fokon mennyire kivihető a játék, azokat még szerintem meg tudom szerezni, de nehezebb fokozaton meg a gyűjtögetésre nem lesz türelmem figyelni, csak szenvedjem végig a játékot. -
Bad Pritt
félisten
válasz
vonSux
üzenetére
Ugyanez.
Nagyon jó játék, beszippantana, de ez az irányítás kriminális, nagyon előző gen. Nem értem, miért így működik a gombkiosztás, ha már ennyit loptak a Souls-ból, ugyan az irányítást, UI-t is elleshették volna. Én most beállítgattam magamnak kényelmesre, de nem volt könnyű és így sem érzem tökéletesnek, zavar pár helyzetben. -
-
hombre[EU]
nagyúr
-
_drk
addikt
válasz
vonSux
üzenetére
Ez már a csak azért is tipikus esete. Dark Souls szint, csak nem a nehézségben ,hanem az akarásban!
Én szerintem felrakom és összehozom a legrosszabb befejezést.
Detroitban rá mentem, hogy jól kéne csinálni, rendesen rá is stresszeltem, de 1-2 válasz úgyse az mint amire gondolsz. A Rendőr droidnak rossz vége is lett. Fel is idegesített a végére a játék. -
Sirandrish
legenda
válasz
vonSux
üzenetére
Nos, akkor néhány mondatban.
A grafika és a hangulat rendben van...persze azért nem egy GoW, de szép. Az eső pl kifejezetten tetszetős, és hát elég sokat esik
Az említett motorral nem az a baj hogy sokat kell rajta ülni, hanem hogy elég sz*r az irányítása neki...emellett is van még egy idegesítő tulajdonsága, de ezt meghagyom meglepetésnek!
A lopakodás olyan amilyen...akinek a HZD-ba bejött, annak itt is tetszeni fog, mert gyakorlatilag egy az egybe az van átemelve. Magas fűbe beguggolsz, és akkor sem vesznek észre ha beléd rúgnak...Az animációkkal szerintem nincs gond, bár közelharcnál azért néha vannak érdekességek ha többen jönnek ránk, de ezt szerintem egy patchel majd javítják.
Ami nagyon nem tetszik az a közelharci fegyverek kopása, ugyanis minden túlzás nélkül egy erősebb cucc akár 10 ellenfél után képes elkopni. Skillel lehet őket ugyan javítani, de akkor is nevetséges hogy egy Baseball ütő 6-8 fejen tönkremegy...és ezen az sem segít ha szögeket verünk bele...bár legalább nagyobbat sebez.Majd még mesélek, de még nagyon az elején vagyok

-
S e t h
nagyúr
válasz
vonSux
üzenetére
Ja hogy nem értetted, hogy viszonyításképpen érzékeltettem a játékok egymáshoz képesti tartalmi differenciáját és ezért elkezdtél okoskodni az érdemi, játékot érintő megnyilvánulás helyett, ahogyan ezt tették többen.
Nagyon leragadtál egy szónál, próbálj értelmezni egy hozzászólást egészében, ne görcsösen kapaszkodni vmibe és azt a személyeskedésig vinni.
Játékokról beszélünk. -
S e t h
nagyúr
válasz
vonSux
üzenetére
Azért ezt a képzavart valójában érzed, csak gondolom visz a löttyös indulat.
Nem érzem, te meg nem bontottad ki, megelégedtél egy közhely benyögésével.Egyébként meg, szerencsére tök sok játék van a GoW mellett, simán tovább lehet sétálni.
Jelentsen is ez bármit.Én pl örülök, hogy egy single player game ilyen sikeres, mert ütötték mostanában eleget ezt a játékmódot.
Csak azért nem kap tőlem plusz pontokat egy game, mert single, még akkor sem, ha egyre kevesebb ilyen jelenik meg. -
törölt tag
válasz
vonSux
üzenetére
Igen egy részről jó mert aktuálisan megkapja az ember a lehető legerősebb konzol hardvert, egy részről ugye meg nem mert 3 évente vehetünk egy új korszerűbb konzolt ismét kiperkálva a konzol teljes összegét,amit annó már megtettünk.
(már aki a minőséget szeretné tartani előtérben)
Mondjuk ennyi erőből nyugodtan számozást is ugorhatnának (még az eladásoknak is jót tenne)
Akkor ilyen formán most a Ps6 ra várunk tulajdonképpen
-
saelin
veterán
válasz
vonSux
üzenetére
A vip demóhoz képest rengeteg bugot kijavítottak mostanra. Cirka egy hét alatt! Persze még most is vannak benne bogarak, de a kritikus hibák nagy részét megoldották. Úgyhogy a Bioware programozói csak tudnak valamit. Mostmár nyugodtabban várom a full játékot, mint a vip demo frusztrációja után.
-
storm3
senior tag
válasz
vonSux
üzenetére
Nekem meg fat boxom volt, a dashboard update utan adtam el es akkor pocc roff volt minden a partibetoltesen kivul. A ps menu sebessege (foleg store) egy sapka sz. r, ranyomsz egy jatekra, eltelik jo 5mp mire megjelenik a leiras,ha ezt nem veszed eszre, biztos hosszuakat pislogsz. Szoval szoftverugyileg lenne mit csiszolni a dolgokon.
Nem akarom elkezdeni a fikatengert, ez az en velemenyem, nem muszaj egyeterteni vele es 32 evesen mar a hitteritesre is 100% resistem van + a teritesrol is letettem,szoval felesleges ezt a kinek nagyobb a cerkaja vonalat folytatni szerintem. Ne vedd magadra, de azert van par ember mindket taborban, aki instant triggerelodik ha a dragaszagot osszehasonlitjak a masik oldallal es esetleg nem egyeznek a nezopontok. Jatszani kell, nem teriteni a masikat.

-
Wesder
titán
válasz
vonSux
üzenetére
Jó persze, de megkaptam màr azt, hogy olyan nincs hogy egyik sem érdekel, meg biztos csak irigy vagyok... Mire? Egy 200-250€-s konzolra, meg egy 60€ jàtékra? Ez még viccnek is rossz.
ProEvoFan
Volt akit bannoltak?
Nos akkor...
Szeretnék elnézést kérni mindenkitől a topikban, ha néha úgy tűnik hogy ékezném a PS-t.
Nekem semmi bajom a géppel, se a jàtékokkal se a jàtékosokkal.
-
-
penge111
addikt
válasz
vonSux
üzenetére
Ott csücsül pár hónapja a polcon a Firefade Edition, várja a sorsát. Most a Nioh van porondon, a DS3 majd nyáron, én közel fél éveket rápihenek a souls játékokra azért
12 játékom van még rajta kívül zömében 60-100 közötti játékórákkal példányonként, ez az rpg, jrpg szeretet átka... -
.LnB
titán
válasz
vonSux
üzenetére
Meg akarom venni. Két másik játékkal együtt, de a Store honlap nem akarja. Egyszerűen nem tudom kosárba tenni.
Lassan két órája próbálkozom. Na majd otthon akkor a PS-en. 
(#176338) gyuri00 Gyuri, szerinted melyik Battlefield részre voltak jellemzően a CoD méretű mapok?
Csak érdekel, hogy mit vársz te ettől a BFVé-től?! 
-
törölt tag
válasz
vonSux
üzenetére
Sokszor csak műsor ami itt megy, és nem csak a részemről
Én is inkább meghátrálok, amikor azt látom, hogy komolyba fordul. Amúgy meg kb ez is kell, csak egy rajongónak lesz ez annyira fontos mindig is, hogy keyboardot ragadjon, hogy valami ellen/mellett/ kiálljon, vagy csak szimplán leírja mit gondol. Alapvetően egy szekeret tolunk Én sosem voltam különösebben annak híve, hogy itt mindig csak ilyen lassan csordogáló beszélgetés menjen unott egyetértésben. Meg ezért imádom a generációváltásokat pl. Az őrületes hypért, ami olyankor megy
Vagy akár egy nagyobb cím megjelenésénél. -
.LnB
titán
válasz
vonSux
üzenetére
Nincs ezzel semmi baj. Szerintem egyébként ezen az "arctalan" fórumon is leszűrhető az emberek kommentjeiből, hogy kinek érdemes egyáltalán komolyan venni a véleményét. Vannak azért olyan paprikajancsik, hogy csak legyintek.
Ha valaki nem csak beböfög valamit, hanem értelmesen fogalmazva véleményez bármit, akár tömören, akár kifejtve, azokat a véleményeket el tudom fogadni. -
Deck
titán
válasz
vonSux
üzenetére
Ezért is hanyagolom most kicsit a fórumot. Mindenkinek más játék jön be, valakinek a lassú valakinek a gyors, valakinek a könnyű valakinek a nehéz de ettől még nem lesz szar a másik. Meg nem való egy játék mindnekinek hisz mindenkinek más az ízlése. Elhiszem, hogy jó játék annak akinek tetszik nincs ezzel semmi baj de számomra pl lassú és túl sok felesleges dolog van benne. Így játszok mással de nem pontozom le metacriticen és szimplán nem foglalkozok vele. Így is rengeteg játék van ami számomra szuper.
-
törölt tag
válasz
vonSux
üzenetére
Semmi, majd óvatosabbak leszünk
A GOW nekem is olyan volt, hogy utána nem tudtam semmivel játszani, annyira beleépült a tudatomba. És from játék hiányában ezt az elmúlt években csak egyetlen jáétk tudta megismételni: a Zelda BotW. Na nekem az a tökéletes OW játék. Olyan világot épít egy videójátéknak, amilyet én építenék, úgy működik, ahogy szerintem kellene a játékoknak működnie, úgy mesél, ahogy mesélni kellen, áhh...a mai napig nem ereszt. Na meg a HZD. És a witcher 3. És a...Elképesztő mennyiségű jobbnál jobb játék jött az elmúlt pár évben. Szinte megbocsájható, hogy néha becsúszik egy-egy baki. Óvatosabban kell vásárolni, meg felesleges előrendelgetni 
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Xbox Carbon Black controller
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új Bontatlan Xbox Series X 1TB 2év gyártói gar! + Beszámítás (apple cuccok)
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 akár karácsonyra gyerek játékok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xbox Series kontroller fekete
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Na mindegy, engem már nem érint.

Kendek