Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
Uncharted 4 spoiler mentes kritika:
After the internet exploded last week with early copies of Uncharted 4 being sold on Ebay, I managed to get my hands on one.
For those like me who just NEED TO KNOW MORE but don't want any spoilers, I thought I'd share my thoughts...
Wow. Naughty Dog really pulled out all the stops here.
Uncharted has grown up. This outing for Drake is a far personal adventure, mature, with themes and characters who are far more humanised than we've ever seen them before.
The graphics, good lord the graphics. THIS is next-gen.
The story is without doubt the best in the series, with action that blends seemlessly into the narrative (unlike U3). I was hoping this game would reach the heights of U2, and I'm delighted to say it surpassed those expectations within the first 5 chapters.
The E3 demo that most of you may have seen, is even more impressive to play. Time and time again I was blown away by the environments you get to explore.
Neil Druckmann is a god. He has crafted a tale that completely sucks you in from the opening chapters and never lets go. It takes it's time to teach newcomers, but treats long time fans of the franchise with moments that'll make them laugh, cry or both.
This is a naughty dog masterpiece which should stand beside The Last of Us proudly... and it may even outshine it. -
Becksman
őstag
https://store.playstation.com/#!/en-hu/games/the-heavy-rain-beyond-two-souls-collection/cid=EP9000-CUSA00513_00-HRBTSCOLLECTION1
Ez nem tartalmazza a magyar nyelvet?
-
vg
addikt
Magyar régiós kosárból weben a store másnak sem engedi törölni? Próbálja később szarság hiba van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jobb felső sarokban lehet régiót váltani és meg lehet nézni hogy ott mi mennyibe kerül. (HU nincs)
szerk: Az oldal esetleg mehet összefoglalóba.
-
Lackooo84
nagyúr
B*szott jó akciók a store-on. HR + Beyond 6k, bezsákolva.
-
proly01
őstag
Aki Aqua-tól rendelt UC4-et annak jött már visszajelzés?
Mert nekem semmi -
Djuree
félisten
válasz
Tatyla #83080 üzenetére
hát a dark souls grafja se jobb egy szemmel sem, de ha neked ezekben a játékokban az számít, akkor nem is neked valók ezek.
irreális nehézség? a demons soulsban is pont ez fogott meg annyi embert először.
és igen, a mobok ereje változik, még jó hogy nem ugyanolyan erősek végig és csak te erősödsz, mert az tényleg nagyon jó lenne ugye?? neked biztos... -
marquuard
veterán
BF Hardline Robbery DLC nálatok ingyenes lett? A játék alatt rámentem a kis bejelentésre, de a Store 4590-ért listázza.
-
törölt tag
Én ismerőssel toltam végig. Együtt még jobb, ha teheted próbáljátok ki.
DS,BB,Nioh hsz-előknek:
Engem az bosszant, hogy törnek a cuccok, bár jobban bele gondolva oké ötletes, de az amúgy se könnyű játékban még ez is? Illetve a kard tartása nagyon bejön, az nagy piros pont és hát ne feledjük a jó öred, GUCCCCSÍKKÁÁTÁÁNÁ-t.
-
pomk
őstag
Hasonló.
Oldalnézetes, mászkálós. Eszkimó környezetben játszódik. Én anno az ingyenes havi játékban tölöttem le, de pár ezer forintot megér.
Kedves, szép, ötletes játék. Gyerekeknek is simán jó. Ezen kívül ami nagyon tetszett, ahogy haladsz előre a játékban tudsz unlockolni videókat amelyeken őslakos eszkimók mesélnek a hiedelemvilágukról (amire a játék is épül) és a szokásaikról, kultúrájukról.
Ha nem túl drága, érdemes megvenni! -
Ez a Never Alone olyasmi játék, mint a Limbo?
-
pomk
őstag
válasz
Beri78 #83069 üzenetére
Bár én csak a NIOH-t próbáltam, de több helyen írták, hogy sokkal nehezebb mint a DS3, ami viszont nehezebb mint a BB. Én jelenleg Lords of the Fallen-el játszom. Egyébként szerintem mind a 4 játékra igaz, hogy kiismered az ellenfeleket és tudod melyiket mivel, hogyan és mikor kell megütni akkor sokkal könnyebbé válik a játék. Nagyon sokat számít, hogy pontosan(másodpercekben értve) mikor és hogyan, esetleg melyik oldalról ütsz meg egy ellenfelet. Mindegyiknél más taktikát kell alkalmazni. Jó az, ha az ember ráérez az ízére...csak győzze türelemmel.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Beri78 #83069 üzenetére
A nioh sokkal nehezebb, még rutinos ds játékosok is szenvednek vele! ne ez alapján ítélj.
-
oriic
HÁZIGAZDA
COD-hoz:
-
n000rbi
senior tag
válasz
Adam_Shepard #83072 üzenetére
Nekem nem úgy tűnik, abból amit leírtál
-
n000rbi
senior tag
válasz
Adam_Shepard #83070 üzenetére
>egy balaszolatlan semmi ez a nioh jelenleg.
Esetleg mert alpha?
-
Beri78
őstag
-
marilllyo
veterán
Nos.
1: Hagyd a rewire-t. Nincs rá szükséged.
2: Közlekedj guggolva akkor nem hall meg.
3: Próbáld nem "észrevetetni " magad és ne használni a lángszórót, mert ha azzal kergeted el akkor tudja, hogy ott vagy és folyton vissza-vissza jön érted.
Ne rohanj soha!!! Gyorsabban túljutsz egy scene-en ha guggolva, türelmesen, szépen, lassan, kivárva átsunnyogsz mintha 30x megöleted magad mert rohanni próbálsz.
-
tothl
addikt
Fu srácok tegnap azt hittem a falhoz vágom már a kontrollert.
Eléggé bedurvult az Alien Isolation, a 10-ik küldetésre.
Már eleve az, hogy rengetegszer kell elkezdeni egy küldit mert elpusztulok nagyon para.....még mentésre készülve, vagy rewiring közben is lekap az Alien...
Ha elakadok még a walthgough sem segít mert nem pont úgy jön az Alien, vagy esetleg ami a leírást készítőnek triviális az nekem nem.A zajcsapás is végzetes....nincs hova bújni, elfogy a nafta a flamethrowerből...brutál....
-
Djuree
félisten
aztaq gyerekek ez a nioh mekkora geci játék! azt hittem a dark souls nehéz...hát nem. viszont tetszik, nagyon. ha nem is első nap de vétel lesz.
aki tolta vele nincs vmi mentési hely? mert mindig előlről kezdeni kicsit szar. -
vg
addikt
6e forint a borderlands magyar store-ban
-
FuRiONight
addikt
Megosztáshoz keresek partnert! Továbbiak PM-ben!
-
proly01
őstag
Ha 2mp-et tekertél bele honnan tudod hogy az egész szpojler?
Direkt a kedvedért megnéztem mind a 3 at most tekerés nélkül elejétől a végéig semmi olyat nem találtam benne ami kifogásolható lenne számomra,de lehet bennem van a hiba.
Leírnád mi volt olyan hatalmas nagy szpojler "elejétől a végéig" szerinted?Amúgy most már így leírom
én nem vagyok annyira elalélva tőle így elsőre,szerintem ez még 60fps se.Azt gondoltam én magamban,de ez az én véleményem,hogy mikor meglátom a trailer-ek alapján sokkal nagyobbat üt azt mondom majd váooo aztaa,hát ez elmaradt.Persze élőben saját szememmel saját tv-n majd biztosan szebb lesz és lehet leesik az állam. -
A`rpi
addikt
válasz
FuRiONight #83050 üzenetére
Gyakran ismételt kérdések között megtalálod.
-
N@idia
őstag
Battlefield World Premier Még 2 nap
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion go
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest