Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Nem rossz ez az Uncharted mobilos játék,vannak már azért igazán elgondolkodtató fejtörők benne,főleg ha a kulcsot is össze akarod szedni. Már nyitottam is meg pár dolgot az UC4 multiba,erre legalább jó lesz ez az app
-
bandi0000
nagyúr
Én is beállok a sorban, valszeg első napos vétel lesz az új BF, igazából csak a fegyverek miatt félek hogy kezelhetetlenek lesznek a mostani modernekhez képest, de majd meglátjuk
amúgy valszeg azért lett 1 mert első világháborús, de lehet benne volt a marketingbe az one is, azt meg nem engedhetik meg maguknak hogy one-n jobban nézzen ki mert 2x annyi Ps4 van forgalomba mint box, ha jól tudom
-
GazRic
senior tag
PS4-en a The Heavy Rain™ & BEYOND: Two Souls™ Collection vagy magyar felirata?
-
válasz
Adam_Shepard #83329 üzenetére
Ez így akkor sem okés, így pont értelmét veszti a számozás. Ha esetleg római számmal jelölik, akkor rendben lenne, de lehetne még akár World War, Great War, 1914 vagy bármi ilyesmi. Ez az "1" azonban nagyon zavar ebben a formában.
-
N@idia
őstag
válasz
#45378816 #83336 üzenetére
Nem értem mi bajod a Bf szériával hol ott az összes BF közül 1 játékot csesztek el a 4-et félkészen adták ki, de lásd Bf3 az szinte majdnem tökéletes volt ott is voltak gondok az elején, de nem annyi mint a 4-nél és most meg ott a SW BF azzal volt gond induláskor ? Nem! Szóval én nem hiszem, hogy elkövetnék ugyan azt a hibát, mint a 4-nél főleg hogy 2 éve nem volt új BF! A hardline-t ne számold bele, mert az nem az ő játékuk!
Mellesleg hozzá teszem a SW Bf kegyetlen szép PS4-en és stabil 60 kétlem, hogy itt lesz gond majd az FPS-el és a grafikával, ha az SW Bf szintet hozzák én már elégedett leszek, de szerintem még arra is rátesznek egy lapáttal, mert ha jól tudom az engine-t folyamatosan fejlesztik!
Bocsi kicsit belekeveredtem egy másik fórumba is és bennem maradt pár gondolat!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
#45378816 #83336 üzenetére
Nem lesz előadásuk E3-on, EA Play lesz június 12-14 között.
-
A`rpi
addikt
BF1-es tréler nextgen érzést kölcsönöz,de azért megnézem én még majd a gameplayt is.
-
törölt tag
válasz
N@idia #83333 üzenetére
Tudomasom szerint az EA nem lesz jelen az E3-on.
Ha igaz, erdekes lesz mikent rukkolnak elo majd es hol.
Szerk.: a trailer tenyleg odab....os volt, mint mindig.
Mar csak az a kerdes, hogy meddig marad majd olyan a jatek amilyennek azt megtervezik.
BF4-et jol szetbarmoltak, koszonet a "trolloknak" es a hisztis tizen eveseknek. :/Ha nem dontottem volna helyesen es maradok a pc-nel tuti elorendelnek erre is fem tokkal meg minden nyavajaval... Aztan szivnam a fogam, hogy hhjjaajjj mar megint csapdaba estem es nem nem szabadott volna ezt a termeket is bezsakolnom, pontosabban kidobnom ra a penzt.
Valahol legbelul szeretem meg mindig a BF-et legyen szo barmelyik reszerol is, de ajjj kar ragozni, inkabb probalok nem foglalkozni vele.
Aki viszont beruhazik majd ra annak jo jatekot a csatamezon.
-
Zanik
addikt
válasz
N@idia #83331 üzenetére
Nekem is bejön! Még a 90-es években sokat játszottam PC-n a Dawn Patrol-lal, meg a Red Baron 2-vel. Szóval már a dupla és tripla-szárnyas WW1-es repülőgépek miatt vevő vagyok a játékra. De az egész trailer hangulata is egy brutálisan véres háború képét mutatja. Szerintem jó játék lesz ez!
-
N@idia
őstag
Hát én is a gameplay-t vártam, de majd az E3-on úgy is többet fogunk látni belőle. Egy biztos ez a játék best game of 2016
(#83334) Zanik Teljesen egyetértek veled! A Red Baron 2 nekem is nagy kedvencem volt.... Az idei Cod elbujhat ez mellett a játék mellett a chaten csak azt lehetet olvasni R.I.P COD
-
N@idia
őstag
Kinek mi a véleménye a Battlefield 1-ről ? Engem megvettek kilóra ezzel a játékkal a vörös báró is szerepel na meg a híres 3 szárnyú gépe hatalmas lesz ez a játék
-
Anélkül, hogy különösebben érdekelne a Battlefield széria (a 4-gyel elpötyögök néha, de ennyi), a cím nonszensz. Miért 1, ha van már 2-3-4?
-
EczkE
veterán
Battlefield 1 Official Reveal Trailer
En nem tudom mi ez de imadom, ez a trailer odavag rendesen ezzel a zenevel foleg.
-
marilllyo
veterán
És tényleg WW1...
-
N@idia
őstag
Gyerekek ez a játék kegyetlen jó lesz!!!!!! Tuti elorendelem Battlefield 1
-
oriic
HÁZIGAZDA
[Stream] Nézd élőben az új Battlefield leleplezését! - Ha valaki velünk nézné.
-
vg
addikt
már megy battlefield twitch csatorna
-
front3r
őstag
N4G-n 81db review alapján 9.6-on áll az Uncharted 4 értékeléseinek az átlaga!
Várom-e a keddet? -
EczkE
veterán
-
törölt tag
Szerintem olyan lesz, mint annó a Bad Company 2-nél. Menüből választhatsz majd melyikkel játszanál szívesebben, de a lényeg a "nevezzük" BF5 lesz és kb 3ezer lesz még a másik.
Aztán sajna ua. lesz a sorsa, mint a BC2 Vietnam-nak, pedig az kiba....... jó volt.
-
toompa
őstag
válasz
FuRiONight #83287 üzenetére
Én megvettem az eddig megjelent 2 pályát. Nekem tetszik. Még csak a training pályán vagyok túl,de tetszik. haver végignyomta az első pályát,el volt tőle ájulva. Hozza a régi Hitman hangulatot.
Nagyon jó értékeléseket kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest