Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#82524) N@idia válasza oriic (#82513) üzenetére


N@idia
őstag

Inkább az új BF5-öt lepleznék már le :C A múltkor olvastam egy bejegyzést miszerint lehetséges hogy a bf5 már újra a világháborút dolgozza fel. Én nagyon remélem, hogy tényleg visszatér a múltba, mert baromira unom már ezt a modern háborút :(((

"Tényleg világháborús lehet a Battlefield 5

Azt ugyebár tudjuk, hogy készül a második világháborús FPS, a Battalion 1944 a Kickstarter segítségével. Na, most ennek a vezető fejlesztője, Joe Brammer már látott részleteket a Battlefield 5-ből, és nagyon röviden azt írta, hogy eléggé kedvére való volt a dolog.

Ebből persze hamar elindult a pletykafolyam, hiszen mindenki úgy vélte, ez egyértelmű megerősítése annak, hogy a Battlefield 5 visszamegy a második világháborúba. Maga Brammer sem cáfolta mindezt, pusztán annyit mondott, hogy nem gondolta volna, hogy a bejegyzése ekkora lavinát indít el.

Mindenesetre nem ez az első eset, hogy az új Battlefielddel kapcsolatban azt halljuk, hogy visszamegy a múltba, ahelyett, hogy a Call of Dutyhoz hasonlóan a jövőt próbálná elhozni nekünk. Sőt, az első szivárogtatás egy svájci áruház által történt meg, ahol azt láthattuk, hogy a Battlefield 5 valójában az első világháborúban játszódik majd."

[ Szerkesztve ]

Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.