Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34594) haddent


haddent
addikt

Na, 3 napja játszogatok a Lords of the fallen -nel, és mostmár kezd kialakulni egy tartós vélemény. Azt a multkor is jól mondtam, hogy rétegjáték. Ez az olyanoknak akik azt élvezik, hogy leülnek, nyomnak egy gombot és nyernek és folyamat nyernek és k**a jók és erősek nem fog tetszeni soha. A türelmetleneknek sem. És a jövőbelityútyúshútereseknek sem. Nekem először nagyon tetszett, aztán nagyon megszivatott, de túl jutottam a 2. bosson, utánna jó volt csak nagyon elveszettnek éreztem magam, majd a 3. bossnál majdnem feladtam és kezdtem árulni a játékot :DDD
Utánna áttörés, ma már kifejezetten élvezetes. Van nehézség, de rá kell érezni. Ez egy olyan játék, amivel meg kell tanulni játszani. Erre ma nincs igény, arra van, hogy kazsuál jani leül és nyer és nagyon vérember. Ennyi idő után és mondhatni kiismerve, megtanulva a játékmechanikát még mindig nem könnyű játékról van szó és rendesen szivat ahol tud.
Beszéltem a többiekkel róla és nagy lelkesedéssel soroltam rengeteg dolgot ami szerintem érdekessé ,egyedivé és hiánypotlóvá teszi majd jött a válasz, hogy Dark souls-ból van. Kinek-hogy, engem nem zavar ha jól lopnak.. És itt jól loptak.
Minden egyes ellenfélnek (és van többféle!) saját egyedi támadásai, mozgása és védekezése esetleg speckó képessége van. Ez a City Interactive lengyel csapata meg tudta csinálni, a Bándzsínak 500 misiből sikerült 3 féle ellenfelet 1 féle mesterséges intelligenciával és támadással. Gratulálok nekik ezúton is.

Na ennyi elég is lesz róla. Röviden sokan 10 perc után ki fognak akadni és viszik vissza/továbbadják, de a maradék 5% imádni fogja szerintem. Nálam is most a CoD, Unity, AC, GTA V stb.. miatt visszamarad későbbra valszeg, de mindenképp végig akarom vinni és megkockáztatom, hogy "megtartós" játék egy egyedi, jó sajátos hangulattal, jól bevállt építőelemekkel. :K

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.