Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#279528) interstate76 válasza DeFranco (#279526) üzenetére


interstate76
addikt

Nekem androidra a Farsight Studios Pinballl Arcade Underground-ja van meg és évek óta ez a kedvenc flipper játékom. TV-re kötött mini PC-n a legjobb, de telefonon sem rossz. Elképesztő táblaválaszték és - sztem - nagyon jó fizika jellemzi. A Medieval Madness a kedvenc táblám.

Hogy hogy jön ez ide? Stern Pinball Arcade & Pinball Arcade

Nem tudom, mi a különbség a fentiek között, de mindkettőt ugyanaz a cég csinálta, mint a hsz. elején hivatkozott, androidos verziót.

Érdemes elolvasni a táblák leírását, mert vakon lövöldözve elég nehéz sikerélményt elérni. Ha viszont valaki eljut az első multiball-ig, akkor sztem nagyon be tudja rántani a műfaj! :K

Szerk.: gyorsan leszedtem mindkettőt. Mindegyik ugyanazt az 1 ingyenes asztalt tartalmazza (Frankenstein), de a másodikként linkeltben egy csomó másikat is ki lehet próbálni. Azt nem tudom, hogy időkorlátos-e a próba, vagy hogy mitől nem teljes verziós a többi asztal, mert csak egy gyors próbát csináltam.

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.